Alkuperäiset kesäkurpitsapannukakut makkaran kanssa

 • Voit yllättää vieraat epätavallisella ruoalla alkuperäisten ja uskomattoman maukkaiden kesäkurpitsapannukakkujen ja makkaran avulla Voit yllättää vieraat epätavallisella ruoalla alkuperäisten ja uskomattoman maukkaiden kesäkurpitsapannukakkujen ja makkaran avulla Valmistusaika: 25 min.
 • Annoksia: 25;
 • Kcal: 332;
 • Proteiinit / rasvat / hiilihydraatit: 9 g / 10 g / 421 g.

Jokaisella maan päällä olevalla ihmisellä on oma resepti, täyte tai tietty lisäaine, joka tekee pannukakkuista herkullisempia. Yleensä kaikki, nuoret ja vanhat, rakastavat tätä ruokaa, ja tätä on jatkunut useita vuosisatoja..

Folk -merkkejä makkarapannukakkuista ja paljon muuta

Nyt on kesäkurpitsapannukakkuja kinkulla, maidolla ja kefirillä, mutta harvat tietävät, että pari vuosisataa sitten asuneet ihmiset eivät olleet kiinnostuneita vain reseptistä.

Kesäkurpitsa -pannukakkujen resepti makkaran kanssa ei ole uusi, mutta tänään tällaiset pannukakut ovat edelleen melko suosittuja. Kesäkurpitsa -pannukakkujen resepti makkaran kanssa ei ole uusi, mutta tänään tällaiset pannukakut ovat edelleen melko suosittuja.

Olimme myös kiinnostuneita tähän tuotteeseen liittyvistä merkeistä:

 1. Jos unessa paistat kesäkurpitsapannukakkuja täytteellä, sinun on todellisuudessa oltava varovaisempi ja taloudellisempi.
 2. Jos pannukakut poltetaan unessa, tämä lupaa hyvää..
 3. Paista pannukakut sipulilla – juorut.
 4. Unessa on pannukakkuja voin kanssa – voit välttää surua, ja jos hapan kermaa, niin onnea tulee pian.
 5. Pannukakkujen juominen unessa maidon kanssa – henkilökohtaisen elämän ongelmiin.
 6. Kohtele muukalaista, joka ylistää leivonnaisia ​​- sinun on oltava varovaisempi ympärilläsi olevien ihmisten kanssa.
 7. Jos syöt pannukakkuja vastahakoisesti ja jopa vastenmielisesti, tämä on terveysongelma..

Usko tai älä sellaisiin merkkeihin, jokaisen asia, mutta niitä ei ole ollut olemassa ensimmäistä vuosisataa ja niillä voi olla tietty merkitys.

Ainutlaatuisia pannukakkuja makkaralla, juustolla ja muilla täytteillä

Pannukakut ilman lisäaineita ja täytteitä ovat yksinkertainen resepti. Hänellä on myös uskomaton maku. Ajan myötä haluan kuitenkin kokeilla merkittävästi uuden mestariteoksen luomiseksi omin käsin..

Mitkä täytteet sopivat pannukakkuille:

 1. Pannukakut makkaran ja juuston kanssa ovat loistava lisä aamiaiseen. Jos tarjoat niitä smetanan tai valkosipulikastikkeen kanssa, vaikutus ei kestä kauan..
 2. Naudanliha, sianliha, kana – taikinaan voidaan lisätä mitä tahansa raakaa lihaa, mutta vain esikäsitellyssä muodossa, ts. Paistettuna, mieluiten pippurin, suolan ja mausteiden kanssa.
 3. Juustoa yrteillä, ja puhumme suluguni -juustosta, jolla on tietty pikantti ja suolainen maku. Juusto voi korvata raastetun raejuuston.
 4. Kanelia sisältävät omenat ovat loistava yhdistelmä niille, jotka haluavat luovimpia jälkiruokia. Mikä tärkeintä, älä liioittele sitä kanelilla, jotta maku ei pilaannu..
 5. Perunat sienillä – ovat olleet ja tulevat olemaan suosittuja aina ja myös pannukakkujen suhteen. Jos annat heille lisäksi makkaraa, maku on yksinkertaisesti unohtumaton..

Banaanit ja hienonnetut pähkinät sopivat myös makeisiin pannukakkuihin, ja ne tulee tarjoilla tiivistetyn maidon kanssa..

Ainesosat

 1. Kypsä kesäkurpitsa – 650 g.
 2. Valkosipuli – 1 neilikka.
 3. Tilli, persilja.
 4. Muna – 3 kpl.
 5. Jauhot – 2 rkl. l.
 6. Makkarat – 400 g.
 7. Suolaa ja pippuria, maun mukaan.

Tee-se-itse kesäkurpitsapannukakkuja makkaroiden kanssa

Kesäkurpitsa pestään, kuoritaan ja kuoritaan perusteellisesti. On suositeltavaa valita kesäkurpitsalaji, koska ne ovat herkempiä.

Kesäkurpitsa -pannukakkujen valmistaminen makkaroilla on melko yksinkertaista ja helppoa, mikä jopa aloittelija voi tehdä hienosti. Kesäkurpitsa -pannukakkujen valmistaminen makkaroilla on melko yksinkertaista ja helppoa, mikä jopa aloittelija voi tehdä hienosti.

Tarkemmat ohjeet:

 1. Kesäkurpitsa hiero karkealle raastimelle. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Niiden antamaa mehua ei tarvitse valuttaa pesualtaaseen..
 2. Valkosipuli kuoritaan, hienonnetaan veitsellä tai valkosipulipuristimella.
 3. Vihreät hienonnetaan ja lisätään kesäkurpitsaan ja valkosipuliin.
 4. Sinun täytyy suolata vain lopussa.
 5. Siihen lisätään vähän vatkattua munaa.
 6. Kaikki sekoitetaan perusteellisesti.
 7. Pippuria ja jauhoja lisätään.
 8. Paistinpannu kuumennetaan maksimilämpötilaan aina kasviöljyllä. Ennen paistamista sinun on leikattava makkarat pieniksi kuutioiksi..
 9. Taikina suolataan, sekoitetaan ja laitetaan pienissä erissä kuumalle öljylle.
 10. Heti kun alapinta tarttuu hieman, hienonnetut makkarat ja hieman lisää taikinaa levitetään tasaisille kakkuille. Sivut paistetaan, pannukakut käännetään toiselle puolelle ja paistetaan pehmeiksi.

Rusketuksen jälkeen voit laittaa pannukakut paperipyyhkeelle ylimääräisen rasvan poistamiseksi..

Kun toinen taikinakerros kaadetaan, sinun on oltava mahdollisimman varovainen ja suljettava pois levitys, muodostaen sivut lusikalla. Yleensä, jos makkarat leikataan optimaaliseen kokoon, niin ei tapahdu..

Reheviä kesäkurpitsapannukakkuja makkaran kanssa (video)

Yhteenvetona on huomattava, että valmius määräytyy kultaisen kuoren muodostumisen perusteella. Tarjoiluun voit käyttää smetanaa, valkosipulikastiketta, klassista majoneesia ja muita vastaavia lisäaineita.

Kesäkurpitsa -pannukakut makkaralla (kuva)

Hieromme valmistetut kesäkurpitsa hienoksi raastimeksi ja sekoitamme ne munien kanssa Hieromme valmistetut kesäkurpitsa hienoksi raastimeksi ja sekoitamme ne munien kanssa Lisää hieman raastettua juustoa Lisää hieman raastettua juustoa Pilko makkara hienoksi ja lisää kurpitsa massaan Pilko makkara hienoksi ja lisää kurpitsa massaan Lisää myös hienonnetut vihreät Lisää myös hienonnetut vihreät Muista lisätä esiseulotut jauhot Muista lisätä esiseulotut jauhot Kuumenna paistinpannu auringonkukkaöljyllä ja aseta pannukakut varovasti pinnalle. Paista pannukakkuja molemmin puolin kullanruskeiksi Kuumenna paistinpannu auringonkukkaöljyllä ja aseta pannukakut varovasti pinnalle. Paista pannukakkuja molemmin puolin kullanruskeiksi Herkullisia kesäkurpitsapannukakkuja makkaran kanssa ovat valmiita. Hyvää ruokahalua! Herkullisia kesäkurpitsapannukakkuja makkaran kanssa ovat valmiita. hyvää ruokahalua!