Pukuhuoneen luominen: 8 vaihetta

Vaatekaappi on pieni huone, joka on suunniteltu vaatteiden, kenkien ja muiden tavaroiden säilyttämiseen. Pukuhuone on pieni huone, joka on suunniteltu säilyttämään vaatteita, kenkiä ja muita tavaroita. Pukuhuone on asuntosi osa, joka auttaa sinua järjestämään tavaroidesi säilytyksen oikein, joten tämä toimenpide on otettava vakavasti, ja sisältää luovuutta ja mielikuvitusta. Vaatekaappi voi auttaa sinua pääsemään eroon roskien ja sotkujen kerääntymisestä olohuoneisiin tai siitä voi tulla täysin hyödytön paikka asunnossa, jossa ei ole mitään kätevää organisaatiota ja jossa ei ole pienintäkään toiminnallisuutta. Et löydä yhtäkään naista, jonka unissa ei ole kotia, jossa on valtava pukuhuone, jossa kaikki on asetettu hyllyille ja ripustettu ripustimiin, joissa jokaisella on oma paikkansa ja samaan aikaan kaikki ovat helppo pääsy.

Mihin huoneen pukuhuone on tarkoitettu?

Pukuhuoneen luominen huoneeseen on yleisin vaihtoehto venäläisissä huoneistoissa, koska kehittäjät eivät yleensä tarjoa erityistä paikkaa tavaroiden säilyttämiseen..

Makuuhuoneen koosta riippumatta löydät varmasti paikan, jossa voit varustaa esimerkiksi P- ja L-muotoiset pukeutumisvaihtoehdot. Tämä on paljon toimivampaa kuin tavallisen kaapin ostaminen, vaikkakin kooltaan melko suuri..

Ytimessään pukuhuone edustaa samaa vaatekaappia, mutta se ei ole huonekalu, vaan erillinen tila vaatteiden, kenkien ja muiden tavaroiden säilytyksen järjestämiseksi..

Pienessä makuuhuoneessa pukuhuone voidaan järjestää kapealle Pienessä makuuhuoneessa pukuhuone voidaan järjestää kapealle

Se voi ja sen tulee sisältää tallennustilaa:

 • Päällysvaatteet;
 • Peitot, tyynyt, joita käytät vieraiden luona, sekä ne, joita et käytä tällä kaudella;
 • Laukut, matkalaukut;
 • Asusteet, korut, vyöt ja siteet;
 • Päähineet;
 • Kenkä;
 • Alusvaatteet;
 • Varastojen vaatteet, kengät, vartalo, hiukset ja niin edelleen;
 • Työkalut ja laitteet tilojen puhdistamiseen;
 • Sopii silityslautaan ja silitysrautaan;
 • Muut kohteet, jotka on piilotettava näkyvistä.

Naisten tai miesten pienikokoinen pukuhuone on suunniteltu systematisoimaan ja järjestämään tavaroiden säilytys siten, että ne ovat helposti saatavilla, jotta tarvittaessa käytetään mahdollisimman vähän aikaa tietyn kodin esineen tai vaatteen löytämiseen ja käyttämiseen.

Paras vaihtoehto pukuhuoneen järjestämiseen huoneessa on makuuhuone. Tämä on juuri paikka, jossa ihmiset yleensä luovat imagonsa ennen kotoa poistumistaan. Siinä valitsemme asun tulevalle päivälle ja tuomme sen myös oikeaan muotoon: silitämme, pääsemme eroon muista puutteista.

Sinun on harkittava huolellisesti pukuhuoneen valaistusta..

On tarpeen rakentaa runko ja koota rakenteet, järjestää mukavat lamput, joiden väri on selkein ja jotka näyttävät parhaiten vaatteiden todellisen ulkonäön, ja luoda valaistus, joka on mahdollisimman lähellä luonnollista, kuten ikkunan eteen. Älä osta vihreitä, keltaisia ​​ja muita sävyjä, jotka vääristävät käsitystä asioista..

Aseta valonlähteet siten, että näet peilissä itsesi yhtä hyvin kaikilta puolilta ja varjot eivät häiritse kuvasi kaikkien yksityiskohtien näkemistä.

Vaatekaappi osa huoneesta: kuinka varustaa

Pukuhuoneessa tarvitaan laatikoita, hyllyjä, ripustimia, telineitä.

Suunnittelijat suosittelevat huolellisesti pukuhuoneen täyttöä, jossa on välttämättä oltava erilaisia ​​hyllyjä, telineitä ja laatikoita. Suunnittelijat suosittelevat huolellisesti pukuhuoneen täyttöä, jossa on välttämättä oltava erilaisia ​​hyllyjä, telineitä ja laatikoita.

Ajattele, kuinka huoneen pukuhuone -osa pääsee eroon asuintilasta:

 1. Ihannetapauksessa tarvitset osion, jossa on suuret peilit, joissa voit nähdä asusi täydessä loistossaan sekä huomata mahdolliset puutteet. Toinen pukuhuoneen ja väliseinän suuren peilin etu on huoneen tilan visuaalinen lisääntyminen. Suunnittelijat käyttävät tätä tekniikkaa usein työssään..
 2. Lisäksi erinomainen ja taloudellinen ratkaisu olisi luoda väliseinä paksuista verhoista valkoiseen sisustukseen. Ne jakavat makuuhuoneen kahteen osaan ja voivat olla kirkas aksentti asunnon sisustuksessa. Sisustus – valitse verhot sopivalla tyylillä (kauniit kuvat ja kuviot), ja ne epäilemättä houkuttelevat ihailevia katseita vierailta ja kotitalouksilta.

Jos makuuhuoneesi on tarpeeksi suuri, voit eristää sen, jotta voit liikkua vapaasti pukuhuoneen sisällä. Tällä vaihtoehdolla on kiistattomia etuja. Sisällä voit levittää pörröisen maton ja asentaa ottomaanien vaihtamiseen.

Muista, että huoneen vaatekaappi -osa tulisi yhdistää ihanteellisesti sen pääosaan ja toistaa asunnon sisustus ja tyyli..

On välttämätöntä tehdä pukeutumisosa huoneesta lattiasta kattoon. Käytä tilaa, johon ei pääse ilman tuolilla seisomista, peittojen, tyynyjen, sesongin ulkopuolisten vaatteiden ja muiden tiettyinä aikoina harvoin käytettävien tavaroiden säilyttämiseen..

Jos tarvitset pukuhuoneen

Luuletko, että vain osan makuuhuoneen jakaminen pukuhuoneeseen ei riitä? Varaa sitten koko huone tähän tarkoitukseen! Tietenkin noin 10 prosentilla Venäjän väestöstä on varaa tähän vaihtoehtoon. Tämä artikkelin osa on heille..

On järkevintä käyttää talon tai asunnon pienintä huonetta pukuhuoneeksi. Tämä on kuitenkin kaukana säännöstä, koska päätös riippuu vain yksilöllisistä tarpeistasi ja toiveistasi..

Pukuhuoneeseen voit varata koko huoneen, johon kaikki tarvittavat asiat mahtuvat. Pukuhuoneeseen voit varata koko huoneen, johon kaikki tarvittavat asiat mahtuvat.

On paljon helpompaa varustaa pukuhuone koko huoneeseen kuin osa siitä. Varaa tallennustila kirjaimella P – tilan säästämisen kannalta sekä fyysisesti että visuaalisesti tämä suorakulmio tai neliö on optimaalisin.

Kun järjestät pukuhuonetta, käytä seuraavia vinkkejä:

 • On tarpeen tehdä mahdollisimman monta monipuolista säilytysjärjestelmää: hyllyt, laatikot, korit, laatikot, kapeat vaatteiden säilyttämiseksi ripustimissa;
 • Anna paikka tuolille tai pussille;
 • Aseta pehmeä matto: se ei vain täydennä sisustusta, vaan myös miellyttävä esine, joka antaa mukavuutta ja hyvää tunnelmaa..

Muista, että peilien asentamisessa on hyvät ja huonot puolensa: toisaalta ne ovat hyvä tapa laajentaa visuaalisesti tällaista rajoitettua tilaa, ja toisaalta niistä tulee pinta pölyn kerääntymiselle ja epäpuhtaille tulosteille, joten on tärkeää seurata säännöllisesti peilipintojen kuntoa..

Koko pukuhuoneen rakentaminen on melko vaikea tehtävä henkilölle, joka ei ole ammatillisesti yhteydessä tällaiseen toimintaan. Älä epäröi ottaa yhteyttä suunnittelijoihin äläkä säästä siitä rahaa!

Mitä tarvitset pukuhuoneeseen

Jos päätät tehdä pukuhuoneen itse, sinun on otettava huomioon suuri määrä vivahteita (asennus, hyllyjen syvyys jne.). Ensinnäkin sinun on valittava materiaali, josta pukuhuone valmistetaan, rakennetaan ja sisustetaan. Useimmiten käytetään puuta tai muovia.

Voit varustaa pukuhuoneen itse, tärkeintä on laatia kaavio tiloista ja ostaa tarvittavat materiaalit työhön Voit varustaa pukuhuoneen itse, tärkeintä on laatia kaavio tiloista ja ostaa tarvittavat materiaalit työhön

Joten sinun pitäisi ostaa (vaatekaapin täyte ja sen modernit komponentit):

 • Board, määrä ja koko, jonka olet aiemmin määrittänyt ja laskenut;
 • Korit ja laatikot, jotka on asennettu valmiisiin markkinarakoihin;
 • Liittimet;
 • Kiinnitysmateriaalit sekä ruuvimeisselit, ruuvimeisselit ja muut apulaitteet;
 • Valitse seinien tai jopa katon taustakuvan väri ja muut pukuhuoneen klassiset sisustuselementit.

Saatat tarvita myös muita työkaluja ja esineitä niin tärkeään asiaan kuin pukuhuoneen luomiseen..

Kuinka luoda pukuhuone

Lopulta päätit luoda pukuhuoneen alusta loppuun..

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä tulevan pukuhuoneen sisustukseen, ajatellen kaikkea pienintä yksityiskohtaa myöten Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä tulevan pukuhuoneen sisustukseen, ajatellen kaikkea pienintä yksityiskohtaa myöten

Mitkä vaiheet sinun on suoritettava suunnitelmien toteuttamiseksi:

 1. Aloita luomalla projekti ja luonnos. Voit tehdä tämän mittaamalla pukuhuoneeseen tarkoitetun tilan mahdollisimman tarkasti. Mittaa huoneen korkeus, pituus ja leveys. Päätä hyllyjen syvyys ja niiden tarkka sijainti pukuhuoneen yleisessä ulkoasussa.
 2. Laske sitten mitä materiaaleja ja kuinka paljon tarvitset. Suosittelemme, että teet hyllyt syviksi ja pysäytät ne, jotta esineet eivät putoa.
 3. Laske tarvittavien liittimien ja kiinnikkeiden määrä suunnitelman mukaan.
 4. Osta materiaalit, varusteet ja kiinnikkeet laskelmien mukaisesti. Suosittelemme, että ostat nämä tuotteet varastossa, koska jos sinun on ostettava ne lisäksi, usein eri tuotantoerien identtiset materiaalit eivät välttämättä vastaa täsmälleen väriä ja koostumusta..
 5. Kun olet tehnyt päätyön lautojen tai muiden pukuhuoneen kehyksen muodostavien materiaalien asentamiseen, harkitse lopuksi huoneen sisustusta..
 6. Osta verhot, peilit, matot, pussit ja muut valitsemasi toiminnalliset tuotteet.
 7. Täydennä pukuhuoneesi sisustus asuntosi tyyliin sopivilla koristeilla. Voit maalata laudat ja ovet millä tahansa värillä sekä sijoittaa niihin tyyliteltyjä piirustuksia.

Pukuhuoneen luominen yksin voi olla hyvin vaikeaa. Sinulla on oltava alustava suunnittelutieto ja suunnittelutaito.

Pukuhuonevaihtoehdot: parhaat esimerkit ja näytteet

Pukuhuoneisiin on monia vaihtoehtoja.

Suosituimmat ovat seinästä seinään -kaapit. Suosituimmat ovat seinästä seinään -kaapit.

Pukuhuoneena osana huonetta voidaan erottaa:

 • Corner pukuhuone;
 • Vaatehuone, kuten suuret vaatekaapit;
 • Pukuhuone, kuten “huone huoneessa”, jonka sisällä on käytävä;
 • Tallennusjärjestelmän osat, jotka sijaitsevat erillään toisistaan ​​(monia kaappeja, hyllyjä, laatikoita, joiden välissä voi olla esimerkiksi TV -paikka);
 • Vaatehuone portaiden alla.

Pukuhuoneiden tyypit kokonaisina huoneina:

 • Säännöllinen pukuhuone, jossa on kulmat tai säteet;
 • Pukuhuone ullakolla tai ullakolla.

Voit valita, mikä vaihtoehto on sinun, riippuen huoneiden määrästä, niiden alueesta ja taloudellisista mahdollisuuksistasi.

Taustakuva pukuhuoneeseen

Myös pukuhuoneen taustakuvan valintaa tulee lähestyä perusteellisesti. Ne luovat huoneen ja huoneiston kokonaiskuvan, tyylin ja sisustuksen..

Erinomainen vaihtoehto pukuhuoneen seinien koristeluun on vaaleat sävyt. Erinomainen vaihtoehto pukuhuoneen seinien koristeluun on vaaleat sävyt.

Voit kiinnittää huomiota seuraaviin:

 1. Pastellivärit. Tämä vaihtoehto sopii sinulle, jos et pidä räikeistä malleista. Myös pastellivärit ovat monipuolisia, eikä niiden käyttö vaadi vakavia suunnittelutaitoja..
 2. Taustakuva, jossa on toistuva kuvio. Tällaiset taustakuvat sopivat pukuhuoneeseen, koska ne eivät yleensä vietä paljon aikaa tässä huoneessa ja piirustus on harvoin “tylsää”.
 3. Seinämaalauksista voi tulla silmiinpistävä osa asunnon sisustusta ja muotoilua, antaa tietyn tyylin ja jopa ylellisyyttä.

Valitse taustakuva toiveidesi ja perheesi jäsenten mielipiteiden perusteella.

Alkuperäinen pukuhuone huoneiden välillä: esimerkki ja muotoilu

Pukuhuoneen tekeminen huoneiden välille ei ole paras asettelu. On kätevintä, jos pukuhuoneessa on yksi sisäänkäynti keskellä seinää..

Pienessä huoneessa pukuhuone voidaan sijoittaa huoneiden väliseen käytävään. Pienessä huoneessa pukuhuone voidaan sijoittaa huoneiden väliseen käytävään.

Yritä hyödyntää lattiasta kattoon ulottuvaa seinätilaa huoneiden välillä noudattamalla yllä olevia ohjeita. Ovet tai verhot on ehdottomasti tehtävä niin, että hyllyjen sisäinen sisältö ei näy vieraille..

Pukuhuonevaihtoehdot (video)

Jos sinulla on uudelleen muotoiltu oikean muotoinen pukuhuone, toivotamme sinulle onnea niin tärkeässä asiassa kuin tavaroiden säilytyksen järjestäminen.!

Pukuhuoneen suunnittelu (sisäkuva)