Pieni käytävä käytävälle: 8 vinkkiä valintaan

Jopa pienestä eteisestä tulee kodikas ja mukava, jos se on asianmukaisesti varustettu. Jopa pienestä käytävästä tulee kodikas ja mukava, jos se on asianmukaisesti varustettu, ja usein suunnitteluongelma on käytävän liian pieni alue. Tällainen tila vaatii erityistä lähestymistapaa suunnitteluun. Kun harkitaan huoneen suunnittelua, on tärkeää ottaa huomioon käytävämäärät metriä kohden sekä valita ja jakaa huonekaluelementit oikein. Pieni käytävä käytävälle koostuu vähimmäismäärästä elementtejä, joita eniten tarvitaan jokapäiväisessä elämässä. Tällaisten käytävien ansiosta voit säästää tarpeeksi tilaa, jotta voit helposti liikkua käytävää pitkin..

Pienen käytävän eteinen: mielenkiintoisia vaihtoehtoja

Huoneen pieni alue tekee omat muutokset muotoiluun. Käytävä itsessään on pieni tila, joka toimii ensisijaisesti yhdystilana asunnon sisäänkäynnin ja muiden huoneiden välillä. On erittäin tärkeää päättää huonekalujen määrä..

Ennen kuin aloitat käytävän suunnittelun, sinun on päätettävä etukäteen huonekalusarjan sijoittamisesta Ennen kuin aloitat käytävän suunnittelun, sinun on päätettävä etukäteen huonekalusarjan sijoittamisesta

Modulaariset huonekalut ovat nykyään erittäin suosittuja kuluttajien keskuudessa: ne ovat toimivia, käytännöllisiä ja tyylikkäitä..

Pienen tilan eteisen valintaan vaikuttavat monet tekijät. Tärkein näistä on käytävällä säilytettävien tavaroiden määrä. Pääsääntö ei ole valita suuria huonekaluja..

Pienen käytävän vaihtoehdot:

 • Avata;
 • Kulma;
 • Joukko moduuleja;
 • Wenge;
 • Mini käytävä.

Jos käytävä on kapea tai liian pieni huone, on parasta valita pieni vaatekaappi. Se säästää tilaa ja mahdollistaa samalla riittävän määrän asioita. Kun valitset pienen käytävän, sinun on harkittava etukäteen osien lukumäärä ja yleinen ulkonäkö, joista sarja koostuu.

Pienet käytävät: kuinka valita tarvittavat elementit

Monet suunnittelijat neuvovat olemaan epätoivossa, jos käytävä on pieni tai liian kapea tila. Jopa rajoitetulla alueella on mahdollista tehdä poikkeuksellinen, tyylikäs muotoilu, joka ei häiritse huoneen toimivuutta..

Tyylikäs ripustin ja kompakti kaappi sopivat täydellisesti pienen käytävän sisustukseen. Tyylikäs ripustin ja kompakti kaappi sopivat täydellisesti pienen käytävän sisustukseen.

Pienen käytävän sarja voi sisältää monenlaisia ​​elementtejä. Lisäksi mikään elementeistä ei saa olla liian suuri..

Nykyään monet valmistajat tarjoavat laajan valikoiman pieniä eteisiä, jotka ovat ergonomisia ja joilla on melko suuri kapasiteetti pieneen kokoon. Ihanteellinen ratkaisu käytävän sisustamiseen on erityinen projekti, jossa otetaan huomioon tietyn käytävän ominaisuudet ja ominaisuudet. Sinun tulisi ensin miettiä materiaalia, josta osat tehdään, kuinka monta hyllyä ne koostuvat.

Mini käytäväsarja:

 • Ripustin;
 • Reunakivi;
 • Kaappi;
 • Peili;
 • Hyllyt.

Huonekalujen tyylin valinta riippuu huoneen suunnittelusta. Sinun ei pitäisi käyttää täysin eri tyylisiä huonekaluja. Erityistä huomiota on kiinnitettävä siihen, että huonekalut eivät saa olla liian suuria tai pompoja.

Tyylikäs muotoilu pienissä käytävissä

Pienten eteisten valinta on joskus erittäin vaikeaa. On melko ongelmallista valita huonekalut, jotka ovat käytännöllisiä, pieniä, tilavia ja samalla sopivia sisustuksen yleiseen tyyliin. Mielenkiintoinen ratkaisu on kehittää erityinen suunnitteluprojekti.

Oikein valittu muotoilu tekee eteisestä kodikkaan ja kauniin Oikein valittu muotoilu tekee eteisestä kodikkaan ja kauniin

Nykyään monet valmistajat tarjoavat huonekalujen yksilöllistä tilaamista verkossa – voit säästää aikaa ja tilata huonekaluja, jotka sopivat tietyn huoneen ominaisuuksiin..

Tilauksen toteuttamisedellytykset riippuvat tietystä asiakkaasta. On tarpeen määrittää paitsi pienten eteisten koko, myös niiden toteuttamistyyli. Suunnittelijat neuvovat valitsemaan yksinkertaisen ja ytimekkään tyylin..

Tyyli vaihtoehdot:

 • Klassikko;
 • Moderni;
 • Korkeateknologia;
 • Maa;
 • Skandinaavinen.

Tilauksen hinta riippuu käytävän materiaalin laadusta sekä rakenteen monimutkaisuudesta. On tärkeää, että huonekalut eivät ole täynnä tavaroita. Tätä varten sinun on päätettävä etukäteen käytävällä olevien asioiden määrästä..

Pääperiaate käytävän järjestämisessä pienille käytäville

Pieni käytävä vaatii erityistä sisustusta. Huonekalut ovat tärkeä osa jokaista käytävää. Hänen oikein valitusta suunnittelustaan ​​huoneen ulkonäkö riippuu. Pienen alueen koristeluun on parasta käyttää minimalistisia tekniikoita..

Jotta pieni käytävä ei sotkeudu, suunnittelijat suosittelevat kompaktien mutta käytännöllisten huonekalujen valitsemista. Jotta pieni käytävä ei sotkeudu, suunnittelijat suosittelevat kompaktien mutta käytännöllisten huonekalujen valitsemista.

On syytä kiinnittää huomiota siihen, että pienessä käytävässä on parempi olla käyttämättä avoimia ripustimia ja hyllyjä – tämä luo tilan sotkun vaikutuksen.

On huomattava, että huonekalut eivät saa olla liian vaativia. Muista kulmat – ne ovat myös osa huonetta ja niitä on käytettävä oikein. Tätä varten on myynnissä kulmarakenteita, jotka säästävät tilaa..

Vinkkejä pienen käytävän järjestämiseen:

 • Käytä vähimmäismäärää osia;
 • Valitse liian syvä kaapin syvyys;
 • Käytä vaatekaappia tavaroiden säilyttämiseen;
 • Yhdistä vaatekaappi väliseinään huoneiden välillä.

On tärkeää käyttää kaappitilaa oikein. Tätä varten sinun on harkittava hyllyjen, ripustimien, laatikoiden ja korien sijainti. Puolikerroksia pidetään kätevinä tavaroiden käyttöön ja säilytykseen..

Modulaarinen käytävä pieneen käytävään: valokuvat ja edut

Jokaisella asunnon tai talon omistajalla on omat mieltymyksensä tilojen tyylilliseen suunnitteluun. Pienet käytävät tekevät kuitenkin omia säätöjään, jotka on otettava huomioon. Et voi tehdä ilman huonekaluja käytävällä, vaikka se olisi hyvin pieni käytävä.

Voit tehdä pienestä eteisestä toimivan käytännöllisen ja kauniin peilin avulla. Voit tehdä pienestä eteisestä toimivan käytännöllisen ja kauniin peilin avulla.

On kätevää suunnitella pieniä eteisiä modulaaristen rakenteiden avulla: ne ovat ergonomisia, toimivia ja erittäin tyylikkäitä.

Nykyaikaisilla markkinoilla esitetään kauniita moduulimalleja, jotka jokainen ostaja voi valita yksilöllisesti ja kerätä oman huonekalukokoelmansa. Pienet rakenteet säästävät tilaa mahdollisimman paljon. Laajan moduulivalikoiman avulla voit valita sellaisia ​​malleja, jotka eivät sulje seiniä, säästävät tilaa ja ovat samalla edullisia.

Moduulien edut:

 • Ergonomia;
 • Vaihtelevuus;
 • Käytännöllisyys;
 • Tyyli.

Pienen huoneen sisustamiseen sinun ei pitäisi käyttää kalliita ja suuria moduulisarjoja. Ne sotkevat tilan ja tekevät käytävästä melko epämukavan. Tärkeintä on, että tarvittaessa moduuleja voidaan ostaa..

Pieni eteinen: valokuva ja alkuperäisiä ratkaisuja

Ideoita pienten eteisten järjestämiseen tarjoavat kokeneet suunnittelijat, jotka useimmissa tapauksissa neuvovat noudattamaan minimalistisia ratkaisuja. Pieniä käytäviä ei saa ylikuormittaa. Siksi idea minimalismista sopii parhaiten pienen tilan sisustamiseen..

Pienessä eteisessä voit sijoittaa tilavan kulmamaisen vaatekaapin Pienessä eteisessä voit sijoittaa tilavan kulmamaisen vaatekaapin

Alkuperäiset käytäväsuunnitteluvaihtoehdot löytyvät Internetistä erikoissivustoilta.

Joskus rohkeat ja poikkeukselliset ratkaisut auttavat tekemään pienestä eteisestä kodikkaan ja mukavan. Tätä varten sinun on päätettävä etukäteen huonekalujen elementeistä ja harkittava sisustusta. Niitä ei pidä hyväksikäyttää.

Ideoita käytävän sisustamiseen:

 • Jos olohuone sallii, vaatekaappi voidaan sijoittaa olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen;
 • Asenna sisäänrakennettu penkki, joka ei vie paljon tilaa, mutta jonka avulla voit tallentaa joitain asioita;
 • Asenna avoimet hyllyt matalaan syvyyteen.

Pieni eteinen, jossa on minimaalinen huonekalu, näyttää mielenkiintoiselta. Sen järjestelyyn käytetään useita koukkuja ja kätevää kenkäkaappia. Voit sisustaa olohuoneen niin, että se näyttää visuaalisesti leveämmältä. Voit tehdä tämän käyttämällä temppuja valaistusta koristettaessa ja asennettaessa..

Pieni eteinen: sisustus, valokuvat ja vinkit

Monet ihmiset uskovat, että vähimmäismäärä huonekaluja on ainoa vaihtoehto, joka säästää tilaa käytävällä. Suunnittelijat vaativat, että huoneen suunnittelu on harkittava etukäteen. On erittäin tärkeää käyttää visuaalisia tekniikoita pienen tilan laajentamiseen..

Suunnittelijat suosittelevat minimalistisen tyylin valitsemista pieneen ja kompaktiin käytävään. Suunnittelijat suosittelevat minimalistisen tyylin valitsemista pieneen ja kompaktiin käytävään.

Värillinen visuaalinen suunnittelu auttaa sisustamaan asuntoa tai taloa niin, että huone näyttää leveämmältä ja suuremmalta.

Tilan lisäämiseksi voit varustaa käytävän kaiken muotoisilla ja kokoisilla peileillä. Peili voidaan ripustaa seinälle tai sijoittaa yöpöydälle tai lipastoon. Seinät voidaan myös koristaa huoneen tyyliin sopivilla kuvilla..

Suunnitteluvinkkejä:

 • Käytä värimalleja;
 • Pienessä huoneessa on parasta käyttää vaaleaa väriä;
 • Seinien ja kattojen sisustuksen pitäisi laajentaa tilaa visuaalisesti.

Ennen suunnittelun aloittamista sinun on varmistettava, että alustava kaavio on laadittu oikein. Esimerkki mielenkiintoisesta käytäväsuunnittelusta löytyy erikoissivustoilta, joissa keiju suunnittelija kertoo sinulle, mitä väriä käytetään koristeluun ja mitä huoneen mustan salaisuus tarkoittaa..

Vinkkejä hyvin pienen käytävän sisustamiseen

Jotta liian pieni eteinen ei aiheuttaisi haittaa, sinun on valittava oikea vaihtoehto sen sisustamiseen ja järjestelyyn. Hän voi varustaa pienen käytävän omin käsin. Tätä varten sinun on ensin laadittava huoneen suunnitteluprojekti..

Ennen kuin aloitat käytävän suunnittelun, sinun on harkittava huoneen suunnittelua etukäteen. Ennen kuin aloitat käytävän suunnittelun, sinun on harkittava huoneen suunnittelua etukäteen.

Käytävän ulkoasu voi olla täysin erilainen: se voi olla leveä, korkea, kapea tai matala..

Kun järjestät tilaa, sinun on kiinnitettävä huomiota sen geometriseen muotoon. Korjaukset on suoritettava sen jälkeen, kun kaikki huoneen ominaisuudet ja ominaisuudet on otettu huomioon. Käytävä, jonka leveys on enintään 1 metri, on viihtyisä vain, jos se on sisustettu oikein.

Sisustusvinkkejä:

 • Tuo käytävän muoto lähemmäksi neliötä;
 • Asenna vaatekaappi liukuovilla;
 • Noudata sallittua vähimmäiskäytäväleveyttä 80 cm.

Kun sisustat huonetta, on tärkeää kiinnittää huomiota taustakuvioon – sen ei pitäisi olla liian värikäs. Luo visuaalisia tehosteita käyttämällä huonekaluja, joissa on kiiltävä pinta. Kun suunnittelet, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, miten ovet avautuvat ja miten valo altistuu..

Tyypit pienet käytävät käytävällä (video)

Pienen käytävän järjestäminen on melko monimutkainen prosessi, joka vaatii paljon tietoa ja suunnittelutaitoja. Mallimalleja ja sisäkalusteiden luetteloa voi tarkastella Internetissä. On tärkeää ymmärtää, että tilavat huonekalut eivät sovellu pienen olohuoneen järjestämiseen. Sitä ei saisi olla liian suuri. Tilan organisointi on suoritettava kaikkien pienen huoneen suunnittelua koskevien sääntöjen mukaisesti. Nikolaevista löydät pienet käytävät halvimmalla hinnalla.

Käytävän suunnittelu pienille käytäville (kuva sisätiloissa)