Kuinka valita tarvikkeet pukuhuoneeseen

Vaatekaappi on pieni huone vaatteiden säilyttämiseen, joten sen tulisi olla mukava ja käytännöllinen. Pukuhuone on pieni huone vaatteiden säilyttämiseen, joten sen pitäisi olla kätevä ja käytännöllinen Paras ja kätevin säilytyslaite on pukuhuone, koska se on erittäin kätevä, kun kaikki vaatteet, kengät ja tarvikkeet ovat yhdessä paikassa. Jotta pukuhuone olisi mukava ja toimiva, on kuitenkin erittäin tärkeää varustaa huone kaikkien vaatimusten mukaisesti..

Moderni vaatekaappi

Pukuhuone voidaan jakaa useisiin vyöhykkeisiin, nimittäin alempaan, keskimmäiseen ja ylempään. Alemman vyöhykkeen tulisi sisältää asioita, joita käytetään harvoin. Myös alemmalle alueelle voit tehdä lokeron kenkiä, alusvaatteita ja asusteita varten..

Erityisesti vaatekaapin tulee sisältää:

 • Vaatteiden ja kenkien hyllyt;
 • Ripustimet;
 • Laatikot alusvaatteille ja asusteille.

Pukuhuoneen pakollisia elementtejä ovat erityiset hyllyt vaatteille, laatikoille ja ripustimille. Pukuhuoneen pakollisia elementtejä ovat erityiset hyllyt vaatteille, laatikoille ja ripustimille.

Pukuhuoneen keskialue on tarkoitettu tavaroille, joita käytetään useimmiten. Tässä tarvitset ripustimet, laatikot hyllyille tavaroiden säilyttämistä varten. Pukuhuoneen yläosa on tarkoitettu hattujen säilyttämiseen.

Useimmiten pukuhuone on varustettu:

 • Pieni yksityinen huone;
 • Varasto;
 • Hallissa.

Eteisen sijainnin mukaan viimeistelymateriaalit ja muut kohteet valitaan pätevän vapaan tilan järjestelyä varten. Hyllyt voidaan valmistaa luonnonpuusta, kipsilevystä tai muista materiaaleista. Voit ostaa kouluun valmiita vaatekaappeja, koska ne ovat kooltaan melko pieniä, ja tarvittaessa on mahdollista lisätä erillisiä moduuleja.

Ennen kuin teet vaatekaapin korjauksia, sinun on laadittava alustava kaavio, jossa on kaikki mittaukset, ja laadittava arvio päätyöstä.

Valikoima pukuhuoneen huonekaluja

Pukuhuoneen järjestelyä pidetään melko tärkeänä asiana, joten siihen on suhtauduttava täysin vastuullisesti. On erittäin tärkeää valita oikeat huonekalut pukuhuoneeseen. Jos se on pieni, sinun ei pitäisi valmistaa kaappihuonekaluja luonnonpuusta tai ostaa valmiita komplekseja lastentarhalle, koska ne vievät vain vapaata tilaa..

Pukuhuoneen huonekalut ja säilytysjärjestelmä on valittava huolellisesti ottaen huomioon niiden laatu ja valmistaja. Pukuhuoneen huonekalut ja säilytysjärjestelmä on valittava huolellisesti ottaen huomioon niiden laatu ja valmistaja.

Pukuhuoneessa on kuitenkin joka tapauksessa oltava:

 • Vaatteiden säilytysjärjestelmä;
 • Laitteet vaatteiden ripustamiseen;
 • Kengän säilytysjärjestelmä.

Viime aikoina vaatteiden kevytmetallijärjestelmä on ollut erittäin kysytty. Se voi olla modulaarinen tai koottu erityisiin telineisiin. Telineet voidaan kiinnittää seiniin tai kattoon ja lattiaan. Tavallisten säilytysjärjestelmien, laatikoiden ja hyllyjen lisäksi on myös varsin mielenkiintoisia erikoishameita ja -housuja. Tällaiset järjestelmät ovat ohjaimia, joihin leikkeet kiinnitetään. Ne ovat erittäin käteviä käyttää, koska voit ripustaa suuren määrän asioita..

Pukuhuoneen järjestely

Pukuhuoneen laite voi olla täysin erilainen..

Kun järjestät pukuhuoneen, sinun on ensin päätettävä sen koosta Kun järjestät pukuhuoneen, sinun on ensin päätettävä sen koosta

Ensinnäkin on tärkeää laatia kaavio, jossa se ilmoitetaan:

 • Vaatekaapin mitat;
 • Erilliset vyöhykkeet;
 • Jokaisen huonekalun mitat.

Jotta pukuhuone olisi täydellinen, voit kääntyä ammattilaisten puoleen, jotka auttavat sinua tekemään tarvittavat mittaukset ja valitsemaan tarvittavat huonekalut ja tarvikkeet..

Tärkeä! Vaatekaapin varusteiden tulisi olla mahdollisimman käteviä ja toimivia, ja on myös toivottavaa jättää vapaata tilaa, jotta voit vaihtaa vaatteita.

On ehdottomasti harkittava ja valmistettava ripustimet paitoille, mekkoille ja päällysvaatteille. Usein kenkien varastoinnissa on ongelmia, koska niitä voi olla suuri määrä. Mielenkiintoinen vaihtoehto on sisäänvedettävä järjestelmä, joka vie hyvin vähän tilaa ja kaikki kengät ovat kunnossa..

Kuinka valita pukuhuoneen varusteet

Pukuhuoneet tarvitsevat paitsi selkeän laskennan niiden mitoista, mutta myös oikein valitut varusteet, joiden avulla voit varustaa tämän huoneen parhaalla mahdollisella tavalla ja antaa sille erityisiä toimintoja..

Lisäksi pukuhuoneessa voi olla peilejä, silityslauta tai virroitin Lisäksi pukuhuoneessa voi olla peilejä, silityslauta tai virroitin

Erityisesti vaatekaappi voi sisältää laitteita, kuten:

 • Ulos vedettävät hyllyt;
 • Virroitin;
 • Ripustimet;
 • Sisäänvedettävät rakenteet kenkien ja laukkujen säilyttämistä varten;
 • Housut;
 • Osastot lasille;
 • Peilit;
 • Silityslauta.

Huonekalujen valmistus voi olla tiukasti huoneen koon mukaista tai vie hieman vähemmän tilaa, jotta voit järjestää erillisen alueen vaatteiden vaihtamiseen.

On välttämätöntä valita vain sellaisia ​​lisävarusteita, jotka vastaavat täysin tämän huoneen toiminnallista tarkoitusta..

On melko yksinkertaista järjestää vaatekaappi asuntoon omin käsin, sinun on vain ponnisteltava ja valittava oikeat laitteet, jotka ovat mahdollisimman toimivia ja täyttävät kaikki toiveesi. Pukuhuoneen huonekalut ja laitteet on valittava huoneen koon mukaan.

Nykyaikainen pukeutumispenkki

Pukuhuoneen penkin on oltava mahdollisimman toimiva ja täytettävä kaikki sitä koskevat vaatimukset..

Mukava pehmeä penkki sopii täydellisesti pukuhuoneen sisustukseen Mukava pehmeä penkki sopii täydellisesti pukuhuoneen sisustukseen

Erityisesti talon pukuhuoneeseen voit valita penkkejä, joita käytetään julkisiin laitoksiin, tai ne voivat olla:

 • Penkki jalusta;
 • Sivupenkki;
 • Vaatekaappi penkki ripustimilla.

Jos vain suunnitellaan vaatekaapin järjestely, voit valita penkit, joihin vaatekaapit voidaan sijoittaa erittäin kätevästi. Jos pääkalusteet on jo asennettu, paras ratkaisu olisi asentaa lisää penkkejä..

Lisäksi voit tehdä erityisiä penkkejä, joissa on ripustimet, jotka näyttävät riittävän tyylikkäiltä ja tarjoavat entistä enemmän toiminnallisuutta..

Vaatekaappi monimutkainen: kuinka valita oikea

Voit tehdä pukuhuoneen suunnittelusta yksinkertaisen ainutlaatuisen, tärkeintä on lähestyä tätä asiaa pätevästi.

Voit tehdä pukuhuoneesta toimivan ja käytännöllisen oikein valitun huonekalusarjan avulla Voit tehdä pukuhuoneesta toimivan ja käytännöllisen oikein valitun huonekalusarjan avulla

Lisäksi tarvitset:

 • Viedä loppuun;
 • Valitse huonekalut;
 • Järjestä valaistus.

Voit tehdä huonekaluja itse, järjestää ne koon mukaan tai noutaa valmiita sarjoja. Melko mielenkiintoinen vaihtoehto olisi modulaarinen vaatekaappi, jonka koko on 1000×1500 mm ja joka sopii täydellisesti jopa pieneen pukuhuoneeseen..

Nykyaikaiset huonekalut on valmistettu kestävistä ja kevyistä materiaaleista, minkä vuoksi pukuhuone ei vie paljon vapaata tilaa ja sisustus on kevyt ja ilmava. Vaikka pukuhuoneen valmiiden sarjojen mitat eivät olekaan ulkoisesti kovin suuria, niihin mahtuu riittävästi asioita, eivätkä ne sotkeudu vapaaseen tilaan..

Pienten tavaroiden ja tarvikkeiden säilyttämiseksi voit laittaa pienen lipasto, joka vie vähän tilaa.

Kuinka järjestää valaistus pukuhuoneessa

Vaatekaappi on paikka tavaroiden säilyttämiseen, minkä vuoksi sen pitäisi olla tarpeeksi mukava ja kevyt, koska väärin valittu valaistus voi vääristää esineiden ulkonäköä.

Pukuhuonetta järjestettäessä on kiinnitettävä erityistä huomiota valaisimien valintaan. Pukuhuonetta järjestettäessä on kiinnitettävä erityistä huomiota valaisimien valintaan.

Vaatekaapin katot voivat olla hyvin erilaisia, etenkin koristeluun voit käyttää:

 • Peitellä;
 • Maali;
 • Koristeellinen kipsi;
 • Taustakuva;
 • Kipsilevy;
 • Jännityskankaat.

Koska pukuhuoneessa ei ole ikkunoita, on oltava korkealaatuinen valaistus ja ilmanvaihto. Kaikki vaatekaapin valaistukseen liittyvät ongelmat on ratkaistava jopa tämän huoneen järjestelyn suunnitteluvaiheessa. Tärkeintä on, että valon tulee olla mahdollisimman lähellä luonnollista, muuten vaatteiden värit voivat vääristyä..

Kattovalaistusta pidetään suosituimpana vaihtoehtona, koska tasaisen valonjaon kautta koko huoneeseen löydät helposti ja nopeasti tarvitsemasi. Pienessä vaatekaapissa kohdevalot ovat erittäin hyvä vaihtoehto, joka vastaa yksittäisten alueiden korostamisesta. Lisäksi LED -valaistus, joka on asennettu erillisille hyllyille, voi olla erittäin hyvä vaihtoehto. Tämä takaa paremman ja suuntaavamman valaistuksen..

Yleiskatsaus pukuhuoneen lisävarusteisiin (video)

Pukuhuoneen järjestämistä pidetään melko tärkeänä asiana, koska asianmukaisen järjestelyn avulla voit saada toimivan huoneen kaikkien tarvittavien asioiden säilyttämiseksi.

Yksityiskohtaisesti: miten pukuhuone varustetaan (valokuvaesimerkkejä)