Kenkähylly käytävällä: edut ja kokoonpanot

Käytävällä olevan kenkähyllyn avulla voit säilyttää paitsi kenkiä myös erilaisia ​​taloustavarat Käytävällä olevan kenkähyllyn avulla voit tallentaa kenkien lisäksi myös erilaisia ​​taloustarvikkeita. Huoneiston tilaa on lähes mahdotonta järjestää ilman asianmukaisesti valittuja huonekaluja. Hän auttaa jakamaan kaikki asiat paikoilleen eikä luomaan tarpeetonta kaaosta. Vieraillessasi voit usein tarkkailla kaoottisesti sijoitettuja kenkiä tai täysin täytettyä tilaa vievää kaappia. Voimme yhtyä ajatukseen, että kenkiin tarvitaan erillinen vaatekaappi, koska ei ole käytännöllistä säilyttää niitä pääkaapissa alemmilla hyllyillä, ja on hankalaa hankkia uusia kenkiä joka kerta. Kenkähyllyn käyttäminen käytävällä vaihtoehtona vanhoille hyllyille ja kaappeille on kannattavin idea..

Kenkähylly käytävällä: kapeat mitat

Onko käytävillä oleville kapeille kenkähyllyille kysyntää? Vastaus tulee itsestään. Tällaiset huonekalut ovat yksinkertaisesti välttämättömiä, jos suuret huonekalut eivät mahdu. Valitettavasti, kun taloja rakennetaan, käytävät ovat hyvin pieniä. Tämän seurauksena suurella perheellä ei ole käytännöllisesti katsoen paikkaa kenkiensä säilyttämiseen, edes ottamatta huomioon kenkiä, joka on tarkoitettu toiselle kaudelle ja jota ei tällä hetkellä käytetä..

Ainoa tie ulos tästä tilanteesta on ostaa tilava kapea mutta korkea kenkähylly. Sen leveys on enintään puolitoista metriä ja se sopii täydellisesti mihin tahansa käytävän osaan, jopa avoimen oven taakse..

Kapeat kenkähyllyt sopivat täydellisesti pieneen käytävään Kapeat kenkähyllyt sopivat täydellisesti pieneen käytävään

Jotta kenkähylly saisi vähimmäiskoko, valmistajat käyttävät usein kenkien pystysuoraa järjestelyä. Tämän merkityksettömän yksityiskohdan ansiosta voit sijoittaa jopa suuret kengät laatikoihin..

Useimmissa tapauksissa vakiokenkäkaapit valmistetaan enintään 80 cm leveinä, mutta voit halutessasi löytää laajemmat vaihtoehdot. Tällaisen lipaston avulla voit majoittaa kenkiä muuttamatta niitä..

Jos käytävä on pieni, sille tehdään kenkähyllyt, joiden leveys on enintään 18 cm.Voit laittaa tällaisen huonekalun mihin tahansa käytävän osaan..

Tähän malliin on mahdotonta sovittaa ylisuuria talvikenkiä; vaihtoehtoinen vaihtoehto on käyttää jopa 40 cm leveitä kenkähyllyjä. Tietenkin on myös muita kapeita, mutta korkeita malleja, esimerkiksi niiden syvyys voi olla 15 tai 20 cm, mutta ne tehdään useimmiten tilauksesta..

Kaunis kenkähylly istuimella käytävällä: 5 etua

Nykyaikaisten kenkähyllyjen käyttö ei rajoitu tietyn kauden kenkien säilyttämiseen. Suunnittelijat eivät pysähdy ja modernisoi niitä suorittaakseen muita toimintoja. Joten esimerkiksi huonekaluliikkeistä löydät kenkähyllyt, joissa on peilit, ripustimet ja tietysti istuimet.

Miltä tällainen penkki näyttää? Nutriaan sijoitetaan pääasiassa useita hyllyjä, ja yläosa voidaan varustaa pehmeällä tai kovalla istuimella. Tällaisen kenkätelineen korkeus ei ylitä 30 senttimetriä..

Istuimella varustettu kenkäteline mahdollistaa istumisen lepäämään työpäivän jälkeen Istuimella varustettu kenkäteline mahdollistaa istumisen lepäämään työpäivän jälkeen

Kenkäkaapit ovat erittäin kysyttyjä toimivuutensa ja käyttömukavuutensa vuoksi..

Lisäksi tällainen ominaisuus voidaan luoda omin käsin..

Asiantuntijat tunnistavat tämän huonekalun 5 pääetua:

 1. Toimintavarmuus. Tämä muotoilu on tehty ottaen huomioon erityinen lujuus, se ei pelkää pieniä muodonmuutoksia;
 2. Monitoimisuus. Tällaiset kenkähyllyt mahdollistavat paitsi riittävän määrän kenkien säilyttämisen myös istumisen niiden päällä;
 3. Pitkä käyttöikä. Pohjimmiltaan tällaiset huonekalut on valmistettu MDF -levystä ja ne tarjoavat kestävyyttä;
 4. Vie vähän tilaa. Tämä laatu on välttämätön pienille käytäville;
 5. Edustavuus. Tämäntyyppiset kenkätelineet sopivat erinomaisesti mihin tahansa sisustukseen, vaikka se olisi vain valkoinen, ja ne voivat olla minkä tahansa asunnon sisustus..

Kenkätelineet ovat seinätelineitä, mutta jotkut voivat olla kulmikkaita, muita kenkähyllyjä käytetään suurissa käytävissä. Jalkakivet voivat sopia esimerkiksi tyylille – klassinen, provence, moderni tai huipputekniikka.

Miltä kenkähyllyn pitäisi näyttää käytävällä, jossa on peili 

Ennen kuin päätät ostaa kenkähyllyn peilillä, sinun on vastattava useisiin kysymyksiin..

Nimittäin:

 1. Soveltuuko peilirakenne käytävän kokoon
 2. Tarvitaanko tilan visuaalista laajentamista?.

Peilillä varustettu kenkähylly voi parantaa käytävän ulkonäköä ja antaa sille toiminnallisuutta. Peilillä varustettu kenkähylly voi parantaa käytävän ulkonäköä ja antaa sille toiminnallisuutta.

Määritetäänkö muita peilipintaisia ​​määritteitä.

Jos liukuva vaatekaappi, jossa on peilipinta, on jo asennettu eteiseen, ei ole mitään järkeä hankkia toista peiliä, koska se ylikuormittaa sisätiloja.

Peilillä varustettu kenkähylly on omavarainen tuote, koska se kuuluu modulaariseen rakenteeseen ja on kooltaan suuri, se on parasta asentaa tilaviin käytäviin. Pieni eteinen asettaa omistajan vaatekaapin tai kenkähyllyn valinnan eteen. Kaapin suuresta toiminnallisuudesta huolimatta kenkähyllyllä on omat positiiviset ominaisuudet..

Esimerkiksi:

 • Se maksaa melko halvalla;
 • Esteettinen ulkonäkö;
 • Käytännöllisyys käyttää, koska peili auttaa sinua arvioimaan ulkonäköäsi ennen lähtöä;
 • Toimivuus.

Olipa suunnittelu kuinka yksinkertainen tahansa, peileillä on useita parametreja. Se voi olla seinärakenne tai heijastava pinta. Tällaiset kenkähyllyt ovat jopa 150 cm syviä..

Käytävä ripustin kenkähyllyllä

Nykyaikaiset valmistajat tarjoavat ostajille kenkätelineet ripustimilla. Tämä on yhdistetty vaihtoehto, yleensä tällaiset rakenteet ovat lattialla seisovia. Tämän tuotteen alaosassa on suljettuja tai avoimia hyllyjä, erityisesti taitettaville kengille. Talvisaappaat eivät sovi tällaisiin hyllyihin, mutta on malleja, jotka sisältävät terälehtitelineet erityisesti tämän tyyppisille kenkäille..

Kenkätelineellä varustettu ripustin on käytännöllinen huonekalu, joka sopii mihin tahansa käytävään sen tyylistä riippumatta. Ripustin, jossa on kenkähylly, on käytännöllinen huonekalu, joka sopii mihin tahansa käytävään sen tyylistä riippumatta.

Miksi sinun pitäisi ostaa kenkäteline ripustimella:

 1. Tila eteisessä vapautuu, tämä on erittäin tärkeää pienille huoneille;
 2. Ripustin ei ole minkään käytävän vaihdettavissa oleva ominaisuus, ja koska tavanomaisissa vaihtoehdoissa sen alla olevaa tilaa ei käytetä, tällainen yhdistelmä säästää huomattavasti tilaa;
 3. Laatikoista poistetut kengät eivät estä tietä ja kerää pölyä, lisäksi, jos on lemmikkejä, tämä säästää hänet epämiellyttäviltä tapahtumilta;
 4. Kaikki hyllyille piilotetut kengät ovat helposti saatavilla, mitä ei voi sanoa kengistä, jotka on pakattu yläkerran puolivälissä oleviin laatikoihin.

Tällaisen hyllyn ulkonäkö näyttää paitsi kauniilta myös siistiltä. Ripustin voidaan sovittaa kodin suunnittelun mukaan.

Paras kenkähylly käytävällä: auki tai kiinni

Kun valitset kenkähyllyn, voit ymmärtää, että sitä on useita tyyppejä – avoin ja suljettu. Avoin edustaa hyllyjä ja asioita, suljettu muistuttaa vaatekaappeja ja kaappeja. Sekä ensimmäisellä että toisella vaihtoehdolla on hyvät ja huonot puolensa..

Kun valitset yhden kahdesta vaihtoehdosta, sinun on määritettävä selkeästi mihin tarkoitukseen kenkähyllyä käytetään. Vain tässä tapauksessa voit välttää pettymyksen tulevasta ostoksesta..

Avoimen kenkähyllyn avulla voit nopeasti saada ja laittaa kengät jalkaan Avoimen kenkähyllyn avulla voit nopeasti saada ja laittaa kengät jalkaan

Positiivisia ja negatiivisia puolia ovat:

 • Hyvä ilmanvaihto. Koska avoimet kenkähyllyt valmistetaan useimmiten pussien muodossa, kengät tuuletaan hyvin. Lisäksi omistajien ei tarvitse avata laatikoita uudestaan ​​ja uudestaan ​​tarvittavan kenkäparin hankkimiseksi;
 • Kuitenkin tässä tapauksessa kaikki kengät näkyvät säännöllisesti, eikä siihen ole mahdollista järjestää suurta määrää ominaisuuksia;
 • Samaa ei voi sanoa suljetuista kaappeista. Ne pystyvät paitsi poistamaan kaikki kengät silmistä, myös sopimaan riittävästi esineitä;
 • Suljettujen kaappien negatiivista puolta voidaan pitää sen eristyksenä. Kenkiä ei voi tuulettaa, ja tämä vaikuttaa kielteisesti kuntoon.

Tarkasteltaessa näitä vaihtoehtoja voimme päätellä, että on parasta suosia yhdistettyjä kenkähyllyjä, jotka sisältävät useita erilaisia ​​hyllyjä, sekä avoimia että suljettuja. Tai kirjahyllyllä on rooli vapaa -ajan kenkien säilyttämisessä, ja kausiluonteinen säilytetään vaatekaapissa..

Kuinka valita huonekalut eteiseen: kenkähylly ja sen tyypit

Kaikentyyppiset kenkähyllyt on jaettu kahteen tyyppiin – avoimiin ja suljettuihin, mutta jotta saat käsityksen niistä jokaisesta, sinun on harkittava niitä tarkemmin..

Suosituimmat kenkähyllytyypit ovat:

 • Kaloshnitsa;
 • Hoikka;
 • Reunakivi;
 • Kaappi.

Kenkähylly on valittava käytävän tyylin ja koon perusteella. Kenkähylly on valittava käytävän tyylin ja koon perusteella.

Galosheiden osalta aluksi ne olivat vain avoimia hyllyjä, jotka oli valmistettu eri materiaaleista. Tämän telineen pinta muutetaan usein miniatyyripöydäksi lisävarusteiksi tai penkiksi, johon voit laittaa kengät. Huolimatta siitä, että nämä ovat enimmäkseen avoimia hyllyjä, kalusteet luokitellaan suljetuiksi kaappeiksi Ikean tai Stolplitin kaltaisissa myymälöissä..

Suosituimpiin vaatekaappeihin kuuluu ohut vaatekaappi. Sen suosion syy liittyy suoraan sen mittoihin, leveys voi olla jopa 20 senttimetriä. Näiden parametrien ansiosta se voidaan asentaa myös pienimpiin käytäviin..

Tavallinen matala vaatekaappi muistuttaa kaappia. Siinä olevat kengät sijaitsevat pystysuorassa, mittojensa vuoksi tällaiseen vaatekaappiin mahtuu melko suuri määrä kenkiä, täysin eri kokoisia. Ja viimeinen vaihtoehto on vaatekaappi, mutta se on tarkoitettu paitsi vaatteille myös kengille..

Onko väärennetty kenkähylly välttämätön käytävällä?

Tämä kysymys herää useimmille ihmisille, jotka aikovat ostaa kenkähyllyn käytävästä. Jotta voit vastata tämän osion kysymykseen, sinun tulee harkita näiden metallituotteiden kaikkia positiivisia puolia..

Edut sisältävät:

 • Avoin tila. Koska metalliesineet ovat alttiina, ne eivät ime huonoja hajuja, jotka voivat johtua märistä ja likaisista kengistä..
 • Metallilla ei ole alttiutta mätää ja kastua, ja jos hyllyt käsitellään korroosionestoaineella, se ei ruostu..
 • Taottu kenkähylly on upea koriste mihin tahansa sisustukseen.

Taottu kenkähylly näyttää hyvältä klassisessa sisustuksessa Taottu kenkähylly näyttää hyvältä klassisessa sisustuksessa

Tämä ominaisuus sopii lähes mihin tahansa sisustukseen..

Kuitenkin positiivisten puolien lisäksi on myös negatiivisia:

 • Avoimelle hyllylle varastoidut kengät edistävät lian leviämistä;
 • Jos metallinen kenkähylly on korkea tai siinä on suljettu tyyppi, sen paino on erittäin raskas;
 • Teräksestä valmistetut reunakivet voivat harvoin luoda kodikkuutta huoneeseen, joten sinun on valittava se huolellisesti.

Sinun ei pitäisi ostaa tällaista ominaisuutta Internetistä, koska on parempi tarkistaa se henkilökohtaisesti..

Mikä on paras kenkähylly käytävällä: kulma tai muovi

Joskus kaupunkiasuntojen eteisen rakenne ei salli tarvittavien mukavuuksien luomista. Näissä tapauksissa kulmakaappi on välttämätön ominaisuus. Mallien syvyys on harvoin yli 30 cm.

Kulmajalkineiden etuja ovat:

 • Vie vähän tilaa;
 • Ne ovat edullisia;
 • Tilava;
 • Tyylikäs ja kaunis.

Tällainen kenkähylly voi siivota minkä tahansa käytävän ja antaa lisätilaa..

Kulmajalusta sopii pieniin käytäviin kompaktisuutensa vuoksi Kulmajalusta sopii pieniin käytäviin kompaktisuutensa vuoksi

Kulmajalkineet on valmistettu seuraavista:

 • Metalli;
 • Lastulevy;
 • MDF;
 • Rottinki;
 • Luonnollinen puu;
 • Öljykangas tai kangas;
 • Luonnollinen viilu;
 • Vuoristammea käytetään joskus.

Kaikista edellä mainituista materiaaleista kysytyin on MDF. Se kestää muodonmuutoksia, lisäksi se on muihin verrattuna melko halpaa..

Huonekalujen luomiseksi käytävälle käytetään erilaisia ​​materiaaleja. Näin voit valita tarkasti sisätiloihin tarvittavan kenkätelineen..

Muovin osalta se on budjettivaihtoehto, ja on suositeltavaa käyttää sitä yksinomaan nykyaikaisissa ympäristöissä. Jos koko alue vastaa modernia tyyliä, on parasta kieltäytyä muovin käytöstä, koska tällainen kenkähylly ei ole paikallaan. Mutta korkean teknologian tyylin tapauksessa tämä on kannattavin vaihtoehto. Ei ole vaikeaa hankkia tällaista kenkähyllyä edulliseen hintaan, koska se on saatavana myös lähimmistä Auchan -myymälöistä..

Näiden kenkähyllyjen suurimpana haittana voidaan pitää niiden haurautta ja epäluotettavuutta. Muussa tapauksessa ne eivät toimi huonommin kuin muut mallit..

Moderni kenkähylly käytävällä (video)

Ehdottomasti jokainen omistaja pyrkii asuntonsa täydellisiin laitteisiin. Mutta tärkein tehtävä ei ole kauneus, vaan toimivuus. Tämä koskee myös kenkähyllyä, koska se on kiinteä osa käytävää. Tietenkin vaatimukset kenkähyllylle ja ostajan piirustuksille voivat olla hyvin erilaisia ​​kuin huonekaluliikkeissä ja valokuvassa esitetyt, mutta valtava valikoima voi auttaa sinua tekemään oikean valinnan..

Esimerkkejä kenkähyllyistä käytävällä (kuva sisätiloissa)