Käytävä kapeaa käytävää varten: tilan laajentaminen

Kapeassa käytävässä voit sijoittaa tarpeeksi huonekaluja ilman, että se sotkee ​​tilaa Kapeassa käytävässä voit sijoittaa tarpeeksi huonekaluja ilman, että se häiritsee tilaa. Useimmissa uusissa huoneistoissa on sellainen haitta kuin kapea käytävä. Omistajat täyttävät usein tällaisten tilojen eteisalueen huonekaluilla jättämättä melkein mitään vapaata tilaa, mutta tämä on väärin. Jos lähestyt tämän tilan suunnittelua viisaasti, voit sovittaa siihen kaikki tarvittavat huonekalut ja samalla laajentaa tilaa visuaalisesti. Tänään opit koristamaan kapean käytävän tyylikkäästi ja toimivasti..

Tärkeimmät vivahteet ja suositukset kapeiden käytävien suunnittelussa

Kun suunnittelet sisustusprojektia tällaiselle käytävälle, sinun on ensin harkittava tilan laajentamista säilyttäen huoneen toimivuus..

Jos et ole löytänyt sinulle sopivaa peilikaappia, voit tilata sen. Valmistajat tarjoavat myös luetteloissaan paljon mielenkiintoisia uusia tuotteita, jotka sopivat täydellisesti kaiken kokoisiin huoneisiin..

Sopivan kokoinen peilikaappi voidaan tilata luettelosta Sopivan kokoinen peilikaappi voidaan tilata luettelosta

Visuaaliseen temppuun on monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit antaa oikean muodon tälle kodin alueelle..

Vivahteita, jotka on otettava huomioon kapean käytävän sisustuksessa:

 1. Pienissä käytävissä ei pidä laittaa leveitä vaatekaappeja, on parempi laittaa tällaiset huonekalut tilavampiin huoneisiin.
 2. Tällaisia ​​huoneita ei pitäisi täyttää suurella määrällä koriste -elementtejä, suosia yksinkertaisia ​​lakonisia viivoja.
 3. Oikea muoto käytäville on neliö, joten kun sisustat tätä huonetta, yritä päästä mahdollisimman lähelle tätä geometrista kuvaa..

Jos olet epävarma kyvyistäsi, voit kääntyä ammattisuunnittelijan puoleen, joka auttaa sinua valitsemaan täydellisen sisustusvaihtoehdon kotiisi..

Kuinka tehdä kapea käytävä mukavaksi

Kaikkia huonekaluja ei voi sijoittaa kapeisiin käytäviin, monet kuulokkeet häiritsevät liikettä.

Kapealle käytävälle suositellaan minimalistista suunnittelutyyliä. Kapealle käytävälle suositellaan minimalistista suunnittelutyyliä.

Huonekalujen ja sisustuksen valinta:

 1. Kapeiden tilojen kuulokkeet tulisi valita mahdollisimman kompakteiksi ja koostua pienestä määrästä elementtejä, muuten sinun ja vieraidesi on hankalaa kulkea tungosta käytävän läpi.
 2. Jos päätät asentaa vaatekaapin eteiseen, valitse kopiot, joissa on liukuovet, ei saranoidut ovet, jotka vievät osan vapaasta tilasta avattaessa.
 3. Peilikaapin ovet tai muihin huoneisiin johtavat ovet laajentavat täydellisesti tilaa ja ovat samalla melko toimiva elementti.
 4. Ei -leveiden eteisten sisustukseen etusija olisi annettava nykyaikaisille minimalistisille tyyleille, luopumalla pompomaisista klassisista sisätiloista.

Valitsemalla käytävillesi sopivat huonekalut voit säästää sen tilaa merkittävästi..

Käytävä kapeassa käytävässä: tilan kaavoitus

Jos talossasi on pitkä ja kapea käytävä, sen tilan jakaminen kahteen vyöhykkeeseen on erinomainen ratkaisu. Siten tälle monimutkaiselle huoneelle on mahdollista antaa oikeampi muoto..

On erittäin mielenkiintoista katsoa kapeaa käytävää, jonka seiniin on leikattu ikkunat, jotka erottavat sen muista huoneista. Muodostetuille ikkunalaudoille voit laittaa sisustuksen kynttilöiden, hahmojen ja kuivattujen kukkien muodossa pieniin maljakoihin.

Zonerointi pehmeillä materiaaleilla parantaa visuaalisesti pitkän, kapean käytävän geometriaa Zonerointi pehmeillä materiaaleilla parantaa visuaalisesti pitkän, kapean käytävän geometriaa

Alue, jossa päällysvaatteet voidaan riisua asunnon sisäänkäynnillä, on tehtävä mahdollisimman toimivaksi täyttämällä sen tila kaikilla tarvittavilla huonekaluilla. Huoneen jäänteet voidaan koristaa koriste-elementeillä maalauksina tai sisäänrakennettuina avoimina matkamuistojen ja kirjojen kaappeina.

Mitä tekniikoita voidaan käyttää tilan kaavoittamiseen:

 1. Yleisin tapa on ryhmitellä tila seinien värin ja tekstuurin avulla. Koska tällaisen käytävän tila on melko kapea, seinäkoristukseen on parempi käyttää rauhallisia sängynvarjoja. Hieno idea olisi koristella seinät maidon kahvinvärisellä tapetilla..
 2. Jos käytävän katto on riittävän korkea, voit ryhmittää sen porrastetulla ripustusrakenteella..
 3. Käytäväalueen lattia voidaan koristaa vaaleilla laattoilla, jotka on erittäin helppo puhdistaa, ja käytävällä voit laittaa laminaatin tai parkettilaudan. Voit myös koristella koko huoneen lattian yhdellä materiaalilla ja jakaa huoneen vyöhykkeisiin käyttämällä useita mattoja ja polkua.
 4. Valaistuksen tulisi myös olla erillinen, esimerkiksi kompakti ja lakoninen kattokruunu sopii täydellisesti käytävään, ja kohdevalot koristavat pitkän käytävän.
 5. Myös käytävän ja käytävän huonekalujen tulisi olla erilaisia. Jos sijoitat sisäänkäynnin yhteydessä kaapin ja ripustimen vaatteille, sisäänrakennettu kapea vaatekaappi lisää toiminnallisuutta jäljellä olevaan tilaan..

Kun kaavoitat minkä tahansa huoneen, muista, että huonekalut ja molempien osien seinien ja lattioiden väri on laskettava keskenään.

Kapean käytävän seinän ja katon koristelu: suunnittelu ja valokuva asunnossa

Tilan visuaalisessa lisäämisessä ei ole tärkeämpää kohtaa kuin pätevä sisustus. Kaikki käytävän korjausvaiheet on harkittava pienintä yksityiskohtaa myöten..

Kapea käytävä on parhaiten sisustettu vaaleilla väreillä. Kapea käytävä on parhaiten sisustettu vaaleilla väreillä.

Korjausvinkkejä:

 1. Laajenna käytävän rajoja käyttämällä vaaleita viileitä sävyjä seinien koristeluun. Syvän näkökulman seinämaalaukset näyttävät myös hyviltä. Jos seinät on maalattu suunnitteluidean mukaan kirkkain värein, ne on yhdistettävä kevyisiin insertteihin.
 2. Katon koristelu riippuu sen korkeudesta, jos katto on matala, käytä sitten kiiltävää venytyskangasta tai vesipohjaista maalia, jossa on kylmiä vaaleita sävyjä. Korkeisiin kattoihin porrastetut rakenteet tai lämpimät tummat värit ovat paras ratkaisu..
 3. Voit koristaa kapean käytävän seinät peileillä tai ikkunoihin, jotka johtavat muihin huoneisiin, mikä lisää visuaalisesti tilaa huoneeseen..

Älä käytä kipsilevyrakenteita kapeiden huoneiden koristeluun, vaikka seinät olisivat epätasaiset, koska ne vievät ylimääräisiä senttimetrejä vapaata tilaa. Käytä mieluummin venetsialaista kipsiä tai nestemäistä tapettia.

Lattia, valaistus ja ovet: uudet kalusteet

Lattia, seinät, katto on suunniteltava siten, että ne liikkuvat toisistaan ​​eivätkä kavenna tilaa entisestään.

On hyödyllistä käyttää useita valonlähteitä kapeissa käytävissä. On hyödyllistä käyttää useita valonlähteitä kapeissa käytävissä.

Tärkeitä kohtia käytävän sisustuksessa:

 1. Myös valaistuslaitteiden sijoittaminen on otettava varsin vakavasti, koska valon avulla voit laajentaa tai kaventaa tilaa. Koska pitkät käytävät ovat yleensä melko pimeitä, käytä useampaa kuin yhtä lamppua. Jos aiot sijoittaa lamppuja seinille, asenna ne vähintään 2 metrin korkeudelle, muuten ne voivat häiritä vapaata liikkuvuutta.
 2. Käytävän lattiat tulee viimeistellä materiaalilla, joka voidaan tarvittaessa pestä helposti, koska kadulta tuotu lika ja pöly kerääntyvät tänne jatkuvasti. Laatat, linoleumi tai laminaatti sopivat, mutta matto on hävitettävä. Lattian värisuunnittelulle ei ole erityisiä sääntöjä, muista vain, että lattiat on yhdistettävä seiniin.
 3. Jos haluat laajentaa tilaa entisestään, korvaa kaikki käytävälle avautuvat ovet liukuovilla.

On toivottavaa, että jalusta tällaisissa käytävissä on samanvärinen kuin lattia tai seinät..

Mielenkiintoinen ajatus olisi kaikkien sisätilojen osien toteuttaminen yhdellä valkoisella värillä, kun taas seinät voidaan viimeistellä koristeellisilla tiileillä. Astuessaan tällaiseen huoneeseen henkilöllä on vaikutelma, että hän on pudonnut lumen peittämään luolaan..

Kaikkien käytävän seinien ei tarvitse olla samanvärisiä ja -rakenteisia, voit korostaa joitain alueita koristekipsillä tai kirkkailla lisäosilla.

Kapeat käytävät käytävällä: jopa 30 cm leveitä

Koska käytävä on melko kapea, on toivottavaa, että siinä seisovat huonekalut ovat enintään 30 cm syviä.

Jos kaupasta ei löytynyt käytäväsi sisustukseen sopivia huonekaluja, voit aina tilata sen tai tehdä sen itse.

Kapeaa eteistä varten on parempi valita pystysuora kenkäkaappi Kapeaa eteistä varten on parempi valita pystysuora kenkäkaappi

Rautakaupoissa on luetteloita, joissa kapeiden tilojen kuulokkeiden näytteitä esitetään suuria määriä..

Hyviä vinkkejä huonekalujen valitsemiseen:

 1. Korkeat kaapit kengille, joissa on taitettavat laatikot, sopivat kaikkien perheenjäsenten kenkiin, ja lisäksi tällaiset matalat huonekalut näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja epätavallisilta.
 2. Kapean käytävän eteisen liukukaapit on parempi valita sisäänrakennettu, ne vievät vähemmän tilaa ja näyttävät nykyaikaisemmilta. Avoimet huonekalut sopivat maalaistyyliin. Muuten, käytävän läpi kulkevaan osaan voit laittaa avoimen sisäänrakennetun vaatekaapin kirjoja ja muuta sisustusta varten.
 3. Jos käytävän asettelussa on vain kapea käytävä, voit käyttää mukavuutta taitettavilla istuimilla, kun ne taitettuna käytännössä eivät vie vapaata tilaa..
 4. Modulaariset kuulokkeet ovat todellinen vaihtoehto liukuvalle vaatekaapille, ja sen kokoonpanossa, joka koostuu sivulaudasta, kapeasta kaapista ja pienestä pehmeästä istuimesta, voit sovittaa kaikki vaatteet ja kengät.

Kuten näette, kapeaa käytävää varten on laaja valikoima matalia huonekaluja, joista osa on ostettavissa rautakaupoista ja osa IKEA -tuotemerkin ruokakeskuksista..

Vaihtoehtoisia säilytysvaihtoehtoja kapeille käytäville

Jos jostain syystä löydät 30 cm syvät kaapit asuntoosi sopimattomiksi, voit käyttää muita yhtä toimivia huonekaluja..

Monitasoiset hyllyt laatikoilla säästävät tilaa pienessä käytävässä Monitasoiset hyllyt laatikoilla säästävät tilaa pienessä käytävässä

Huonekalut vaatteiden ja kenkien säilyttämiseen, jotka näyttävät hyviltä kapeissa käytävissä:

 1. Jos haluat saada enemmän osastoja erilaisten tavaroiden säilyttämiseen, voit ripustaa seinälle useita kerrossänkyjä ja laittaa niihin puulaatikoita tai korikoria..
 2. Lisäksi erinomainen ratkaisu olisi laittaa kapea pitkä sohva korkeille jaloille ja laittaa sen alle useita tilavia kenkälaatikoita..
 3. Kulmakalusteet sopivat täydellisesti käytävän kapeaseen tilaan, se voi olla joko kenkäkaappi taitettavilla tai laatikoilla tai täysimittainen vaatekaappi, joka sopii kaikkiin vaatekaappeihin.
 4. Kapean käytävän seiniin voit tehdä leveitä neliönmuotoisia reikiä kiinnittämällä niihin ripustimet ja asettamalla syntyneelle ikkunalaudalle useita pehmeitä tyynyjä tai kapea patja, joka sopii sisätiloihin.

Kuten näette, on monia tapoja varustaa eteinen käyttämättä vaatekaappia, mikä valita on makuasia..

Joissakin sisätiloissa liukuva vaatekaappi näyttää epäharmoniselta, joten mukavuudesta ja toiminnallisuudesta huolimatta sitä ei välttämättä aina käytetä..

Vaihtoehtoiset tavat säilyttää vaatteita ja kenkiä eivät ole huonompia kuin klassiset vaatekaapit, ne ovat myös käteviä, mutta pienempiä.

Kaapin vaihtaminen kompakteihin ripustimiin

Niille, jotka eivät pitäneet mistään yllä kuvatuista vaihtoehdoista, taotut tai puiset ripustimet voivat olla sopivia. Ne voidaan asentaa seinälle tai lattiaan. Ensimmäiset on yleensä suunniteltu ristikon muodossa, jossa on hylly hattuille ja koukut takkeille ja takkeille. Jälkimmäiset ovat monitoimisia, mukaan lukien penkki, jossa on istuin, paikka kengille, sateenvarjoteline ja peili, sekä tavalliset, jotka seisovat yhdellä tai kahdella jalalla ja joissa on jopa 10 koukkua päällysvaatteisiin.

Tilava lattiaripustin voi korvata eteisen vaatekaapin Tilava lattiaripustin voi korvata eteisen vaatekaapin

Taotut tuotteet, vaikka ne näyttävätkin erittäin mielenkiintoisilta, ovat melko kalliita, jos sinulla ei ole varaa ostaa koko ripustinta, voit ostaa useita kauniita metallikoukkuja ja ripustaa ne peräkkäin seinälle täydentämällä niitä pienellä kaapilla, jossa on istuin tai jopa tavallinen penkki, jolle voit laittaa kenkiä

65 käytäväideaa kapealle käytävälle – kuinka huijata tilaa (video)

Noudattamalla kaikkia yllä olevia sääntöjä huonekalujen sisustamisesta ja järjestämisestä kapeissa käytävissä voit antaa mielikuvituksellesi täydellisen vapauden. Mieti tämän huoneen suunnitteluprojektia hyvin, ja eteinen puhuu puolestasi kaikille, jotka tulevat – “Salam -Aleikum”.

Käytäväsuunnittelu kapeaa käytävää varten (sisäkuva)