Alkuperäinen penkki käytävällä sisustuselementtinä

Voit sisustaa käytävän sisustuksen kauniilla ja mukavalla penkillä Voit sisustaa käytävän sisustuksen kauniilla ja mukavalla penkillä.Mukava ilmapiiri käytävällä tekee säästä talossa. Juhlatila on helpoin tapa muuttaa eteinen mukavaksi paikkaan, jonne on mukava tulla ja josta et halua lähteä. Juhlan avulla voit vaihtaa vaatteita kätevästi, odottaa ihmisiä jne. Kun valitset juhlia, sinun on kiinnitettävä huomiota käytävän tyyliin ja varmistettava, että juhla vastaa sitä suunnittelussa. Mitä muuta sinun tarvitsee tietää tästä sisustuselementistä? Kuinka penkki voi sisustaa käytävän ja parantaa sitä – lue eteenpäin.

Käytävän penkki: kuinka valita oikea

Käytävän penkki on epäilemättä erittäin tarpeellinen asia. Tämä ei ole vain toiminnallinen hankinta, vaan myös keino koristella salia..

Ennen kuin ostat penkin käytävälle, sinun on ehdottomasti tutustuttava sen laatuun, valmistajaan ja kestävyyteen. Ennen kuin ostat penkin käytävälle, sinun on ehdottomasti tutustuttava sen laatuun, valmistajaan ja kestävyyteen.

Kun ostat juhlia, sinun on noudatettava seuraavia suosituksia:

 1. Tutustu kaikkiin juhlien valmistajiin, lue arvostelut ja valitse paras. Yleensä juhlat ovat korkealaatuisia italialaisia. Voit ostaa niitä huonekaluliikkeistä tai verkkokaupoista..
 2. Ennen ostamista sinun on varmistettava, että sinulla on laatusertifikaatti. Hän takaa korkealaatuiset tuotteet ja hänellä on täydelliset tiedot juhlia tuottavasta yrityksestä.
 3. Jos ostat penkki salonista, tarkista se sisältä ja ulkoa ennen ostamista. Jos siinä on vaurioita, älä epäröi pyytää uutta. Kun tilaat asuntoa, kirjoita muistiin juhlanumero ja varmista, että kun tilaus toimitetaan sinulle, tuotteen numerot ja laatu vastaavat.
 4. Kysy penkin hoitomenetelmistä. On tuotteita, joita ei voi pyyhkiä tavallisella vedellä ja saippualla, vain erityisellä pesuaineella..
 5. On parempi valita juhlat, joissa on hyllyt, galoshes ja laatikot: tällä tavalla saat lisätilaa kenkien ja muiden pienien tavaroiden säilyttämiseen, mikä ei vie ylimääräistä tilaa.

Nämä suositukset auttavat sinua ostamaan todella korkealaatuisen tavaran, joka palvelee uskollisesti pitkään. Kotiin tulevat vieraat arvostavat varmasti ostostasi..

Juhlan ominaisuudet käytävällä hyllyillä: sen edut ja ominaisuudet

Käytävän penkki, jossa on hyllyt, on erittäin hyödyllinen ja toimiva asia, joka tekee käytävän sisätiloista kauniin ja tyylikkään. Hyllyjen kanssa yhdistetyssä penkissä on monia etuja, joihin kannattaa kiinnittää huomiota..

Monet valitsevat mieluummin muodikkaan penkin käytävän sisustamiseen, koska sen avulla voit tallentaa paitsi kenkiä myös muita asioita. Monet valitsevat mieluummin muodikkaan penkin käytävän sisustamiseen, koska sen avulla voit tallentaa paitsi kenkiä myös muita asioita.

Nimittäin:

 1. Ensinnäkin on erittäin helppo koota tällainen penkki mistä tahansa materiaalista tutkimalla mestarikurssia. Ei ole väliä, onko penkki metallista vai puusta: se on erittäin helppo koota omin käsin..
 2. Penkkien hyllyt ovat yleensä auki, jolloin se voi kuivua nopeasti ja tuulettaa ilman epämiellyttävistä hajuista.
 3. Tallennustila ei näytä tilavalta, vaikka se voi olla erilainen korkeudeltaan ja suunnitteluajaltaan, varsinkin jos se on ranskalaista tyyliä.

Epäilemättä nämä edut tekevät penkistä hyllyillä erittäin hyödyllisen ostoksen. Tämän tyyppisellä penkillä on kuitenkin joitain ominaisuuksia, jotka on otettava huomioon..

On muistettava, että penkkien hyllyt sopivat vain usein käyttämiesi päivittäisten kenkien säilyttämiseen. Ei ole suositeltavaa säilyttää demikauden kenkiä siellä, koska ne voivat kärsiä pölystä.

Epätavallinen muotoilu väärennetty penkki käytävällä

Taottu penkki on erittäin epätavallinen huonekalu. Jos pidät tämän tyylisistä huonekaluista, sinun on muistettava, että taottu penkki ei sovi kaikkiin sisätiloihin..

Esimerkiksi techno, hi-tech, minimalismi, japanilaiset tyylit eivät hyväksy tällaisia ​​sisätiloja..

Alkuperäinen taottu penkki sopii kauniisti käytävän sisustukseen klassiseen tyyliin Alkuperäinen taottu penkki sopii kauniisti käytävän sisustukseen klassiseen tyyliin

Mitä muuta sinun tarvitsee tietää huoneesta, jossa taottu penkki seisoo:

 1. Käytävä voi olla minkä kokoinen tahansa: takorautainen penkki näyttää hyvältä sekä suuressa että pienessä käytävässä.
 2. Penkin muoto voi olla aivan mikä tahansa – tavallisesta neliömäisestä penkistä monimutkaiseen sohvaan, jossa on epätavallinen jalusta. Taottujen huonekalujen suuri plus on se, että erilaiset muodot ovat vaikuttavia..
 3. Metallirunko on erittäin kevyt, muotoilu ei siedä erilaisia ​​laatikoita ja jalkoja, ainoa sallittu asia on hyllyt.
 4. Taotut juhlat ovat pääsääntöisesti ainutlaatuisia, ja toista samanlaista on erittäin vaikea löytää. Jos kuulut ihmisten ryhmään, jotka rakastavat kaikkea ainutlaatuista, tämä tuote on sinua varten.

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi on otettava huomioon juhlien hintaerot. Parhaat väärennetyt juhlat valmistetaan entisen Neuvostoliiton maissa. Löydät laajan valikoiman täysin erilaisia ​​juhlia. Taonta menetelmä – kuuma tai kylmä, valitset. Kylmätaonta valmistettu tuote maksaa vähemmän, kuumasta, jota et löydä muualta. Valitset myös metallin. Rauta maksaa vähemmän kuin pronssi, mutta pronssi näyttää jaloammalta.

Kylmän takomallin hinta maksaa sinulle 7-16 tuhatta ruplaa. Tämän hintaluokan penkkien valikoima on suuri. Siellä on melko tyylikkäitä ja tyylikkäitä. Muista, että näennäisestä ilmavuudesta huolimatta penkki painaa paljon. Tuotteet, joissa on kuumia taontaosia, maksavat vähintään 20 tuhatta ruplaa. Korkeat kustannukset johtuvat osien monimutkaisuudesta ja määrästä. Myös pronssinen pala tuo lisäarvoa tähän huonekaluun. Tällainen materiaali, kuten messinki, tekee penkistä erittäin kalliita, 35 tuhatta ruplaa, mutta erittäin tyylikäs ja tyylikäs.

Kätevä penkki eteiseen laatikolla

Laatikolla varustettu käytäväpenkki sopii hyvin pieneen eteiseen, jonne ei ole minnekään lisäkaappeja, pusseja tai arkkua. Kauniit, veistetyt tuotteet laatikoineen täydentävät mitä tahansa sisustusta ja palvelevat uskollisesti. Tietenkään et voi tallentaa monia asioita laatikoihin. Tämä on paikka, jossa voi säilyttää useita kenkiä tai kenkähoitotuotteita jne..

Toiminnallisuudelle ja käytännöllisyydelle on tyylikäs penkki laatikolla Toiminnallisuudelle ja käytännöllisyydelle on tyylikäs penkki laatikolla

Laatikolla varustettu penkki on erittäin toimiva asia. Se ei ole pelkästään istuimen rooli, vaan se toimii myös välineenä erilaisten tavaroiden säilyttämiseen..

Tämän monipuolisuuden ansiosta voit laittaa sen paitsi käytävään myös:

 • Makuuhuoneessa;
 • Olohuoneessa;
 • Keittiössä;
 • Kylpyhuoneessa.

Mahdollisuus tallentaa asioita juhlatilaan tekee siitä “tervetullut vieraan” mihin tahansa huoneeseen. Se voidaan sijoittaa yöpöydän tai suuren peilin viereen. Se sopii melkein kaikkialle.

Kuinka yhdistää penkki ja pussi käytävällä

Puffi on hyvä tuote, joka on kätevä koriste -esineenä. Mutta käytävällä, varsinkin pienikokoisena, tämä on vähän käytetty huonekalu. Jos istuimen pehmeä osa vetää puoleensa, kiinnitä huomiota penkkeihin, joissa on pehmeä istuin. Itse asiassa tällaiset penkit ovat yhdistelmä pussia ja penkkiä. Ne ovat erityisen toimivia, jos niissä on hyllyjä tai laatikoita..

Suunnittelijat suosittelevat pussin valitsemista vain suuriin käytäviin Suunnittelijat suosittelevat pussin valitsemista vain suuriin käytäviin

Ottomaanit näyttävät hyvältä makuuhuoneessa, mutta ne sopivat käytävään vain kahdessa tapauksessa:

 • Siinä on hyvin pieni tila, eikä penkki mahdu siihen;
 • Käytävä on suuri eikä yksi penkki riitä.

Kaikissa muissa tapauksissa, kun valitset penkin ja puffin välillä, on parempi valita pehmeä penkki, joka toimii myös pussina. Hyllyt on pidettävä järjestyksessä, koska kaikki kengät tai muut tavarat ovat näkyvissä. Penkin alla olevan hyllyn sotku on havaittavissa sekä vieraillesi että kotitaloudelle.

Valkoinen penkki käytävällä: kevennä sisätiloja

Minun on myönnettävä, että valkoinen sisustus ei ole sopivin käytävälle. Eteinen on yksi likaisimmista paikoista asunnossa, jossa valkoinen muuttuu nopeasti likaiseksi harmaaksi. Jos halutaan saada valkoinen väri käytävällä, valkoinen penkki (valkaistu tammi) auttaa tässä. Tämä sisustus näyttää hyvältä käytävällä tai käytävällä, jos käytävä on riittävän leveä..

Jos päätät valita valkoisen penkin, sinun on asetettava se pois etuovesta, jotta se ei likaannu. Jos päätät valita valkoisen penkin, sinun on asetettava se pois etuovesta, jotta se ei likaannu.

Jotta valkoinen penkki koristaisi eteisen eikä huonone itse, sinun tulee:

 • Aseta penkki seisomaan kaukana sisäänkäynnistä ja kengistä, muuten se likaantuu nopeasti;
 • Voit laittaa sen peilin viereen: kaikki peilin viereen sijoitetut valkoiset huonekalut näyttävät erittäin kauniilta.

Huomaa, että kulmainen valkoinen penkki sopii hyvin käytävään. Sen avulla teet hyödylliseksi yhden talon hyödyttömimmistä paikoista – kulmasta.

Voit ostaa valkoisia juhlia Ikeasta. Niiden lajike on siellä tarpeeksi suuri..

Hyllytyypit juhlatilaisuuksiin käytävällä

Penkkihyllyt ovat tärkeä yksityiskohta. Se, mistä ne on tehty, vaikuttaa lian kertymiseen ja varastointiin..

Penkissä olevat hyllyt ovat yksi tärkeimmistä yksityiskohdista, joten niiden ei pitäisi olla vain korkealaatuista materiaalia, vaan myös käytännöllisiä. Penkissä olevat hyllyt ovat yksi tärkeimmistä yksityiskohdista, joten niiden ei pitäisi olla vain korkealaatuista materiaalia, vaan myös käytännöllisiä.

Mistä penkkihylly voidaan tehdä:

 • Verkosta, jossa on metallikehys: kengät kuivuvat paremmin siinä, mutta kaikki lika virtaa lattialle;
 • Puiset tai rautaiset pitkittäiset elementit: kestävämpi ja houkuttelevampi ulkonäkö, vaikka lika ei myöskään jää siihen ja virtaa alas lattiaan;
 • Yksiosainen hylly: kaikki lika jää siihen, on erittäin kätevää säilyttää kenkiä tällaisilla hyllyillä, kantapäät eivät tartu halkeamiin.

Hyllyn valinta on myös erittäin tärkeää penkkiä ostettaessa. Jos et halua usein pestä lattiaa käytävällä, valitse banketit, joissa on kiinteät tyhjät hyllyt..

Laatikon kanssa varustetun penkin suuri plus on, että siellä säilytetyt tavarat on suojattu pölyltä ja piilotettu uteliailta katseilta. Siksi voit tallentaa siihen mitä haluat, pelkäämättä, että se näkyy vieraille, jotka tulevat äkkiä luoksesi..

Kuinka käyttää kapeita käytäväpenkkejä

Kapeat juhlat ovat erittäin suosittuja ominaisuuksiensa vuoksi..

Monet valitsevat kapeat penkit, koska ne eivät käytännössä vie tilaa huoneessa. Monet valitsevat kapeat penkit, koska ne eivät käytännössä vie tilaa huoneessa.

Kapean penkin edut ovat ilmeisiä, koska se:

 • Ei vie paljon tilaa;
 • Yhdistää pussi ja penkki;
 • Sopii mihin tahansa kokoiseen eteiseen.

Kapea penkki säästää tilaa käytävällä, joten se on ihanteellinen käytettäväksi pienissä huoneissa. Pussin ja hyllyjen (joissakin malleissa) yhdistelmä tekee siitä korvaamattoman huonekalun eteisessä.

Pieni taottu penkki voi sopia hi-tech-tekniikkaan, jos se ei erotu väreistä käytävästä. Pop -taiteen tyyli on myös “ei tyytyväinen” tällaiseen juhlaan. Hän on liian hienostunut ja hienostunut hänelle. On parasta käyttää taottua penkkiä klassisissa tyyleissä, kuten modernissa, maalaismaisessa, itämaisessa, parvella ja marokkolaisessa tyylissä. He ovat erittäin “tyytyväisiä” tällaiseen huonekaluun..

Miksi tarvitsen juhlatila puhelimelle käytävällä

Puhelinpöytä on erittäin kätevä, jos pidät kotipuhelimesi käytävällä.

Jotta voit säilyttää puhelimesi ja muut pienet tavarat käytävällä, sinun on valittava kaunis ja toimiva penkki, jossa on hyllyt ja erikoistelineet Jotta voit säilyttää puhelimesi ja muut pienet tavarat käytävällä, sinun on valittava kaunis ja toimiva penkki, jossa on hyllyt ja erikoistelineet

Tällaisella huonekalulla on useita rooleja samanaikaisesti:

 • Toimii puhelintelineenä;
 • Joissakin malleissa on hyllyt ja laatikot, mikä tekee penkistä täysimittaisen kaapin, vaikka et voi ripustaa boleroa tähän..

Haittoja ovat se, että et voi istua tällaisella penkillä. Ja niin, se on upea, toimiva, koriste -elementti käytävällä, mikä tekee siitä tyylikkään ja tyylikkään..

Eteisen juhlavaihtoehdot (video)

Juhlat ovat ehdottomasti hyödyllinen hankinta, joka osoittaa, että isännät ovat käytännöllisiä ja menestyviä ihmisiä. Monipuolisen valikoiman avulla voit valita juhlat oman maun mukaan.

Yksityiskohtaisesti: penkki käytävällä (kuvaesimerkkejä)