Rakenteellinen katto Grilyato: alkuperäinen muotoilu ja 5 etua

Alakatto Grilyato sopii täydellisesti kattojen pintaan kaupoissa tai toimistoissa Alakatto Grilyato sopii täydellisesti kattojen pintaan kaupoissa tai toimistoissa.Grilyato -katot ovat erinomainen ratkaisu tilavien huoneiden sisustamiseen. Mutta toimistotilojen lisäksi tämä viimeistelyvaihtoehto näyttää asianmukaisesti sisustettuna myös hyvältä olohuoneissa. Esteettisten ominaisuuksiensa lisäksi muotoilun avulla voit piilottaa vakavat pinnan epätäydellisyydet..

Grilyato -katto: mikä se on, ominaisuudet

On huomattava, että Grilyato -katto on rakenteen muodossa, jossa on tilavuusvarustejärjestelmä. On olemassa erityisiä runko -ohjaimia, joiden pituus on erilainen (60 cm – 240 cm), liitoksia, koristeprofiileja ja muita elementtejä, joita ilman Grilyato -kattoa ei voida pitää täydellisenä.

Grilyato -katolle on ominaista käytännöllisyys ja kestävyys Grilyato -katolle on ominaista käytännöllisyys ja kestävyys

Aluksi sälekatto ei voinut ylpeillä hyvällä värivalikoimalla. Siksi vain toimistot oli koristeltu näillä rakenteilla..

Nykyään valmistajat ovat kuitenkin huolehtineet värivalikoiman ja muodon laajentamisesta. Rakenteen ominaisuuksien paranemisen vuoksi tällaisia ​​kattopäällysteitä on käytetty laajalti asunnon huoneiden suunnittelussa. Grilyato -katon valmistuksessa käytetään alumiinia, koska tälle materiaalille on ominaista positiiviset tekniset ominaisuudet.

Nimittäin:

 1. Kevyet tuotteet. 1 m2 katto painaa enintään 2-6 kg profiilin ominaisuuksista riippuen.
 2. Ympäristöystävällinen. Sinun ei tarvitse huolehtia myrkyllisten aineiden vapautumisesta.
 3. Palontorjuntaominaisuudet. Suunnittelu estää tulen leviämisen.
 4. Muovi. Solukatot voivat olla hyvin ohuita, joten profiilien valmistuksessa on mahdollista saavuttaa eri materiaalipaksuuksia.
 5. Korroosionesto-ominaisuudet. Tämän ominaisuuden ansiosta koristeellinen pinnoite pysyy muuttumattomana pitkään..

Grilyato -katon asennus ja sen edut

Grilyato -verkkokatolla on monia etuja, jotka ansaitsivat positiivista palautetta paitsi tavallisilta kuluttajilta myös kokeneilta suunnittelijoilta..

Monet ihmiset haluavat asentaa juuri Grilyaton alakatot, koska niitä pidetään yleismaailmallisina ja ne sopivat helposti suurten huoneiden sisätiloihin. Monet ihmiset haluavat asentaa juuri Grilyaton alakatot, koska niitä pidetään yleismaailmallisina ja ne sopivat helposti suurten huoneiden sisätiloihin.

Edut sisältävät:

 • Materiaalia pidetään yleismaailmallisena, joten sen käyttöä ei rajoiteta;
 • Kennot auttavat vähentämään melutasoa, koska rakenteeseen on asennettu erityisiä kalvoja;
 • Jos on tarpeen vähentää tilaa visuaalisesti ja luoda keveyden vaikutus, tällainen muotoilu on välttämätön;
 • Voit piilottaa viestinnät tai lisälaitteet helposti grilyato -pinnoitteen alle;
 • Käytävään asennetusta alkuperäisestä ristikosta tulee huoneen kohokohta, varsinkin jos yhdistät alakaton oikein muihin viimeistelyihin;
 • Sopivimman valaistusvaihtoehdon valitsemisessa ei ole ongelmia, koska täällä voit käyttää sisäänrakennettuja tai kattoon asennettavia valaisimia;
 • Kaikki komponentit käsitellään erityisellä jauhemateriaalilla, minkä vuoksi pölyä ei kerry rakenteeseen;
 • Kennon katto ei estä ilmanvaihtoa, mikä estää kosteuden muodostumisen;
 • Näiden tuotteiden helppo hoito on toinen etu grilyato -katoissa.

Grilyato -katto: rakenteen mitat

Kun päätät asentaa Grilyato -katot, on tärkeää muistaa joitakin ominaisuuksia.

Ennen Grilyato -katon asentamista sinun on mitattava katon pinta etukäteen ja ostettava tarvittavat materiaalit työhön Ennen Grilyato -katon asentamista sinun on mitattava katon pinta etukäteen ja ostettava tarvittavat materiaalit työhön

Tämä järjestelmä on esitetty muodossa:

 • Tilavuusmetalliritilät. Profiili on U-muotoinen ja kuten edellä mainittiin, se on valmistettu alumiinista.
 • Rakenteen paksuus on 5 tai 10 mm ja sen korkeus vaihtelee 30-50 mm.
 • Mitä tulee tämän alakaton kennoihin, niillä voi olla merkittäviä eroja koossa. Joissakin tuotteissa solut ovat 30×30, toisissa koko on 100×100 tai 200×200. Tällaiset solut muodostetaan käyttämällä alumiininauhoja, joiden paksuus on 0,32 – 0,4 mm..

Vakiosäleikön yhden katto -osan koko on 600×600 mm.

Grilyato -kattoelementit: mallityypit

Grilyato-kenno katto viittaa suosittuun Hi-Tech-tyyliin tänään. Loppujen lopuksi tämä tyyli on yhdistelmä geometrisia malleja ja lakonisia viivoja..

Riippukannessa oli aluksi enintään 7 värivaihtoehtoa. Tällä hetkellä valmistajat ovat kuitenkin lisänneet tarjotun valikoiman 190 äänivaihtoehtoon..

Nykyään on laaja valikoima Grilyato -kattoja, jotka on valittava ottaen huomioon omat mieltymyksesi. Nykyään on laaja valikoima Grilyato -kattoja, jotka on valittava ottaen huomioon omat mieltymyksesi.

Alla on Grilyato -kattojen tyypit:

 1. Vakio. Tässä ruudukko on asennettu lattian suuntaisesti ja jokainen solu on neliömäinen. Materiaali kuuluu helppokäyttöisimpään luokkaan.
 2. Pyramidinen. Soluihin käytetään erityisiä Y-muotoisia profiileja, minkä vuoksi muotoilu näyttää epätyypilliseltä. On suositeltavaa asentaa tällainen päällyste, jos on tarpeen huolehtia tilan visuaalisesta lisäämisestä..
 3. Kaihtimet. Tällaisten kattojen tekemiseen tarvitset eri korkeuksilla olevia profiileja. Lisäksi tähän voidaan rakentaa erityisiä suorakulmaisia ​​osia. Jos käytät tätä vaihtoehtoa, viestinnän käyttö on yksinkertaisempaa.
 4. Ei-standardisoluilla. Tällaiset katot ovat täydellisiä, jos sinun on tehtävä epätavallinen huoneen sisustus..
 5. Monitasoiset rakenteet. Tällaisen katon laite on samanlainen kuin pyramidituotteet. Rakenteen valmistuksessa käytetään erikokoisia profiileja, joiden ansiosta on mahdollista saavuttaa alkuperäinen tulos.

Riippumatta siitä, mikä Grilyato -vaihtoehto valitaan, katto kannattaa asentaa, koska huoneen täydellinen muutos tulee.

Kuinka valita Grilyato -katto: valmistajat

Ensimmäistä kertaa Grilyato -alakattoverhot ilmestyivät italialaisten keksimisen ansiosta viime vuosisadalla. Venäjä alkoi kuitenkin käyttää tällaisia ​​rakenteita suhteellisen äskettäin (noin 10 vuotta sitten)..

Kun valitset Grilyato -kattoa, sinun on kiinnitettävä huomiota sen laatuun, toimivuuteen ja valmistajaan Kun valitset Grilyato -kattoa, sinun on kiinnitettävä huomiota sen laatuun, toimivuuteen ja valmistajaan

On huomattava, että nykyaikaiset venäläiset valmistusyritykset tarjoavat monia vaihtoehtoja laadukkaille materiaaleille. Toisin sanoen Grilyato -kattoa ei tarvitse tilata ulkomailta. Loppujen lopuksi, vaikka solutuote on valmistettu Dmitrovissa, koristeellinen katto ei ole huonompi kuin italialaiset mallit..

Luotetut kotimaiset valmistajat voivat tehdä solurakenteen millä tahansa värillä sekä laskea materiaalien kulutuksen kuluttajalle..

Haluaisin erikseen korostaa hyvin osoittautuneita venäläisiä Grilyato-kattojen valmistajia:

 • Albes tarjoaa lähes kaikki olemassa olevat Grilyato -tuotteiden mallit.
 • “Lumsvet” harjoittaa telineiden ja kasettikattorakenteiden tuotantoa.

Grilyaton katon laskeminen: valmistelutyö

Ennen matkapuhelintuotteiden ostamista on tärkeää tehdä tarkka laskelma ja suorittaa valmistelutyöt. Katon pinta on puhdistettava ja tasoitettava hyvin. Lisäksi sinun tulee huolehtia viestinnän valmistelusta..

Kun valitset Grilyato -kattoa, ota huomioon sen huoneen koko ja ominaisuudet, johon se asennetaan Kun valitset Grilyato -kattoa, ota huomioon sen huoneen koko ja ominaisuudet, johon se asennetaan

Materiaalien kulutuksen määrittämiseksi ja komponenttien lukumäärän selvittämiseksi on tarpeen laskea katto. Tulos voi kuitenkin vaihdella valitun rakennemallin mukaan. Grilyato-tyyppisten kattojen materiaalin laskemiseksi on suositeltavaa käyttää erityistä profiililaskuria. Sen avulla on mahdollista selvittää valitun katon määrä, tarkka paino ja tilavuus. Ennen kuin alakatto asennetaan, pohja on merkittävä.

Tätä varten soveltuu erityisohje:

 1. Kun olet selvittänyt huoneen pituuden ja leveyden, sinun on jaettava nämä arvot säleiden (kehyksen) pituudella. Muuten, on parempi asentaa ohjaimet seinän suuntaisesti, jolla on vähiten jäämiä.
 2. Runkokiskojen ennalta luotu asettelu helpottaa työtä merkittävästi..
 3. Jokaista lyhyttä kiskoa (60 cm) varten tarvitset 2 ripustusta ja pitkälle kiskolle – 4 kpl..
 4. Kun on määritetty ripustetun rakenteen tarkka koko ja merkinnät kattoon, on vielä tehtävä reikiä valaistuksen ja ripustusten kiinnittämiseksi.

Jotta kuorma jakautuisi tasaisesti Grilyato -kattoon, ripustimet on sijoitettava oikein. Joten on mahdollista pidentää rakenteen käyttöaikaa..

Valmis katto Grilyato: kuinka rakentaa rakenne

Grilyaton alakatto asennetaan kahdessa vaiheessa. Ensin sinun on koottava pääkehys ja aloitettava sitten koristereitien kiinnittäminen pohjaan.

Jotta katto olisi korkealaatuinen ja luotettava, on parempi hakea apua asiantuntijoilta. Jotta katto olisi korkealaatuinen ja luotettava, on parempi hakea apua asiantuntijoilta.

Alla on vakiotekniikka, jonka avulla voit koota solukaton, jonka osat ovat 60×60 cm:

 1. Ensin sinun on korjattava joukko seinän kulmia. Nämä yksityiskohdat ovat välttämättömiä oikean rakennetason saavuttamiseksi. Niiden kiinnittämiseen tarvitset tappeja.
 2. Seuraava on ripustusten kiinnitys. Ne on kiinnitettävä itsekierteittävillä ruuveilla 1 metrin välein.On tärkeää, että koukku sijaitsee 5 cm seinäprofiilin yläpuolella.
 3. Tämän jälkeen asennetaan kehysprofiilit. Ensinnäkin pitkät säleet kiinnitetään ja niiden jälkeen lyhyet. Yhdenmukaisen ja vahvan rakenteen luomiseksi on parempi käyttää erityisiä kiinnityselementtejä. Ja jotta materiaali ei muutu, älä asenna alakattoa lähelle seinää..
 4. Vielä pitää viedä viestintä rakenteen ulkopuolelle.

Koristeelliset säleiköt kerätään erikseen. Jokainen palkki on varustettu erityisillä urilla. Säleikköjen kokoamisen jälkeen tuloksena olevat rakenteet on kiinnitettävä kattokehyksen osaan.

Kun tällainen kattopäällyste kootaan, on tarpeen säätää sen taso ripustuksilla ja asentaa myös valaistus..

Grilyato -hilakatto: sprinklerit ja valaistus

Sprinklerit ovat erityinen vesilaite, joka näyttää sprinkleriltä. Kun asennat Grilyato -kattoja, tämä kiinnike asennetaan ripustetun kannen taakse. Toimistossa tällaisia ​​suihkeita pidetään pakollisina, koska ne tarjoavat palonsammutuksen.

Kun asennat Grilyato -kattoa, sinun on harkittava valaisimien sijoittamista etukäteen. Kun asennat Grilyato -kattoa, sinun on harkittava valaisimien sijoittamista etukäteen.

Kun sprinklerilaite on asennettu, on tärkeää noudattaa tiettyjä vaatimuksia:

 • Täytteen tulee olla nopeasti vaikuttava 3 mm: n pullo;
 • Suuttimien välisen optimaalisen etäisyyden katsotaan olevan 1,5 m..

Valaistuksen asentamiseen Grilyato -kattoon on parasta käyttää erityistä rasterilamppua. Tällaiset valaisimet ovat kooltaan samanlaisia ​​kuin alakatto (60×60), minkä ansiosta voit sovittaa rakenteen harmonisesti kattojärjestelmään.

On huomattava, että jousien avulla valaistuslaitteet voidaan asentaa eri korkeuksille, ja samaan aikaan huoneessa on aina hyvä valaistus. Itse asiassa, koska hilakaton viimeistely huoneessa, se heijastaa erinomaisesti valoa. Grilyato -kattoihin asennetun päävalaistuksen lisäksi voit käyttää valaisimien vyöhykejakoa.

Grilyato -katon asennus (video)

Grilyato -katot tarjoavat kestävyyden, turvallisuuden ja toimivuuden lisäksi nämä rakenteet ovat korkealaatuisia. Ne sopivat täydellisesti moderneihin hi-tech-huoneisiin. Lisäksi nykyaikaisten valmistajien ansiosta jokainen voi valita sopivimman mallin ripustetusta rakenteesta huoneen sisustamiseen..

Kattorakenne Grilyato (sisäkuva)