Kipsilevyn alakatot: paras vaihtoehto

Kipsilevyn alakatto yhdistää houkuttelevan ulkonäön ja modernin käytännöllisyyden Kipsilevyn alakatto yhdistää houkuttelevan ulkonäön ja modernin käytännöllisyyden Täysin tasainen katto asunnoissa on harvinaisuus, ja sen kiinnittäminen kipsillä tai kitillä on kaukana aina, eivätkä kaikki voi tehdä sitä..

Tässä tapauksessa on parempi panostaa kipsilevykattoon, joka on helposti kitti asennuksen jälkeen, ja maalauksen jälkeen se saa ylellisen ilmeen, varsinkin jos lähestyt asiaa mielikuvituksella ja maalaat katon simuloidaksesi tähtitaivas. Maalausvaihtoehtoja on kuitenkin monia, sekä vaihtoehtoja yhdistelmille, esimerkiksi venytyskatto ja kipsilevy.

Kipsilevyjen alakattojen tyypit: valinta on sinun

Käsite “ripustettu kipsilevykatto” on niin laajennettavissa ja monipuolinen, että ilmeisesti on tarpeen luetella ainakin kaikki yleisimmät.

Valaistusta alakatosta on tullut erityisen suosittu. Valaistusta alakatosta on tullut erityisen suosittu.

Joten kipsilevyjen alakatot:

 • Sisarukset: nimi puhuu puolestaan;
 • Monitasoinen: se ei ole vain estetiikka, vaan myös halu “jakaa” huone vyöhykkeiksi käyttämättä osioita. Lisäksi on erinomainen mahdollisuus piilottaa “asiantuntevasti” kaikenlaista viestintää.
 • Yhdistetty: hyvin kuuluisa ja suosittu tekniikka nykyään on, kun kipsilevykatto yhdistetään esimerkiksi venytyskattoon.
 • Valaistut katot: epätyypillinen, huolellisesti suunniteltu valaistus. takuu siitä, että kotisi on mukava ja mukava. Kohdevalojen lisäksi käytetään myös LED -nauhoja..

Yhdistetty kattojärjestelmä herättää upeimmat suunnitteluideat elämään.

Todella ainutlaatuisen valaistuksen aikaansaamiseksi valaisimet on sijoitettava eri tasoille ja lisäksi valojen on leikattava..

Paremman valaistuksen saavuttamiseksi on parempi ripustaa kattokruunu tai lamppu kattoon. Paremman valaistuksen saavuttamiseksi on parempi ripustaa kattokruunu tai lamppu kattoon.

Kipsilevyn joustavuuden ansiosta voit mallintaa mitä haluat. Suunnittelija on suunnittelija, ja viimeinen sana on sinun!

Alakatot kipsilevystä asunnon sisätiloissa (video)

Kipsilevy -alakatot: kaikki on yksinkertaista ja edullista

Alakatto (kipsilevy), kiinnitetty metalliprofiileista valmistettuun runkoon käyttämällä tätä tarkoitusta varten suunniteltuja lisävarusteita.

Jotta sinulla olisi selkeä käsitys sellaisesta aiheesta kuin kipsilevyjen alakattojen laite, sinun on tutkittava vaiheittaiset ohjeet ja mikä parasta, katso videomateriaalit.

Katto näyttää houkuttelevammalta, jos käytät siihen piirustusta tai kuvaa. Katto näyttää houkuttelevammalta, jos käytät siihen piirustusta tai kuvaa.

Jälleen, jotta vältetään tarpeettomat kustannukset mahdollisesta uudelleenkäsittelystä.

Siis ensinnäkin:

 1. Ensinnäkin sinun on määritettävä itse, mikä on katon ja kipsilevyn välinen etäisyys. Kattoa ei tarvita vain tasaisen pinnan tekemiseksi, vaan se myös “piilottaa” paljon. Esimerkiksi: johdot, ilmakanavat, valaisinkotelot jne. Jos asennat vain lamput, 10-12,5 cm riittää ja jos ilmanvaihto on myös yli 20 cm.
 2. Asennuksen suorittaa 2-3 henkilöä, koska kipsilevy painaa noin 30 kg. Hissiä voidaan käyttää.
 3. Sinun on valittava sinkitty profiili sekä valmisteltava työkalut ja tarvittavat komponentit.

Mitä epätasaisempi seinä, sitä suurempi etäisyys katon ja kipsilevyn välillä on oltava Mitä epätasaisempi seinä, sitä suurempi etäisyys katon ja kipsilevyn välillä on oltava

Tietenkin jopa lyhyesti prosessin kuvaaminen vie melko paljon aikaa. On parasta tutkia alakattojen laitetta, kuten jo mainittiin, videoiden avulla.

Kipsilevykaton ripustusten välinen etäisyys: kuinka ei pidä erehtyä

Paljon riippuu kipsilevyn katon ripustusten välisestä etäisyydestä..

Asennuksen aikana tietysti herää kysymys: mikä on optimaalisin etäisyys?

Valitettavasti jopa kokeneilla käsityöläisillä on hyvin erilaisia ​​mielipiteitä tästä asiasta.!

Ripustimet on sijoitettava lähelle toisiaan Ripustimet on sijoitettava lähelle toisiaan

Ja jotta korjaus ei muutu tulevaisuudessa, sinun on otettava huomioon kaikki kerralla. Nämä etäisyydet riippuvat suurelta osin siitä, mikä on katon rakenne ja millaista kuormitusta sille suunnitellaan, sekä arkin koosta..

On olemassa kaksi ääripäätä:

 • Ripustimet asennetaan liian usein. Voit tietysti tehdä ne niin usein kuin mahdollista, eikä tämä vahingoita koko rakennetta, mutta osuu huomattavasti kuluttajan taskuun. Tässä tapauksessa jotkut mestarit vaativat 60-65 cm: n etäisyyttä. Ihmiset kutsuvat sitä yleisesti: “tykistä varpuksi”
 • Ripustimet asennetaan liian harvoin. Jousitukset ovat ensinnäkin koko rakenteen luotettavuus. Tietysti jokainen haluaa säästää ainakin jotain. Koska se ei ole salaisuus kenellekään, että remontti on kallis ilo. Säästöt tulevat tietysti sivuttain – koko alakaton muodonmuutos on mahdollista. On luokka käsityöläisiä, jotka asettavat ripustukset 100 cm: n etäisyydelle toisistaan. Huomaa, että ne eivät säästä rahaa, mutta säästävät aikaa ja energiaa.!

Suurin sallittu etäisyys ripustusten välillä - 80 cm Suurin sallittu etäisyys ripustusten välillä – 80 cm

Jotta sinusta ei tulisi oman ahneutesi panttivanki tai päinvastoin, ettet tule jälleenvakuuttajaksi, sinun on noudatettava vaadittuja arvoja ja erityisesti – 80 cm. Vaikka pakkauksessa on usein kirjoitettu: “70 -100 cm “, profiililla 0 55 mm.

Kipsilevyjen alakattojen suunnitteluvaihtoehdot: kaikkiin tilanteisiin

Kipsilevystä on tullut välttämätön ominaisuus asuntojen korjauksessa ja jälleenrakennuksessa yli vuosikymmenen ajan.

Kipsilevystä valmistetaan paitsi alakatot, myös kaikenlaiset kaaret, kapeat ja myös seinät tasoitetaan niiden avulla..

Alakattojen suunnitteluvaihtoehdot ovat hyvin erilaisia, koska materiaalin mahdollisuudet ovat yksinkertaisesti rajattomat.

Keittiö on pääsääntöisesti hyvin pieni huone: voit laajentaa keittiötä visuaalisesti katon kiiltävän pinnan avulla Keittiö on pääsääntöisesti hyvin pieni huone: voit laajentaa keittiötä visuaalisesti katon kiiltävän pinnan avulla

Jokaisessa huoneessa on oma, ainutlaatuinen muotoilu:

 1. Keittiössä: huoneen erityispiirteiden perusteella tarvitaan riittävä valaistus erityisesti työskentelyalueelle. Samaan aikaan pitäisi olla mahdollisuus viettää romanttinen ilta läheisesi kanssa. Valaistuksen ei tietenkään pitäisi tarjota vain mukavuutta, vaan myös harmonisoida hyvin kattorakenteen kanssa. Keittiön pienillä mitoilla on ehdottoman välttämätöntä ryhtyä rakentaviin toimenpiteisiin tällaisen parametrin, kuten kattojen korkeuden, lisäämiseksi visuaalisesti. Suositellut suunnitteluratkaisut, joissa tavalliset geometriset muodot (kolmioista, neliöistä, ympyröistä) hallitsevat tai aaltoilevat muodot.
 2. Olohuoneessa: suoritettavan työn moitteettoman laadun pitäisi luonnehtia talon “kasvot”, joka on olohuone. Valo voidaan yhdistää suunta- ja hajavaloon. Joustava katto voidaan yhdistää kipsikattoon. Lisäksi monitasoiset katot ovat tervetulleita..
 3. Päiväkodissa: monitasoisen katon avulla voit rajata makuualueen leikkialueelta ja luokkien alueelta. Ehkä jotain työtä on tehtävä upean sisustuksen luomiseksi..
 4. Makuuhuoneessa: Tämä huone erottuu yhtä erikoisesta suunnittelusta. Jälleen yhdistelmä kipsilevykattoa venytettävän katon kanssa. Suunnittelun mielikuvituksen koko aksentin tulisi kuulua alueelle, jossa se sijaitsee sängyn yläpuolella. Visuaalinen korotus makuuhuoneen katossa, kovera katotekniikka ja oikea valaistus.

Iloisten ja kirkkaiden kuvioiden katot sopivat lastenhuoneeseen. Iloisten ja kirkkaiden kuvioiden katot sopivat lastenhuoneeseen.

Jotta ymmärrät paremmin, miten tämä kaikki tehdään, sinun on tarkasteltava kuvagalleriaa.

Kipsilevy -kattorakenne: ulkonäön ja käytännöllisyyden yhdistelmä

Katot voidaan muotoilla haluttuun muotoon. Suunnittelu on myös erilainen, koska se ei voi olla sama kaikkialla, kaikissa huoneissa..

Makuuhuoneen suunnittelun ei pitäisi toistaa olohuoneen suunnittelua, eikä lastentarhan suunnittelu saa kopioida makuuhuoneen muotoilua millään tavalla..

Kaikkien lueteltujen tilojen harmonian saavuttamiseksi on oltava erilaisia ​​rakentavia ja suunnitteluratkaisuja..

Keittiön katon on oltava palonkestävä ja läpäisemätön korkeille tai matalille lämpötiloille Keittiön katon on oltava palonkestävä ja läpäisemätön korkeille tai matalille lämpötiloille

Erityistä huomiota:

 • Kylpyhuone. Ensinnäkin meidän ei pidä unohtaa, että huoneelle on ominaista korkea kosteus, joten on käytettävä poikkeuksellisen kosteutta kestävää kipsikattoa, jotta vältetään kosteuden aiheuttamat ei-toivotut muodonmuutokset. Mitä tulee valaistukseen, sen pitäisi olla riittävän kirkas..
 • Keittiö. Suunnilleen samat vaatimukset kuin kylpyhuoneessa, vaikka hupun uskotaan selviytyvän hyvin keittiön kosteudesta..

Projekti ei ole jonkinlainen dogma, se ei ole liian jäykkä järjestelmä, jota on noudatettava tiukasti. Kauneus on vain yhdistettävä käytännöllisyyteen..

Lopuksi haluan vetää rajan kaiken sanotun alle. Kipsilevyn käyttöön on useita vaihtoehtoja, ja eri tekniikoiden avulla voit muuttaa kotisi tunnistamattomaksi, tietysti paremmaksi, yhdistämällä erilaisia ​​tekniikoita. Lisäksi sinulla on paljon mahdollisuuksia muuttaa valaistustyyliä lisäämällä siihen samanaikaisesti puuttuvaa estetiikkaa tai jopa tekemällä siitä fantastisen kaunis ja kiehtova..

Kuinka asentaa kipsilevykatto (video)

Sanalla sanoen, harkittuaan asiaa, tutkinut valokuva- ja videomateriaalit sekä tällaiset visuaalisen tiedon lähteet valokuvagalleriana, osta kaikki tarvittavat materiaalit ja komponentit ja ryhdy hommiin. Uskalla!

Esimerkkejä kipsilevyjen alakatoista (kuva sisätiloissa)