Decoupage -laatikot: mestarikurssit ja suunnitteluideat

Decoupage -laatikot ovat loistava tilaisuus näyttää luova ydin ja maku Decoupage -laatikot ovat loistava tilaisuus näyttää luova ydin ja maku Nykyään decoupagea käytetään suunnittelemaan täysin erilaisia ​​esineitä: sekä yksinomaan koristeellisia että toiminnallisia. Laajan sisustusmateriaalivalikoiman ja minkä tahansa suunnitteluteeman valitsemisen ansiosta tällainen yksinkertainen mutta tehokas tekniikka on ihanteellinen viimeistelyyn henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen. Millä tavoilla ja miten voit tehdä kauniin decoupage -laatikon – lue artikkelista.

Mitkä ovat decoupage -laatikoiden aihiot?

Koristelaatikoiden luomiseen käytetään aihioita – laatikoita, joissa on osastoja, kiinteä tai veistetty, liikkuva, joustava tai itsenäinen kansi ilman ulkoista ja sisäistä viimeistelyä. Työkappale voi olla suuri tai pieni, puusta, vanerista, MDF: stä. Luonnonpuusta valmistetut tuotteet ovat erittäin kestäviä ja ympäristöystävällisiä, kun vaneri ja MDF -aihiot ovat halpoja.

Eri muotoisia ja kokoisia aihioita voidaan valmistaa papier-mâchésta riippumatta.

On olemassa erilaisia ​​aihioita eri muodoissa, kokoissa ja kokoonpanoissa eri tarkoituksiin. Joten aihio, jossa on ulosvedettävä yksikkö kymmenelle lokerolle, sopii pienten esineiden (esimerkiksi sormusten) säilyttämiseen, se voidaan koristaa “Barbie-rinnan” tyyliin, jonka sisustuksessa on vaaleanpunainen kangas, paljetteja, Peiliä jne. voidaan käyttää, ja se sopii täydellisesti lahjaksi tytölle. Kuuden osaston aihio toimii myös tyylikkäänä säilytystilana teepusseille.

Decoupage-laatikoiden aihioita voidaan käyttää valmiina tai voit luoda itse Decoupage-laatikoiden aihioita voidaan käyttää valmiina tai luoda itse

Verkkokaupoista löydät arkki- ja kynäkotelon aihion (näiden laatikoiden toimintaperiaate perustuu säilytyslokeroiden laajentamiseen), omena-aihion (voi olla eri halkaisijaltaan), telinelaatikot loft-tyylisinä decoupage -laatikot, sydän tyhjä.

Aihiot voidaan valmistaa käsin sanomalehtiputkilla, jotka kudotaan paksusta pahvista valmistettuun runkoon, leikattu koristeellisesta kesäkurpitsaa.

Tarvikkeet decoupage -laatikoihin

Laatikoiden suunnitteluelementit sisältävät kaikki yksityiskohdat, joilla on koristeellinen ja sovellettu luonne. Niinpä decoupage -laatikoiden lisävarusteet on perinteisesti jaettu koristeellisiin ja toimiviin ja yksinomaan koristeellisiin. Ensimmäisen tyyppisiin tuotteisiin kuuluvat kaikenlaiset lukot, kulmat, silmukat, jalat jne., Toiseen – reunat, kuvat, tekstiilit, paljetit, paljetit jne..

Decoupage -tarvikkeet voivat olla koristeellisia ja toimivia tai yksinomaan koristeellisia. Decoupage -tarvikkeet voivat olla koristeellisia ja toimivia tai yksinomaan koristeellisia.

Laatikoiden reunat

Laatikoiden koristeluun voit käyttää reunoja käsityöhön – toiminnallisia aihioita, joita voidaan käyttää laatikon kannen koristamiseen, kehän sivuseinien koristeluun. Reunat voivat olla joko kuvioituja nauhoja, joissa on kukka- tai geometrisia kuvioita, tai raitoja, joissa on erilaisia ​​kuvia (kukista, hedelmistä ja vihanneksista kukkoihin, koiriin, soittimiin jne.)

Kuvia decoupage -laatikoista

Laatikoiden koristekuvia voivat edustaa tavalliset paperilautasliinat, riisipyyhkeet, tarrat, leikkeet sanomalehdistä, aikakauslehdistä, kirjat, tavallisen ja valokuvapaperin tulosteet, decoupage -kortit. Esillä olevien koriste -elementtien kanssa työskentelyllä on omat vivahteensa ja erityispiirteensä. Niinpä riisin lautasliinojen kuvia ei leikata saksilla, vaan revitään käsin, ja suuren tiheyden tulosteita ja decoupage -kortteja levitetään “istuttamalla” käyttämällä lakkaa.

Kuinka purkaa puulaatikot

Puulaatikoiden decoupage on paras ratkaisu aloittelevien sisustajien itsenäiseen työhön. Tämä tekniikka vaatii vähintään taitoja, materiaaleja ja aikaa, mutta takaa tehokkaan ja houkuttelevan tuloksen. Tavallisen neliön muotoisen puulaatikon decoupaamiseen tarvitsemme decoupage-kortin kannen koon mukaan, liimaa ja lakkaa decoupagea varten, vaaleanruskeaa akryylia ja maalia lautasliinan, lasitusvälineen, kaksivaiheisen craqueluren, karkean ihon, harjan, tiedosto.

Puulaatikoiden decoupage ei vaadi erityisiä taitoja ja kykyjä Puulaatikoiden decoupage ei vaadi erityisiä taitoja ja kykyjä

Decoupagen suorittamiseen tarvitset:

 1. Hio laatikon pinta ja sulje kansi maalarinteipillä, jolle piirustus tulevaisuudessa asetetaan.
 2. Peitä laatikon kaikki reunat vaaleanruskealla akryylimaalilla, jossa on lasitusainetta.
 3. Lisää puukuvion mukaan maalia, joka vastaa lautasliinaa (myös laimennettu).
 4. Kun maali on kuivunut, hio laatikon reunat valkoisiksi.
 5. Laita kuva viilalle saumaton puoli ulospäin, kostuta vedessä
 6. Aseta piirustus kannelle, poista viila, maalaa piirustus liimalla.
 7. Hio kuvan reunat ja peitä se craquelurella kahdessa kerroksessa välikuivauksella.
 8. Lakkaa valmis tuote.

Malakiitti decoupage laatikot: mestariluokka

Malakiittimaalaus on melko monimutkainen ja huolellinen työ, jonka avulla voit saada piirustuksen, joka jäljittelee kirkkaan vihreän mineraalin pintaa. Tämän tyyppisen decoupage -toiminnon suorittamiseksi tarvitset: decoupage -kortin tai lautasliinan, jonka aihepiiri vastaa malakiittia, akryylimaaleja (musta, valkoinen, turkoosi, tumma ja vaaleanvihreä), hidastinta akryylin kuivaamiseen , paksu pahvi, sakset, synteettiset harjat, kultapigmentti, vaahtosieni, hiekkapaperi, sellofaanipussi, kiiltävä decoupage -lakka.

Teemme laatikon:

 1. Työkappaleen pinnan valmistelu koristeluun.
 2. Peitämme vaahtosienellä koko laatikon pinnan valkoisella maalilla, joka on sekoitettu vaaleanvihreään.
 3. Käsittelemme kerroksen hiekkapaperilla ja lakalla.
 4. Levitämme turkoosia maalia laatikon pintaan vedoin (jättäen vapaat tilat) ja painamme vedot muovipussilla epätavallisten vaikutelmien saamiseksi.
 5. Otamme tummanvihreän maalin ja lisäämme siihen mustia täpliä, levitä samalla tavalla jo turkoosilla piirrettyyn kohtaan.
 6. Otamme pahvin, levitämme sen aivohalvauksiin ja poistamme, vedä ne sivulle.
 7. Korjaamme tuloksen lakalla.
 8. Lisäämme jokaiseen maaliin hidastimen ja levitämme kaarevaa pahvia, vuorotellen vaaleaa maalia turkoosilla ja tummalla.
 9. Korjaa tulos kiinnityslakalla.
 10. Kun tuote on täysin kuivunut, liimaa lautasliina, lisää kultapigmenttiä ulkoneviin ääriviivoihin ja lakkaa tuote.

Malakiitti -decoupage tulee tehdä erittäin huolellisesti ja johdonmukaisesti. Malakiitti -decoupage tulee tehdä erittäin huolellisesti ja johdonmukaisesti.

Tässä tekniikassa voidaan koristaa sekä suorakulmaisia ​​että pyöreitä soikeita laatikoita. Tällainen koristelu vaatii pitkäjänteisyyttä ja paljon aikaa, mutta sen avulla voit luoda uskomattoman kauniin, ainutlaatuisen tuotteen, jonka pinta on malakiittia jäljittelevä..

Jotta voit hallita tämän decoupage -tekniikan täydellisesti, sinun on suoritettava erityiset kirjailijan oppitunnit ja suoritettava kursseja, kuten esimerkiksi Olga Sukhovalta.

Uudenvuoden decoupage laatikolle

Uudenvuoden laatikot voidaan koristaa perinteisen sisustuksen tapaan lautasliinoilla tai lakkapainatuksella. Toinen menetelmä takaa kuvan maksimaalisen sulautumisen laatikon pintaan..

Lakipainatus valmistetaan seuraavasti:

 1. Kiiltävälle valokuvapaperille painettu kuva (sisältäen päästöoikeudet) on päällystetty akryylilakalla neljässä kerroksessa ja kuivausväli 1-2 minuuttia.
 2. Liota tuloste veteen ja aseta se pöydälle paperipuolella.
 3. Erota yläkalvokerros paperista neulalla.
 4. Siirrämme elokuvan kuvan tiedostoon kasvot sisäänpäin.

Lautasliinat tai lakkapainatus ovat täydellisiä uudenvuoden decoupage -laatikoihin Lautasliinat tai lakkapainatus ovat täydellisiä uudenvuoden decoupage -laatikoihin

Kun olet koristanut laatikon pinnan uudenvuoden väreillä, sinun on peitettävä kuva halutulle alueelle ja poistettava tiedosto. Kuva on kiinnitettävä liimalla kohdistamalla vedot keskeltä reunaan.Kotelon koristeluun voit käyttää kipinöitä, paljetteja, glitteriä, keinotekoista lunta ja jäätä (mannasuurimot, koristekitti, liimamomentti). Valmis tuote on lakattava.

Kun peität laatikon lakalla, sinun on varmistettava, että kannen ja laatikon väliin jää rako: lakka ei saa mennä aukkoon, muuten sisustus voi vaurioitua avattaessa.

Vintage decoupage pyöreä laatikko

Antiikki pyöreä laatikko -decoupage on yksinkertainen ja kaunis tapa saada houkutteleva tuote, joka näyttää hyvältä ranskalaisessa maalaistyylissä. Vintage -decoupage -valmistukseen tarvitsemme lautasliinat, joissa on suuret kukat, akryylinruskea ja valkoinen maali, kultainen pigmentti, vaha, PVA, harjat, vaahtosieni, decoupage -lakka.

Teemme laatikon vaiheittain:

 1. Hio laatikon pinta huolellisesti ja levitä ruskeaa akryylia useisiin kerroksiin.
 2. Peitä laatikon puolipyöreät reunat vahalla.
 3. Levitä valkoista akryylia vaahtosienellä.
 4. Kuorimalla alueet, joilla vahaa levitettiin ruskealle pohjalle.
 5. Levitämme kuiva lautasliina laatikon pintaan ja liimaa se PVA: lla. Siten koristamme työkappaleen kokonaan..
 6. Kun sovellukset ovat kuivuneet, levitä ruskea akryyli sienellä ja sitten – kultainen pigmentti, kannen ulkoneviin reunoihin, laatikon pohjaan.
 7. Peitämme tuotteen decoupage -kiinnityslakalla tai jahtilakalla.

Pyöreä laatikko, jossa on vintage -decoupage, on loistava tapa sisustaa sisustuksesi Pyöreä laatikko, jossa on vintage -decoupage, on loistava tapa sisustaa sisustuksesi

Haluttaessa laatikko voidaan sisustaa kankaalla, jonka motiivi vastaa yleistä muotoilua, kukkakuvioita voidaan levittää kaavaimella.

Mestarikurssi siitä, miten voit tehdä vintage -ikääntymisen, löytyy YouTube -kanavalta “Decoupage from Anna Turchina”.

Laatikon laajaan koristeluun vintage -tyyliin voit käyttää kuivattuja laventelin kukkia, polymeeriruusuja. Laatikon kannen keskikohta voidaan koristaa kipsi -enkelillä.

Kirjalaatikko: decoupage

Kirjan muotoisen laatikon koristeluun tarvitset tavallisen aihion, pöytähaarukan, palettiveitsen, akryylimaalit, harjat, männyn koristeellisen kitin, liiman, decoupage-lakan, decoupage-kortit, hiekkapaperin, vaahtosienen, viila, maalarinteippi, koristeelliset kulmat.

Päästä alkuun:

 1. Hiomme pinnan ja peitämme ylä- ja alaosan valkoisella akryylillä ja sivuseinän saranoilla.
 2. Kun akryyli on kuivunut, liimaamme decoupage -kortin maalatuille pinnoille viilalla (menetelmä kuvataan uudenvuoden decoupage -mestarikurssilla)..
 3. Mallinnamme sivut: laita kitti etupuolelle kolmen millimetrin kerroksella ja lävistä urat-sivut haarukalla.
 4. Sävy kuivatut urat, sekoitettuna mustaan, ruskeaan akryylimaaliin, lisää kultaista pigmenttiä.
 5. Koristelemme kirjan kulmat veistetyillä, taotuilla elementeillä.
 6. Valinnaisesti teemme sisustuksen (koristamme sisäpinnan decoupage -lautasliinalla, kankaalla, tekstillä jne.)

Kirjalaatikkoa ei voi vain sisustaa decoupage -tekniikalla, vaan myös tehdä siitä sisustus. Kirjalaatikkoa ei voi vain sisustaa decoupage -tekniikalla, vaan myös tehdä siitä sisustus.

Kirja on valmis!

Ideoita decoupage -laatikoihin

Laatikoiden decoupage avulla voit toteuttaa ehdottomasti kaikki luovat ideat, koska koristelu voidaan tehdä käyttämällä sekä perinteisiä materiaaleja (kangasta, paperilautasliinoja) että improvisoituja keinoja, jotka löytyvät helposti kotona (esimerkiksi pieniä kesäkurpitsaa, ruokasuolaa).

Nykyään on paljon ideoita decoupage -laatikoihin. Nykyään on paljon ideoita decoupage -laatikoihin.

Joten lastenlaatikoiden decoupageina voit käyttää sekä perinteistä sisustusta lautasliinoilla ja tarroilla että alkuperäistä decoupagea munankuorissa: tällä menetelmällä voit saada ainutlaatuisen, uskomattoman houkuttelevan, tilavan mosaiikin. Teepakkaukseen voi sopia suora tyhjä laatikko kuudelle osastolle ja decoupage kaavaimella, ja häälaatikkoon tyhjä sydän ja decoupage, jossa on kuva nuorista.

Alkuperäisiä ideoita decoupageista löytyy “Fair of Masters” -sivustolta.

Decoupage -laatikot (video)

Decoupage -tekniikalla käsin tehdyt laatikot ovat uskomattoman kauniita, ainutlaatuisia tuotteita, jotka voivat olla erinomainen lahja häille, syntymäpäiville tai vuosipäiville sekä naiselle että miehelle, ainutlaatuinen ja käytännöllinen sisustus. Inspiroidu decoupage -valokuvista ja kiirehdi hauskaan, luovaan työhön!

Yksityiskohtaisesti: decoupage -laatikot (valokuvaesimerkkejä)