Smukke køkkenvægge – komfort i dit “hjerte” i dit hjem (40 fotoideer)

At dekorere dine køkkenvægge er en fantastisk måde at opdatere dit design med minimale investeringer. At dekorere køkkenets vægge er en fantastisk måde at opdatere designet med minimale omkostninger Hver husmor drømmer om et hyggeligt køkken. Nogle gange er det nok med et billede på væggen eller et panel for at gøre rummet unikt. Hvordan du kan dekorere væggene i køkkenet på en usædvanlig måde, så rummet ikke mister sin individualitet, er beskrevet i denne artikel..

Køkkenet er mere ønskeligt i hjemmet end andre. I den koger livet næsten altid, mens i andre rum regner skumringen af ​​ventetidene.

Køkkenrummet er ganske specifikt: udover funktionalitet og ergonomi skal det også være hyggeligt..

Det er ikke svært at renovere ethvert rum og skabe hygge i det: der er mange efterbehandlingsmuligheder og indretningselementer til dette. Men ikke hver finish og ikke hver indretning er af indlysende årsager velegnet til et værelse som et køkken. Køkkenets drift medfører hyppig forurening, så det valgte materiale eller dekorative elementer skal være praktisk..

Meget afhænger også af køkkenindretningens stil. Nogle gange er det kun nok med en lys accent for at give rummet originalitet.

Dekorative elementer

Indretning er prikken over i’et i ethvert interiør, men vægdekoration ignoreres ofte af mange små køkkenejere. I spørgsmålet om, hvordan man dekorerer væggene i køkkenet, foretrækker de en mere funktionel mulighed, for eksempel skabe og hylder. Men selv i det mindste tekøkken kan du, hvis du ønsker det, placere alt hvad du har brug for, opdatere det gamle værelse og dekorere det æstetisk.

Det er det dristige design, der gør køkkenet originalt og stilfuldt. Det er det dristige design, der gør køkkenet originalt og stilfuldt. Hvis du ved, hvordan man tegner, så prøv på alle måder kunstmaleri i køkkenet. Hvis du ved, hvordan man tegner, så prøv på alle måder kunstmaleri i køkkenet. Køkkenindretning med papir er måske den mest budgetmæssige måde Køkkenindretning med papir er måske den mest budgetmæssige måde

I et køkken med et lille område er der ikke mange frie vægge at dekorere. Som regel er væggen over spisebordet tom. Men indretningen skal heller ikke tiltrække særlig opmærksomhed. En komfur med en smukt designet skorsten bør forblive midtpunktet i et lille køkken, der tiltrækker opmærksomhed. Køkkener med et stort område giver meget mere plads til fantasi, og passende indretningselementer vil kun forenkle opgaven..

Dekorer enhver væg i køkkenet

Flere farver og køkkenet kan radikalt ændre sit sædvanlige udseende Flere farver og køkkenet kan radikalt ændre sit sædvanlige udseende

 • Når du vælger en dekorativ vægdekoration, skal du fokusere på den indvendige stil i dit køkken. For eksempel, hvis rummets design er moderne, kan malerier trykt på glas eller farvede plakater dekorere og opdatere dets vægge..
 • Valget af indretningsfarver er også af stor betydning. For et lille værelse bør du ikke vælge tegninger i pastelfarver eller i tykke mørke farver. Varme rige og saftige farver er acceptable i køkkenet. De forbedrer appetitten og muntrer op.
 • Når du vælger et motiv til et billede, skal du være opmærksom på stilleben, der er forbundet med mad. Billeder med temaet vinfremstilling samt stilleben af ​​udsøgte retter vil se harmoniske ud i køkkenet..
 • Hvis nogen i familien har kunstneriske evner, kan du male et billede med dine egne hænder og opdatere det på en tom gammel væg..

En usædvanlig løsning kan være børnetegninger på et køkkentema i rammer på væggen. Med fremkomsten af ​​nye mesterværker kan malerier opdateres med jævne mellemrum. Tegninger kan bruges til at dekorere ikke så meget vægge, men også andre overflader..

 • Familiefotos i rammer, hængende i tilfældig rækkefølge, kan være en lige så god mulighed som børnetegninger. De kan dekorere ikke kun væggen, men også enhver overflade..
 • På en tom væg kan du tegne et mønster med en stencil eller bruge klistermærker.

Vinyl dekal dekoration

Sorte klistermærker på lyse vægge er en win-win Sorte klistermærker på lyse vægge er en win-win Mærkaterne på forklædet skal være fugtbestandige og lette at rengøre. Mærkaterne på forklædet skal være fugtbestandige og lette at rengøre.

Vinyl- eller indvendige mærkater er gode til at give en tom væg liv. De er et mønster trykt på en tynd selvklæbende film. Tidligere blev de kun brugt til at dekorere billboards eller butiksvinduer, men kreative designere har fundet deres brug i indretningen af ​​interiøret i boligområder. Skønheden ved en sådan indretning er, at det ikke er svært at gøre det selv, og om nødvendigt kan klistermærkerne let fjernes og erstattes med andre muligheder for at dekorere en tom væg, for eksempel sommerfugle.

Stencils

Stencils til køkkenet vil synligt opdatere køkkendesignet med små detaljer. Stencils til køkkenet vil synligt opdatere køkkendesignet med små detaljer. Billedet af en kop kaffe i køkkenet er allerede blevet en klassiker Billedet af en kop kaffe i køkkenet er allerede blevet en klassiker

For at dekorere de tomme vægge i køkkenet og dekorere rummet på en ny måde kan du købe eller lave gør-det-selv stenciler, som et billede påføres væggen med. For nylig er det mest populære naturtema, for eksempel – blomster eller sommerfugle. Ud over vægge kan de bruges til at dekorere ethvert møbel. Indretning med sommerfugle eller blomster kan være passende ikke kun i køkkenet, men også i ethvert andet rum..

Klistermærker

Klistermærker fylder køkkenet med manglende detaljer Klistermærker fylder køkkenet med manglende detaljer Denne illusion hjælper ofte med at fuldføre køkkendesignet. Denne illusion hjælper ofte med at fuldføre køkkendesignet.

Malerier og fotos er traditionel indretning, der har været brugt i mange år. I dag er klistermærker meget populære til at dekorere køkkenvægge..

Et klistermærke er en lille form for tryk, der produceres på en selvklæbende basis. Er letlæselige silhuetter, bogstaver og vignetter.

Den største fordel ved denne indretning er brugervenlighed og overkommelig pris. Klistermærker er holdbare, lav vedligeholdelse og kan let fjernes, hvis det ønskes.

Kollager

Collage er en uundværlig egenskab ved køkken i Provence -stil Collage er en uundværlig egenskab ved køkken i Provence -stil Typisk består en køkkencollage af frugt, grøntsager og blomster. Typisk består en køkkencollage af frugt, grøntsager og blomster.

Collager ser ganske usædvanlige og fordelagtige ud over spisepladsen. De kan have en anden karakter, afhængigt af billedet:

 1. Reliefkompositioner om temaet vinfremstilling;
 2. Figurer af kokke;
 3. Køkkenredskaber;
 4. Frugt stilleben.

Meget ofte er denne indretning udstyret med et praktisk element som en opskriftsunderlag eller en håndklædekrog..

Sådanne collager til køkkenet er ikke svært at arrangere med egne hænder. For at kompilere dem kan du bruge:

 • Små porcelænsfade;
 • Smukke kopper;
 • Bestik.

Til fremstilling af collager med egne hænder er det bedst at bruge dybe rammer, som med fordel vil understrege selv den enkleste sammensætning..

Hylder

Dekorative planker i køkkenet kan ikke kun spille en æstetisk rolle, men også være fuldt funktionelle. Dekorative planker i køkkenet kan ikke kun spille en æstetisk rolle, men også være fuldt funktionelle. Sådanne hylder til køkkenet kan betydeligt transformere ethvert interiør. Sådanne hylder til køkkenet kan betydeligt transformere ethvert interiør.

En smal metal-, glas- eller træhylde i små størrelser hjælper med at dekorere væggen eller supplere indretningen, hvor bøger med kulinariske opskrifter eller smukke retter vil se godt ud.

En fremragende økonomisk løsning med hensyn til at dekorere et lille køkken kan være at placere fade på hylderne, som som regel er skjult i skabe..

Dekorative redskaber

Flerfarvede dekorative plader på væggen hjælper med at gøre en almindelig væg interessant og farverig Flerfarvede dekorative plader på væggen hjælper med at gøre en almindelig væg interessant og farverig Flot stativ til teposer Flot stativ til teposer

At dekorere køkkenvægge med farverige retter med et hoved- eller ekstra mønster har længe været en tradition. De vises på skænkehylder, hængende hylder eller monteres med displayholdere..

Hvis du har smukke retter, skal du ikke skjule dem i lukkede skabe. Det vil se godt ud på hylder eller bag glasskabsdøre..

For et køkken med et klassisk interiør er antikke sæt eller fajance tallerkener ideelle..

Planter

Sådan en plante kan være både ægte og kunstig. Sådan en plante kan være både ægte og kunstig. Potteblomster er et af de mest effektive værktøjer på vej til et hyggeligt køkken Potteblomster er et af de mest effektive værktøjer på vej til et hyggeligt køkken

Almindelige indendørs planter kan genoplive rummet og give det en unik hygge. Urtepotter kan placeres på vindueskarmen eller køleskabet, kan hænges på væggen. For små køkkener, hvor det ikke er tilrådeligt at tvinge en vindueskarm, da der kan være udstyr eller tallerkener på den, er det bedst at bruge hængende urtepotter eller krukker fastgjort til vinduernes øvre skråninger.

Sommerfugle på væggen

Sommerfugle på køkkenvæggen passer ikke til enhver stil, men det er værd at eksperimentere Sommerfugle på køkkenvæggen passer ikke til enhver stil, men det er værd at eksperimentere Sommerfugle i samme tone er en meget stilfuld løsning Sommerfugle i samme tone er en meget stilfuld løsning

I dag er det blevet populært at dekorere vægge med sommerfugle. Der er nok ideer til at dekorere vægge med sommerfugle: de kan skæres ud af polystyren, hældes ud af gips, males med egne hænder, påføres et færdigt ornament gennem en stencil eller limes på færdige vinylklistermærker. Du kan også opdatere gamle møbler med sommerfugle..

Den kreative proces med dekoration er ikke drevet ind i en bestemt ramme og er som sådan ikke begrænset af reglerne, så der er ingen grænser for fantasi..

Vægindretning generelt

Vægindretning er en integreret del af køkkendesign Vægindretning er en integreret del af køkkendesign

Du kan dekorere tomme køkkenvægge med forskellige materialer, bruge dem individuelt eller skabe forskellige kombinationer, som giver dig mulighed for at opdele selv det mindste område i køkkenzoner.

Fototapeter er en vidunderlig dekoration til væggene i køkkenet. Til køkkenet kan du vælge et fototapet af enhver ønsket størrelse med et stilleben.

Forklædet og spisepladsen i køkkenet i dag kan dekoreres og dekoreres med forskellige materialer:

 • Keramiske fliser. Det mest almindelige materiale til æstetisk og praktisk design af arbejdsområdet er keramiske fliser. For større originalitet kan den lægges på en ikke-standardiseret måde ved at kombinere fliser i forskellige størrelser og tilføje en dekorativ frise.
 • Glas. Dette materiale er let at rengøre og behageligt at se på. Glaspanelet er ret svært at installere med dine egne hænder, men det arbejdende “forklæde” lavet af gennemsigtigt glas er fantastisk, fordi du kan placere alle kompositioner fra plakater, tegninger, klistermærker eller fotografier under det.

Provence -stil indebærer at dekorere vægge ved hjælp af flere nuancer Provence -stil indebærer at dekorere vægge ved hjælp af flere nuancer Efterbehandling i stil med minimalisme og stringens er en glimrende løsning til moderne og højteknologiske køkkener Efterbehandling i stil med minimalisme og stringens er en glimrende løsning til moderne og højteknologiske køkkener

 • Dekorativ sten. Stenen kan bruges til at dekorere både arbejdsområdet og væggen over spisebordet. Hvis køkkenets område tillader det, kan du oprette en efterligning af et gammelt slot med murværk ved at dekorere overfladen på en af ​​væggene. En falsk pejs og smedede lamper vil se harmonisk ud på en sådan væg..
 • Maleri på væggene. Denne dekorationsmulighed er velegnet til at dekorere en tom væg i spisepladsen. Ved hjælp af maleri kan du levendegøre alle kreative ideer. Hvis det er ganske problematisk at oprette en tegning med egne hænder, kan du bruge stenciler med færdige ornamenter.
 • Decoupage. Ethvert efterbehandlingsmateriale kan gøres unikt ved hjælp af decoupage -teknikken (overførsel af billedet). Decoupage på væggen slides ikke, er ikke bange for fugt og er let at rengøre. Denne mulighed giver dig mulighed for at opdatere rummet selv under planlagte reparationer eller dekorere møbelvæggen.

Vi anbefaler også at se videoen:

Der er mange måder at dekorere vægge i dit køkken på. Det vigtigste er, at væggenes dekoration eller indretning opfylder kriterier som hygiejne og fugtbestandighed. På grund af rummets specificitet kan der ofte dannes kondens og overfladeforurening i køkkenet..

Eksempler på hvordan man dekorerer vægge (foto)