Muoti kotona: kuinka Khromchenko, Sobchak, Litvinova, Vasiliev, Kandelaki ja muut tähdet pukeutuvat karanteeniin

Valmentajat, kimonot, tossut, joissa on nukkaa ja pyjamat – kerromme mitä julkkismuodit ja -muotit käyttävät karanteenin aikana.

Tina Kandelaki – mukava ja kaunis

Näyttää siltä, ​​että Tina Kandelaki rakastaa ennen kaikkea tätä kahvinväristä silkkipukua – siinä hän teki kiertueen kylpyhuoneessaan ja katsauksen hoitotuotteisiin, joissa hänet kuvattiin pari kertaa motivoivien postausten vuoksi.

Tina

TV -juontaja valitsee kävelylle maalaistalonsa pihalle mukavan neuletakin ja neulotut housut.

Tina

Karanteenin aikana Tina Kandelaki ei unohda pitää kuntoaan ja jakaa usein koulutusvideoita tilaajiensa kanssa. Tässä on yksi niistä.

Tina

Renata Litvinova – kimonot ja t -paidat

Venäläisen elokuvan tyylikkäin tähti haluaa käyttää kotonaan kimonoa muistuttavaa pukua.

renata

Vielä triviaalimmat kuvat Renatesta eivät kuitenkaan ole vieraita. Mutta jopa heidän kanssaan näyttelijä ei ole niin yksinkertainen. Esimerkiksi alla olevan kuvan huppari on valmistettu kierrätetystä merilevästä, ja käsitteellinen “virustorjunta” -paita on ostettu merkkinä tuesta yhdelle venäläisestä vaatemerkistä..

renata

Katso myös: Vierailu tähdellä: Renata Litvinovan asunnon sisustus

Alexander Vasiliev – villaiset tossut ja punainen puku

Aleksanteri Vasiljev on parhaillaan koronavirusinfektion hoidossa Kommunarkassa, emmekä löytäneet valokuvaa kotivaatteista muotihistorian uusimpien julkaisujen joukosta. Mutta he löysivät valokuvan viime karanteenia edeltäneestä menneisyydestä ja jopa pienen kommentin kotiasustaan.

Katso myös: “Asun laatikossa!”: Kierros Aleksanteri Vasiljevin asunnossa Pariisissa

Vera Brezhneva – hupparit ja puserot

“Tyylikkään laulajan” tittelin voittaja Vera Brezhneva luottaa mukavuuteen, nimittäin hupparit ja puuvillapuvut.

usko

usko

Evelina Khromtchenko – klassiset pyjamat ja hupparit

Tyyliguru Evelina Khromchenko pysyy uskollisena klassikoille, tarkemmin sanottuna silkkipyjamaille, joissa on vastakkaiset putket. Äskettäin hän ei vain osoittanut, mitä hän käyttää kotonaan, vaan myös kehotti tilaajia tukemaan venäläisiä suunnittelijoita ja jakoi valikoiman kodin ulkoasuja..

Mutta vaikka Evelina ei joskus halua rentoutua hupparissa, varsinkin yhdessä legendaaristen lasiensa kanssa, jotka saavat kaikki näyttämään tyylikkäiltä..

Evelina

Katso myös: “Keittiön sijasta teen mieluummin toimiston”: kierros Evelina Khromchenkon asunnossa

Alexander Rogov – vaaleanpunainen puku ja manikyyri

Stylisti rakastaa vaaleanpunaista niin paljon, että hän jopa valitsee tämän sävyn kotivaatteita..

sarvet

Katso myös: “Rakastan vaaleanpunaista sohvaa, mutta talon sydän on keittiö!” – kierros Aleksanteri Rogovin asunnossa

Tatjana Brukhunova – kengät, joissa on pompomi ja vaaleanpunainen pyjama

He sanovat, että Jevgeni Petrosjanin valittu on tärkein haastaja Nadežda Babkinan paikalle “Muodikas lause” -ohjelmassa. Tällä välin Tatjanan osaaminen aiheuttaa kiivasta keskustelua verkossa, hän jakaa edelleen tyylineuvoja ja valokuvia muodikkaista asuista tilaajien kanssa. Eräänä päivänä hän näytti, mitä hän kävelee kotona karanteenin aikana.

brukhunova

Vlad Lisovets – kaukainen stylisti

Vlad Lisovets, jopa karanteenissa, pysyy stylistina kenkiensä kärjissä. Mikä on kuva, jossa hän äskettäin meni katolle (Vladin huoneistossa on uloskäynti katolle).

Muut Lisovetsin kuvat ovat kuitenkin paljon vähemmän järkyttäviä..

kettu

Julia Vysotskaya – vähintään meikki ja mukavat vaatteet

Voimme arvioida, kuinka Julia pukeutuu kotonaan lähetystensä perusteella. Äskettäin Yulia Vysotskaya kertoi tilaajille, kuinka hänen karanteeninsa etenee. Kävi ilmi, että ensimmäinen eristäytymisviikko on aina aktiivinen näyttelijä ja kokki vain nukkui paljon ja pitkään. Hän myönsi myös, että ensimmäistä kertaa pitkään aikaan hän alkoi kokata joka päivä ei kuvaamiseen, vaan yksinomaan perheelle, minkä vuoksi ruoanlaitosta tuli “luova meditaatio”, joka inspiroi häntä “Syödään syömään” -kaudelle kotona”.

Kuten näette, Julian kotiasut ovat mutkattomia, eikä meikkiä ole ollenkaan. Mutta me tiedämme, että joskus hän ei välitä pukeutumasta tyylikkääseen rentouteen ja saastuttaa Nikolina Goran ylellisen talonsa ympärille..

Katso myös:

Ksenia Sobchak – T -paidat, leggingsit ja pulla päähän

Ilmeisesti Ksenia Sobchakin itsekaranteeni on aktiivinen – suora lähetys, riidat kollegoiden kanssa ja päivän aiheeseen liittyvät viestit eivät anna hänen tilaajiensa kyllästyä. Miten toimittaja pukeutuu kotona? Ksenia valitsee mukavat vaatteet – t -paidat ja leggingsit.

Natalia Vodianova – pyjamat joka päivä

Jos useimmat tähdet alkoivat ottaa kuvia pyjamassa ja collegehousuissa, Natalia Vodianova teki tämän kauan ennen itseristyksen käyttöönottoa..

Muuten, paitsi Natalya, myös kaikki hänen perheenjäsenensä, mukaan lukien hänen puolisonsa Antoine Arnault, viettävät karanteeninsa pyjamassa..