Kiinteä hinta vs. IKEA (OSA 3): “kopioiden” vertaaminen sisustus- ja kotitalousosaston “alkuperäisiin”

Jos et näe eroa, miksi maksaa enemmän? Kerromme edelleen, mitkä Ikean ja Fix Price -tuotteet sisustusosastolta, keittiö- ja taloustavarat ovat ulkonäöltään ja toiminnaltaan hyvin samankaltaisia..

2 ensimmäistä osaa täällä ja täällä.

Minimalistinen kohokuvioitu maljakko

Tämä minimalistinen kiinteähintainen maljakko on valmistettu keramiikasta, ei dolomiitista, kuten usein tapahtuu, ja se maksaa vain 249 ruplaa. Valikoima sisältää 4 väriä (vaaleanpunainen, beige, valkoinen ja keltainen). Ikean STILREN -maljakko on hieman erilainen ja se on esitetty vain kahdessa värissä (valkoinen ja vihreä), mutta se maksaa enemmän – 799 ruplaa. Molemmat tuotteet ovat 22 cm korkeita.

maljakoita

Valintamme: maljakoita kiinteästä hinnasta erinomaista vastinetta rahalle.

Linkki tuotteeseen kiinteässä hinnassa

Linkki Ikean tuotteeseen

Laatikko pyörillä

Suuret pyörillä varustetut laatikot ovat erittäin monipuolisia. Niitä on esimerkiksi erittäin kätevä käyttää raskaiden ja suurikokoisten esineiden säilyttämiseen syvissä kaappeissa. Lisäksi siirrettävää säiliötä voidaan käyttää kauhana lattian puhdistamiseen – joten voit helposti siirtää sitä paikasta toiseen. Ikeassa VESSLA -laatikko 39×39 cm maksaa 449 ruplaa, Fix Pricein analogilla on suurempi koko – 45x37x27 cm, edullinen – 299 ruplaa ja valitettavasti vähemmän kestävä muovi ja pyörät. Tärkeä huomautus: VESSLA -laatikot löytyvät IKEA -lastenosastolta.

laatikot

Valintamme: IKEA -laatikot luotettaville pyörille ja kestävälle muoville.

laatikot fp

Kiinteähintaiset laatikot ovat suurempia ja halvempia, mutta huonolaatuisia ja vähemmän kestäviä

laatikot fp

Voit ostaa kannen laatikoille Kiinteä hinta

Tässä on ideoita Ikean laatikoiden käyttämiseen.

laatikot ikea

laatikot ikea

Linkki tuotteeseen kiinteässä hinnassa

Linkki Ikean tuotteeseen

Julisteet

Fix Price ja Ikea myyvät hyvin samanlaisia ​​A4 -julisteita. Totta, ensimmäinen kauppa myy sarjoja, jotka koostuvat kahdesta kuvasta 77 ruplalla ja viimeisessä kolmesta 199 ruplaa.

Valintamme: Ikean julisteissa on monimutkaisempi ja laadukkaampi piirustus. Kiinteän hinnan A4 -julisteiden valikoima on kuitenkin laajempi, mikä tarkoittaa, että mahdollisuus löytää sisustukseen sopivia kuvia on paljon suurempi..

Alla olevassa kuvassa on Fix Price -julisteita käytävän sisätiloissa.

Linkki tuotteeseen kiinteässä hinnassa

Linkki Ikean tuotteeseen

Kantolaukku kahvalla

Kätevä astia siivoustarvikkeiden, taloustavarat, kauneudenhoitotuotteet, paperitavarat, työkalut ja melkein mitä tahansa. Ikean SAMLA -tarjotin maksaa 199 ruplaa, se on läpinäkyvä (näet heti, mitä sisällä on), keskikokoinen (37x25x12 cm), ja se voidaan asettaa myös suurempaan saman sarjan astiaan. Kiinteän hinnan säiliö maksaa kuitenkin vain 99 ruplaa ja siinä on mukavampi kahva, korkeat ja rei’itetyt seinät.

kantaen

Valintamme: Korkeiden esineiden (esimerkiksi puhdistusaineiden) säilyttämiseen sopivat kiinteän hinnan säiliöt. Ikean astiat ovat edullisia, jos sinulla on jo SAMLA -sarjan astioita.

Kiinteähintaisen lokeron avulla voit ryhmitellä puhdistusaineet yhteen paikkaan ja kuljettaa niitä helposti ympäri taloa

Fix Price Carrier on ihanteellinen kynien, tussien ja leikekirjojen säilyttämiseen

Ikean kantaja SAMLA voidaan asettaa saman sarjan syvempiin säiliöihin

Linkki tuotteeseen kiinteässä hinnassa

Linkki Ikean tuotteeseen

Yleiskäyttöinen metallikulho kannella

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho näyttää tyylikkäältä ja on lähes mahdotonta rikkoa tai pilata. Löysimme hyvin samanlaisia ​​kontteja Fix Priceista ja Ikeasta. Kiinteän hinnan 249 ruplan kulhossa on kansi, ja koko (24 cm, tilavuus 3,2 litraa) on välivaihtoehto BLANDA -sarjan suurten (28 cm, 399 ruplaa) ja keskikokoisten (20 cm, 199 ruplaa) kulhojen välillä. Ikeasta.

kulhot

Valintamme: Fix Price -kulho kannen ja yleisemmän koon vuoksi.

On kätevää valmistaa ja tarjoilla salaatteja (erityisesti suurikokoisia) Fix Price -kulhoon, vaivaa taikinaa tai säilyttää illallisen tähteet.

Linkki tuotteeseen kiinteässä hinnassa

Linkki Ikean tuotteeseen

Pankit, joissa on lukko

Lukittavalla kannella varustetut lasipurkit sopivat erityisen hyvin hunajan, hillon tai irtotuotteiden säilyttämiseen. Ikeasta löydät KORKEN -sarjan säiliöitä, joiden tilavuus on 0,5 litraa, 149 ruplaa ja kiinteähintaisia ​​astioita, joiden tilavuus on 290 ml, 55 ruplaa..

pankit

Valintamme: Kiinteähintaiset pankit edulliseen, retro -muotoiluun ja kätevään muotoon.

Seuraavassa kuvassa näkyy Ikean pankki KORKEN.

Linkki tuotteeseen kiinteässä hinnassa

Linkki Ikean tuotteeseen

Kukkaruukut

Fix Price tuottaa edullisia (99-199 ruplaa) ja erittäin söpöjä kukkaruukkuja, mutta ne kaikki on valmistettu dolomiitista. Ikean kattilat ovat kalliimpia (329 ruplaa), mutta ne on myös valmistettu korkealaatuisemmasta materiaalista – keramiikasta. Toinen ero on ruukkujen värimaailma. Kiinteähintaisten tuotteiden valikoima on pastellisävyinen ja Ikeassa luonnollinen ja hillitty. Molempien myymälöiden ruukkujen koot ovat melkein samat..

Valintamme: IKEA -ruukut merkitsevät merkittävää eroa materiaalin laadussa.

kattilat

potti

Ruukku Fix Priceista sisätiloissa

väriset ruukut

Linkki tuotteeseen kiinteässä hinnassa

Linkki Ikean tuotteeseen