Järjestetty koti: 20 parasta säilytysideaa surulliselta Remodelistalta

Vaikka jotkut kritisoivat kirjaa aktiivisesti ja toiset ylistävät sitä, haluamme tehdä lyhyen yhteenvedon Julia Carlsonin parhaista ideoista. Toivomme, että tämä materiaali on hyödyllinen niille, jotka ovat jo lukeneet “Remodelista”, mutta halusivat virkistää muistiaan, niille, jotka vielä harkitsevat ostamista, sekä niille, jotka haluavat säästää rahaa oppimalla kaikki hyödyllisimmät.

kääntö

Venäläisessä versiossa kirjan nimi on ”Remodelista. Cozy House “, ja alkuperäisessä -” Remodelista. Järjestetty talo “

 • Pyri johdonmukaisuuteen kaikessa, nimittäin tavaroiden lajittelussa ja säilytystarvikkeiden valinnassa. Jos haluat säilyttää varastosi järjestyksessä, yritä käyttää samoja lisävarusteita, kuten ripustimet, keittiöastiat jne. Ja säilyttääksesi säilytysjärjestelmän loogisena ja kätevänä, ryhmittele samankaltaiset tavarat aina yhteen paikkaan.
 • Käytä enemmän lokeroita. Niiden avulla voit ryhmitellä asioita yhteen paikkaan, mikä tarkoittaa vähemmän niiden menettämistä (erityisesti pieniä asioita), sekä pyyhkiä pintoja ilman, että sinun tarvitsee siirtää jokaista kohdetta. Lisäksi lokerot näyttävät vain kauniilta ja muuttavat kaikki asiat yhdeksi koostumukseksi..

sivu

 • Jos tilaa on vähän, käytä koukkuja ja ripustimia aktiivisesti. Näin voit järjestää säilytyksen jopa hyvin pienessä huoneessa. Lisäksi koukut ja ripustimet ovat melko edullisia. Esimerkiksi keittiössä voit käyttää kiskon S-koukkuja kattiloiden ja pannujen järjestämiseen..

koukut

 • Hanki kärry. Pyörillä varustetut vaunut ja tarjoilupöydät yksinkertaistavat huomattavasti elämää ja ylläpitävät järjestystä talossa ja jopa lisäävät sen kapasiteettia. Ostoskorissa voit ryhmitellä saman luokan asioita ja tarvittaessa siirtyä huoneesta toiseen tai piiloutua. Vaunut keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja kodinhoitoyksiköihin ovat erityisen tärkeitä..

kärry

 • Keskity luonnollisista materiaaleista valmistettuihin asioihin. Ensinnäkin se on ympäristöystävällinen, toiseksi käytännöllinen ja kestävä ja kolmanneksi kaunis. Kirjoittajan mukaan jopa puhdistusharjojen tulee olla luonnollisista harjaksista ja niissä on puukahva..
 • Allekirjoita kaikki purkit ja astiat. Näin sinä ja kaikki perheenjäsenet tiedät missä olet. Kuten Julia sanoo, “ei ole sattumaa, että laivan ohjaushytti ja leikkaussali on järjestetty tällä tavalla”. Jos haluat merkitä asioita, voit käyttää scotch-nauhaa (mieluiten riisipaperia, koska se irtoaa helposti jättämättä jälkiä) ja merkkiä, mutta myös tunnisteita, kotitekoisia tai valmiita tarroja. Näkyvissä olevat asiat on kuitenkin parempi allekirjoittaa kauniisti esimerkiksi Ikean erikoistarroihin.

keittiö

 • Ripusta hyllyt minne vain voit. Mielestämme tämä neuvo on melko kiistanalainen, koska avoimet hyllyt vaikeuttavat puhdistusta (sinun on pölyttävä useammin ja järjestettävä asiat kauniisti) ja voivat visuaalisesti ylikuormittaa tilaa. Mutta todellakin, hyvin harkitun strategian avulla hyllyt voivat optimoida tilan erinomaisesti..

 • Taita yksi toiseen. Tämä neuvo on erityisen tärkeä keittiölle: sinun tulee aina suosia niitä astioita, jotka voidaan pinota tai taittaa toisiinsa. Tämä koskee muuten myös ulosteita..

ikea ulosteet

 • Vaatteita ei saa olla enempää kuin 6 kappaletta. Julia oppi tämän neuvon vaatekaupan omistajalta..
 • Käytä lisäosia kaappeihin. Ne auttavat kaksinkertaistamaan tallennustilasi. Vinkkimme: upeita hyllyjä myydään Ikee ja päälle Aliexpress.

hyllylevyt

 • Kiinnitä ovet ja ovet. Ovet, kuten seinät, voidaan sovittaa säilytykseen koukkujen ja ripustimien avulla. Ne eivät kuitenkaan välttämättä ole näkyvissä. Esimerkiksi kylpyhuoneen tai makuuhuoneen ovi sekä keittiökaappien ovi voidaan “muokata”. Sinun ei kuitenkaan pidä jäädä irti tästä tekniikasta..

Hozblock ovessa

kannet koukkuilla

Lue täältä ohjeet kuinka järjestää kansien säilytys ovella liimakoukkujen avulla

 • Käsittele lankoja, kuten rikkaruohoja. Kaikki johdot ja kaapelit on kiinnitettävä erityisillä liimakiinnikkeillä tai tavallisilla toimistokiinnikkeillä, jatkojohdot ja reitittimet on piilotettava laatikoihin, pistorasiat on sijoitettava niin, että ne eivät ole näkyvissä. Lisää johtojen järjestämisestä lue täältä.

 • jatkojohto laatikossa
 • jatkojohto laatikossa
 • jatkojohto laatikossa
 • Älä kestä rumaa pakkausta. Kaikki nämä tarrat, muovipakkaukset, joissa on kirkkaat kannet, laatikot värikkäillä kuvioilla luovat visuaalista kohinaa ja vahingoittavat mukavuutta. Julia neuvoo kaatamaan ja kaatamaan kirjaimellisesti kaiken kauniisiin purkkeihin – ei vain muroja keittiökaapissa tai nestesaippuaa kylpyhuoneessa, vaan myös Lego -osia ja jopa paperiliittimiä.
 • Ryhmittele asiat värin, tyypin ja pituuden mukaan. Tämä helpottaa tavaroiden löytämistä ja tekee säilytyspaikasta siistimmän näköisen..

Rautatie vaatteiden kanssa

 • Kaiken pitäisi olla miellyttävää silmille ja kosketukselle. Julia Carslon neuvoo kiinnittämään huomiota jopa yksityiskohtiin, kuten kytkimeen (mieluiten metalliseen), wc -harjaan ja roskakoriin.

Kylpyhuone

 • Piilota kaikki, mistä et pidä. Esimerkiksi Julia suosittelee wc -paperin säilyttämistä korissa ja hiustenkuivaajaa mukavassa pussissa (voit ripustaa sen oven taakse tai laittaa tarjottimelle).
 • Keittiön työtason tulee aina olla tyhjä ja puhdas. Samaan aikaan kaiken tarvitsemasi tulisi kuitenkin olla käsillä – kaapissa tai seinällä. Ammattikokkien keittiöt on järjestetty näin..

pöytälevy

 • Kun ostat kodin sisustusta, yritä noudattaa “vähemmän on enemmän” -periaatetta. Carslon ilmaisi asian näin: ”Vastusta impulsseja ja väliaikaisia ​​ratkaisuja. Etsi parasta “.
 • Päästä eroon tarpeettomista asioista. Mukaan lukien kenenkään huonot lahjat, toistuvat, vanhat, rikkoutuneet, käyttämättömät asiat, asiat ilman paria (esimerkiksi yksittäiset käsineet). Kirjoittaja suosittelee luovuttamaan hyviä, mutta tarpeettomia esineitä. Muuten, venäläisen painoksen toimittajat täydensivät kirjaa suosituksillaan tahallisesta “hävittämisestä”.

kirja

 • Pidä kaikki paikoillaan. Kun olet valinnut paikan tietylle asiaryhmälle, noudata aina vakiintunutta järjestystä.