IKEA vs Leroy Merlin: 10 analogisen tuotteen taistelu

Ikean ja Leroy Merlinin valikoimassa on monia hyvin samankaltaisia ​​tuotteita, jotka eroavat hinnasta ja joistakin vivahteista. Vertailla?

Hyllyt neliönmuotoisilla hyllyillä

Callax-telineet laminoidusta lastulevystä, neliöhyllyt, kuuluvat Ikean myydyimpiin tuotteisiin. Ei ole yllättävää, että Leroy Merlin halusi toistaa kilpailijan menestyksen ja julkaisi melkein täydellisen analogin osumastaan. Vertaillaan molempien valmistajien suosituimpia 8-kennoisia kokoonpanoja.

callax -hyllyt

  • Koko hyllyt LeroyMitat: 70 x 31 x 137 cm. Hinta: 2131 hieroa.
  • Koko CallaxMitat: 77 x 39 x 147 cm. Hinta: 4799 hieroa.

Jos katsot tarkasti, huomaat, että hyllyjen geometria on hieman erilainen – IKEA -kehykset ovat leveämpiä, yleensä Callax -hyllyt ovat suurempia. Ikeevsky-telineissä on monia lisävaihtoehtoja, kuten sisäänrakennetut laatikot, erityyppiset korit jne. Callax on kuitenkin kalliimpi ja erittäin merkittävä.

leroyn kirjahylly Rack a la Callax Leroy Merliniltä

callax

Rack Callax Ikeasta

callax leroy

Rack a la Callax 4 solulla Leroy Merliniltä

Callax hylly, 4 kennoa Ikeasta

Fridlev

Puiset säilytyslaatikot

Puulaatikot ovat yllättävän monipuolisia – ne sopivat sekä olohuoneeseen että autotalliin, niissä voi säilyttää hedelmiä ja vihanneksia sekä ruuveja ja työkaluja. Ja voit myös maalata ne maalilla tai tahralla, peittää vahalla tai öljyllä tai jättää ne sellaisina kuin ne ovat – se on silti kaunis. Kahden laatikon pinoaminen päällekkäin säästää tilaa. Ikeassa ja Leroyssa laatikot myydään lähes samoin – molemmat vaihtoehdot on valmistettu mäntylevyistä, myydään kahdessa koossa, niissä on kahvat, sinun on koottava ne itse, mutta ero on silti.

LAATIKOT

Leroy Merlinin laatikot ovat kooltaan hieman pienempiä ja paljon halvempia, mutta ne on valmistettu vähemmän siististi, minkä vuoksi niiden kasaaminen on hieman vaikeampaa.

laatikot

Sohvapöydät

Sohvapöytä, jossa on metallikehys ja irrotettava päällinen, on kaunis ja toimiva – voit tallentaa tyynyjä, huopia tai lehtiä sisälle.

pieni pöytä

  • Pöytäkoko Leroy Merlin “Kumi” – ei määritelty, mutta promokuvan perusteella se on pienempi kuin Ikean analoginen. Hinta – 1530 ruplaa. Pöytä myydään mustana ja harmaana.
  • Ikean pöydän koko “KVISTBRU” – halkaisija 44 cm, korkeus 42 cm. Hinta – 2299 ruplaa. Myydään tummansinisenä ja valkoisena.

Leroy Merlinin pöytä on huomattavasti halvempi ja samalla sillä on yksi etu kahvoilla varustettujen sivujen muodossa (välipalojen siirtäminen keittiöstä olohuoneeseen on kätevää). Mutta Ikean pöytä on kooltaan suurempi ja sivujen puuttuessa pöytälevy on helpompi puhdistaa.

Venytä lakanat

Koska kummassakin myymälässä on paljon vaihtoehtoja lakanoille, joissa on joustava nauha, valitsimme vertailun vuoksi tavalliset valkoiset lakanat 160 x 200 cm: n parivuoteelle, joka on valmistettu 100% puuvillasta minimaalisella kustannuksella.

Ikean versio maksaa lähes 100 ruplaa vähemmän, mutta sen kangastiheys on pienempi – vain 104 lankaa / neliömetri. tuumaa (lineaarinen tiheysindikaattori, laatua pidetään alhaisena). Leroy -arkki on paljon tiheämpi – 120 g / m² (pintatiheys ilmoitetaan, kankaan laatua pidetään hyvänä ja yleisimpänä). Toisaalta, jos sinulla on jo Ikean sänky ja patja, on parempi ostaa vuodevaatteet samalta valmistajalta varmistaaksesi, että arkki sopii täydellisesti.

arkkia

Laudoista tehdyt hyllyt

Mäntylautahyllyt sopivat sekä olohuoneeseen että varastointiin autotallissa tai parvekkeella. Mistä sellaista on parempi ostaa?

telineet

Molempien valmistajien huonekalujen hinta on suunnilleen sama. Kuitenkin yksi Leroy -telineen hylly kestää maksimikuorman – 30 kg ja Albert -hylly on hieman vähemmän – 25 kg. Samaan aikaan Ikean kaapissa on vähemmän vikoja, kuten solmuja ja jäädytettyjä hartsipisaroita..

ikea

Teline “Albert” Ikeasta

leroy

Teline Leroy Merlin

Galvanoidut telineet

Galvanoidut hyllyt sopivat ihanteellisesti parvekkeelle, kaappiin tai autotalliin. Sekä Leroy Merlinissä että Ikeassa niitä myydään kahdessa versiossa: pienille ja suurille kuormille (ne ovat kalliimpia, kestävät jopa 500 kg). Katsotaanpa kevyempää versiota hyllyistä.

sinkityt hyllyt

Hillis maksaa lähes 300 ruplaa enemmän, mutta kestää vähemmän kuormitusta. Lisäksi sen hyllyjä ei voi säätää korkeutta, toisin kuin Leroyn analogi. Leroy -teline on kuitenkin tehty karkeammaksi ja siinä on sellainen vika kuin öljyjälkiä, monet käyttäjät huomauttavat tuotteen kommenteissa rakenteen vapinaa.

Tässä on linkkejä “vakavampiin” sinkittyihin hyllyihin Leroy ja Ikea. Kuten näette, ruotsalaisten kopio on paljon kalliimpi, mutta kestää myös vähemmän kuormitusta..

Hyllylaatikot

Laatikot ovat ihanteellisia hyllyille, joissa on neliömäiset hyllyt.

  • Ikean laatikoiden ominaisuudet: “Drena”: 33x38x33 cm, hinta 279 ruplaa, 10 värivaihtoehtoa; “Fusse”: 30x30x30 cm, hinta 199 ruplaa (vain tummanharmaa).
  • Leroyn Spaceo -laatikoiden ominaisuudet: 31x31x31 cm, hinta 190 ruplaa (14 väriä).

Toinen Spaceo-laatikoiden etu on, että niissä on kätevä ulosvedettävä kahva. Lisäksi pienemmän koon vuoksi Leroyn laatikko sopii KALLAXiin, mutta DRYONA ei sovi Leroyn telineeseen..

Leroy Merlin laatikko

Ikean laatikot

Säilytyspussit

Säilytyspussit sopivat erinomaisesti mezzanineille tai laatikoille sängyn alle.

  • IKEA: ssa – SKUBB: 44x55x19, hinta 499 ruplaa. Myydään mustavalkoisena.
  • Leroyssa – Spaceo: 44x55x18, hinta 466 ruplaa. Myydään kolmessa värissä (lila, turkoosi, beige).

Lähes sama koko ja hinta, molemmat hyviä arvosteluja.

Leroy Merlin laukku

Skubb Ikean laukku

Pienet tavaratelineet

Tällaisiin lokeroihin on hyvä säilyttää erilaisia ​​pieniä asioita: nauloja – autotallissa ja kotona – harrastustarvikkeita. Jos käytät useita lokeroita, on kätevää lajitella asiat luokkiin..

ikea tarjottimet

Sockerbit -tarjottimia on saatavana vain valkoisina, ja niiden tilavuus on hieman suurempi. Volf -tarjotin maksaa lähes kaksi kertaa halvempaa, mutta se on saatavana vain mustana.

Pöytävalaisimet säädettävällä jalustalla

Barometer -pöytävalaisin on yksi Ikean suosituimmista lampuista. Leroy Merlinistä löysimme hyvin samanlaisen lampun Braccio -yhtiöltä. Säädettävä kolmijalka ja varjostin helpottavat lampun valaistuksen suunnan muuttamista.

lamput

Säädettävä kolmijalka ja varjostin helpottavat lampun valaistuksen suunnan muuttamista

  • Lampun ominaisuudet “Braccio” Leroy: max. lampun teho: 60 W, korkeus: 54 cm, pohja: 18 cm, kaapelin pituus: 1 metri. Pohja: E27. Hinta: 2337 ruplaa. Saatavana valkoisena, harmaana ja mustana.
  • Lampun ominaisuudet Ikean “barometri”: max. lampun teho: 11 W, korkeus: 48 cm, jalustan halkaisija: 18 cm, varjostimen halkaisija: 15 cm, langan pituus: 1,9 m. Jalusta: E14. Hinta: 1999 ruplaa. Saatavana vain kullanvärisenä.

ikea lamppu

Leura Merlin -lamppu on hieman korkeampi, maksaa huomattavasti enemmän ja sen johto on puolet Ikean analogista. Mutta voit valita yhden kolmesta suunnitteluvaihtoehdosta.

Peili

Toinen tuote, joka on halvempi Ikeassa.

nissedal

Ikean peili on halvempi, hieman matalampi ja paljon kevyempi, koska se on valmistettu kuitulevystä eikä siinä ole jalkaa takana. Ja jos asennat peilin saranoihin, voit avata sen kuin oven, jolloin voit järjestää lisätilaa tarvikkeille. Valmistaja ilmoitti myös, että peilissä on kalvopäällyste, joka estää sirpaleiden leviämisen törmäyksen sattuessa. Leroy Merlinin peilin etuna on kuitenkin takatuki, joten sitä ei voi vain ripustaa seinälle vaan myös asettaa lattialle..

peili leroy