IKEA -perheen loma -alennukset: 14 hyödyllistä tuotetta kotiin

IKEA ei lakkaa ilahduttamasta asiakkaita alennuksilla ja tarjouksilla. Ikea Family Clubin jäsenille uusi luettelo alennustuotteista on jo voimassa. Hinnat ovat voimassa tammikuun 15. Ja olemme keränneet mielenkiintoisimmat ja hyödyllisimmät paikat ja olemme valmiita esittelemään ne sinulle..

1. SKYRON -kello

Nykyaikaisen tekniikan aikakaudella on lähes mahdotonta löytää taloa, jossa olisi tavallinen mekaaninen kello. Ne korvataan digitaalisilla, jotka eivät aiheuta melua eivätkä aiheuta haittaa kotitalouksille. Mutta IKEA tarjoaa erityisen kvartsiliikkeellä varustetun kellon, jonka ansiosta et kuule tikinää..

Nyt ne ovat saatavilla hintaan 299 ruplaa. Kampanjan jälkeen hinta on 399 ruplaa. Voit ostaa kellon, klikkaamalla linkkiä. Muut saatavilla olevat värit: harmaa, tumman ruskea, vaaleanpunainen. Akut myydään erikseen.

skyron

2. MAJORNA -lamppu

LED -elementeillä on tärkeä rooli huoneen sisustuksessa. Esimerkiksi lattiavalaisimet. Ne luovat poikkeuksellisen ilmapiirin ja monia mahdollisuuksia. MAJORNA -sarjan lampun avulla voit nauttia suosikkikirjastasi tai -lehdestäsi iltaisin sekä juoda teetä rakkaidesi kanssa. Pehmeä valo loistaa paperisen lampunvarjostimen läpi luoden maagisen tunnelman huoneeseen.

Normaali hinta on 1 999 ruplaa. Nyt lampun hinta on 1299 ruplaa. Se sopii hyvin MAJORNA -sarjan valaisimien kanssa. Lamppu myydään erikseen. Voit ostaa lampun tässä.

majorna

Klubin jäsenet saavat alennuksen MAJORNA -sarjan pöytävalaisimesta. Sopii hyvin yhteen lampun kanssa. Hinta – 499 ruplaa. Voit ostaa, klikkaamalla linkkiä.

majorna

3. PAX -vaatekaappi

PAX -sarjan tyylikäs ja tilava vaatekaappi voidaan sisustaa millä tahansa IKEA: n säilytysjärjestelmällä. Ovet voidaan irrottaa, jotta niihin mahtuu kaikki muut tavarat. Esteettinen valkoinen väri tekee vaatekaapista sopivan mihin tahansa sisustukseen. Maksuton 10 vuoden takuu annetaan. Se voi tallentaa: päällysvaatteita, puseroita, kenkiä jne..

Klubin jäsenille hinta on 11 100 ruplaa. Kampanjan lopussa hinta nousee 15 100 ruplaan. Esineet, kuten saranat, kahvat ja säilytysjärjestelmät, myydään erikseen. Vaatekaappi saatavilla linkki.

pax

4. NISSEDAL -peili

Moderniin ja nykyaikaiseen tyyliin valmistettu peili koristaa eteisen tai kylpyhuoneen. Se voidaan ripustaa useilla tavoilla: pystysuoraan tai vaakasuoraan. Peili on testattu, mikä on vahvistanut tuotteen turvallisuuden ja toimivuuden.

Normaali hinta – 3999 hieroa. Klubin jäsenet voivat ostaa peilin alennuksella – 2 999 ruplaa. Osta, mene linkki. Saatavana ovat seuraavat korivärit: valkaistu tammi, Valkoinen.

nissedal

5. UUSI kynttilä

Tuoksukynttilät antavat huoneelle epätavallisen kodikkaan ilmapiirin ja estetiikan. IKEA tarjoaa alennusta 349 ruplasta. tuoksukynttilät UUTTA. Niitä myydään kauniissa koristeltuissa laatikoissa, joten ne sopivat lahjaksi uuteen vuoteen, jouluun ja mihin tahansa muuhun juhlaan. Kynttilä on lasissa. Kynttilän palamisen jälkeen sitä voidaan käyttää kynttilänjalana.

uusi

Luettelossa on kaksi makua: korianteri, basilika ja minttu sekä bergamotti ja tee lämpimällä maidolla. Jokainen tuoksu vastaa väriä. Vihreä kynttilä voidaan ostaa tässä, harmaa tässä. Kampanjan päätyttyä hinta on jälleen 599 r.

vesilisko

6. UTOKER -sänky

Monikäyttöinen pinottava sänky, joka sopii pieneen huoneistoon. Sen osat on purettu ja niistä voi helposti muodostua parivuode, yhden hengen vuode. Voit myös erottaa sängyt. Parivuode jaetaan siten kahdeksi yhden hengen vuoteeksi. Toiminto sisältää myös sen, että voit tehdä siitä kulmasohvan. Lisäksi sängynrunko avaa omistajalle luovuuden maailman: käsittelemätön mänty kestää hyvin maalia, lakkaa tai öljyä..

Normaali hinta on 12 999 ruplaa. Ikean perheklubin jäsenille hinta on 9 999 ruplaa. Voit ostaa, klikkaamalla linkkiä. Myydään ilman patjoja.

ankka

Tämä sänky on saatavilla alennuksella patjoilla varustettuna. Tässä tapauksessa hinta on 17 997 ruplaa. Normaali hinta on 20 997 ruplaa. Saatavilla tässä.

ankka

7. Sarja keittiöveitsiä HAKKIG

Veitset ovat korvaamaton asia keittiössä. Ja keraamisen HAKKIG -veitsisarjan avulla voit valmistaa suosikkiruokasi nopeasti ja kätevästi. Sarja sisältää veitset: 10 cm ja 16 cm vihannekset sekä kokin veitset. Pysyy terävänä paljon kauemmin kuin perinteiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut veitset.

Normaali hinta – 1799 ruplaa. Nyt alennus on voimassa – 1499 ruplaa. Setti on saatavilla linkki.

hackig

8. FJELLBO -tuotesarja

FJELLBO -sarjan huonekalut ovat mukavuutta, tyyliä ja ytimekkyyttä. Ne sopivat epätavalliseen muotoiluun ja tarjoavat maksimaalisen mukavuuden huoneistojen omistajille.

Joten TV -jalusta suojaa paljon johtoja avoimen takaseinän ansiosta. Jokaisella huonekalulla on ainutlaatuinen ilme, sillä massiivipuusta ja metallista saadaan yöpöydille monipuolisia. Tavallinen jalkakiven hinta on 9 999 ruplaa. Mutta toiminnan osallistujille kustannukset ovat 8 999 ruplaa. Voit ostaa tässä.

fjellbo

Samassa sarjassa on kannettavan tietokoneen pöytä. Pienen kokonsa ansiosta se voidaan sijoittaa minne tahansa ja toimia jopa kapeassa keittiössä tai puutarhassa. Se liikkuu helposti paikasta toiseen pyöriensä ansiosta. Johdoille on erityisiä kiinnikkeitä, joiden ansiosta voit poistaa näkökentästä kaiken tarpeettoman, joka häiritsee sisätiloja. Tällaisen pöydän hinta on 3499 ruplaa. Saatavilla linkki.

fjellbo

Saman sarjan telinettä voidaan käyttää ehdottomasti missä tahansa asunnon huoneessa: keittiössä, olohuoneessa, työhuoneessa, makuuhuoneessa. Avoimen takaseinän ansiosta voit laittaa hyllyille vedenkeittimen, mikroaaltouunin ja leivänpaahdin. Joissakin tilanteissa teline voi toimia baarimittarin roolissa. Alennushinta – 6999 ruplaa. Kampanjan jälkeen hinta palaa edelliselle tasolle – 7 999 ruplaa. Saatavilla linkki.

fjellbo

Luettelo sisältää muita mielenkiintoisia FJELLBO -sarjan tuotteita. Ne löytyvät myymälän virallisilta verkkosivuilta. Alennukset klubin jäsenille ovat voimassa tammikuun 15.

9. Hylly LUSTIGT

LUSTIGTin saranoidun hyllyn avulla voit sijoittaa lasten käsitöitä tai valokuvia. Voit muuttaa hyllyjen sijaintia tarpeen mukaan. Turvallinen lapsille kuuden vuoden iästä alkaen. Voit koristella sen suosikkivärisi lakalla tai maalilla. Hylly ripustaa seinälle tai mahtuu lattialle tai pöydälle.

Normaali hinta on 499 ruplaa. Kampanjan aikana hinta on 399 ruplaa. Voit ostaa tässä.

lustigt

Tästä sarjasta löytyy muita mielenkiintoisia tuotteita lapsille, esimerkiksi:

  • Origami -paperi. Sarja sisältää erilaisia ​​muotoja ja kokoja. Hinta – 249 ruplaa, osta tässä.

origami

  • Kangaspuut. Kudontunnit edistävät luovaa ajattelua, käsimoottoria ja rakkautta luomiseen. Koneeseen on helppo tehdä matto tai verho. Saatavilla linkki 1 299 ruplaa. Vanha hinta – 1799 ruplaa.

kone

10. FJELLA -säilytysjärjestelmä

Luettelosta löydät kätevän ja käytännöllisen lehdenpidikkeen. Voit myös laittaa siihen kansioita, joissa on asiakirjoja tai muita tärkeitä papereita. Rungon väri – valkoinen ja sininen, sopii täydellisesti yleiseen muotoiluun. Jokaisessa pidikkeessä on erityinen tasku, johon voit kiinnittää tarran. Näin tiedät mitä laatikossa on. Hinta on 299 ruplaa. Hinta ilman alennusta – 499 r. Saatavilla linkki.

fjella

Kannellinen laatikko täydentää yhdistelmän. Voit tallentaa siihen mitä haluat: asiakirjoja, kosmetiikkaa, kirjoja, erilaisia ​​pieniä asioita. Pidikkeet ja lisävarusteet voidaan sijoittaa mihin tahansa laatikkoon. Voidaan käyttää kaappien lisäsäilytysjärjestelmänä. Hinta – 369 ruplaa. Normaali hinta on 599 ruplaa. Saatavilla tässä.

fjella

FJELLA -sarjan tuotteet on yhdistetty hyvin ANILINAREn pieniin asioihin (katso alla)

11. Tuotelinja ANILINARE

Silmiinpistäviä esineitä ovat epätavallisen kätevät laatikot toimistotarvikkeiden ja tavallisten asioiden säilyttämiseksi. Ja laatikot, joita voi ostaa tässä 399 ruplaa, voidaan käyttää uudenvuoden lahjojen laatikoina.

I-kirjain

Toinen laatikko – jossa on kolme osastoa – sopii paperiliittimien ja muiden pienten toimistotarvikkeiden säilyttämiseen. Pudotettaessa siitä ei putoa mitään, koska magneettiset leikkeet suojaavat sisältöä turvallisesti. Saatavilla tässä 299 ruplaa.

I-kirjain

Toimistotarvikkeet erottuvat erikseen:

  • Muistikirja. Siihen voit tallentaa päivän suunnitelmia, tärkeitä yksityiskohtia ja paljon muuta. Paperi ei ole vuorattu ja antaa mahdollisuuden luovuuteen. Alennushinta – 149 ruplaa, tuote on saatavilla linkki.

I-kirjain

  • Tarrat Sarja sisältää 80 tarraa ja 170 koristetarraa. Voidaan käyttää lahjapakkausten tai setelien koristeena. Hinta on vain 99 ruplaa. Setin voi ostaa tässä.

I-kirjain

  • Leikkeet paperille. Niillä voidaan nitoa tärkeitä asiakirjoja tai lasten piirustuksia. Reiän ansiosta valokuva tai kuva voidaan ripustaa seinälle. Setti on saatavilla tässä 129 ruplaa.

I-kirjain

12. Sohva VIMLE

VIMLEn musta, esteettinen sohva voidaan muuttaa mihin tahansa. Päätä vain haluamasi yhdistelmä ja järjestä osat uudelleen tarpeen mukaan. Täyteaine on valmistettu laadukkaasta materiaalista. Tämän vuoksi sohva toimii monta vuotta. Mukana 10 vuoden ilmainen takuu. Sohva on helppohoitoinen: pyyhi se pehmeällä, kostealla liinalla.

Sohvan hinta klubin jäsenille on 56 000 ruplaa. Ei alennusta – 75 000 ruplaa. Voit ostaa sen menemällä osoitteeseen linkki.

vimma

13. Imupussit SPANTAD

Laukut pitävät vaatteesi turvassa pitkään. Sinun on asetettava esineitä pussiin ja poistettava ylimääräinen ilma pölynimurilla. Suojaat puvut ja takit lialta ja turkikset koihyökkäyksiltä. IKEA tarjoaa kolme vaihtoehtoa näille paketeille:

  • kahden sarjan 299 ruplaa, voit ostaa tässä;
  • kahden ripustuspussin sarja hintaan 499 ruplaa. Voit ostaa sen menemällä osoitteeseen linkki;
  • kahden rullapussin sarja 149 r. Saatavilla linkki.

spantad

14. Lamppu TERTSIAL

Tämä työvalaisin on ollut luettelossa vuodesta 1998. Ostajat arvostavat tätä valaisinta. Sen etuna on liikkuva kolmijalka, jonka ansiosta lampun asentoa ja valon suuntaa voidaan muuttaa ilman ongelmia. Valaisin on tehty klassiseen tyyliin. Nyt se on saatavana hintaan 699 ruplaa. Tällaisia ​​värivaihtoehtoja on: valkoinen, musta.

tertiaalinen