12 yleistä myyttiä nykyaikaisesta keittiöstä, jotka kumoamme

Monet stereotypioihin perustuvat epäoikeudenmukaiset myytit on rakennettu nykyaikaisten keittiölaitteiden ympärille. Yritämme kumota 13 yleisintä ruoka -myyttiä.

1. Moderni keittiö näyttää luonnottomalta

Monien mielestä moderni keittiö on tylsää, yksitoikkoista ja luonnotonta. On olemassa stereotyyppi, jonka mukaan 21. vuosisadalla kaikki keittiöt näyttävät samalta ja luonnotonta. Loppujen lopuksi haluaisin nähdä kotini huonekalut, jotka on valmistettu luonnollisista ja “kodin” materiaaleista. Julkisivuvalmistajat ottavat huomioon asiakkaiden toiveet ja sopeutuvat eri tyyleihin.

Mutta klassikoiden ja nykyaikaisuuden välillä on kompromissi – valmistajat valmistavat lasikerroksisia julkisivuja kiven tai puun jäljitelmällä. Yksilöllisellä tilauksella valmistaja ottaa huomioon kaikki asiakkaan toiveet ja luo jäljitelmän mistä tahansa materiaalista.

luonnotonta

2. Lasiset julkisivut ovat hauraita

Lasia pidetään hauraana, eikä sillä ole paikkaa keittiössä. Niin tapahtui, että monet ihmiset pitävät lasijulkisivuja epäluotettavina, lisäksi ne ovat raskaita, vaikeasti asennettavia ja käytön aikana lasi voi naarmuuntua tai rikkoutua. Tämä materiaali on kuitenkin jo pitkään korvattu innovatiivisella laslaminaatilla, joka on paljon kevyempi ja vahvempi kuin tavallinen lasi. Ulkoisesti se ei eroa todellisesta lasista, ja joissakin malleissa pinnoitteen leveys on vain 20 mm. Lisäksi saatavilla on monia värivaihtoehtoja..

lasi-

3. Keittiössä ei saa olla peilejä

Keittiöt, joissa on peilipinnat, ovat yhä suositumpia. Mutta huolimatta peilien suosiosta keittiössä, useimmat ihmiset epäilevät tätä päätöstä. Loppujen lopuksi peili voi rikkoutua tai naarmuttaa. Mutta myös täällä valmistajat tekevät kaikkensa estääkseen tällaisen lopputuloksen. Polymeeripeili luotiin erityisesti huonekaluteollisuutta varten.

Se kestää iskuja, erilaisia ​​lämpötiloja ja nesteitä. Pinnoite näyttää hyvin aidolta peililtä. Tästä materiaalista ei ole vain keittiön julkisivuja, vaan myös peilinen esiliina. Materiaali on helppo käyttää ja huoltaa.

peilit

4. Kaikki modernit julkisivut ovat sileitä

Uskotaan, että kaikki modernit keittiöt ovat tyylikkäitä. Innovatiiviset tekniikat mahdollistavat kuitenkin monoliitin laimentamisen, ja markkinoilla on melko laaja valikoima julkisivuja, joissa on kuvioituja yksityiskohtia. Ne ovat erittäin suosittuja asiakkaiden keskuudessa. Rakenne on valmistettu korkealaatuisista ja vahvoista materiaaleista, joten se ei vahingoitu monien vuosien ajan.

sileys

5. MDF -julkisivut ovat huonolaatuisia ja halvan näköisiä

Uskotaan, että keittiö ei voi olla luonnotonta materiaalia. Ja ihmiset, jotka ovat oppineet, että tämä julkisivu on valmistettu MDF -levystä, uskovat, että nämä huonekalut ovat huonolaatuisia ja kestävät vain muutaman vuoden tai jopa kuukauden. Tämä materiaali perustuu kuitenkin puuhun ja modernit tekniikat mahdollistavat sen olevan vahvempi ja luotettavampi. Ja joskus MDF -julkisivut ovat kalliimpia kuin massiivipuukalusteet ja säilyttävät alkuperäisen ulkonäkönsä pidempään.

mdf

6. Hauraus

Keittiön käyttöikä riippuu suoraan asenteesta sitä kohtaan ja asianmukaisesta hoidosta. Usein nykyaikaisten keittiöiden julkisivut muuttuvat käyttökelvottomiksi ei materiaalin, vaan väärän asenteen vuoksi. Jotta koko setti ja sen mukana tulevat elementit palvelevat monia vuosia, lue sarjan ohjeet huolellisesti. Se sisältää tietoja julkisivun oikeasta käsittelystä ja siitä, miten sitä hoidetaan..

hauraus

7. Keittiö kestää kauan

Voit ostaa valmiin keittiön kaupasta tai tilata valmistajalta. Tilatessasi voit valita tulevan tuotteen parametrit. Huonekaluja valmistetaan keskimäärin neljästä kahdeksaan viikkoon. Jos tarvitset yhtäkkiä valmiita keittiöitä aikaisemmin, voit ilmoittaa siitä valmistajalle ja kiirehtiä häntä. Mutta älä unohda, että vastuullinen toimeenpanija tekee kaiken työn tehokkaasti, ja tämä vie paljon aikaa..

Jos et ole vielä valmis noutamaan keittiötä, toimitus voi viivästyä useita päiviä. Valmistaja huolehtii tästä, sinun tarvitsee vain varoittaa häntä. Määräaikojen noudattamatta jättäminen tapahtuu melko usein, etenkin huonekaluja valmistettaessa..

ajoitus

8. Nykyaikaiset keittiöt eivät sovellu puun ystäville

Luonnollisuus, huolimatta suuresta valikoimasta muita vaihtoehtoisia vaihtoehtoja, on aina ajankohtainen. Luonnonpuusta valmistetut julkisivut eivät kuitenkaan ole aina käytännöllisiä ja helppoja käyttää ja huoltaa. Siksi valmistajat jäljittelevät puumateriaalia ja luovat nykyaikaisia ​​julkisivuja korkean teknologian muovista. Tekstuurit voivat olla sekä tavallisia että raakoja. Ne sopivat hyvin kiinteisiin sävyihin..

puu

9. Kaikki modernit keittiöt ovat kiiltäviä

Useimmat ostajat pitävät peilistä ja kiiltävistä pinnoista. Heidän joukossaan on kuitenkin kiiltämättömien pintojen ystäviä. Tässä tapauksessa voit ostaa mattapintaisen keittiön. Tällaisten työpaneelien ja etupintojen pinta on hiukan pehmeä kosketukseen eikä säilytä kosketusjälkiä. Tällainen pinnoite on suojattu naarmuilta: vaikka ne näkyvät, sinun on vain pyyhittävä julkisivu tai työtaso. Pinnoite sisältää lämpöaktiivisia hartseja, jotka ovat vastuussa vaurioiden katoamisesta.

matta

10. Korkea hinta

Uskotaan, että monilla ei ole varaa keittiöön. Kuitenkin kuulokkeita on sekä premium -segmentistä että budjetista. Taloudellisten vaihtoehtojen ansiosta kodin omistajat voivat valmistaa ateriansa täysillä. Se ei rajoita käyttömahdollisuuksia. Hinta on enintään 15 000 ruplaa.

hinta

11. On helpompaa ja halvempaa ostaa keittiö paviljongista

Laadukkaita huonekaluja löytyy harvoin markkinoilta ja paviljoneista, useammin ne ovat kalliita. Ihmiset ostavat mieluummin huonekaluja virallisilta valmistajilta, joten paviljongin omistajien ei ole kannattavaa investoida harvoin myytävään tuotteeseen. Markkinoilta löytyy yleensä lastulevystä valmistettuja, maalattuja tai lakattuja keittiöitä. Liittimiä käytetään edullisista materiaaleista. Vaikka tällainen keittiö maksaa useita kertoja halvempaa, se kestää useita vuosia vähemmän..

12. Keittiö on ostettava “lopullisesti”

Keittiösarja kestää vähintään 10-15 vuotta. Ja on vaikea uskoa, ettet halua päivittää sitä muutamassa vuodessa. Loppujen lopuksi on joka vuosi uusia suuntauksia ja keittiötarvikkeita, joista saatat pitää. Voit päivittää keittiön milloin haluat.