Vizitarea unei stele: interiorul noului apartament al lui Andrey Malakhov

Un nou apartament de două sute de metri cu vedere la Nikolina Gora nu este principalul loc de reședință al lui Andrei Malakhov. Prezentatorul TV a trăit mulți ani în apartamente spațioase de pe Ostozhenka, precum și în apartamentul soției sale, editorul Natalia Shuleva. După cum se știa anterior, fiind adepți ai căsătoriei cu oaspeții, vedetele nu trăiau împreună..

Cu toate acestea, în 2017, primul-născut s-a născut de soți și, îndrăznim să presupunem, din acest motiv, Andrei Malakhov a deschis în 2018 ușile noului său apartament cu două niveluri. Să vedem ce cuib și-a făcut celebrul showman.

malakhov

Andrey a încredințat decorarea interioară designerilor Stepan Bugaev și Ekaterina Oleinikova. Interesant este că această colaborare a apărut în mod neașteptat pentru ambele părți. Stepan Bugaev spune că la un moment dat a început să se intersecteze cu Malakhov la licitații de artă și, odată, a făcut un pas fatal – s-a întâlnit și și-a oferit serviciile. S-a dovedit că prezentatorul TV doar căuta un designer și, după o vreme, i-a oferit lui Stepan un loc de muncă pe un obiect nou..

Sufrageria lui Malakhov

În primul rând, Andrei Malakhov, un mare cunoscător al artei contemporane, le-a arătat designerilor colecția sa de obiecte de artă și și-a stabilit sarcina de a adăuga cele mai bune piese la interiorul viitor. Drept urmare, s-a decis decorarea acestuia într-un stil scandinav cu o abundență de tonuri de gri și lemn natural. Conceput de designeri, un astfel de fundal neutru ar fi cel mai bun mod de a concentra atenția asupra picturilor. Apropo, în colecția lui Andrey puteți găsi atât lucrări ale unor tineri artiști, cât și ale unor genii recunoscuți, de exemplu, Damien Hirst, Andy Warhol, Takashi Murakami, Erwin Wurm și Aidan Salakhova.

Camera de zi Malakhov

Majoritatea obiectelor de artă s-au mutat în noul apartament din vechiul apartament de pe Ostozhenka

Ideea în stil scandinav s-a dovedit a avea succes. Potrivit proprietarului, mobilierul apartamentului îi amintește de copilăria sa din nord, la granița cu Finlanda. Prezentatorul TV a simțit influența țării vecine când, în epoca sovietică, a schimbat ciupercile recoltate și fructele de pădure cu lucruri fabricate în Finlanda..

sala de mese Malakhov

Stepan descrie conceptul interiorului rezultat ca „o dacha într-o clădire înaltă”, deoarece ferestrele apartamentului oferă o vedere superbă a pădurii. Apropo, acest factor a jucat un rol important în alegerea imobilelor. Faptul este că Andrei nu a vrut să locuiască într-o casă de țară și în același timp a visat la un loc în care să poată face o pauză din agitația orașului singur cu el însuși, cu familia sau prietenii..

sala de mese Malakhov

După ce au decis direcția designului interior, designerii au preluat sarcini constructive, și anume proiectarea scărilor. Întrebarea era unde este mai bine să o așezați într-o cutie concretă cu două etaje. Drept urmare, am ales partea îndepărtată a apartamentului, și nu holul, pentru a-l descărca și a nu-l face prea ușor..

hol

Fragment de hol la etajul al doilea

De asemenea, pentru a obține efectul de spațiu și aerisire, Stepan și Ekaterina au decis să nu împartă spațiul de două sute de metri într-un număr mare de camere. În același timp, designerii au îndeplinit principalele dorințe ale proprietarului: un dressing mare, mult spațiu pentru cărți, tablouri și alte obiecte de artă, precum și condiții ideale pentru primirea oaspeților și organizarea petrecerilor acasă..

Garderoba lui Malakhov

Zona de dressing în dormitorul matrimonial

Dormitorul lui Malakhov

Dormitorul lui Malakhov

dormitor de oaspeți Malakhov

Fragment din interiorul dormitorului pentru oaspeți

Baia lui Malakhov

baie în apartamentul lui Malakhov

Fragment de baie

Vezi si:

Accentul principal a fost creat în sufragerie – un colț cu o frescă neagră de Valery Chtak. Lucrările sale proprii au decorat tematic pereții din sală: un perete a fost decorat cu televizoare desenate în spiritul artei stradale, iar celălalt – un afiș conceptual cu cuvintele „Lasă-i să vorbească”..

camera de zi a lui Andrey Malakhov

camera de zi a lui Andrey Malakhov

Această mașină roșie este de fapt un frigider Smeg.

Un loc important în interior este ocupat și de opera unui alt artist Anton Olschwang – o imagine a unui cuvânt încrucișat format din cuvinte inexistente. Acest amuzant cuvinte încrucișate îi amintește și lui Andrey despre copilărie, și anume despre sărbătorile cu bunica lui, când îi plăcea să rezolve cuvinte încrucișate din revista „Crocodil”..

Bucătăria lui Malakhov

Bucătăria lui Malakhov

Camera de zi-sufragerie este locul preferat al proprietarului. Aici se întâlnește cu prietenii sau se relaxează cu soția în timp ce se uită la televizor (vezi videoclipul de mai jos).

Lui Malakhov îi place în mod deosebit că interiorul rezultat se schimbă foarte mult în funcție de alegerea picturilor și de-a lungul timpului. Uneori, un apartament poate părea auster și reținut, iar alteori – vesel și luminos. Potrivit prezentatorului TV, el a reușit să stabilească „contact energetic” cu spațiul și, prin urmare, se simte foarte confortabil în el..

malakhov în noul său apartament

Designerii au fost, de asemenea, mulțumiți de rezultat: cum au reușit să creeze un „refugiu” demn pentru o bogată colecție de artă și faptul că interiorul sa dovedit a fi foarte neobișnuit pentru proprietar, dar în același timp potrivit pentru natură strălucitoare..

designeri