Vă arătăm cum să păstrați genți, uscător de păr, fier de călcat, produse cosmetice și alte lucruri pentru femei: 21 de idei interesante (+ soluții de la Ikea, Fix Price și Wildberries)

Iată colecția noastră de soluții standard și personalizate, gratuite și pur și simplu ieftine, ingenioase și simple pentru organizarea de genți, sutiene, piepteni, călcat, uscător de păr, bijuterii, parfumuri și alte articole pentru femei..

Curelele pot fi depozitate pe cârlige de cană Fix Price

Cârligele de cană pentru 77 de ruble sunt ideale pentru depozitarea centurilor și a altor accesorii, precum bijuterii, mini-genți sau eșarfe.

cârlige pentru cani

Ghivecele de flori sunt foarte convenabile pentru depozitarea cremelor în tuburi, piepteni, perii de machiaj și alte lucruri mici în baie sau pe toaletă.

Și în ghivece mici puteți depozita tampoane de bumbac, pensete, pile de unghii și foarfece de unghii. Se dovedește convenabil și frumos, de parcă ar fi fost intenționat în acest fel. Amintiți-vă, poate aveți deja un ghiveci frumos acasă, care așteaptă doar cea mai bună oră.?

Un magnet pentru cuțite pentru 77 de ruble de la Fix Price va ajuta la organizarea consumabilelor pentru manichiură

Fișierele, foarfecele, știfturile, precum și agrafele și agrafele invizibile sunt depozitate convenabil pe un magnet de pe ușa dulapului. Puteți instala magnetul pe ușă folosind bandă dublă.

magnet

magnet

magnet

Inelele pentru perdele sau cârligele în S pot fi folosite pentru depozitarea genților, eșarfelor, stolelor și centurilor

Dacă aveți spațiu pe bar în dulap, atunci puteți depozita nu numai haine aici, ci și genti și alte accesorii..

pungi pe cârlige

Cel mai bun mod de a stoca sutiene este la rând.

Există mai multe moduri de a stoca aceste articole delicate de garderobă pentru femei. Cu toate acestea, cel mai bun mod este să păstrezi sutienele la rând unul după altul. Deci, cupele sunt protejate de deformare, în timp ce rufele sunt organizate compact, comod și frumos. Dacă cutia este prea mare, atunci cel mai bine este să alocați o cutie frumoasă de țesătură sau răchită pentru sutiene sau un capac de cutie cu laturile joase..

Un caz special pentru sutiene este, de asemenea, foarte convenabil, care poate fi comandat la Ozone sau Wildberries, de exemplu.

Legătură

O modalitate alternativă de a stoca sutiene este pe un cuier

Iată o modalitate non-standard de depozitare a sutienelor – pe umerașe. Este bine, deoarece vă permite să țineți rufele la îndemână, menținându-i forma. Adevărat, există, de asemenea, dezavantaje: necesitatea de a aloca spațiu în dulap, care este adesea insuficient, și curelele care se lipesc una de cealaltă. Cu toate acestea, vă sfătuim să testați această metodă, deoarece se potrivește multora.

Păstrează-ți bagajele în bagaje pentru a economisi spațiu

Dacă respectați următoarele trei reguli, această metodă poate fi foarte convenabilă:

  • Nu mai mult de 1-2 pungi mai mici pot fi depozitate într-o singură pungă;
  • Pungile exterioare și interioare trebuie să fie similare în sezon, material, stil sau culoare. De exemplu, puneți o geantă ușoară de vară pentru vacanță într-o geantă de paie de plajă și puneți un ambreiaj strict într-o geantă de birou neagră;
  • Pentru a nu uita de pungile ascunse, curelele lor trebuie scoase..

Aceasta va ucide două păsări cu o singură piatră: păstrați forma unor pungi mari și economisiți spațiu în dulap..

O modalitate alternativă de a stoca genți este în organizatori speciali

Un alt mod convenabil și compact de depozitare a pungilor este în cazurile speciale cu buzunare care se potrivește până la 5-6 pungi. Acestea pot fi achiziționate de la multe magazine de hardware și pot fi comandate și de la Wildbury, Ozone sau Aliexpress. Vă sfătuim să alegeți organizatori cu buzunare transparente, astfel încât să puteți vedea imediat conținutul acestora.

genți în portbagajul dulapului

genți în portbagajul dulapului

genți în portbagajul dulapului

Pungile cu mânere pot fi depozitate pe suporturi speciale

De asemenea, pe Wildbury, Ozone sau Aliexpress, puteți achiziționa astfel de suporturi pentru genti. Un astfel de suport deține două pungi mari sau patru mici. Suportul este deosebit de relevant pentru depozitarea pungilor moi, care sunt atât de incomode de depozitat pe rafturile dulapului..

Tăvile, prăjiturile și rafturile sunt cheia pentru depozitarea ordonată a lucrurilor mici: parfumuri, bijuterii, produse cosmetice decorative sau de îngrijire

Depozitarea elementelor esențiale pe tăvi precum bijuteriile zilnice, ceasurile, crema pentru mâini și machiaj este nu numai frumoasă, ci și bună pentru păstrarea lucrurilor în siguranță (la urma urmei, lucrurile mici se pierd atât de ușor) și foarte convenabilă în timpul curățării (pentru a șterge praful de pe masă , este suficient să ridicați tava fără a îndepărta toate lucrurile separat).

Rafturile îndeplinesc aceeași funcție ca tăvile, dar sunt mai spațioase.

Fierele de călcat și fierele de călcat pot fi depozitate pe cârlige pe ușa dulapului

Secretul este să folosiți cârlige care să poată suporta sarcini grele. De exemplu, acestea pot fi cârlige care trebuie înșurubate sau cârlige autoadezive Command, proiectate pentru o greutate de 1 kg și mai mult și, în același timp, sunt ușor de curățat fără a lăsa urme de lipici. Aceste cârlige sunt vândute în toate hipermarketurile, centrele de construcții, Ozon și Wildberries..

Țevile din PVC sunt un suport excelent pentru un uscător de păr, ondulator și fier

Țevile de canalizare din plastic sunt foarte bine dimensionate pentru depozitarea uscătoarelor de păr, călcării și călcării. Dacă se dorește, țevile pot fi vopsite și decorate după gust.

conductă

Organizator de ustensile de bucătărie din metal Ikea ideal pentru organizarea coaforilor

Nici nu trebuie să așteptați să se răcească fierul de călcat sau fierul curling, deoarece metalul nu se teme de temperaturile ridicate. Dacă aveți un cărucior sau rafturi în baie, puteți atașa un organizator la acesta..

fier

De asemenea, puteți agăța cercei pe un pahar pentru tacâmuri..

Cutii de conserve pot fi folosite pentru a face suporturi pentru perii

Această idee îi va atrage pe adepții reciclării și consumului conștient și doar pe iubitorii de cumpănă de ordine. Cutiile de tablă pot fi vopsite sau lipite cu hârtie de ambalat și apoi lipite pe ușa dulapului folosind bandă dublă.

Suporturile pentru reviste sunt ideale pentru depozitarea pieptenilor și tigăilor, precum și a ambreiajelor, portofelelor și a pungilor mici

Poate fi așezat pe masă sau atașat la capătul dulapului din baie..

Spațiul suplimentar de depozitare poate fi amenajat pe ușa dulapului

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de containere mici, tăvi sau organizatoare acrilice și bandă dublă, precum și cârlige autoadezive..

Dacă atârnați coșul de ușă sau de capătul dulapului, veți obține un loc unde să depozitați un uscător de păr și piepteni.

Coșurile din răchită sau coșurile din metal funcționează deosebit de bine..

Suportul pentru prosoape de bucătărie visează să devină un suport pentru brățară

Trebuie doar vopsit și woo-ala – brățările sunt la vedere și în perfectă ordine.

Un cuier și inele de perdea vor face un organizator de șal rece

Așa ar putea arăta.

De asemenea, puteți crea un organizator pentru eșarfe și șaluri cu propriile mâini dintr-un cuier și șnururi..

cuier

Cuierul este convenabil pentru depozitarea genților, halatelor, centurilor, eșarfelor și hainelor deja purtate

De exemplu, ne place foarte mult umerașul Enudden de la Ikea, dar puteți găsi un analog în Fix Price, Wildebris și multe alte magazine online și off-line..

Beretele se păstrează cel mai bine pe organizatori speciali.

Vești minunate pentru iubitorii de chic francez – acum vă puteți păstra colecția de berete îngrijit, atent și compact. Puteți găsi acest organizator pe Wildberries, Aliexpress și Ozone.

berete

berete