Un avar plătește de două ori: în ce merită să investești atunci când amenajezi un apartament și pe ce poți economisi?

Aflați în ce elemente interioare trebuie să investiți și în care să cumpărați pentru livrare.

Cheltuim: mobilier cu tapițerie și cumpărat pentru o lungă perioadă de timp. Canapeaua, fotoliile sau alte mobilier tapițate cu țesătură / piele peste un fel de umplutură trebuie să fie nu numai frumoase, ci și confortabile și, cel mai important, trebuie să dureze mult timp și să nu se deformeze într-un an sau doi. Astfel de mobilier necesită investiții. Materialele de înaltă calitate din țesături dense și fibre naturale sau produse din piele naturală / piele ecologică vor crea nu numai confortul dorit și aspectul plăcut. Astfel de mobilier garantează un confort mai mare, o odihnă de calitate și o durată lungă de viață de 10 ani..

Producătorii sacrifică adesea durata de viață a mobilierului, mascându-l cu caracteristici stilistice și design non-standard, pasând puțin de stresul la care este supus un astfel de mobilier în fiecare zi. Dacă nu doriți să o schimbați la fiecare câțiva ani, nu economisiți întotdeauna bani pentru a cumpăra mobilier cu materiale fiabile și de înaltă calitate, tapițerie. Această strategie vă va salva dureri de cap în viitor..

Economisim: noptiere, măsuțe de cafea. Întrucât canapeaua și mobilierul tapițat sunt elementele principale ale interiorului camerei dvs. de zi, nu ar trebui să schimbați accentele vizuale de la acestea pe partea laterală a mobilierului însoțitor. Mese și noptiere mici, abia vizibile (ca în fotografia de mai jos) vor oferi funcția necesară aplicată unui astfel de mobilier (puneți o lampă, un pahar cu apă, împrăștiați cărți), în timp ce nu distrageți atenția de la interiorul principal și economisiți bugetul.

Cheltuim: Set de bucătărie, blat. Un set de bucătărie de înaltă calitate va adăuga prețuri la apartamentul dvs. dacă decideți să-l vindeți, dar numai dacă până în acest moment nu se destramă în bucăți, filmul nu se desprinde din el, ușile sale nu sunt slăbite etc. După ce ați economisit bani în bucătărie, neajunsurile sale vor începe să apară mai devreme decât vă așteptați. Acest lucru este valabil indiferent de stilul sau finisajul setului cu cască. Finisajele laminate trebuie evitate, deoarece acestea încep repede să se separe, mai ales la nivelul rosturilor. Dacă este posibil, preferați materialele naturale – lemn masiv, piatră – sau MDF furniruit, plastic de înaltă calitate.

Salvați: șorț de bucătărie elegant, dar simplu. Un șorț nu trebuie să fie scump pentru a vă proteja pereții și să aibă în continuare un aspect atractiv. O țiglă de porc sau chiar cadrele / plasticul funcțional în culori alese cu înțelepciune vor face o astfel de achiziție accesibilă fără a sacrifica funcționalitatea sau aspectul. Cu siguranță puteți salva aici.

Cheltuiți: masă. Masa de luat masa, ca și canapeaua dvs., este o piesă de mobilier cheie care poate fi refolosită. Modelele laminate sunt la modă acum, dar suferă de uzură rapidă. Lemnul elegant sau piatra se vor potrivi cu orice interior și vor dura zeci de ani. Aici sfaturile sunt aceleași ca și pentru setul de bucătărie..

Salvați: scaune clasice din lemn. Scaunele din lemn pot varia foarte mult ca preț, dar cu siguranță sunt mai durabile decât scaunele din alte materiale și se vor potrivi oricărui interior. În același timp, sunt mult mai practice decât mobilierul tapițat, care este mai scump, deoarece este mult mai ușor să le păstrați curate. Cu siguranță acestea sunt elementele decorative în care puteți economisi bani fără a pierde calitate..

Cheltuim: instalații sanitare fiabile. Când vine vorba de instalații sanitare, nu este o idee bună să vă reduceți bugetul. Instalațiile sanitare de calitate slabă pot duce la scurgeri, care la rândul lor vor duce la reparații mult mai mari. De asemenea, instalațiile sanitare nu sunt supuse unor astfel de fluctuații în tendințe, așa cum se întâmplă în alte zone interioare, deci ar trebui să fie aleasă o dată și mulți ani. Nu economisiți și nu cumpărați numai de la producători de încredere.

Economisim: dulapuri de baie și oglindă. Majoritatea băilor sunt mici și adesea conțin doar un dulap cu oglinzi. Puteți economisi spațiu în timp ce economisiți la buget, combinând dulapul cu chiuveta. Și cumpărați o oglindă separat. Banii economisiți sunt cheltuiți mai bine pe gresie de înaltă calitate și neobișnuită, cum ar fi, de exemplu, în fotografia de mai jos.

Cheltuim: Pat și saltea de calitate, confortabile. Se spune că ne petrecem aproximativ o treime din viață în pat. Prin urmare, este logic să investiți în acest element al interiorului, care la rândul său ar trebui să fie completat de o saltea de calitate pentru un somn mai bun, precum și de o tăblie decentă pentru lectură atentă. Puteți economisi bani pe alte elemente de bază de decor care sunt tipice pentru un dormitor, dar lăsați patul să rămână o piesă de mobilier centrală și scumpă..

Salvați: noptiere funcționale. Astăzi, există o mulțime de noptiere pentru a alege cu încărcătoare încorporate și elemente decorative atractive pentru bani ridicoli. Uzura lor este redusă la minimum, deoarece rareori sunt stresați. Deci, acesta este locul unde puteți salva..

Cheltuim: Iluminat central. Candelabrele, lămpile suspendate sunt elementele focale ale oricărui interior. Ele sunt întotdeauna la vedere, trebuie să emită o lumină confortabilă și, prin urmare, alegerea lor necesită o atenție specială. Aruncarea a câteva mii de ruble va beneficia de aspectul întregii încăperi, ceea ce va atrage atenția de la alte elemente interioare mai ieftine și nesemnificative..

Economisim: iluminat suplimentar și lămpi de podea. Care este primul lucru pe care îl observați în această cameră din fotografia de mai jos? Probabil că nu cele două lămpi de pe părțile laterale ale canapelei. Lămpile simple clasice ar trebui să sublinieze interiorul, dar nu să fie accentul său, astfel încât să puteți economisi pe ele.