Reduceri din decembrie la IKEA: ce să cumperi pentru casă și bucătărie la un preț redus

În decembrie, IKEA oferă articole practice și elegante pentru bucătărie, sufragerie sau decorarea casei. Am adunat câteva dintre ele. Toate prețurile sunt valabile până pe 18 decembrie.

1. Lanternă pentru o lumânare BORBU

De Crăciun, este foarte important să creezi o atmosferă confortabilă și confortabilă în casă. Diverse forme de lumânări și alte elemente decorative ajută bine la acest lucru. În catalogul IKEA de Anul Nou, puteți găsi un felinar pentru o lumânare în formă de BORBYU pentru doar 449 de ruble. Prețul obișnuit este de 599 ruble. Sfeșnicul este transparent, culoarea marginii este neagră. Va arăta bine atât în ​​interior, cât și în exterior.

Reducerea este valabilă până pe 18 decembrie, puteți cumpăra o lanternă Aici.

luptă

2. Rafturi de colț RONSHER

Rafturile de înaltă calitate realizate din oțel durabil și sticlă robustă completează designul bucătăriei, livingului sau sufrageriei. Rafturile din sticlă sunt ușor de demontat, ceea ce permite gospodinei să le ordoneze cu ușurință în timpul curățării generale. Se potrivește într-un colț sau altă formă adecvată. Raftul poate potrivi cărți, suveniruri, diverse lucruri mici și alte decorațiuni interioare.

Preț de reducere: 2.499 ruble

Preț înainte de reducere: 2999 ruble

rensher

Link către produs în Ikea

3. Sticlă HEDERLIG

În cinstea sărbătorii, IKEA a făcut o mică reducere la paharele de șampanie. Sunt fabricate din sticlă transparentă, puternică și de înaltă calitate. Forma tradițională a paharului vă va permite să savurați băutura preferată de Anul Nou. Îl puteți cumpăra pentru 79 de ruble, făcând clic pe link. Cost normal – 99 de ruble.

hederlig

4. Mașina de spălat vase RENODLAD

Mașina de spălat vase este încorporată în mobilierul de bucătărie. Calitate bună – consum minim de energie – RENODLAD folosește de trei ori mai puțină energie electrică decât omologii săi. La dezvoltarea mașinii, producătorul a gândit toate nuanțele și capcanele care se găsesc în mașinile de spălat vase convenționale. Cu RENODLAD, vasele vor fi întotdeauna curate. Poate păstra până la 13 seturi de vase. Include suporturi pentru pahare, farfurii și pahare.

Îl puteți cumpăra pentru 39.999 de ruble Aici. Preț regulat – 44.999 ruble.

renaudlade

5. Serviciu de masă

Un participant indispensabil la întrunirile de seară și la sărbătorile de familie va fi setul DINER din 18 piese. Vasele se disting printr-o nuanță mată, forme simple și ușurință în utilizare. Setul include: 6 farfurii obișnuite și 6 farfurii de desert, 6 boluri. Prețul redus este de doar 1.999 de ruble. Sunt disponibile diverse opțiuni de culoare:

dinera

6. Tabel ALSTA

O mică masă rotundă din sticlă călită, rezistentă la pete, își va găsi un loc în orice casă. Cadrul este fabricat din oțel călit. Este convenabil de utilizat și va decora designul camerei dvs. de zi, dormitorului, bucătăriei sau sufrageriei. Puteți bea băuturile preferate sau puteți vorbi despre subiecte sociale cu ea. Preț – 4.999 ruble. Preț normal – 5.999 ruble. Poti cumpara Aici.

alsta

7. Caseta RABLA

Cutia de depozitare decorativă din seria RABLA este compactă, laconică și mobilă. Poate fi folosit în diverse locuri: în baie, în bucătărie, pentru depozitarea obiectelor mici. Cutia poate fi fixată pe perete sau lăsată pe podea sau pe un raft într-un raft. Materialul este rezistent la umiditate ridicată. Cutia vine cu un capac de bambus la îndemână. Cel mai adesea, în ea sunt depozitate fire sau jucării ușoare pentru copii. Achiziționând mai multe dintre aceste cutii, puteți rezolva problema depozitării în dulap..

O puteți achiziționa la o reducere de 999 ruble făcând clic Aici. Preț regulat – 1.299 RUB.

gloată

Catalogul conține, de asemenea, o altă cutie de depozitare din seria RABLA. Dispune de separatoare de compartimente și ușurință în utilizare. Preț – 699 r. Poti cumpara Aici.

gloată

8. Seria de produse pentru bucătărie KUNGSFORS

La reducere, sunt oferite produse din linia KUNGSFORS utile în orice gospodărie și gospodărie.

 • Suport pentru tablete din oțel inoxidabil. Devine titular al unei cărți de rețete sau gadget. Convenabil de curățat și de utilizat. O puteți achiziționa pentru 399 de ruble făcând clic legătură.

stand

 • Grila de perete. Acesta va economisi în mod semnificativ spațiu și vă va permite să găsiți un loc pentru fleacuri de bucătărie. Fabricat din oțel durabil. Puteți cumpăra pentru 999 ruble. Aici. Preț normal – 1.200 de ruble.

zăbrele

 • Scurgere. Poate fi agățat pe perete, economisind spațiu sau așezat pe un blat. Preț – 2 200 de ruble. Poti cumpara, făcând clic pe link. Cost regulat – 2 600 ruble.

Uscător

 • Recipient pentru depozitarea tacâmurilor. În el, furculițele și lingurile vor fi întotdeauna uscate. Containerul este agățat pe șină. Preț – 549 r. Poti cumpara, făcând clic pe link.

Recipient

 • Geantă din plasă. Este convenabil să depozitați în ea fructe și legume. Setul include 2 pungi. Preț – 349 r. Poti cumpara Aici.

o geanta

 • Raft. Fabricat din material durabil. Poate fi folosit în bucătărie sau baie. Economisește spațiu de lucru. Preț – 1.400 de ruble, puteți cumpăra, făcând clic pe link.

raft

 • Cleme magnetice. Vă permite să atârnați articole ușoare pe rafturi sau cârlige. Setul conține trei clipuri. Cost – 269 r. Poti cumpara Aici.

cleme

 • Masă de fier. Masa elegantă pe roți va elibera spațiu în bucătărie. Preț de reducere – 9.999 ruble. După 18 decembrie, costul va fi de 11.999 ruble. Poti cumpara Aici.

măsuță

 • Raft din bambus. Poate fi montat pe perete sau fixat cu o șină. Economisește spațiu. Preț nou – 1.200 de ruble. Costul obișnuit este de 1.500 de ruble. Raft disponibil legătură.

bambus

 • Balustradă. Multifuncțional, poate fi utilizat ca sistem suplimentar de stocare. Preț – doar 269 de ruble. Disponibil legătură.

Balustradă

9. CACTUS

Trei cactuși interiori vor decora designul camerei și o vor face exotică. În ciuda spinilor, plantele arată grațioase și inofensive. Pentru 399 de ruble, puteți cumpăra trei tipuri diferite de flori. Prețul obișnuit al unui set este de 549 de ruble. Poti cumpara legătură.

Cactus

10. Cadru HOVSTA

O ramă clasică vă permite să vă decorați designul dormitorului sau al sufrageriei cu fotografii valoroase de familie. Cadrul va găzdui, de asemenea, afișe sau lucrări de artă estetice. Puteți agăța imaginea atât pe orizontală, cât și pe verticală. Foaia de protecție va păstra calitatea fotografiei. Preț – 299 r. Poti cumpara Aici.

hov

11. Recipient BROGRUND

Recipientul este convenabil pentru depozitarea produselor cosmetice sau a instrumentelor creative. Datorită bazei transparente, puteți vedea conținutul. Poate fi folosit în sufragerie, baie, bucătărie sau dormitor. Preț – 229 ruble. O puteți achiziționa accesând legătură.

brog

12. Seria de produse de la GABBIG

GABBIG este o gamă de cutii de depozitare convenabile, compacte și elegante. Poate fi utilizat în încăperi cu umiditate ridicată. Fiecare coș este unic și realizat manual. Într-un set complet, coșurile arată frumos, completându-se reciproc. Există astfel de opțiuni:

 • Coș maro închis pentru 799 frecați. Atârnat pe perete. Poti cumpara Aici.

gabbig

 • Coș pentru 499 frecați. Potrivit pentru depozitarea obiectelor mici. Situat Aici.

gabbig

 • Cutie. Organizează depozitare suplimentară în dormitor. Preț – 4.999 ruble. Costul obișnuit este de 7.999 de ruble. Puteți cumpăra cu reducere Aici.

gabbig

13. Oglinda SONGE

Oglinda elegantă de la SONGE va completa designul holului sau dormitorului. Sticla este protejată de un film special și, în caz de cădere, va proteja locuitorii casei de fragmente. Frumos atât pe orizontală, cât și pe verticală. Preț de reducere – 4.999 ruble, fără ea – 7.000 ruble. Poti cumpara Aici.

songge

14. Capacitate de stocare a produselor IKEA / 365+

Un recipient de sticlă pentru depozitarea legumelor, fructelor sau meselor va fi de mare ajutor în bucătărie. Va menține alimentele proaspete. Poate fi folosit la cuptor. Un container dreptunghiular costă 139 de ruble. Se pot folosi capacele din seria IKEA 365+. Poti cumpara Aici.

ikea

IKEA oferă reduceri speciale pentru aceste și alte poziții. Se găsește o listă completă a tuturor produselor disponibile la reducere Aici.