Organizatorii pentru genți, mopuri, pălării, capace și încă 9 Wildberry descoperă că trebuie să păstrați ordinea

Puteți trata Wildberries în diferite moduri, dar faptul rămâne – livrare gratuită și rapidă, o selecție uriașă de tot felul de obiecte de uz casnic, capacitatea de a studia recenzii și fotografii personalizate ale mărfurilor fac cumpărăturile fără a părăsi casa dvs. foarte convenabil. Iată selecția noastră de articole verificate foarte bine cotate.

Tăvi pentru organizarea capacelor pentru 387 ruble

Aceste tăvi cu capac încastrate de la marca japoneză Sanada vă permit să realizați zenul complet al bucătăriei dvs. Apropo, tigăile și recipientele pot fi, de asemenea, depozitate în tăvi..

tăvi sanada

Link către produs pe Wildberries

Container pe roți “Polymerbyt”

În ceea ce privește versatilitatea și multifuncționalitatea, aceste containere de la „Polymerbyt” nu au egal. La urma urmei, sunt atât de compacte și spațioase în același timp (volum de 10 litri), se potrivesc oricărui lucru și, datorită roților și mânerelor, sunt foarte convenabile de utilizat chiar și în locuri incomode. De exemplu, utilizatorii ascund deseori recipiente în spatele mașinilor de spălat, sub o cadă, într-un dulap sub chiuvetă, precum și în dulapuri adânci..

Ce poate fi stocat în astfel de tăvi?

  • Cartofi, ceapă, morcovi și alte legume și fructe;
  • Toate produsele chimice de uz casnic, împreună cu o cantitate de bureți, perii și mănuși;
  • Capace pentru tigăi, vase și recipiente, precum și plăci de tăiat;
  • Papuci, flip-flops, adidași și alte încălțăminte care nu necesită depozitare îngrijită;
  • Produse: cereale, conserve, paste etc.;
  • Stoc de hârtie igienică etc;
  • Ziare, reviste, albume, dosare cu hârtii etc..

inainte si dupa

acoperi

recipiente cu polimeri

recipiente cu polimeri

De asemenea, tăvile pot fi folosite ca o găleată compactă și mobilă..

mop

Comentariile clienților: „L-am comandat ca o găleată pentru un mop cu duză lungă. Potrivire perfectă, sper că o puteți folosi ca atare. Se rostogolește ușor, iau găleata în jurul apartamentului în timp ce îmi place totul. Mulțumiri”.

Link către produs pe Wildberries

Bara magnetică pentru cuțite de la 246 ruble

Cel mai bun mod de depozitare a cuțitelor este cu un magnet. Acest lucru este convenabil și nu dăunător lamelor. Apropo, nu este necesar să atașați magnetul la șorț sau la pereți. De asemenea, îl puteți instala pe frigider (puteți utiliza un spațiu gol) sau sub un dulap de perete (în acest fel nu veți crea zgomot vizual). În sortimentul de Wildberries, puteți găsi suporturi în diferite dimensiuni și culori (negru, alb și chiar roz).

magnet pentru cuțite

magnet pentru cuțite

magneți

Link către produs pe Wildberries

Organizator pentru pungi de la 255 ruble

O descoperire pentru fashioniste – o husă pentru genți pe cârlig. Vă permite să organizați depozitarea sacilor mari și mici. De asemenea, este convenabil să depozitați în ea eșarfe, pălării și mănuși..

Link către produs Aici și Aici.

Cârlige de ușă pentru 168 de ruble

Cârligele de exterior sunt mici ajutoare care vă pot aduce beneficii în mare măsură acasă. Acestea vă vor permite să utilizați ușile interioare pentru depozitarea lucrurilor și orice ușă de mobilier. Vedeți fotografia pentru idei de utilizare a cârligelor..

Link către produs pe Wildberries

Suport de perete pentru mopuri de la 299 ruble

Cel mai bun mod de a stoca mopuri și mături este pe suporturile de perete. Așadar, folosiți pereți goi și faceți stocarea inventarului incredibil de convenabilă și îngrijită..

Link către produs Aici și Aici.

Suport pentru berete și pălării pentru 780 de ruble

Bună ziua tuturor iubitorilor de berete! La Wildeberries puteți găsi un organizator special pentru colecția dvs. de pălării. Cu toate acestea, puteți utiliza și accesoriul pentru depozitarea pălăriilor, pălăriilor și pălăriilor..

Link către produs pe Wildberries

Un set de două coșuri suspendate pentru 768 de ruble

Iată cum sunt descrise coșurile pe site: „Coșul de oțel vă permite să utilizați spațiu suplimentar și să încadrați mai multe articole în dulap. Rezistă până la 5 kg. Are o adâncime de 28 cm. Conceput pentru o grosime de raft de până la 1,8 cm. Va ajuta la organizarea spațiului și la găsirea unui loc pentru fiecare lucru. Ține bine greutatea și nu se îndoaie. ” Judecând după recenzii, producătorul nu trișează.

Link către produs pe Wildberries

Containere pentru legume “Polymerbyt” pentru 298 de ruble

Un alt hit al „Polymerbyt”, care nu are nevoie de publicitate. Recipientele pentru legume vă vor permite să uitați de saci pentru totdeauna, să economisiți mult spațiu (produsele sunt stivuibile) și să vă bucurați de un aspect îngrijit în fiecare zi.

gospodărie polimerică

gospodărie polimerică

Link către produs pe Wildberries

Suport pentru sac de gunoi pentru 266 ruble

Am putea include mini-coșuri agățate în această selecție, dar știm sigur că suporturile pentru pungi de gunoi sunt mult mai convenabile, deoarece vă permit să nu vă deranjați să spălați tava în sine.

Link către produs pe Wildberries

Coș de cârlig pentru 279 de ruble

Un coș croșetat de la marca japoneză INOMATA este lăudat de utilizatori pentru calitatea plasticului și funcționalitate..

Link către produs pe Wildberries

Coș suspendat pe ușa dulapului pentru 295 ruble

Ușile dulapurilor de bucătărie se pot transforma în spațiu suplimentar de depozitare dacă atârnați coșuri de acest fel pe ele. Datorită adâncimii lor mari, se potrivesc perfect sticlelor cu produse chimice de uz casnic, de exemplu.

Link către produs pe Wildberries

Rafturi pentru dulapuri de bucătărie pentru 324 ruble

Un must-have pentru o bucătărie mică – rafturi pe picioare. Acestea vă vor permite să dublați capacitatea dulapurilor dvs. și să organizați depozitarea inteligentă a alimentelor și ustensilelor..

Link către produs pe Wildberries