Noi reduceri IKEA: ce să cumperi în ianuarie-februarie

Unul dintre cele mai vizitate magazine de mobilă și decor IKEA a deschis deja un catalog de noi reduceri pentru membrii clubului IKEA Family. Conține sisteme de depozitare, produse pentru bucătărie și sufragerie și multe altele. Promoția este valabilă în perioada 16 ianuarie – 26 februarie.

1. Casă pentru pisici KALLAX

Îi lipsește pisicii proprii ei dormitori sau ascunzișuri? Linia de produse KALLAX include o casă specială pentru animalul dvs. de companie. Fereastra de intrare este mică, ceea ce face ca pisica să se simtă în siguranță. Casa poate fi pusă într-un raft deschis. Dimensiunea și culoarea se potrivesc bine cu raftul deschis KALLAX.

Preț – 1 999 ruble. După promovare – 2.799 ruble. Poti cumpara Aici.

callax

2. Vaza BESTODD

O vază de sticlă de înaltă rezistență estetică va decora o masă sau pervazul ferestrei într-una dintre camere. Prețul obișnuit este de 199 de ruble. Pentru membrii clubului, costul este de 149 de ruble până pe 26 februarie. Sunt oferite două culori – alb și roz.

vază

3. Plaid SIGBJORG

Pătura este confecționată din lână caldă ușoară. Vă va încălzi în serile reci de iarnă sau vă va decora una dintre camere. Poate fi pus pe pat ca o cuvertură de pat. Culoare – bej, va oferi camerei confort și liniște. Preț de reducere – 1 999 ruble, preț regulat – 2 499 ruble.

O puteți achiziționa accesând legătură.

carouri

4. Lampă de masă GRÖNE

O lampă elegantă de masă dreptunghiulară va completa designul dormitorului. Lămpile pot fi așezate pe noptiere. Lumina moale și confortabilă care trece prin sticlă mată creează o atmosferă primitoare în cameră. Prețul obișnuit este de 599 ruble, pentru membrii clubului – 499 ruble. Disponibil în trei culori ale corpului: alb, roz și verde.

greene

5. Cărucior ROSKUG

Căruciorul mobil pe roți se va potrivi în orice apartament, chiar și foarte mic. Poate fi folosit ca sistem de depozitare pentru rechizite de birou, ustensile de bucătărie și diverse lucruri mici. Raftul din mijloc este ușor de detașat, astfel că căruciorul poate fi adaptat cerințelor de depozitare. Preț regulat – 3999 frecați. Costul membrilor clubului este de 3 499 ruble. Sunt oferite două culori de cărucior – negru și alb.

roskog

6. Bunuri TOFTAN

Ordinea și organizarea sunt importante în baie. IKEA oferă o linie de produse TOFTAN care vă vor ajuta să vă puneți baia în ordine și să ofere fiecărui lucru locul său. Acum există o reducere pentru membrii clubului la două produse din această linie. Aceasta:

  • Dozator pentru săpun lichid. Se fixează cu ușurință pe chiuvetă sau raft cu picioare discrete din plastic. Poti cumpara Aici pentru 329 de ruble.
  • Cupa pentru perii. Se blochează ușor pe chiuvetă. Costul este de 249 de ruble. Pentru a cumpăra, du-te legătură.

dozator

7. Dulap HEMNES

Un dulap robust din lemn masiv de înaltă calitate va găzdui pantofi, costume, îmbrăcăminte exterioară și lenjerie de corp. Ușile se deschid ușor. Dulapul are mai multe rafturi și un cuier. A oferit negru și alb culori. Preț de reducere – 19.999 ruble, fără reducere – 22.999 ruble.

hemnes

În catalogul de reduceri puteți vedea alte produse de la HEMNES.

8. Perdele LIZABRITT

Perdele dense vor ascunde camera de lumina soarelui strălucitoare și de ochii trecătorilor. Există un ornament de relief estetic pe țesătură. Perdelele arată bine într-un dormitor, bucătărie sau sufragerie, acestea se vor potrivi în orice interior. Costul este de 1 999 ruble. Pe 26 februarie, prețul va rămâne același – 2.999 ruble. Puteți cumpăra perdele bej Aici. A oferit perdele albastre.

lizabritt

9. Cutii de depozitare STORSTABBE

Cutii fără capace pot completa o comoda sau un dulap. Acestea vor oferi depozitare convenabilă pentru lenjerie și alte lucruri mici. În plus, vor scăpa de mizeria eternă și haosul de pe rafturi. Există albastru și bej cutii. Cost – 499 ruble pentru un set de două piese.

storstabbe

Depozitarea poate fi suplimentată cu cutii cu capace din aceeași serie.. Albastru și bej sistemele de stocare cu capace pot fi achiziționate pentru 399 de ruble.

storstabbe

10. Oglinda HENEFOS

O oglindă decorativă formată din 10 părți mici de diferite culori va decora camera și va completa interiorul acesteia. Pentru camere mari, este mai bine să achiziționați mai multe seturi de piese de oglindă. Setul include bandă adezivă cu care poligoanele oglinzii sunt fixate de perete. Orice combinație poate fi creată din piese.

Costul este de 799 ruble. O puteți achiziționa accesând legătură.

henefos

11. halat ROKKON

Un halat de baie confortabil, din pânză caldă și confortabilă, vă va salva de frig. Este confortabil de purtat, cusăturile nu freacă pielea, fiecare detaliu este gândit. Țesătura este moale atât în ​​interiorul halatului, cât și în exterior. Preț – 1 399 ruble. Poti cumpara Aici.

rockcon

12. Suport placă VARIERA

Un suport convenabil pentru farfurii din bambus va ajuta la organizarea depozitării în bucătărie, eliberând spațiu în dulap. Atributul este ușor de utilizat și de întreținut. Preț de reducere – 499 ruble. Preț regulat – 699 ruble. O puteți achiziționa accesând legătură.

variera

13. Chiuveta KATTEVIK

Un lavoar rotund confortabil va completa baia. Chiuveta este realizată din dolomită naturală zdrobită, ceea ce conferă suprafeței un efect lucios. Kitul include o priză și un sifon. Este ușor de instalat structura, instrucțiunile sunt atașate. Preț redus – 6.990 ruble. Există alb și gri culori.

kattevik

14. Comoda TYSSEDAL

Comoda elegantă cu patru compartimente este o soluție excelentă pentru un dormitor sau o cameră de zi. Poate fi folosit pentru depozitarea hainelor sau obiectelor mici. Comoda poate fi completată cu diverse sisteme de depozitare. Prețul obișnuit este de 18.999 ruble. Preț de reducere – 14.999 ruble. Poti cumpara Aici.

tissedal

15. Tigaie TOKROLIG

O tigaie cu un strat puternic antiaderent va dura cel puțin un an. Căldura este distribuită uniform pe întregul strat de teflon, încălzind organic și gătind alimentele. Tigaia reacționează rapid la schimbările de temperatură, alimentele nu ard sau se lipesc. Preț fără reducere – 1 499 r. Costul membrilor clubului este de 1 199 ruble. Poti cumpara Aici.

tocrolig

Acestea nu sunt toate reducerile disponibile în prezent. Mergând legătură, vezi catalogul complet. Este valabil până pe 26 februarie.