Cum va merge prima ta lună din noul an 2020: prognoza astrologică pentru ianuarie

Prima lună a noului an, ianuarie, este o lună controversată. Pentru a înțelege totul mai exact, am pregătit o prognoză astrologică pentru ianuarie 2020 în conformitate cu semnele zodiacului..

Berbec

Ianuarie pentru Berbec va fi atât dificilă, cât și de succes. Dezvoltați obiceiul de a scrie date și evenimente importante pe tot parcursul lunii..

Afaceri și finanțe

Începutul lunii este potrivit pentru creșterea veniturilor și rezolvarea problemelor financiare. Mijlocul lunii este un moment minunat pentru a achita datoriile și a închide împrumuturi și ipoteci. La începutul lunii, acordați atenție cazurilor care implică risc. Ascultați membrii mai în vârstă ai familiei: aceștia pot da sfaturi bune sau pot găsi o soluție la problema dvs. de afaceri.

Acesta este un moment minunat pentru a închide proiecte care nu sunt încă finalizate. În plus, te așteaptă proiecte interesante și atractive, iar baza de clienți va crește. Uneori trebuie să fii rațional și să te gândești la ce să faci mai departe. Nu amâna lucrurile „pentru mai târziu”, fă toată munca la timp.

La sfârșitul lunii, vei avea succes în toate eforturile tale. În acest moment, puteți continua să lucrați sau să mergeți în vacanță. Dar nu stabiliți obiective și planuri globale prea mari. Este posibil ca nu tot ceea ce este planificat să fie implementat.

Viața personală și familia

În viața personală, nu totul este neted: oamenii singuri nu vor putea să-și stabilească viața personală în această lună și să găsească un partener pentru o relație serioasă. Dar sunt posibile romantismele pe termen scurt. Berbecii ar trebui să fie deosebit de atenți atunci când sunt căsătoriți..

De-a lungul lunii ianuarie, va exista întotdeauna o persoană lângă tine care îți caută cu atenție atenția. Este posibil să-l cunoști. Și înțelegi că nu este demn de tine. Luați-vă timp pentru a dezvolta o relație cu această persoană. În primul rând, discutați cu el o vreme, studiați-i caracterul și întârziați prima intimitate..

La sfârșitul lunii, lasă deoparte câteva seri și zile pentru familia ta, uitând de muncă. Este probabil ca primele săptămâni să le dedicați muncii și, din această cauză, relațiile cu cei dragi nu se vor schimba în bine. Este posibil ca luna aceasta să aflați un secret legat de rude..

Sănătate

De-a lungul lunii, veți simți că preferințele dvs. alimentare se schimbă. Produsele pe care anterior nu le puteai tolera încep să vă placă. Nu vă alarmați, vă rog corpul cu vase noi. Nu uitați de vitamine.

La mijlocul lunii, veți simți un val de forță și energie morală. Migrena va preveni această afecțiune. Dar va dispărea după câteva plimbări prin pădure sau parc. Se recomandă să mergeți la dentist pentru o examinare de rutină. La sfârșitul lunii, ai grijă de sănătatea ta și nu-ți expune corpul la hipotermie. Posibil risc de boli respiratorii.

Berbec

Taurul

Începutul anului 2020 va constitui etapele succesului și succesului pentru Taur, atât profesional, cât și personal. Puteți să vă ocupați în siguranță de lucruri noi, să vă schimbați locul de muncă și să căutați o persoană pentru o relație serioasă.

Carieră și finanțe

La locul de muncă, vițeii sunt norocoși: vor avea o nouă poziție, o schimbare de loc de muncă sau proiecte interesante. Cu toate acestea, lenea poate să iasă în cale. Dacă vă strângeți și completați toate sarcinile la timp, vă veți salva cariera de la colaps..

Orice tranzacție financiară va avea succes. Este probabil că vi se va restitui o datorie mare, care va ajuta la rezolvarea problemelor materiale apărute. Norocul îi va zâmbi cu siguranță celor care lucrează în domeniul programării, ingineriei și lucrează cu clienții..

Viața personală și familia

Taurul singuratic are șansa de a găsi dragoste. Aruncă o privire atentă asupra împrejurimilor tale: poate printre acești oameni îți vei găsi persoana. Mulți cunoscuți pozitivi și memorabili vă așteaptă luna aceasta..

Oamenii din familie vor dedica mai mult timp celor dragi și celor dragi. Unii reprezentanți ai semnului vor trebui să-și ajute mental ruda în rezolvarea oricărei probleme. Fii atent la mijlocul lunii, evită tentațiile.

Sănătate

Imunitatea va fi puternică în decurs de o lună, cu toate acestea, ar trebui evitate mulțimile mari și frigul. Ai grijă de gât, bea vitamine. Riscul de a contracta o boală infecțioasă este mare.

Este recomandat să începeți să faceți tratamente de wellness, sport, să vă înscrieți pentru un masaj.

Taurul

Gemenii

Pentru Gemeni, 2020 va începe bine. Vechi cunoscuți care vor juca un rol important în viitor se vor întoarce, iar cercul cunoscuților se va extinde. Vor exista probleme cu puterea de voință din punct de vedere financiar, dar cu puțin efort, acestea pot fi evitate..

Carieră și finanțe

Pe plan profesional, Gemenii vor găsi inspirație și impuls pentru noi proiecte sau trecerea la un loc de muncă sau o poziție mai interesantă. Succesul în afaceri așteaptă, vor apărea noi surse de venit.

Dar, împreună cu noroc la locul de muncă, vor apărea dificultăți financiare. Ele pot apărea dintr-o achiziție majoră recentă. Încercați să nu risipiți bani până la sfârșitul lunii. Este posibil să fie nevoie să luați un împrumut sau să împrumutați de la prieteni.

Nu refuzați ofertele de a merge într-o călătorie de afaceri. Aveți șansa de a comunica cu o persoană autorizată, de a găsi un client nou sau client.

Viața personală și familia

Atât Gemenii în relații, cât și reprezentanții singuri ai acestui semn zodiacal vor fi ajutați de capacitatea de a exprima sincer și pe deplin sentimente și emoții..

Cuplurile vor întări relațiile. Dar această situație poate fi zdruncinată de o recesiune emoțională. Nu fiți trist: încercați să aduceți ceva nou relației. Gemenii singuri au șansa de a găsi un partener pentru o relație serioasă. Dar, din lipsa de putere morală, va fi destul de dificil..

În ianuarie, veți fi inițiatorul a aproape fiecare conflict sau recesiune din relație, așa că încercați să vă abțineți..

Sănătate

Din cauza oboselii morale și a declinului emoțional, pot apărea boli infecțioase. Începeți meditația sau alte activități calmante. Vă vor ajuta să faceți față stresului. Nu uitați să faceți un control de rutină.

O atenție deosebită trebuie acordată pielii. Femeile sunt sfătuiți să renunțe la produsele cosmetice decorative, bărbații – să nu folosească produse exotice. Faceți o întâlnire cu un psiholog, acest lucru vă va ajuta să vă stabilizați moralul..

Gemenii

Cancer

Racii vor avea un ianuarie incitant. Vor simți că ceilalți nu îi apreciază. Cu toate acestea, norocul le va zâmbi în toate aspectele vieții, trebuie doar să o puteți prinde și să lăsați lene și îndoieli..

Carieră și finanțe

Rakov va avea o mulțime de acte la începutul anului. La începutul lunii ianuarie nu se așteaptă o creștere a energiei. Dar în a doua jumătate, va apărea stabilitatea, forța de voință și o creștere a energiei. Nu fi leneș și amânat..

Nu uitați să vă motivați în mod corespunzător și să vă puneți toată energia în lucru. Vă veți consolida poziția în echipă dacă luați inițiativa în orice proiect. Nu vă fie teamă să vă asumați cazuri și proiecte care au eșuat anterior..

În termeni financiari, trebuie să gândiți totul până la cele mai mici detalii. Pot exista probleme cu soțiile. Abțineți-vă de la achiziții inutile. Până la sfârșitul lunii, situația financiară se va schimba în bine..

Viața personală și familia

Într-o relație cu o persoană dragă, este posibilă o criză, dar acest lucru este ușor de remediat. Arătați atenție partenerului dvs. Luna aceasta veți avea o șansă excelentă de relaxare cu soțul / soția.

Racii care nu s-au căsătorit încă sunt sfătuiți să fie atenți cu partenerul lor. Sunt mari șanse ca între voi să fie o pauză. Dar după el va avea loc o altă întâlnire fatidică, care va deveni o relație puternică și stabilă..

Sănătate

Sănătatea în ianuarie va fi în regulă. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă puneți corpul în pericol. Construiți-vă sistemul imunitar și faceți un sport ușor.

cancer

un leu

Prima jumătate a lunii va fi moderată pentru Lviv. Va exista șansa de a pleca într-o călătorie. În ianuarie, nu ar trebui să dezvăluie secretele vieții tale personale și profesionale. Este recomandat să puneți lucrurile în ordine în apartament și să scăpați de tot ceea ce este de prisos..

Carieră și finanțe

Începutul anului 2020 este o oportunitate extraordinară de a începe o afacere sau de a merge independent. În caz contrar, te așteaptă stresul și conflictele cu colegii..

Nu vor exista probleme financiare dacă veți fi atenți la costuri. Încercați să nu cumpărați articole scumpe. Posibile întârzieri ale salariilor.

Viața personală și familia

În ianuarie, mulți reprezentanți ai Leului vor avea o dispoziție romantică. Stelele promit o întâlnire fatală pentru cei singuri. Va aduce o relație stabilă și o căsătorie fericită..

Leii căsătoriți ar trebui să fie mai calzi față de partenerul lor. Încearcă să vorbești cu persoana iubită și explică-i motivul răcirii sentimentelor..

Sănătate

Până la jumătatea lunii, este posibil să aveți răceală. După ce sărbătorești Anul Nou, aprovizionează-te cu vitamine pentru a întări sistemul imunitar. Angajați-vă în practici care stabilizează moralul.

un leu

Fecioara

Prima lună a anului va fi pozitivă și stabilă. Este posibilă o schimbare a priorităților, ceea ce va implica schimbări. Dezvoltatorii vor primi critici constructive care îi vor ajuta să devină și mai buni..

Carieră și finanțe

În ianuarie, părerea Fecioarelor va fi ascultată, vor fi găsite noi conexiuni. Vor fi utile mai târziu. Dar dacă pierzi șansa de a lua inițiativa și de a-ți arăta talentele, riști să pierzi un client important sau respectul colegilor..

Nu ar trebui să împrumutați bani, chiar dacă veți primi o sumă mare la sfârșitul lunii. Aveți în față cheltuieli neprevăzute, dar importante..

Viața personală și familia

Prietenii și cunoștințele vor aduce Fecioara singură împreună cu potențiali parteneri. Dar este puțin probabil să conducă la ceva grav..

Fecioarele dintr-o relație pot avea o criză. Pot apărea certuri și conflicte. Aici merită să luați în considerare totul și să încercați să atenuați conflictul făcând pace cu partenerul dvs..

Sănătate

Merită să mergi la dentist la mijlocul lunii ianuarie. Alimentele prea grase și prăjite ar trebui excluse..

Fecioara

solzi

Balanța va petrece ianuarie în liniște și măsură. Vor fi multe șanse să-ți arăți abilitățile. Sunt posibile zvonuri murdare de la persoane invidioase. Dar nu merită să fie atenți.

Carieră și finanțe

Începutul anului va avea succes. Încercați să vă terminați documentele luna aceasta. Intuitia vă va spune că munca colectivă va aduce rezultate benefice și veți avea absolut dreptate. Participați la organizații comunitare, veți deveni lider în orice grup.

La jumătatea lunii, veți primi știri care vă vor afecta planurile. Din punct de vedere financiar, totul nu este foarte bun: trebuie să vă planificați cu atenție bugetul. Se așteaptă cheltuieli neprevăzute și cheltuieli mari care vor depăși veniturile.

Viața personală și familia

Balanța familială ar trebui să acorde mai mult timp și atenție celor dragi. Petreceți mai mult timp cu cei dragi, vorbiți sincer. Este posibilă o pauză, dar după ea vei întâlni o persoană cu care poți construi o relație puternică..

Noii cunoscuți așteaptă oameni singuri. Unii reprezentanți ai Balanței vor permite oamenilor din trecut să intre în viața lor. O astfel de uniune va fi fericită și promițătoare. Aruncați o privire mai atentă asupra împrejurimilor. Poate că există cineva pe care îl cunoști, care este perfect pentru tine..

Sănătate

Fetelor li se recomandă să acorde atenție stării și sănătății părului lor. Folosiți măști și balsamuri ferme. Include fructe în dieta ta, bea mai multă apă. Faceți un examen medical și nu vă supraîncărcați ficatul.

solzi

Scorpion

Ianuarie 2020 va fi calm. Succesul din această lună este asigurat atât în ​​sfera profesională, cât și în cea profesională. Există șansa de a câștiga atenția și respectul unei persoane dragi.

Carieră și finanțe

Mulți Scorpioni vor dori să câștige bani pentru nevoile lor personale. Și vor avea o șansă: călătorii de afaceri și călătorii de afaceri vă vor aștepta la mijlocul și începutul lunii ianuarie. Nu renunța.

La sfârșitul lunii, munca va fi răsplătită cu generozitate. În ianuarie, puteți contracta un împrumut mare. Și persistența și încrederea în viitor vor contribui doar la succes..

Viața personală și familia

Viața personală va ieși bine. În ciuda volumului mare de muncă, Scorpionii vor putea să aloce suficient timp familiei și partenerului lor. Într-un cuplu pot apărea neînțelegeri, dar după un timp conflictele vor fi soluționate.

Lonely Scorpios va avea șansa de a găsi dragoste într-o călătorie de afaceri. Relațiile se vor dezvolta bine, dar merită să depunem eforturi pentru a ne asigura că devin serioase..

Sănătate

Sănătatea dumneavoastră generală va fi normală. Merită să fii atent la starea emoțională. Datorită volumului mare de muncă, sunt posibile crize nervoase. Încercați să vă luați mai mult timp pentru odihnă..

Scorpion

Săgetător

Pentru arcași, începutul anului 2020 va fi etapa unei actualizări globale. Dar acest lucru poate fi împiedicat de nesiguranța internă și de problemele de la locul de muncă și din viața personală. Persoanele apropiate vor fi gata să ajute în orice situație..

Carieră și finanțe

Deja din primele zile ale lunii ianuarie, se poate spera la o creștere a salariilor sau la un bonus. Dar, în același timp, Strelțov așteaptă multă muncă, care îi va epuiza moral. Unii Săgetători vor regândi procesul muncii lor și vor decide să-și deschidă propria afacere..

Ianuarie este excelent pentru închiderea proiectelor vechi. Nu este recomandat să vindeți articole valoroase.

Viața personală și familia

Familia Săgetător își apreciază partenerul, dar se pot plictisi. Aici este important să nu greșim și să prezentăm ceva nou relației. Evitați conflictele și neînțelegerile.

Lonely se reunește cu un iubit de multă vreme. Săgetătorii care nu sunt îndrăgostiți vor întâlni persoana potrivită. La începutul relației, se va părea că el nu se potrivește deloc, dar mai întâi aveți nevoie unul de celălalt.

Sănătate

Sănătatea pe tot parcursul lunii nu va da greș. Dar până la sfârșitul lunii, răcelile sunt posibile. Este, de asemenea, un moment bun pentru a sparge obiceiurile proaste..

Săgetător

Capricornul

Prognoza astrologică pentru luna ianuarie a Anului Nou prezice Capricornilor o dungă strălucitoare în viață. Puteți să vă relaxați, să vă acordați pozitivul și să vă angajați în auto-dezvoltare.

Carieră și finanțe

Profesional, totul este calm și măsurat. În prima jumătate a lunii, odihnește-te și câștigă putere. Urmează o mulțime de lucrări provocatoare, dar interesante. Simțiți-vă liber să inițiați colegii în probleme de muncă și să le cereți sfaturi..

Un bonus este posibil la sfârșitul lunii. Problemele financiare vor fi rezolvate. În ianuarie, nu luați împrumuturi sau împrumutați de la prieteni.

Viața personală și familia

Familia ar trebui să acorde o atenție deosebită. Sunt posibile certuri și neînțelegeri. Ți se poate părea că cei dragi ți se opun. Dar situația nu trebuie încălzită, în timp atitudinea lor se va schimba..

Cei singuri nu sunt destinați să cunoască dragostea luna aceasta. Dar dacă sunteți într-o relație, atunci nu ezitați să vă propuneți celorlalți semnificativi. Acesta este un moment bun pentru reconciliere între cuplurile care se ceartă..

Sănătate

Nu va exista stres emoțional. Dar merită să mergi la dentist, renunțând la feluri de mâncare dulci și băuturi cu cafea. Începeți să faceți sport.

Capricornul

Vărsător

Începutul anului 2020 pentru Vărsător este un moment minunat pentru a ne angaja în auto-dezvoltare. A face sport nu va fi de prisos. Stelele prezic o întâlnire cu o persoană care îți va schimba viața în bine..

Carieră și finanțe

Vărsătorul ar trebui să fie punctual, organizat și responsabil. Se recomandă un program clar. Reprezentanții semnului, pe lângă lucrarea principală, se vor confrunta cu o povară suplimentară, pe care și-au dus-o singură. Oboseala poate duce la conflicte cu colegii.

Din punct de vedere financiar, totul va merge bine. Banca de salvare va fi completată, fiind așteptate recompense generoase pentru forță de muncă. Acest lucru poate fi intimidant pentru unii Vărsători, dar frica nu merită..

Viața personală și familia

Familia Vărsător este recomandată să dedice timp unei persoane dragi, să echipeze un apartament. Nu ar trebui să economisiți bani pentru cheltuielile gospodăriei. Petreceți mai mult timp cu familia în aer liber.

Vărsătorii singuri își vor întâlni dragostea. Poate că se va întâmpla la locul de muncă. O poveste de dragoste se va transforma într-o relație de familie puternică. La sfârșitul lunii, veți afla noutățile despre partenerul dvs..

Sănătate

Sunt posibile defecțiuni datorate nervilor. Alocați mai mult timp pentru recreere și sport. În weekend sau în vacanță, ștergerea corespondenței vă va ajuta să vă relaxați. Nu luați antidepresive.

Vărsător

Pesti

Peștii vor petrece ianuarie destul de calm. Cu toate acestea, vor exista șanse să fii creativ și să participi la situații de risc. Nu vă refuzați acest lucru, deoarece va aduce doar emoții pozitive..

Carieră și finanțe

Dacă profesia ta este legată de creativitate, atunci cu siguranță ai noroc. Veți crea o capodoperă care va fi foarte apreciată. Dă-i maximul. Dacă eșuezi, nu te opri. A fi pozitiv te poate ajuta să îmbrățișezi eșecul și să înveți din el..

Starea financiară se va îmbunătăți până la jumătatea lunii. Dar la începutul lunii februarie sunt posibile cheltuieli neprevăzute. Nu irosi banii pe fleacuri, fii atent chiar și la cheltuieli mici.

Viața personală și familia

Norocul îi așteaptă pe oamenii de familie. Relația cu partenerul tău se va schimba în bine. Dar ar trebui să fii atent cu fanii din lateral. A face o greșeală poate strica relația cu persoana iubită..

Dacă sunteți singur, părăsiți zona de confort mai des. Înscrieți-vă pentru o secțiune sau mergeți într-o călătorie, acolo veți întâlni cu siguranță o persoană cu care puteți avea o relație serioasă.

Sănătate

La începutul anului, sănătatea Peștilor va fi bună. Cu toate acestea, până la sfârșitul lunii ianuarie, aveți grijă de starea inimii..

pesti