Cum să organizezi o bucătărie într-o singură călătorie la IKEA: o prezentare generală a celor mai necesare lucruri de la 119 ruble

Vă prezentăm un ghid complet pentru cele mai esențiale accesorii IKEA pentru organizarea unei mici bucătării. Dacă cumpărați cel puțin un organizator din această listă, bucătăria dvs. va fi mult mai bună. Dacă finalizați programul la maxim, atunci, vă promitem, veți începe să vă bucurați de vederea dulapurilor și sertarelor dvs. îngrijite, să găzduiți tot ce nu se potrivește și să începeți să gătiți cu plăcere..

Etapa 1. Echipăm locul de sub chiuvetă

Pentru a crea spațiu de depozitare suplimentar și pentru a vă reorganiza bucătăria, vă recomandăm să abordați mai întâi dulapul de sub chiuvetă. Cel mai adesea, aici se formează o “gaură neagră”, iar spațiul este utilizat ineficient. Dacă acesta este cazul dvs., iată ce puteți găsi în Ikea pentru a transforma zona moartă în cel mai funcțional loc din bucătărie..

Container retractabil VARIERA pentru 599 ruble

Cel mai util lucru într-o bucătărie mică. Instalând un recipient (de preferință un cuplu simultan) sub chiuvetă, puteți utiliza înălțimea dulapului și puteți organiza depozitarea tabletelor de mașină de spălat vase, a bureților de spălat vase, a zdrențelor, a mănușilor, a produselor de curățat etc..

container extragibil

container extragibil

Link către produs în Ikea

Container multifuncțional VARIERA pentru 119 ruble

Aceste containere Variera pot fi instalate sub chiuvetă pentru a depozita cu grijă grămezi de pungi. Pot fi folosite și pentru hârtie igienică, prosoape de hârtie, stocuri de folie alimentară, hârtie de copt și folie..

geanta variera

Geanta de soiuri

Link către produs în Ikea

Prosoapă UTRUSTA pentru 799 ruble

Lucrul bun al barei este că se extinde și oferă acces ușor la, de exemplu, prosoape, cârpe și mănuși de cauciuc..

urtrusta

Link către produs în Ikea

Coșuri de gunoi retractabile de la 2700 de ruble

Pentru a profita la maximum de dulapul de sub chiuvetă și pentru a organiza convenabil colectarea separată a deșeurilor, vă sfătuim să acordați atenție containerelor retractabile din seria HOLLBAR..

coșuri de gunoi

Link către produs în Ikea

Etapa 2. Echipăm dulapuri de bucătărie

Să coborâm la dulapuri. Aici, pentru comandă, avem nevoie de următoarele accesorii de la IKEA:

Suport pentru plăci, capace și plăci pentru 249-399 ruble

Suporturile pentru farfurii sunt de fapt cele mai potrivite pentru depozitarea capacelor din tigăi, vase și recipiente. Se pare atât de compact și convenabil! Există 3 suporturi de cimbale în Ikea:

titular

acoperi

variera

Inserții pentru raft VARIERA pentru 399-499 ruble

Oferiți spațiu suplimentar de depozitare pentru vase, farfurii, borcane cu condimente și ceai. Se vinde în dimensiuni mari și mici.

rafturi

Inserții pentru rafturi variate

Link către produs în Ikea

Suport pentru ochelari FINMALD pentru 179 ruble

Datorită acestui suport, puteți organiza păstrarea paharelor în dulap, astfel încât să faceți loc pentru altceva și să le protejați de praf..

Link către produs în Ikea

Containere VARIERA pentru 199-399 ruble

Recipientele VARIERA sunt preferatele tuturor gospodinelor din lume, deoarece ajută la menținerea ordinii în bucătărie. Faptul este că au dimensiuni foarte bune (pot fi adaptate pentru depozitarea condimentelor, banale culinare, sticle de uleiuri și sosuri, textile și tacâmuri), sunt convenabile de transportat și scos din sertare datorită mânerelor.

Link către produs în Ikea

Coș suspendat OBSERVATOR pentru 250 de ruble

Util pentru a crea spațiu de depozitare suplimentar pentru alimente, cani, farfurii, șervețele. Coșurile pot fi agățate una sub cealaltă pe un raft sau așezate vertical pe o suprafață plană.

  • Cu toate acestea, au o nuanță – datorită cârligului și lateralului proeminent, cel mai adesea coșurile nu pot fi agățate în interiorul dulapurilor (ușa nu se va închide). Cu toate acestea, există o soluție aici: cu ajutorul puterii masculine și al cleștelor, puteți îndoaie pur și simplu cârligul și latura spre interior.

Link către produs în Ikea

Etapa 3. Armarea zonei de lucru și a șorțului

Nu recomandăm supraîncărcarea șorțului pentru a nu crea zgomot vizual inutil. Cu toate acestea, există ceva de care vă puteți agăța. De exemplu:

Suport cuțit magnetic pentru 999 ruble

Știați că bucătarii profesioniști își depozitează cuțitele doar pe benzi magnetice? În primul rând, este convenabil pentru gătit și, în al doilea rând, este bun pentru oțel. Și într-o bucătărie mică, magneții pot servi pentru a stoca nu numai cuțite, ci și accesorii pentru blender, foarfece și alte instrumente..

Iată câteva exemple despre modul în care puteți folosi benzile magnetice în bucătăria dvs..

Cutite

Link către produs în Ikea

Cârlige

Cel mai ieftin și mai eficient mod de a vă optimiza bucătăria este să folosiți cârlige de croșetat. Pe ușile și pereții interiori ai dulapurilor pot exista orice număr de cârlige, dar în alte zone, de exemplu, pe șorț și lângă chiuvetă, este important să nu exagerați, altfel va apărea zgomot vizual în bucătărie. Sortimentul IKEA include o selecție largă de cârlige – autoadezive (puteți agăța linguri de măsurare, foarfece sau suporturi pe ele), obișnuite și în formă de S pentru șinele de acoperiș.

balustradă și cârlige

cârlige pe uși

Link către produs în Ikea

Etapa 4. Lucrul la restul spațiului

Cărucior pentru 2499-3999 ruble

O singură căruță poate schimba totul în bucătăria ta. Este mult mai spațios și funcțional decât pare la prima vedere. Puteți stoca în ea alimente, vase, obiecte culinare, aparate de uz casnic sau le puteți adapta pentru un bloc de utilități, minibar sau punct de cafea. Cel mai popular model de cărucior din Ikea este, desigur, ROSKUG cu un raft detașabil din mijloc, compatibil cu plăcile de tăiat HEGSMA. Dar puteți alege NISSAFORS mai elegant, KUNGSFORS brutal sau coșul cu blatul de masă BECWEM.

  • cart
  • cart
  • cart

cărucior cu scândură

Cărucioarele ROSKUG sunt compatibile cu plăcile de tăiat HEGSMA

Link către produs în Ikea

Orice ghivece de la 119 ruble

Orice jardiniera este ideală pentru depozitarea ustensilelor de gătit sau a unei sticle de zână, perii și bureți. În Ikea, alegerea ghivecelor este imensă, alegeți după gustul dumneavoastră.

vase

Link către produs în Ikea