8 articole pentru confort și depozitare la un preț redus de la Leroy Merlin

Leroy Merlin oferă clienților o gamă largă de produse pentru a crea confort și confort într-un apartament sau casă. Multe dintre articole sunt acum disponibile la un preț redus și am compilat o selecție de 8 dintre aceste articole pentru dvs..

1. Relicvă în carouri

O cuvertură de pat caldă, dublă și moale din flanel vă va scuti de frig în serile de iarnă, va decora o cameră de oaspeți sau un dormitor sau va face un cuvertură excelentă. Designul păturii este neobișnuit – un model de designer de nuanțe strălucitoare a fost adăugat la modelul principal cu o singură culoare. Există trei culori în carouri pentru a alege – roz, verde și gri. Țesătura este moale și pufoasă la atingere. Fiecare pătură se va potrivi oricărui interior, va deveni partea sa integrală și se va potrivi perfect în design. Costul unei pături la un preț redus – 1.390 ruble.

plaid Leroy

În catalog puteți găsi o altă pătură de flanelă. Culoarea sa este verde, iar ramurile și frunzele diferitelor plante acționează ca un model. O puteți achiziționa accesând legătură pentru 1 390 ruble.

2. Coș de depozitare moale

La organizarea depozitării acasă, coșurile, diverse cutii și sistemele speciale adecvate ajută. În catalogul Leroy Merlin, puteți găsi un coș special care va deveni un asistent indispensabil în organizarea depozitului. Este fabricat din plastic și există găuri rotunde speciale pe suprafața materialului. Într-un astfel de coș puteți depozita lenjerie, produse cosmetice, haine, jucării pentru copii. De asemenea, este potrivit pentru depozitarea alimentelor – legume sau alte lucruri mici care au nevoie de spațiu..

Acum coșul este disponibil la un preț redus – pentru 210 ruble. Mai multe dintre aceste coșuri vă vor ajuta să vă organizați spațiul de stocare. Mai multe culori disponibile – alb, verde și liliac.

coş

3. Phalaenopsis

Cunoscătorii exoticului nu vor rămâne indiferenți față de floarea phalaenopsis. Aceasta este o varietate a orhideei familiare care nu necesită o întreținere atentă, dar va oferi camerei o senzație de confort și prospețime. Există mai multe variante de flori în catalogul magazinului, care diferă prin culoare, dimensiune și preț. Fiecare dintre flori este deja plantată într-un ghiveci de plastic, ceea ce contribuie la conservarea pe termen lung a plantei, iar pământul este saturat cu substanțe nutritive și utile.

  • “Albastru”, 12×60 cm. La prima înflorire, culoarea va rămâne albastră. Poti cumpara Aici la un preț redus – pentru 1.182 RUB.
  • Micro, 6×20 cm. O mică orhidee se va potrivi pe pervaz sau raft. O puteți achiziționa accesând legătură pentru 331 r.
  • “Extra”, 12×55 cm. Puteți cumpăra Phalaenopsis Extra legătură. Cost – 568 ruble.
  • „Mix”, 12×60, albastru. O floare neobișnuit de frumoasă va decora camera. Poti cumpara Aici pentru 1.043 ruble.
  • „Extra”, 12×65 cm, roz. Alte culori pot fi prezente. Poti cumpara legătură. Preț – 568 ruble.
  • “Mini”, 6×17 cm. Cumpărați Aici pentru 304 ruble.

flori

4. Perne

Mulți designeri cred că pernele sunt unul dintre atributele principale pentru crearea unui mediu confortabil. Într-adevăr, pernele decorative mici împodobesc camera de zi sau dormitorul și adaugă confort. Iar pernele de la Leroy Merlin cu o actualizare de design rezolvă cu ușurință problema confortului din cameră. Există mai multe opțiuni pentru un preț redus.

  • Kanena. O pernă gri fără model va adăuga modestie designului. Poti cumpara Aici pentru 472 de ruble.
  • „Tabernas”. O pernă pătrată roz va decora camera sau camera de zi a unui copil. Poti cumpara, făcând clic pe link pentru 472 de ruble.
  • Alhambra. Pernă turcoaz cu un model neobișnuit. Cumpărare, făcând clic pe link. Cost – 480 ruble.
  • „Anzur”. Cumpără Aici pentru 480 de ruble.

perne

5. Coșuri de rufe Rattan

Coșurile mari vor păstra lenjeria și vor elibera spațiu în baie. O copertă specială va masca conținutul. Coșul este de înaltă calitate și este fabricat în Rusia. Disponibil în două culori – alb și fildeş. Costul unui coș este de 632 de ruble.

coş

6. Sconce Linda

Designul sofisticat și clasic al lămpii se va potrivi oricărui interior, fie el clasic sau modern. Aplica se va potrivi perfect atât cu designul unei case de țară, cât și cu designul unui apartament modern. Alegând această lampă, cu siguranță nu vă veți înșela cu alegerea, deoarece stilul clasic este universal și poate fi combinat cu orice design. O culoare bej plăcută emanată de lampă va oferi o senzație de confort și confort.

Puteți cumpăra un sconce mergând la legătură. Preț – 585 ruble.

Linda

7. Covor Darga

Un mic covor dreptunghiular va lumina zona holului de ușa din față. Este ușor de îngrijit: este necesar să aspirați și să periați covorul în mod regulat. Baza materialului este iuta. Covorul este fabricat în Rusia, iar materialele sunt de înaltă calitate. Prețul fiecăruia este de 450 de ruble. Leroy Merlin oferă multe opțiuni de culoare:

covor

8. Oglinda Vilen cu iluminare

Elementele cu LED adaugă întotdeauna o atmosferă de confort și originalitate interiorului. Deci, o oglindă Vilen cu iluminare de-a lungul marginilor va adăuga mister într-o cameră sau baie. Becurile sunt deja incluse în set pentru oglindă. Trebuie doar să-l închideți și să porniți becurile folosind panoul de control încorporat. Puteți cumpăra o oglindă Aici la un preț redus 4.050 ruble.

oglindă