10 corpuri de baie utile pe care probabil nu le aveți

Baia, de regulă, este mică, dar este destul de posibil să se încadreze gadget-uri utile și interesante, articole de interior și gadget-uri cu o planificare adecvată. Această colecție conține 10 dintre cele mai neobișnuite și convenabile articole de baie care vor face viața mai ușoară și interiorul mai frumos..

Fermoar

Acest dispozitiv nu va afecta în niciun fel designul băii, dar va fi benefic, mai ales dacă în apartament locuiește mai mult de un proprietar de păr lung. Părul provoacă adesea blocaje în țevi: chiar dacă nu există „gemuri” critice, apa începe să se scurgă mai încet, ceea ce aduce neplăceri (de exemplu, un miros neplăcut).

Dispozitivul de prindere a părului este instalat în orificiul de scurgere al căzii, iar cârligele din plastic prind părul pe sine, împiedicându-l să pătrundă adânc în țevi. În același timp, arată plăcut din punct de vedere estetic, deoarece rolul de fixare este îndeplinit de o floare drăguță.

O dată la 2-3 luni, filtrul trebuie curățat de păr, după care este gata pentru utilizare din nou..

Fermoar

Jacuzzi portabil

Gadgetul Dual Jet Bath Spa nu este deloc un jacuzzi pliabil sau un fel de dispozitiv de unică folosință care imită un jacuzzi, ci un gadget de înaltă calitate care se atașează pe partea laterală a băii și creează fluxuri de bule.

Puterea dispozitivului este suficient de puternică, astfel încât o cadă standard se transformă într-un jacuzzi bun. Fluxurile de apă cu bule de aer izbucnesc din duzele dispozitivului, creând un efect de masaj și transformând procedura obișnuită de igienă într-o plăcere relaxantă.

Mini-jacuzzi-ul poate fi reglat cu ajutorul manetei de comandă, se deplasează liber în jurul întregului perimetru al băii. În plus, este ieftin, ușor de întreținut și nu necesită abilități și cunoștințe speciale..

Hidromasajul fără a părăsi casa dvs. este real cu spa-ul Dual Jet Bath.

Jacuzzi portabil

Cap de duș iluminat cu LED

Un cap de duș LED ieftin creează un efect de culoare neobișnuit în cabina de duș, transformând o rutină zilnică într-o petrecere cu mini spumă. Culoarea luminii de fundal se schimbă în funcție de temperatura apei.

Lumină de duș cu LED

Suport pentru obiecte mici

Un mic suport cu un raft pentru obiecte mici și un mâner convenabil pe care puteți atârna ceasuri și bijuterii în fața dușului, un prosop mic pentru mână și orice vă vine în minte. Raftul este mic, dar este destul de potrivit pentru a ține câteva borcane cu creme, o săpunieră, parfum sau altceva..

Suporturile sunt vândute în mai multe culori, astfel încât să puteți fixa mai multe piese simultan pe perete atunci când vine vorba de o baie pentru o familie numeroasă. Apropo, puteți pune și ceva pe raft: un smartphone sau o periuță de dinți, de exemplu.

Suport pentru obiecte mici

Coloană impermeabilă

De ce nu adăugați o rutină muzicală la rutina dvs.? Mulți oameni își iau telefonul cu ei la duș sau la baie, își pornesc piesele preferate și se relaxează, dar există o soluție mult mai interesantă – un difuzor rezistent la apă.

În ceea ce privește funcționalitatea, dispozitivul este similar cu un difuzor obișnuit: puteți schimba piesele, regla volumul, derula înapoi și întrerupe. Puteți încărca dispozitivul și umple-l cu muzică prin cablul USB obișnuit care vine cu kitul.

Coloana este atașată la o țiglă sau la orice altă suprafață cu ventuză. Dacă este necesar, poate fi mutat, deconectat sau spălat: nu i se va întâmpla nimic. Gadgetul este vândut în mai multe opțiuni de culoare, astfel încât să puteți alege culoarea potrivită pentru orice interior.

Coloană impermeabilă

Mini uscător de haine

Mini uscător de haine

Majoritatea articolelor sunt uscate pe balcoane, uscătoare de podea în camere sau structuri suspendate deasupra băii. Cu toate acestea, există o soluție atât de compactă – un mini-uscător pentru haine, care este fixat pe cadă și ajută în astfel de cazuri când trebuie să uscați rapid șosete, prosoape, haine pentru bebeluși sau lenjerie de corp..

Raftul este ușor, mic, asamblat și demontat într-o singură mișcare. Când este asamblat, nu ocupă mult spațiu: poate fi depozitat în orice colț retras al băii sau chiar într-un dulap.

Mini uscător de haine

Raft organizator baie

Raft organizator baie

Acesta este poate cel mai necesar lucru într-o baie, mai ales dacă este mic, pentru că într-un spațiu mic trebuie să încapi totul: produse de rufe și curățenie, șampoane, săpun, produse cosmetice, prosoape și multe altele..

Raftul organizatorului nu ocupă mult spațiu, dar în același timp este spațios. Există multe modele care diferă în ceea ce privește dimensiunea, culoarea, materialul, numărul de rafturi și chiar locația de instalare. Există, de exemplu, rafturi deasupra mașinii de spălat, sub chiuvetă sau deasupra toaletei.

Raftul organizatorului deasupra toaletei

Aceste structuri au fost recent solicitate: nu acumulează praf cu îngrijire adecvată, care constă într-o simplă ștergere cu o cârpă umedă. De asemenea, pentru instalarea raftului, nu este nevoie să faceți găuri în țiglă, deoarece este de podea. Picioarele cauciucate oferă o poziție stabilă, iar cu ajutorul șuruburilor speciale din partea de jos, puteți regla înălțimea raftului.

În magazinele online și nu numai că puteți găsi un astfel de raft în alb, gri, negru, iar în unele locuri există opțiuni mai frumoase și puțin mai scumpe, cu rafturi din lemn în stil mansardă.

Raft de relaxare

Raft de relaxare în baie

Un ghișeu pentru cei care doresc să se bucure de o baie fierbinte ore în șir. Pentru ca, în același timp, să puteți citi, viziona videoclipuri sau serialele dvs. TV preferate, să beți un pahar de vin și chiar să luați o gustare, ar fi bine să obțineți acest raft – stabil, confortabil și elegant.

De obicei rafturile de baie sunt din lemn, au deseori margini cromate pentru o poziționare ușoară pe laterale. Pot exista spații suplimentare pentru ochelari și lumânări, un suport pentru cărți și un suport pentru un smartphone.

Raft de relaxare în baie

Uscător de aer

Dacă toată lumea a auzit despre un umidificator, atunci un dezumidificator este un dispozitiv mai rar, care nu se găsește în fiecare casă. Și complet în zadar, mai ales dacă acesta este un apartament sau o casă a unei familii numeroase, în care tuturor le place să se scufunde în baie, să facă duș, să spele lucruri mici pe mâini sau să facă curățenie umedă..

Dacă apa din baie este permanent aprinsă, aerul devine prea umed. Inconvenientul minim care apare ca urmare este o oglindă cețoasă și condensul pe plăci, iar de la maxim – deteriorarea mobilierului, răspândirea bacteriilor, ciupercilor și apariția insectelor (de exemplu, păduchii de lemn).

În general, umiditatea excesivă este un microclimat nefavorabil și dăunează sănătății, prin urmare, poate și ar trebui tratată. Un dezumidificator vă va ajuta – un mic aparat electric care elimină excesul de umiditate din cameră..

Funcționează la fel ca un umidificator, doar invers: masele de aer umede trec prin structură și aerul uscat părăsește dispozitivul. Scopul principal al dispozitivului, desigur, este de a preveni răspândirea microflorei patogene (ciuperci) în baie..

Dezumidificatoarele sunt mobile (mici, portabile) și staționare (mari, de obicei montate pe perete). Acestea din urmă sunt mai scumpe și de dimensiuni mai mari, prin urmare sunt mai des utilizate în spații comerciale (de exemplu, saune și piscine).

Dar un dezumidificator portabil compact poate fi plasat cu ușurință în baie în orice colț liber și pornit, dacă este necesar. Este ușor de întreținut și nu consumă multă energie electrică, dar beneficiile sunt destul de tangibile..

Uscător de aer

Suport uscător de păr

Un dispozitiv util pentru cei care doresc să economisească 5-10 minute înainte de a se pregăti pentru o vacanță sau dimineața la serviciu. Este atașat la o suprafață plană (raft, perete), după care se introduce un uscător de păr în ea. În acest caz, puteți face coafura cu un pieptene rotund, privind în oglindă și puteți vedea imediat rezultatul.

Suportul are o bază puternică și flexibilă, astfel încât poate fi ajustat și pliat în orice direcție. Acest lucru este foarte convenabil dacă mai mulți membri ai familiei folosesc uscătorul de păr..

O baie poate fi confortabilă și multifuncțională dacă este completată cu dispozitive, obiecte și obiecte utile și pur și simplu frumoase. Unele dintre ele sunt destul de ieftine și compacte, dar pot dura mulți ani și, cel mai important, pot face viața mult mai ușoară..

Suport uscător de păr