Nye IKEA-rabatter: hvad skal man købe i januar-februar

En af de mest besøgte IKEA møbel- og indretningsbutikker har allerede åbnet et katalog med nye rabatter for medlemmer af IKEA Family club. Den indeholder opbevaringssystemer, produkter til køkken og spisestue og meget mere. Kampagnen er gældende fra 16. januar til 26. februar.

1. Hus til katte KALLAX

Mangler din kat sit eget sovehus eller gemmeleg? KALLAX produktlinjen indeholder et specielt hus til dit kæledyr. Indgangsvinduet er lille, hvilket får katten til at føle sig tryg. Huset kan sættes i et åbent stativ. Størrelse og farve passer godt til KALLAX åben hylde.

Pris – 1 999 rubler. Efter forfremmelsen – 2.799 rubler. Du kan købe her.

callax

2. Vase BESTODD

En æstetisk højstyrke glasvase vil dekorere et spisebord eller vindueskarmen i et af værelserne. Den sædvanlige pris er 199 rubler. For klubbens medlemmer er omkostningerne 149 rubler frem til den 26. februar. Der tilbydes to farver – hvid og lyserød.

vase

3. Plaid SIGBJORG

Tæppet er lavet af let varm uld. Det vil varme dig på kolde vinteraftener eller vil dekorere et af værelserne. Det kan sættes på sengen som et sengetæppe. Farve – beige, vil give rummet komfort og ro. Rabatpris – 1 999 rubler, almindelig pris – 2 499 rubler.

Du kan købe det ved at gå til link.

plaid

4. Bordlampe GRÖNE

En elegant rektangulær bordlampe vil supplere soveværelsesdesignet. Lamper kan placeres på natborde. Blødt, hyggeligt lys, der passerer gennem frostet glas, skaber en hjemlig atmosfære i rummet. Den sædvanlige pris er 599 rubler, for klubbens medlemmer – 499 rubler. Fås i tre karosserifarver: hvid, lyserød og grøn.

grønne

5. Vogn ROSKUG

Den mobile vogn på hjul passer til enhver, selv en meget lille lejlighed. Det kan bruges som et opbevaringssystem til kontorartikler, køkkenredskaber og forskellige småting. Den midterste hylde er let at afmontere, så vognen kan tilpasses opbevaringskrav. Normalpris – 3999 gnid. Omkostningerne for klubbens medlemmer er 3 499 rubler. Der tilbydes to farver vogn – sort og hvid.

roskog

6. TOFTAN -varer

Orden og organisation er vigtig på badeværelset. IKEA tilbyder en serie TOFTAN -produkter, der hjælper dig med at få orden på dit bad og give hver ting sit eget sted. Nu for klubbens medlemmer er der rabat på to produkter fra denne linje. Det:

  • Dispenser til flydende sæbe. Lås let på en vask eller hylde med diskrete plastikfødder. Du kan købe her for 329 rubler.
  • Kop til børster. Lås let på vasken. Omkostningerne er 249 rubler. For at købe, gå link.

dispenser

7. Garderobe HEMNES

En robust garderobe lavet af massivt træ af høj kvalitet vil rumme sko, dragter, overtøj og undertøj. Dørene glider let op. Skabet har flere hylder og en bøjlestang. Tilbydes sort og hvid farver. Rabatpris – 19.999 rubler, uden rabat – 22.999 rubler.

hemnes

I kataloget med rabatter kan du se andre produkter fra HEMNES.

8. Gardiner LIZABRITT

Tætte gardiner vil skjule rummet for stærkt sollys og forbipasserendes øjne. Der er et æstetisk relief ornament på stoffet. Gardiner ser godt ud i et soveværelse, køkken eller stue, de vil passe ind i ethvert interiør. Omkostningerne er 1 999 rubler. Den 26. februar forbliver prisen den samme – 2.999 rubler. Du kan købe beige gardiner her. Tilbydes blå gardiner.

lizabritt

9. Opbevaringsbokse STORSTABBE

Kasser uden låg kan supplere en kommode eller garderobe. De giver praktisk opbevaring af undertøj og andre småting. Derudover vil de slippe af med det evige rod og kaos på hylderne. Der er blå og beige kasser. Omkostninger – 499 rubler for et sæt med to stykker.

storstabbe

Opbevaring kan suppleres med kasser med låg fra samme serie.. Blå og beige lagringssystemer med låg kan købes for 399 rubler.

storstabbe

10. Spejl HENEFOS

Et dekorativt spejl lavet af 10 små dele i forskellige farver vil dekorere rummet og supplere dets interiør. For store rum er det bedre at købe flere sæt spejldele. Sættet indeholder tape, som spejlpolygoner er fastgjort til væggen. Enhver kombination kan oprettes ud fra dele.

Omkostningerne er 799 rubler. Du kan købe det ved at gå til link.

henefos

11. ROKKON kappe

En behagelig badekåbe lavet af varm og hyggelig frotté klæder dig fra kulden. Det er behageligt at have på, sømmene gnider ikke huden, hver detalje er gennemtænkt. Stoffet er blødt både på indersiden af ​​kappen og på ydersiden. Pris – 1399 rubler. Du kan købe her.

rockcon

12. VARIERA tallerkenholder

En praktisk bambus tallerkenholder hjælper med at organisere opbevaring i køkkenet, frigøre plads i skabet. Attributten er let at bruge og vedligeholde. Rabatpris – 499 rubler. Normal pris – 699 rubler. Du kan købe det ved at gå til link.

variera

13. Vask KATTEVIK

En behagelig rund håndvask vil supplere badeværelset. Vasken er lavet af knust naturlig dolomit, hvilket giver overfladen en blank effekt. Sættet indeholder en stikkontakt og en sifon. Det er let at installere strukturen, vejledningen er vedhæftet. Rabatpris – 6.990 rubler. Der er hvid og grå farver.

kattevik

14. Kommode TYSSEDAL

Stilfuld kommode med fire rum er en god løsning til et soveværelse eller en stue. Det kan bruges til at opbevare tøj eller småting. Kommoden kan suppleres med forskellige opbevaringssystemer. Den sædvanlige pris er 18.999 rubler. Rabatpris – 14.999 rubler. Du kan købe her.

tissedal

15. Stegepande TOKROLIG

En bradepande med en kraftig non-stick belægning holder mindst et år. Varmen fordeles jævnt over hele teflonbelægningen, organisk opvarmning og tilberedning af mad. Gryden reagerer hurtigt på temperaturændringer, maden brænder ikke eller sætter sig fast. Pris uden rabat – 1499 r. Omkostningerne for klubbens medlemmer er 1 199 rubler. Du kan købe her.

tocrolig

Disse er ikke alle rabatter, der i øjeblikket er tilgængelige. Ved at gå link, se det komplette katalog. Den gælder til den 26. februar.