Husholdningskemikalier og alt til rengøring fra Fix Price: 8 fede og 4 frygtelige produkter

Vi præsenterer en liste over de mest populære rengøringsprodukter og rengøringsudstyr fra Fix Price, samt en anti-rating af kontroversielle varer.

De bedste svampe til opvask af 50 rubler, som endda er forfalskede

Køkken svampe er så populære, at de endda er forfalskede. De sælges i mange butikker, herunder store markedspladser, men i Fix Price har de den bedste pris. Der er tre stykker i en vakuumpakke på én gang, som får volumen efter udpakning. Anmeldelserne roser den bekvemme form, størrelse og gode skumdannelse. I øvrigt anbefaler eksperter at skifte svampen hvert par uger, så der ikke ophobes mikroorganismer i den. Du følger disse retningslinjer?

svampe

Link til produkt i Fix Price

Effektiv spray til rengøring af ovne og ovne til 50 rubler

Som man siger, “komfuret er ansigtet på værtinden”, og jeg vil have, at rengøringsmidlet er billigt, men effektivt. I anmeldelser sammenlignes Homestar spray fra Fix Price med dyrere modstykker som Shumanite eller Amway komfurrens, og det bemærkes, at det er endnu mere effektivt. Det vigtigste er at bruge handsker og om muligt et åndedrætsværn, da produktet er ret ætsende..

spray

før efter

Link til produkt i Fix Price

Gelbalsam til opvask af 55 rubler, som ikke tørrer hændernes hud

Dette opvaskemiddel har et praktisk volumen (1,2 liter – nok til at fylde tre standardflasker) og en betagende aroma. Sortimentet indeholder produkter med aroma af papaya (hovedhittet), mango og aloe vera med agurk. Anmeldelserne bemærker, at produktet klarer fedt godt selv i koldt vand, hurtigt fjerner lugt og vigtigere ikke tørrer hændernes hud ud.

Link til produkt i Fix Price

Rengøringsmiddel “Chistin 3in1” til 55 rubler

Husets renlighed er en garanti for ikke kun komfort, men også sundhed. Derfor forsøger mange at købe husholdningskemikalier med klor i sammensætningen, fordi det garanteret vil ødelægge mikrober, vira og svampe. Og dette virkelig alsidige værktøj er velegnet til næsten enhver form for rengøring og vil muntert rengøre badeværelset, toilettet, gulvet, VVS, komfur eller endda en vaskemaskine. Det vigtigste er at bruge handsker og åndedrætsværn, eller at komme ud med åbne vinduer, da lugten er mærkbar.

Link til produkt i Fix Price

“Chistin” til rengøring af gulve til 55 rubler

En anden type “Chistina” specielt til rengøring af gulve og forskellige overflader af fliser, plast, træ og linoleum. Anmeldelserne bemærker, at produktet ikke efterlader striber og lugter godt, foruden et stort volumen (1 liter) mere end betaler for prisen.

Link til produkt i Fix Price

Praktisk moppe med en dyse til 199 rubler

At dømme efter anmeldelserne, for sin lave pris, stræber denne moppe efter det ideelle. Takket være det flydende moppehoved kan du nå selv de sværest tilgængelige steder, herunder under sengen, loftet, toppen af ​​et vindue eller toppen af ​​en dør. Praktisk er håndtagets længde justerbar op til 180 centimeter, og moppen kan justeres, så den passer til enhver højde. Det enkle design gør moppen meget holdbar – der er simpelthen ikke noget at bryde, bortset fra knappen, der folder dysen på midten. Dele (selve håndtaget, tilbehør eller klud) kan købes separat. Anmeldelserne bemærker, at dysekluden skal skiftes hvert par måneder, fordi den tiltrækker fint snavs og piller, der er vanskelige at rengøre.

Link til produkt i Fix Price

Møbelpolish til 50 rubler

Poleringen er nødvendig for at give møblerne glans, rengøre det og samtidig give det en antistatisk effekt, så der falder mindre støv på overflader. Det er enkelt at bruge det: Du skal “pshiknut” produktet på overfladen og tørre det af med en klud. Duften af ​​denne polske er specifik, derfor skal rummet, hvis det er muligt, ventileres efter rengøring.

polere

Vasketøjskugler til 39 rubler

Disse bolde kan i første omgang virke som en slags legetøj eller massageapparat, men de er faktisk uerstattelige hjælpere til vask. De er især effektive til at vaske ned jakker og tæpper, og hvis du vasker håndklæder med dem, bliver de mærkbart blødere og luftigere. Men den vigtigste fordel ved sådanne kugler er, at vaskemidlet spares betydeligt med dem. Af ulemperne skriver de, at disse bolde kan ødelægge sarte eller utætte stoffer.

Antikøb og kontroversielle genstande

Melaminsvampe til 50 rubler

Grundlæggende er en melaminsvamp et hærdet skum, der, når det gnides efter kontakt med vand, vasker urenheder væk. Det fungerer virkelig som et viskelæder, og er perfekt til vask af badekar, husholdningsapparater og møbler, det vil vaske væk selv det mest gamle snavs. Mange bemærker melamins toksicitet – for eksempel er det nødvendigt at holde svampe væk fra børn og kæledyr og også sørge for, at svampens partikler ikke kommer på fadet eller i munden, fordi du kan få mest muligt reel forgiftning.

Link til produkt i Fix Price

Luftfrisker til 55 rubler

Det er vandfrisker fra mærket Guardino. Det menes, at vandsmag har mindre indflydelse på sundheden, ikke irriterer slimhinder og ikke forårsager allergi. Sortimentet indeholder flere aromaer på én gang, de mest populære er “Siciliansk appelsin” og “Silke og orkidé”.

opfrisker

Link til produkt i Fix Price

Skebørste

En børste og en scoop på et langt håndtag – det ser ud til, hvad kan gå galt her? Sættets udseende er behageligt; for nemheds skyld er der en gummibelagt strimmel på scoopen, så den ikke glider. Børsten er fast fastgjort til scoopen ved hjælp af et specielt værktøj, og scoop -platformen kan også være i to positioner, den kan presses mod bunden for at spare plads. Men det er her, profferne ender.

Link til produkt i Fix Price

Silikonebørste til 77 rubler

En anden innovation inden for opvask er silikonsvampen. Priserne for dem er meget forskellige, men vi kan sige, at Fix Price har den billigste kopi.