Godt som et hotel: 8 hotelværelsesdesignhemmeligheder at anvende derhjemme

Vi vil fortælle dig, hvorfor hotelværelser er så smukke og komfortable, og hvordan du gør det samme derhjemme.

Soveværelse

Hemmelighed 1. Interiøret matcher bygningens stil og miljøets særegenheder

Som regel starter designere ved udsmykning af hotelværelser fra bygningens stil og miljøets egenskaber. Sikkert har du selv bemærket, at hvis hotellet er omgivet af en skov, så bruges meget naturligt træ i interiøret, kan vinduerne være panoramiske. Hvis hotellet ligger ved havet, så er det ofte indrettet i en frisk blå-hvid-beige farveskema, måske i en nautisk stil. Hvis hotellet ligger i et boligområde i byen, så er det udstyret ganske minimalistisk og moderne. Hvis hotellets bygning er gammel og klassisk, er værelserne indrettet i den tilsvarende klassiske stil..

  • shanti hjemHotel i skoven nær St. Petersborg
  • shanti hjem Hotel i skoven nær St. Petersborg

At følge dette princip i design af en lejlighed er altid en win-win, det skaber en følelse af fuldstændig harmoni mellem verden uden for vinduet og boligarealet, og taler også om ejernes gode smag. Så for eksempel vil paladset Empire-stil i et panel Khrushchev snarere ligne en ubehagelig teaterrekvisitter, men den skandinaviske stil eller den moderne stil fra midten af ​​århundredet vil slå rod perfekt.

køkken

Hemmelighed 2. Rumbelysning er altid på flere niveauer

Behageligt diffust og blødt lys skaber en følelse af hygge og komfort. Når de indretter lokaler, tænker designere altid grundigt over belysningsscenarier og stoler ikke på loftsbelysning, men på væglamper, gulvlamper og bordlamper. Derhjemme kan selv et par ekstra lamper forvandle rummet..

4 -stjernet hotel

Interiør i et luksusværelse på et 4-stjernet hotel i Hamborg

Hemmelighed 3. Sengetøj skal udelukkende være hvidt

Hvidt sengetøj er standard på alle hoteller, og det er der flere grunde til. For det første er det forbundet med renlighed og giver gæsterne tillid til hotellet. For det andet gør ensartede kits sorteringen lettere til vask. For det tredje er hvidt linned universelt – det passer ind i alle interiører og øger desuden rummet visuelt..

Femstjernet hotelværelse i Paris

Hemmelighed 4. Designere bruger guld og sofistikerede dybe farver til at understrege atmosfæren i luksus i deluxe -værelser.

For eksempel ses lilla ofte i interiøret på dyre værelser på femstjernede hoteller. Andre populære “luksus” nuancer er blå og chokolade. Brug disse tips, hvis du vil have, at dit lejlighedsinteriør skal læses som dyrt.

Værelse på Four Seasons Hotel i Moskva

Hemmelighed 5. Sengen er centrum for opmærksomheden

Ifølge statistikken sætter de fleste gæster sig først ned på sengen og vurderer det efter at have tjekket ind, og derefter skynder de sig hver gang trætte feriegæster eller forretningsrejsende, der vender tilbage til værelset om aftenen, for at komme på det hurtigst muligt. Af disse grunde lægger hotelejere størst vægt på arrangementet af soveområdet:

  • Sengen er placeret ikke for langt fra indgangen;
  • Brug mindst fire puder (to puder til en enkeltseng);
  • Vælg et smukt sengegavl og / eller fremhæv soveområdet med tekstiler (oftest er det stier og dekorative puder i accentfarver);
  • Belyse soveområdet med bordlamper eller sconces;
  • Placer fjernsynet foran sengen.

Seng som et hotel

Seng som et hotel

Hemmelighed 6. Badeværelset er hotellets ansigt

Et andet sted, som gæsterne har øget krav til, er badeværelset. Servicevennlighed og bekvemmelighed ved VVS, friskhed og blødhed af håndklæder, renlighed af overflader – det er selvfølgelige kriterier. Men på et rigtig godt hotel er badeværelset også smukt. Ofte er det endnu rigere og mere sofistikeret end selve rummet. Hvorfor ikke også følge dette princip derhjemme? Et smukt badeværelse vil gøre din hverdag lidt lykkeligere.

Badeværelse

Hemmeligt 7. Tæpper er et must

Næsten alle gode hoteller bruger tæpper til at dekorere værelser og haller. Dette er heller ikke tilfældigt, fordi de slår to fugle i ét smæk, der er nødvendige for en perfekt hvile: de skaber en følelse af hygge og komfort og giver også bedre lydisolering. I hjemmet er der brug for tæpper af samme årsager. Du vil se, et par belægninger, siger, i stuen og soveværelset, vil øjeblikkeligt gøre dit hjem mere behageligt og roligere..

tæppe i stuen

Hemmelighed 8. Farvede accenter kun i form af tekstiler og dekorationsgenstande

Normalt bruger hotelfolk ikke lyse farver i design af hotelværelser, da deres virkning på gæsterne er umulig at forudsige. Oftest består interiørets farveskema af 2-3 universelle, diskrete og lyse nuancer, der øger rummet. Aktive farve accenter kan dog være til stede i form af tekstiler (gardiner, sengetæpper, puder, polstring, tæpper) og indretningsprodukter.

I designet af et boligareal er formlen “neutral base + farvede accenter i form af indretning og tekstiler” god, fordi den giver dig mulighed for nemt og billigt at ændre interiøret, hvis det er nødvendigt.

stue

Endelig inviterer vi dig til at se på et udvalg af fotos af smukke interiører på forskellige hoteller til designinspiration..

Fotogalleri