Fix Price vs ZARA Home og H&M: et udvalg af 11 analoge produkter

Fix Price har længe efterlignet populære mærker som Zara Home og H.&M Home, og forsøger at følge indretningstendenser. Ofte minder budgetversioner kun om “forventning-virkelighed” -meme, og alligevel konkurrerer de nogle gange ikke kun på lige fod med dyre modparter, men overgår dem endda i forholdet “pris-kvalitet”. Her er vores liste over hittende kopier til sommerens sæson..

Glaskasse med gylden ramme

I Fix Price, Zara Home og H&M Home fandt vi næsten de samme kasser, omend af forskellig kvalitet og pris. Overraskende nok er kassen fra fastprisbutikken (249 rubler) er ikke ringere i kvalitet end den dyrere analoge fra H&M Hjem (799 rubler). Kopien fra Zara Home er gjort pænere og har også en kæde og et håndtag, men det koster meget mere – 1799 rubler. Kassens størrelse fra Fix Price – 15x10x8 cm, fra H&M Home – 5 × 10,5 × 13 cm, Zara Home – 6x14x10 cm.

skrin

Her er nogle ideer til brug af feltet Fix Price.

smykkeskrin

æske te

Duftlys med korklåg

Duftlys i et glas med korklåg fra Fix Price i modsætning til “originalen” fra H&M Home er 100% paraffinvoks, har en størrelse på 10×7 cm og koster 249 rubler. Tilgængelige dufte: pære og freesia, lilla, hvid jasmin og andre. Lys fra H&M Home er dyrere – 1199 rubler, men har en sammensætning af højere kvalitet (80% paraffin, 20% naturlig voks) og en større størrelse – 15 cm høj og 8,5 cm i diameter.

stearinlys

Link til produkt i Fix Price

Link til produkt i H&M

Vichy check serviet

Fix Price servietter til tallerkener ligner meget servietter fra Zara Home – produkternes materiale, størrelse og tryk er næsten identiske. Samtidig adskiller prisen for dem sig markant. Økonomiversionen koster kun 55 rubler stykket, versionen fra Zara Home sælges for 1199 rubler for et sæt med to. Forresten, i Fix Price er ternede måtter præsenteret i forskellige farver: fra lyst og forfriskende til roligt og neutralt.

servietter

Link til produkt i Fix Price

Link til produkt i Zara Home

Køkkenudstyr med træhåndtag

Køkkenudstyr med akacietræ håndtag koster kun 77 rubler et stykke. Analoger fra Zara Home lavet, selvfølgelig, meget bedre kvalitet, men også koste det samme – 1799 rubler. Træhåndtagene på Zara husholdningsapparater er også lavet af akacietræ, selvom arbejdsdelene er lavet af silikone og polyamidplast.

Farvede briller

Faktisk er sammenligning af disse briller ikke helt korrekt, da de er lavet af helt andre materialer. Fix Price -versionen er lavet af polystyren, Zara Home -versionen er lavet af glas. Og alligevel ligner de meget hinanden. Polystyrenglas er ideelle til picnics, sommerhuse og fester uden for hjemmet.

Briller fra Fix Price

Briller fra Zara Home

Minimalistiske fotorammer

Grundrammer til malerier, fotografier og plakater sælges i Fix Price, Zara Home og H&M Home (fra 1999 rubler). I de sidste to butikker har rammerne en måtte og er lavet af meget høj kvalitet. Men rammerne i Fix Price koster kun 55-99 rubler pr. Stk., Og samtidig ser de ret gode ud.

ramme

ramme

græskar

Krus med inskriptioner, tryk og mønstre

Åh, noget, og krusene i Fix Price er virkelig fede, og der er meget mere af sortimentet end i H&M og Zara.

kopper

Billig Fix Pris kop lavet af et mere ædelt materiale – porcelæn, og Zara hjemmekop – fra keramik

kopper

Indkøbsposer

Bomuldssnoren er ikke kun en praktisk og miljøvenlig indkøbspose, men også en moderigtig “organisator” til opbevaring af toiletpapir. I H.&M og Fix Price sælger næsten identiske sorte snoreposer fremstillet af 100% bomuld. I øvrigt sælger den sidste butik poser i andre farver: hvid, lyserød, grøn og blå..

reparation af strengpose

reparation af strengpose

reparation af strengpose

snor taske

Link til produkt i Fix Price

Link til produkt i H&M

Hængende kurveplanter

Hængende krukker fra Fix Price og H&M Home ser anderledes ud, men begge er vævet i rattan. De er miljøvenlige, smukke og kan være meget billige, især hvis du køber dem fra en fastprisbutik..

gryder fikseres

det rottangryder i Fix Price koster 149 rubler

Suspenderet rottingplanter i H&M Hjem koster 1099-2499 rubler

Tallerkener med marmor mønster

Tallerkener fra Zara Home er porcelæn, har et mere komplekst og udtryksfuldt tryk end keramiske modstykker fra Fix Price. Budgetudgaven af ​​”marmor” -serviet ser dog ikke meget værre ud, og koster 10 gange billigere.!

Link til produkt i Fix Price

Link til produkt i Zara Home

Duftlys

Et lys i en glaslysestage fra Zara Home koster 1.799 rubler og er gjort noget mere elegant og komplekst og har også tre væger. Men et lys fra Fix Price koster kun 99 rubler, men samtidig er det også lavet af naturlig voks og dekoreret med blomsterblade.

Link til produkt i Fix Price

Link til produkt i Zara Home