Aliexpress vs IKEA: kampen om 10 kolleger til køkkenet og hjemmet

Vi er vant til at tro, at ting fremstillet i Kina for det første er billige og for det andet ikke særlig høj kvalitet. Når vi sammenlignede produkter fra Ikea og deres modstykker med Aliexpress, kom vi imidlertid frem til, at begge udsagn ofte er langt fra sandheden. Her er vores anmeldelse for at hjælpe dig med at foretage nogle virkelig gode køb..

1. Foldbare hylder til køkkenskabe

Hylder med ben er et must-have for et lille køkken, da de giver dig mulighed for at fordoble køkkenskabernes kapacitet. I Ikea sælges hylder i VARIERA -serien, som er gode, fordi de er lavet af metal og kan stables oven på hinanden. Den lille model koster 399 rubler, og den store koster 499 rubler. Kan du finde analoger på Aliexpress? Ja, det kan du, men forskellen i pris vil være ubetydelig. Desuden skal varerne vente cirka to uger, og desuden er næsten alle hylderne på Aliexpress plastik (hvilket dog ikke er så slemt, fordi det vigtigste i hylderne er stærke ben). Men du kan finde hylder i den størrelse, der passer til dine skabe: smalle, brede, glidende, farvede, til sko eller specifikt til at organisere et skab under vasken..

Vores valg:

Smalle stablingshylder

Vask hylde

Justerbar universalhylde

2. Vogn

ROSKUG-vognen (se billedet herunder) er et af de bedst sælgende Ikea-produkter, og efter vores mening er det virkelig nødvendigt i ethvert hjem. Men prisen på en sådan assistent er ret høj – 3999 rubler.

roskog

På Aliexpress sælges den samme vogn meget billigere – for 2.200-2.600 rubler. Vognenes farver, størrelser, materialer og konfigurationer er næsten de samme. Så for eksempel har Roskug dimensioner på 35x45x78 cm, og dets analoge er 35x43x74 cm.

alik vogn

Link til produkt i Aliexpress

3. Skillevægge til skuffer

Skillevægge hjælper med at organisere opbevaring i skuffer pænt: Arranger alt i kategorier og, hvis det er muligt, i en opretstående position. I Ikea er dimensionerne på alle skillevægge designet til skabe af samme mærke, og selv da ikke for alle. På Aliexpress kan du købe skillevægge, hvis længde kan justeres ved hjælp af en glidemekanisme eller blot ved at afskære overskydende.

Vores valg:

Kantede skillevægge

alik separatorer

alik separatorer

Link til produkt i Aliexpress

Glidende skillevægge

Letvægts og billige skillevægge.

glidende skillevægge

Link til produkt i Aliexpress

Der er en stærkere og dyrere løsning.

  • alik separator

Link til produkt i Aliexpress

4. Tørretumbler med tøjklemmer

En super praktisk ting til tørring af strømper, undertøj og andre småting er en hængende tørretumbler med tøjnåle. En turkis tørretumbler præsenteret på Ikea TRYKKE med 16 tøjnåle i form af en blæksprutte (pris 329 rubler).

tørretumbler ikea

Der sælges mange lignende tørretumblere på Aliexpress, men i forskellige farver, former og størrelser. Priserne på produkter varierer fra 130 til 500 rubler, afhængigt af antallet af tøjnåle.

Vores valg:

Bøjle til tørretumbler med 8 tøjnåle til 133 rubler.

Link til produkt i Aliexpress

Stor firkantet neutral farvetørrer med 32 tøjnåle til 407 rubler.

Link til produkt i Aliexpress

5. Etiketter til dåser

For nylig er de populære sorte klistermærker til dåser i Ikea blevet afbrudt og erstattet med hvide (se foto herunder). Hvis du mere kan lide klassiske sorte etiketter, kan du naturligvis finde dem i et stort udvalg, selvfølgelig på Aliexpress. Vi råder dig også til straks at bestille en kridtmarkør..

Vores valg:

Krøllede klistermærker i forskellige størrelser

Link til produkt i Aliexpress

6. Holder til plader, låg og brædder

En nyttig ting, som ethvert hjem bør have, er en multifunktionel holder. To holdere sælges i Ikea – et træ NIPLOKKAD (249 rubler) og et metal RINNIG (279 rubler).

niplokkad

ikea rinnig

Ikea Rinnig holder

På Aliexpress kan du finde analoger billigere, men lavet af plastik (fra 170 rubler), men det giver ingen mening at bestille modeller lavet af træ, bambus eller metal, da de også er eller endda billigere i Ikea. På Aliexpress kan du dog vælge en holder af en mere passende størrelse og farve til dig..

Vores valg:

Plastholder (hvis det ønskes, kan den “tyndes”)

Link til produkt i Aliexpress

7. Trådkurv under hylden

Næsten de samme trådkurve, men produktet fra Ikea (OBSERVATOR -serien) er mere holdbart og koster 250 rubler.

Analogen fra Aliexpress, at dømme efter anmeldelserne, kan komme lidt rynket, men det koster kun 121 rubler.

Aliexpress kurve kan ikke kun tåle tør mad, men også retter

Link til produkt i Aliexpress

8. Sammenklappeligt dørslag

En sammenklappelig silikone dørslag er meget mere praktisk og kompakt end normalt. I Ikea koster et KLORKEN -dørslag 499 rubler, en analog til Aliexpress – 316 rubler (der er også et dørslag med et større volumen).

Dørslag Ikea

Dørslag Aliexpress

Link til produkt i Aliexpress

9. Står til opbevaring af sko

Skoopbevaringsstativene er designet til at spare plads i skabet. Tidligere kunne sådanne arrangører kun købes på Aliexpress til en pris på 120 rubler. Men for nylig dukkede et nyt produkt op i Ikea – moduler til opbevaring af sko MURVEL for kun 69 rubler.

Link til produkt i Ikea

10. Stålkurv

Meshkurve er ideelle til opbevaring af grøntsager og frugter, der ikke skal køles (æbler, tomater, kartofler osv.). Derudover er disse kurve gode til at plukke svampe og bær samt til en picnic. De kan dog bruges til at gemme ting på gangen, soveværelset og endda hjemmekontoret. I Ikea koster RISATORP -kurven 799 rubler (i øjeblikket for 599 rubler til kampagnen) og præsenteres i 4 farver: hvid, rød, beige og blå.

ikea

På Aliexpress sælges hendes klon (se foto nedenfor) til en højere pris – fra 900 rubler, men i 7 farver. Kvaliteten af ​​kopierne er fremragende, at dømme ud fra anmeldelserne, men der er risiko for, at kurvene ankommer rynket.

alik risatorp

Link til produkt i Aliexpress