12 tricks til perfekt rengøring af badeværelset

Vi vil fortælle dig, hvordan du opbevarer en hårtørrer, toiletpapir, rengøringsmidler, håndklæder, vaskeklude og andre bekvemt og kompakt selv i det mindste badeværelse.

Trick 1. Brug firkantet eller rektangulært opbevaringstilbehør

De bruger rummet mere rationelt og skaber en følelse af orden rent visuelt..

badeværelse

Trick 2. Gruppér og gem tingene efter kategori ved hjælp af bakker og bakker

For at holde ordren langvarig, bliver ting hurtigt fundet og let returneret til deres sted, de skal opbevares i kategorier. For eksempel bør alt, hvad der er nødvendigt for at style dit hår, fra en hårtørrer til elastikker, foldes ét sted og ikke tages med til forskellige hylder. Måske kan denne regel synes indlysende for nogle, men mange glemmer eller forsømmer den. Kurve, bakker, beholdere, kasser, skuffeskillevægge og bakker hjælper dig med at organisere opbevaring efter kategori..

  • Det er ønskeligt, at opbevaringstilbehør i det mindste er i farve. Ensartethed skaber på magisk vis et ordnet udseende på badeværelset.

Det er meget praktisk at opbevare små krukker af samme type og små ting på bakker. Så når du tørrer støvet på hylden, behøver du ikke at løfte alle genstande, og små ting vil gå tabt meget sjældnere..

Trick 3. Vi bruger kroge, hvor det er muligt

Klæbrig og almindelig, S-kroge og dørkroge kan løse alle dine problemer med håndklæde, vaskeklud, hårtørrer og styler. Her er et udvalg af fede fotoideer..

Trick 4. Giv hvert familiemedlem et personligt rum til deres ejendele

Ved omlægning af et badeværelse er det første trin at bestemme stederne for almindelige ting og væsentlige ting. Denne liste indeholder normalt:

  • holder til tandbørster;
  • Tandpasta;
  • hårtørrer;
  • sæbe;
  • vatrondeller og pinde;
  • rengøringsmidler.

Når der er fundet plads til disse ting, skal du tildele den resterende lagerplads til hver husstands personlige ejendele. Du vil se, at det bliver lettere at opretholde orden på badeværelset, så snart hvert familiemedlem har sit eget “badehjørne” og ansvarsområde.

badeværelse

Trick 5. Vær særlig opmærksom på kabinettet under vasken

I køkkenet er det mest problematiske område skabet under vasken og på badeværelset – rummet under vasken. Faktum er, at de fleste mennesker bruger det ineffektivt, der dannes oftest aflejringer af ubrugte ting og skrammel her, på trods af at der altid ikke er nok opbevaringsplads på badeværelset. Hvad skal man gøre? En af løsningerne er hylder med ben, for eksempel fra Ikea eller Aliexpress..

Den anden udgang er kasser med flere niveauer som på billedet herunder..

skab

Den tredje og vigtigste måde at løse kaosproblemet i kabinettet under vasken er at bruge bakker, kurve, kasser eller containere..

Trick 6. Vi udstyrer et opbevaringsrum til en hårtørrer, strygejern og krøllejern

Hårtørrere og stylere kan opbevares på forskellige måder – i en speciel holder, i en kurv, bare i en sød pose eller bakke på vaskemaskinen eller i et skab. Men du kan også bruge et bestikglas, magasinholder, kontorkurv og endda en tee til plastrør til at gemme dine styling -gadgets..

Trick 7. Brug af en vogn på hjul

Vogne er gode, fordi de er gode til de fleste ting, vi normalt opbevarer på badeværelser, og fordi de kan flyttes rundt..

Trick 8. Brug af væggene med hængende hylder og arrangører

Jo mindre badeværelset er, desto mere aktivt er det værd at justere væggene til opbevaring. Vi har allerede sagt om kroge, næste i rækken er hængende hylder og arrangører.

hængslet hylde ikea

Hængslet hylde Kungsfors fra IKEA

Ikeas Varyera -beholder kan hænges på væggen og bruges til opbevaring på badeværelset

Variera tasken kan bruges som en organisator til rengøring af produkter

Smalle hylder er ideelle til opbevaring af cremer og andre hudplejeprodukter.

smal hylde

Pladsen over døren er fantastisk til et håndklædeholder eller kurve med badeprodukter.

Trick 9. “Integrer” en smal vogn

Den smalle vogn kan diskret integreres mellem væg og vaskemaskine eller for eksempel mellem vaskemaskine og tørretumbler.

Trick 10. Vi udstyrer en hemmelig nytteblok

Hvis dit badeværelse også spiller rollen som en husstandsblok, så er her en af ​​måderne at arrangere det på..

Hozblok uden for døren

Trick 11. Justering af døren til opbevaring

For at gøre dette har du brug for et hængende kurvesystem eller en simpel kombination af tagrælinger, S-kroge og lommer..

en dør

Trick 12. Brug af rummet over toilettet

I det kombinerede badeværelse kan du installere hængslede hylder direkte over toilettet.

alik hylder

Et toiletcisterlåg er også velegnet til opbevaring. Her kan du lægge en kurv med udskiftelige håndklæder, en lille stak bøger eller en bakke med stearinlys..