En dröm som går i uppfyllelse: Olga Shelests husresa

1994 kom en ung tjej vid namn Olga till Moskva från Naberezhnye Chelny. Ingen visste då vem hon skulle vara om några år. Av en slump kunde Olga inte komma in i VGIK och började studera vid Humanitära institutet för tv och radiosändning vid journalistikfakulteten. Under sitt tredje år – 1997 – började hon träffa Alexei Tishkin, som hon skulle förlova sig med 2014. Innan barnen föddes hyrde Olga ett hus och drömde om att skapa ett mysigt familjenbo..

Under sitt liv i Moskva bodde Shelest hos släktingar i hyrda lägenheter. Nu är kvinnan gift, hon har två vackra döttrar med ovanliga namn – Muse och Iris, och drömmen om sitt eget hem har äntligen gått i uppfyllelse. Interiören i teledivas lanthus är ganska ovanlig. Vi bestämde oss för att göra en rundtur i TV -presentatörens hus.

Inköp av mark för konstruktion och komplexitet under projektets genomförande

Olga gjorde sitt bästa för att förverkliga sin dröm – sitt eget hem utanför staden. Och en gång, medan hon vilade med vänner i en liten by i Odintsovo -distriktet, noterade Olga byns skönhet och mysterium. Det fanns inga nyfikna ögon och bullriga gator, och naturen var av enastående skönhet. Och sedan bestämde sig TV -presentatören: hennes drömmars hus kommer att ligga här..

Genomförandet av projektet och konstruktionen krävde ständig övervakning och Olgas närvaro på platsen. Därför erbjöd familjevännen Ivan Urgant tv -presentatören att bo i sitt hus. Det ligger nära Shelest -webbplatsen. Men ingen trodde ens att byggandet av ett hus skulle dröja i hela två år, och vägen till en dröm skulle täckas av konflikter med grannar och andra problem..

Orsaken till konflikten var staketet som grannarna reste på Olgas plats. Detta följdes av domstolar, tvister, demontering av staketet. Allt detta tog flera månader och väsentligt förlängde byggtiden för huset. Rättegångarna slutade till förmån för TV -presentatören.

köp

Olgas hus – på nummer 3

Område och layout

Herrgården visade sig, med stellar standarder, inte särskilt stor – 300 kvadratmeter. Husets fasad är mantlad med naturliga träpaneler. Olga är en energisk och kreativ dam, så inredningen i huset är lämplig. Så herrgårdens form är fyrkantig, och byggnadens främsta unika är de främre fönstren. På två våningar i en liten tvåvåningshus, enligt projektet, passar följande hallar:

  • vardagsrum;
  • Olgas kontor;
  • flera sovrum;
  • biosalong;
  • badrum;
  • barns;
  • kök.

Separat på platsen finns ett solarium, ett badkomplex och en pool, ett rekreationsområde. Nu hyr Olgas familj en lägenhet i Moskva, eftersom den första dottern inte är van vid förortslivet. Musan är van vid att kommunicera med kamrater, gå på dagis och klubbar.

Olgas hus

Men när hon anländer till familjen bo verkar Olga förändras. Och detta är inte förvånande, eftersom tv -personligheten har uppnått sitt mål under mycket lång tid och tack vare sin professionalism, smakkänsla, uthållighet och hårda arbete, kunde hon uppfylla drömmen om sitt eget inhemska bo..

Inredning och hustur av Olga Shelest

Olga närmade sig ansvarsfullt familjens boendes inre design och bestämde själv vilka färger och toner som skulle råda. Vid första anblicken kan det tyckas att lokalen är ganska strikt och minimalistisk. Men efter att ha gått runt i huset kan du säkert överge denna idé. Olga skapade designen själv och styrdes inte av någon speciell stil. Därför visade sig varje rum och hall vara karismatiskt, hemtrevligt och mysigt..

Kök och matsal

I ett av de viktigaste rummen – köket – råder en ekonomisk och extraordinär atmosfär. Det blir genast klart att Olga tillbringar större delen av sin tid här. Köket är dekorerat med Olgas favorit färska blommor.

kök

Bordsskivan i trä är i perfekt harmoni med fasaderna på en ljus turkos nyans, och bakom dörrarna i matt transparent glas kan du se olika burkar med kryddor och mat.

Arbetsytans förkläde är tillverkat av glansiga grå marmorplattor, vilket passar bra med bordet och mikrovågsugnen i rostfritt stål. Den svarta kåpan kompletterar utseendet på arbetsytan i köket. På ytan av huven kan du se magneter från Olga från olika delar av världen..

Dessutom tänkte Olga också på belysningen av köket. Förutom centralbelysning finns det även spotlights här. De installeras i den övre panelen ovanför skåpen..

Det finns också en matplats i köket. Tack vare de ljusa väggarna och fönstren är köket alltid ljust och mysigt. Fönsterbrädor och sluttningar av naturligt trä tillför en droppe magnetism till interiören och förtrollas. Det finns alltid en vattenkokare med en varm dryck, en korg med godis och frukt på matbordet. Det finns färska blommor på fönsterbrädorna som kompletterar interiören, vilket ger det ett lust.

kök

Vardagsrum

Rummet där familjen gillar att koppla av på kvällarna eller titta på sina favoritfilmer och tv -program är gjord i ljusa färger. Utsmyckade stuckaturlister i taket och lister på väggarna, inramade med förgyllda kanter. Och den centrala ljuskronan är installerad på ett gipsuttag.

Från det, som på gyllene trådar, sjunker ovanliga droppar – matta nyanser. Hela huset är designat i modern stil och ett av elementen är glas och fönster. Ett stort antal glasdörrar och fönster tillåter solljus i varje hörn av huset.

vardagsrum Olga Shelest

vardagsrum Olga Shelest

Olga bestämde sig dock för att göra en av väggarna i vardagsrummet i en annan stil. Väggen är gjord av vita glasblock. Hemmabioutrustning är installerad på ett vitt sängbord och mysiga bilder av änglar syns på väggarna. Utomhus hög kolumn levereras. Här designade Shelest ett litet arbetshörn..

vardagsrum Olga Shelest

Se även:

Skåp

Lika bekvämt som det är att arbeta i vardagsrummet bredvid familjen saknar det fortfarande en känsla av integritet. Därför, i herrgården, tilldelade Olga ett rum för sitt eget arbetsrum. Den är gjord i ljusa nyanser. Olga försökte göra det multifunktionellt.

Mjölkvita väggar och ett överflöd av nödvändig utrustning stämmer in på arbetshumöret och låter dig glömma bort de små sakerna, helt överge dig till ditt arbete. Allt detta kombineras perfekt med ett golv av naturligt trä och en glashylla, på vilken souvenirer, många utmärkelser från TV -presentatören och skivor hittade sin plats. Olgas självporträtt finns i fönsterbrädan – en gåva från nära vänner.

skåp

Sovrum

Ett av husets innersta rum är gjord i klassisk stil. I detta rum finns en stor snidad säng, en lyxig byrå med spegel, ett sängbord. Möbelelement är gjorda av naturligt trä. Allt detta ser lyxigt ut och visar att husets värdinna har en utvecklad smak för design..

sovrum

Sovrumsdesignen kompletteras med en hög levande blomma i kruka och gardiner. En ovanligt vacker lampa har hittat sin plats på väggen, vilket ger en känsla av komfort och mys.

sovrum

Barnrum

Flickrummet är inrett i mjuka olivtoner. I taket finns en sträcka med ett estetiskt himmelmönster över vilket moln flyter. Ljuskronan är gjord i form av ett bi. Sovplatser för flickor är separerade i en våningssäng. Den yngsta dottern sover på andra våningen. Det är dekorerat med blomkrukor och ett fönster..

barn

Över hela ramen finns fjärilar, som Shelest gjorde med sin egen hand. Olga placerade speciellt en soffa för sin äldsta dotter på första våningen. Tidigare såg rummet ut så här:

barn

Badrum

TV-presentatören designade badet i valnötgrädde. Designen innehåller guldpläterade element, till exempel handtagen på nattduksbordet. Belysningen valdes mycket effektivt och korrekt, och det finns hyllor bredvid den stora spegeln. Mycket kosmetika och andra attribut kan placeras på dem. Det finns ett ovanligt förvaringssystem på golvet – en estetisk bild där många schampon och krämer placeras.

Olga Shelests badrum

Trots att familjen för närvarande inte bor i detta hus, är det fortfarande en av de viktigaste prestationerna i hennes liv för Olga. Mysiga rum och en trädgård får TV -presentatören att känna att hon har en egen chic herrgård, som hon fick tack vare sitt arbete..