Sisäänrakennetut hyllyt seinään: tee se itse keittiössä

Seinän sisäänrakennettujen hyllyjen avulla saat kaiken irti keittiöstäsi Seinän sisäänrakennettujen hyllyjen avulla saat kaiken irti keittiöstäsi Kuinka luoda alkuperäinen sisustus? Mitä tehdä lukuisille matkamuistoille, joita ystävät esittivät ja toivat lomalta? On vain yksi vastaus – kiinnitä huomiota hyllyihin ja seiniin. Paras ratkaisu olisi paljon hyllyjä, jotka voidaan sijoittaa eri tavoin..

Menetelmät hyllyjen sijoittamiseen asuntoon

Säilytyshyllyt voidaan sijoittaa:

 • seinällä;
 • seinässä;
 • seinien väliin jakamalla tila.

Helpoin tapa sijoittaa hyllyt on seinille. Ne on helppo ripustaa – sinun tarvitsee vain ajaa tapit seiniin ja ripustaa hyllyt. Hyllyjen sijoittaminen riippuu tässä tapauksessa henkilökohtaisesta mausta..

Keittiössä olevia hyllyjä voidaan käyttää koriste -elementtinä sijoittamalla siihen erilaisia ​​matkamuistoja ja epätavallisia elementtejä Keittiössä olevia hyllyjä voidaan käyttää koriste -elementtinä sijoittamalla siihen erilaisia ​​matkamuistoja ja epätavallisia elementtejä Astioiden säilyttäminen seinään rakennetuilla hyllyillä on erittäin järkevä ratkaisu. Ja jos astiat ovat muotoilijoita, tällainen ratkaisu muuttaa myös keittiön merkittävästi. Astioiden säilyttäminen seinään rakennetuissa hyllyissä on erittäin järkevä ratkaisu. Ja jos astiat ovat muotoilijoita, tällainen ratkaisu muuttaa myös keittiön merkittävästi.

Hyllyt, jotka sijaitsevat seinän takaosassa, näyttävät mielenkiintoisemmilta ja alkuperäisiltä. Samaan aikaan moderni muotoilu sisältää eri muotoja ja kokoja. Tämä ratkaisu antaa huoneelle yksilöllisyyttä ja omaperäisyyttä..

Hyllyjen rooli markkinaraolla:

 • kapealla voit lisätä tallennustilaa;
 • kapealla seinällä voit lisätä käyttökelpoista aluetta – jos lävistät 20 cm syvän kapean seinän, jonka paksuus on 25 cm, saavutetaan ylimääräinen 20 cm, jota voidaan hyödyntää;
 • markkinarako koristaa huoneen ja tekee siitä alkuperäisen.

Mihin markkinarakoja voidaan tehdä

Jos pyrit kaikkeen omaperäisyyteen ja mukavuuteen, kiinnitä huomiota markkinarakoihin, joissa on esiliinan hyllyt. Tämä on kätevää ennen kaikkea, koska kaikki hyödylliset ja usein käytetyt asiat ovat aina käsillä. Jos pyrit kaikkeen omaperäisyyteen ja mukavuuteen, kiinnitä huomiota markkinarakoihin, joissa on esiliinan hyllyt. Tämä on kätevää ennen kaikkea, koska kaikki hyödylliset ja usein käytetyt asiat ovat aina käsillä.

Asunnon markkinarako sopii melkein mihin tahansa huoneeseen. Makuuhuoneessa kapeita voidaan käyttää tavaroiden säilyttämiseen ja lamppujen sijoittamiseen; olohuoneessa kapealla voi olla kirjoja ja sisustustarvikkeita, kylpyhuoneessa – pyyhkeitä; lastentarhassa – lasten leluille.

Tärkeä: Erityisen tunnelman luomiseksi markkinaraot voidaan varustaa valaistuksella, joka valaisee hyllyt. Samaan aikaan tällaisella taustavalolla on lisävalaistus..

Markkinapaikat ovat:

 • luonnollinen – eli aukot, jotka muodostuvat asunnon asettelun seurauksena ikkunan alla, ilmanvaihtokanavan alueella ja niin edelleen;
 • erityisesti rakennettu rakentamisen aikana: varastointiraot;
 • vuokralaiset itse keinotekoisesti valmistuksen aikana.

Markkinapaikat ilman hyllyjä ovat täysin merkityksettömiä. Hyllyt tekevät kapeista erillisen säilytysjärjestelmän. Ei ole vaikeaa varustaa markkinarakoja hyllyillä itse. Tässä on tärkeää kohdistaa tarkasti, mihin hyllyt on sijoitettu seiniin. On tärkeää, että tässä paikassa ei ole sähköjohtoja tai putkien irrotuksia..

Luonnollisella markkinaraolla voidaan sijoittaa kodinkoneita tai hyllyjä. Hyllyt ovat hyvä ratkaisu luonnollisille kerjäläisille. Tällöin kuollutta tilaa voidaan käyttää maksimaalisesti. Ikkunoiden alla oleva aukko voidaan muuttaa pienten tavaroiden varastoinnin järjestämiseksi – tätä varten riittää, että asetat 1-2 hyllyä ikkunalaudan alle.

Erityisesti suunnitelluissa ruokakomeroissa hyllyjen järjestely on enemmän kuin luonnollista. Varastot voidaan järjestää uudelleen vaatehuoneiksi tai hyllyiksi.

Sisäänrakennetut hyllyt voidaan asentaa koko seinään. Tällainen ratkaisu muistuttaa vaatekaappia ja tekee emännän elämästä hieman helpompaa. Sisäänrakennetut hyllyt voidaan asentaa koko seinään. Tällainen ratkaisu muistuttaa vaatekaappia ja tekee emännän elämästä hieman helpompaa. Kapeita hyllyjä käytetään parhaiten valaistuksen yhteydessä. Tämä ei vain tee keittiöstä omaperäisempi, vaan myös lisää hieman valoa. Kapeita hyllyjä käytetään parhaiten valaistuksen yhteydessä. Tämä ei vain tee keittiöstä omaperäisempi, vaan myös lisää hieman valoa.

Erityisesti tehdyistä markkinarakoista tulee mielenkiintoisimpia ja omaperäisimpiä. Niillä voi olla epätyypillinen muoto. Tällaisten kapeiden hyllyillä voi olla myös epätavallinen muoto. Nämä markkinaraot näyttävät hyviltä makuuhuoneissa ja olohuoneissa. Ne antavat sisätiloille epätavallisen äänen..

Hyllyjen suunnittelun ominaisuudet:

 • Keittiössä hyllyjen tulee olla kosteutta kestävää materiaalia-kosteutta kestävää kipsilevyä tai puuta, joka on käsitelty kyllästyksillä ja lakalla kosteudenkestävyyden aikaansaamiseksi.
 • Suunnittelussa on otettava huomioon hyllyjen tarkoitus ja niiden arvioitu kantokyky – jos hyllyt on tarkoitettu sisätiloihin, yksinkertainen kiinnitys riittää. Jos oletetaan, että hyllyille asennetaan raskaita esineitä, kuten televisio ja muut laitteet, hyllyjen rakenne on vahvistettava metalliprofiililla..
 • Suunnittelukonseptin mukaan hyllyillä voi olla kiharat muodot. Tässä tapauksessa on parempi käyttää kipsilevyä..

Esimerkkejä keittiön seinän kapeasta (kuva)

 

 

 

Mitä tarvitset työskennelläksesi

Jotta voit tehdä sisäänrakennetut hyllyt seinän kapealle alueelle, tarvitset työkaluja ja materiaaleja.

Tarvittavat työkalut

 • ruuvimeisseli;
 • palapeli tai sähköinen palapeli;
 • hiomakone levyillä;
 • ruletti;
 • neliö;
 • veitsi;
 • sähköinen ruuvimeisseli.

Materiaalit (muokkaa)

 • ruuvit tai naulat;
 • puusepän liima;
 • hyllyt pysähtyy;
 • kiilat.

Työn vaiheet

Paikat, joissa on kipsilevyhyllyt, ovat paras ratkaisu keittiöön. Kipsilevyllä on kaikki keittiössä olevat ominaisuudet Paikat, joissa on kipsilevyhyllyt, ovat paras ratkaisu keittiöön. Kipsilevyllä on kaikki keittiössä olevat ominaisuudet

Joten mitä sinun on tehtävä:

 1. Määritä hyllyjen sijainti. Merkitse tason avulla hyllyjen ja hyllyjen sijainti.
 2. Tee merkki.
 3. Leikkaa hyllyt kapean koon mukaan. Hyllyn pituuden tulee vastata kapeuden leveyttä. Viimeistele ja hio hyllyn reunat.
 4. Poraa reiät reikiä, joihin voit asettaa hyllyn pysäyttimet. Kiilat tai kulmat voivat toimia pysähdyksinä. Nämä kalusteet toimivat tukina hyllyjen asentamiseen..
 5. Asenna hyllyt vasteisiin.

Jos keittiössäsi on pieni alue, kapeissa olevat sisäänrakennetut hyllyt eivät ole sinua varten. Metallirunko vie huomattavan osan tilasta, joten tämä ratkaisu tekee keittiöstä entistä pienemmän ja vähemmän mukavan. Jos keittiössäsi on pieni alue, kapeissa olevat sisäänrakennetut hyllyt eivät ole sinua varten. Metallirunko vie huomattavan osan tilasta, joten tämä ratkaisu tekee keittiöstä entistä pienemmän ja vähemmän mukavan. Kehyksen asentamisen jälkeen se on päällystetty kipsilevyllä. Seuraavaksi tulee kitti ja pintahionta. Sitten kaikki peitetään viimeisellä pinnoitteella (valkaisu, maali ja niin edelleen) Kehyksen asentamisen jälkeen se on päällystetty kipsilevyllä. Seuraavaksi tulee kitti ja pintahionta. Sitten kaikki peitetään viimeisellä pinnoitteella (valkaisu, maali ja niin edelleen)

Kapeat hyllyt voidaan lakata, maalata tai liimata tapetilla tai itsekiinnittyvällä kalvolla. Sisustustapa riippuu huoneen yleisestä käsityksestä..

Kuinka tehdä kapeita seiniin hyllyillä (video)

Johtopäätös

Seinähyllyt pystyvät luomaan alkuperäisen ja poikkeuksellisen suunnittelukonseptin. Voit säästää paljon rahaa tekemällä asunnon hyllyt itse. Tässä on tärkeää tarkkailla mittoja tarkasti ja suorittaa kaikki työt huolellisesti. Sitten hyllyt, joissa on hyllyt, näyttävät esteettisesti miellyttäviltä..

Markkinarako keittiössä seinässä (kuva)