MDF -keittiötason suunnittelu: miten valita

MDF -työtasot ovat erityisen suosittuja turistiluokan keittiöissä niiden hinta- ja teknisten ominaisuuksien vuoksi. MDF -työtasot ovat erityisen suosittuja turistiluokan keittiöissä niiden hinta- ja teknisten ominaisuuksien vuoksi. paras vaihtoehto. Tämä hinta ei kuitenkaan ole kaikille hyväksyttävä, joten ihmiset etsivät vaihtoehtoa. Ja löydät sen MDF -työtasojen muodossa – version modernista budjetti -keittiöstä.

MDF -keittiötasot: erityispiirteet

Tällaisia ​​työtasoja on vähemmän kuin esimerkiksi lastulevyä. Tämä on ymmärrettävää, lastulevytuotteet ovat halvempia kuin tässä materiaalissa käsitellyt työtasot..

Muuten, on syytä kuvata, miten nämä materiaalit eroavat toisistaan..

Lastulevyn ja MDF: n erot:

 • Lastulevyä – lastulevyä. Puuhiukkaset pidetään yhdessä formaldehydihartsin kanssa.
 • MDF – puukuitulevyä. Lingiiniä ja parafiinia käytetään pitämään kuidut yhdessä. Siksi tämä vaihtoehto on vähemmän turvallinen ihmisten terveydelle..

Kuitulevytasoilla on muita etuja - nykyaikaisempi muotoilu, keskimääräinen kosteudenkestävyys, visuaalinen vetovoima Kuitulevytasoilla on muita etuja – nykyaikaisempi muotoilu, keskimääräinen kosteudenkestävyys, visuaalinen vetovoima

Kuinka valita MDF -keittiötasot

Jos päätät ostaa laminoituja keittiötasoja, muutamat valintasäännöt eivät ole tarpeettomia..

Pöytälevyn valintasäännöt:

 • Mitä kauemmin työtaso kestää, sitä tummempi se näyttää aluksi. Samaan aikaan tummat ja ei-yksiväriset työtasot kestävät todennäköisemmin pidempään. On selvää, että tahroja ilmestyy ajan mittaan niille ja muille työtasoille, mutta tummilla, heterogeenisillä, ne eivät ole niin näkyvissä..
 • Jos päätät, että laminoitu pinta on parempi keittiölle, anna sen olla matta. Siinä väistämättä syntyvät naarmut terävistä esineistä eivät ole niin näkyvissä kuin kiiltävässä.
 • Tärkeä asia on päiden tarkastus. Työtason päätypinnat ja reunat on käsiteltävä asianmukaisesti, pienimmätkin viat johtavat siihen, että hyvin pian koko pinta saa houkuttelevan ulkonäön.

Valmistajan maine, arvostelut, alennusohjelma - kaikki tämä otetaan huomioon keittiön huonekaluja valittaessa Valmistajan maine, arvostelut, alennusohjelma – kaikki tämä otetaan huomioon keittiön huonekaluja valittaessa

Tietenkin on syytä muistaa, että valmistajan on toimitettava sinulle takuuasiakirja..

Kuitulevy työtasot suunnittelu

Koska yläkalvo levitetään työtasolle, kuitulevy voi kirjaimellisesti ottaa minkä tahansa ilmeen – suunnitteluvaihtoehdot ovat vaikuttavia. Suunnittelu voi olla samanlainen kuin melkein mikä tahansa rakenne, mikä tahansa väri.

Työtasojen muoto voi myös olla mikä tahansa, varsinkin jos haluat räätälöityjä huonekaluja.. 

Kuitulevy on hyvin leikattu ja jyrsitty, joten käsityöläiset voivat tehdä minkä tahansa muodon ja kokoonpanon Kuitulevy on hyvin leikattu ja jyrsitty, joten käsityöläiset voivat tehdä minkä tahansa muodon ja kokoonpanon

Pöytälevy voi olla:

 • Suoraan;
 • Kulmikas;
 • Pyöristetty;
 • Jatkoa ikkunalaudalle.

Keittiötason uusin muotoiluvaihtoehto on ollut erityisen suosittu viime aikoina. Näin voit käyttää keittiön tilaa tehokkaammin. Pöytälevyn ikkunalauta voi toimia lisäsäilytyspaikkana, esimerkiksi minipöydän tai baaritiskin kaltaisena. Sen avulla voit myös yhdistää keittiön sisustuksen yhteen aiheeseen. Tämä auttaa sovittamaan yhteen sisätilojen elementit, ei korostamaan samaa ikkunalautaa, mutta harmonisoimaan yhdessä keittiösarjan järjestelmässä.

Mikä väri on tällä hetkellä muodissa oleva työtaso

Jos et ole välinpitämätön sisustustrendeille, ota seuraavat tiedot muistiinpanoon.

Neutraaleissa väreissä olevaan keittiötilaan sopii kirkkaampi työtaso tai työtaso, jossa on koristeellinen kuvio, mielenkiintoinen koriste Neutraaleissa väreissä olevaan keittiötilaan sopii kirkkaampi työtaso tai työtaso, jossa on koristeellinen kuvio, mielenkiintoinen koriste

Työtason värivaihtoehtojen ominaisuus:

 • Valkoinen pöytälevy. Puhtauden, täydellisyyden ja monipuolisuuden aura. Yhdistää mihin tahansa muotoiluun, järjestää sisustuksen, järjestää tilan. Monet pelkäävät valkoisia työtasoja vedoten siihen, että heidän on puhdistettava useammin. Mutta käytännössä käy ilmi, että keittiön valkoiset huonekalut ovat erittäin käteviä, niistä on helppo huolehtia, koska kaikki poistetaan kerralla, yleispuhdistuksen aikana ei ole yllätyksiä, kuten vanhoja tahroja.
 • Turkoosi pöytälevy. Muodikas värin ja ruokahalun aktivoija. Siksi perheelle, jolla on pieniä lapsia, jotka eivät halua, tämä on loistava vaihtoehto, mutta niille, jotka laihduttavat – ylimääräinen ärsyttävä. Oransseilla keittiökalusteilla on sama vaikutus.
 • Lila pöytälevy. Hyvä vaihtoehto, jos keittiö on aurinkoisella puolella. Lila väri on muodissa tänään, se todella miellyttää silmää, näyttää jaloilta. Pienessä keittiössä vaalea lila työtaso on hyvä; tilavampaan huoneeseen voit ottaa syviä värejä, jotka muuttuvat erittäin muodikkaiksi munakoisoväriksi tänään.
 • Kirkkaankeltainen työtaso. Vain aksentti voi olla söpö. Loput kuulokkeista ovat toivottavia, jos ääni on rauhallisempi. Mutta mielialan nostamiseksi, tehokkuuden ja voiman lisäämiseksi tällaisen pöytälevyn valinta on varsin oikeudenmukainen.
 • Karamellipöytä. Pöytälevy on niin hyvä pastellisävyisissä kuulokkeissa. Se on herkkä väri, pehmeä ja kutsuva. Hän näyttää jaloilta, tyylikkäiltä, ​​kauniilta. Eikä niin kirkas, että siihen voi kyllästyä.

MDF -keittiötasot sisätiloissa (video)

Keittiön työtaso on tärkeä sisustuselementti. Kuitulevypinnat ovat kompromissi hinnan ja laadun välillä, jos lastulevyä ei haluta, ja keinotekoinen tai luonnonkivi on kallista.

Ole hyvä valinta!

Keittiötason suunnittelu MDF -levystä (kuva)