Kulmasohva keittiöön: käytännöllinen ja mukava ratkaisu

Kulmasohvan suunnittelun tulisi sopia harmonisesti keittiön yleiseen sisustukseen. Kun valitset kulman ulkonäköä, voit ohjata erilaisia ​​käsitteitä. Kulmasohvan suunnittelun tulisi sopia harmonisesti keittiön yleiseen sisustukseen. Kun valitset kulman ulkonäköä, voit ohjata erilaisia ​​käsitteitä.Keittiön pehmustetut huonekalut ovat mukavuuden asia. On vaikea syyttää omistajia siitä, että he eivät pidä häpeällisenä rentoutumista ruoanlaitossa. Psykologit jopa sanovat, että askeettisuus keittiössä ei ole paras perheen auttaja. Ja jos päätät laittaa sohvan ja tehdä niin kodikkaan nurkan keittiötilaan, keskusteluja, teekutsuja ja perhekeskusteluja perheenjäsenten kanssa on enemmän. Sanalla sanoen he päättivät tehdä perheen takan lähellä olevan paikan lämpimäksi ja mukavaksi – ostaa kulmasohvan keittiöön.

Kulmasohva keittiössä: miten valita

Varmasti, kun katsot ulkomaisia ​​elokuvia, ihmettelet, kuinka helposti potentiaaliset ostajat ”kokeilevat” huonekaluja siellä – he voivat maata haluamallasi sängyllä ja melkein hypätä sohvalle. Ja tässä on syyn syy. Miehemme on tottunut tekemään kaiken kosketuksella, hän vain kosketti samaa sohvaa, ikään kuin yrittäisi sen kimmoisuutta, katsoi joka puolelta, selvitti hinnan ja oli valmis ostamaan.

Kun valitset pehmustettuja huonekaluja nykyaikaisilta valmistajilta, sinun on oltava valppaana ja noudatettava tiettyjä sääntöjä, jotta et joudu Kun valitset pehmustettuja huonekaluja nykyaikaisilta valmistajilta, sinun on oltava valppaana ja noudatettava tiettyjä sääntöjä, jotta et joudu “mihinkään” vuoden tai kahden kuluttua

Tästä alkavat valintasäännöt:

 • Sääntö yksi – muista istua sohvalla. Ja älä vain istu, istu alas ja istu vähintään minuutti. Jos tämä on sinun valintasi, sinun on istuttava näin joka päivä. Eikä ensimmäisestä sekunnista lähtien voi ymmärtää, onko tämä sinun pehmeyden tasosi, sopiiko selkä sinulle, onko sinulle mukavaa istua tällaisella sohvalla..
 • Toinen sääntö – katso taaksepäin. Selän ei tarvitse olla kovin matala. Suunnittelija voi ajatella, että tämä on omaperäisempi, mutta tavallinen ihminen haluaa usein laittaa päänsä selälleen, mutta matalalla et voi tehdä sitä. Myös selän lievä kallistaminen on välttämätöntä, mikä mahdollistaa selän rentoutumisen..
 • Kolmas sääntö – syvä istuminen. Monet ihmiset ajattelevat, että tällaiset “pehmeät olosuhteet” eivät ole välttämättömiä, ikään kuin se pilaa asennon jne. Mutta silti – sohva on lepopaikka, mukaan lukien jalat. Ja jotta jalat, jotka ovat jo ehkä väsyneitä päiväksi, eivät joudu vielä suurempaan stressiin, syvä istuminen edistää niiden rentoutumista..
 • Neljäs sääntö – vahva kehys. Luonnollinen puu on tietysti ihanteellinen. Mutta tällainen runkomateriaali vaikuttaa tietysti myös hintaan. Siksi lastulevykehys voi olla arvokas vaihtoehto..

No, sitten sinun pitäisi päättää, millaista täyteainetta tulisi käyttää kulmasohvasi suunnittelussa..

Keittiön kulmasohvien suunnittelu (video)

Kulmasohva keittiössä: täyttövaihtoehdot

Vähintään kolme erittäin suosittua täyteainetta keskimmäisessä hintasegmentissä kannattaa kertoa niistä..

Täyteaineen tyyppi vastaa tiettyä mallin toiminnallisuutta ja hintaluokkaa Täyteaineen tyyppi vastaa tiettyä mallin toiminnallisuutta ja hintaluokkaa

Suosittuja täyteaineita:

 • Vaahtomuovia. Tämä on halvin täyteaine, ollakseni oikeudenmukainen. Pehmeä kulma keittiössä voidaan tehdä myös sen perusteella, mutta on sanottava, että vaahtomuovi murenee tarpeeksi nopeasti, minkä seurauksena se menettää muodonsa. Ja jos todella valitset, katso vaahtomuovin ulkonäköä ja laatua sekä tällaisia ​​malleja koskevia arvosteluja.
 • Polyuretaanivaahto. Vaihtoehto on mielenkiintoisempi nykyaikaisten korkean teknologian materiaalien luokasta. Sen tärkeimmät ominaisuudet ovat kestävyys ja lujuus sekä turvallisuus ihmisten terveydelle. On myös tärkeää, että polyuretaanivaahto on tulenkestävä materiaali.
 • Holofiber. Kolmesta vaihtoehdosta se on varmasti paras, koska sillä on samat edut kuin polyuretaanilla, vain se voi silti ylpeillä siitä, että se säilyttää muotonsa paremmin kuin “kilpailija”. Kuormitusasteella ei ole väliä, se on materiaali, joka kestää sekä pitkäaikaisia ​​että voimakkaita kuormia..

Valitse, kysy hintaa, mikä sohva koristaa ja koristaa keittiön kulman.

Sohvanurkka keittiöön omin käsin (videomestariluokka)

Kulmasohvat, keittiö: mikä tyyli valita

Käytännöllisistä ja tyylikkäistä neuvoista keittiössä ei ole vain toiminnallisuutta.

Pehmeä kulma keittiössä eri tyyleissä:

 • Minimalismi. Jos keittiön koko ei salli sinun “vaeltaa” etkä pidä sisustuksen runsaudesta ja väririkkaudesta, lakoninen sohva minimalistiseen tyyliin on paikallaan. Rauhalliset värit, yksinkertainen geometria, mahdollisesti irrotettavat kannet.
 • Moderni. Tämä saa kulman näyttämään tyylikkäämmältä. Tämä sohva on pyöreämpi kuin se todella on kulmassa. Pyöreät, suorat linjat – modernin merkkejä. No, voit leikkiä väreillä. Jos muoto itsessään on mielenkiintoinen, värikäs sohva on jo ylikuormitus..
 • Klassikko. Myös melko pehmeät linjat, sopivat värit, yksinkertainen muotoilu. Tällainen sohva sopii mihin tahansa sisustukseen.
 • Provence. Tällainen asia on aina pieni retro. Vaikka vain muutamat yksityiskohdat, kuten kiertyneet jalat tai käsinojien veistetty sisustus, osoittavat tämän, ne riittävät tyyliin. Tätä kulmaa voidaan täydentää mukana tulevilla keittokirjahyllyillä.
 • Skandinaavinen. Värien, viivojen ja mallien yksinkertaisuus. Mikään ei kiinnitä huomiota, mikä tarkoittaa, että kaikki on harmonista. Skandinaavinen tyyli on rakastaa vaaleita rauhoittavia värejä ja selkeyttä.

Verhoilun osalta keittiössä on tietysti käytännöllisempää valita nahka tai keinonahka. Tämä on kuitenkin kotitalouspaikka, jossa puhtauden ylläpitäminen on vaikeampaa, mikä tarkoittaa, että tahran poistaminen, veden pyyhkiminen ei saisi olla ongelma. Verhoilun osalta keittiössä on tietysti käytännöllisempää valita nahka tai keinonahka. Tämä on kuitenkin kotitalouspaikka, jossa puhtauden ylläpitäminen on vaikeampaa, mikä tarkoittaa, että tahran poistaminen, veden pyyhkiminen ei saisi olla ongelma.

Kulmasohva lisätoiminnoilla

Jos keittiön koko pakottaa sinut järkeistämään kirjaimellisesti mitä tahansa mittaria, lisätoiminnoilla varustettu kulma auttaa sinua. Tämä on esimerkiksi sohva, jossa on laatikot kaiken säilytykseen..

Jälleen on malleja, joissa on hyllyt, joissa voidaan säilyttää tärkeitä keittiöesineitä, tai hyllyt voivat toimia eräänlaisena telineenä keittiön koristetarvikkeille..

On myös malleja sohvista, joissa on taitettava pöytä. Ja tämä on myös idea! Varsinkin jos keittiössä lounaan ja illallisen lisäksi on kerättävä vieraita. Juhlan aikana asetat suuren pöydän, joka on tuotu esimerkiksi huoneesta, ja arkipäivisin olet tyytyväinen pieneen lepopöytään.

Kulmasohva keittiössä nahkaa (video -katsaus)

Kulmasohva on hyvä vaihtoehto erityisesti perheille, jotka tekevät enemmän kuin kokkaa ja syö keittiössä. Yhden huoneen huoneistossa tämä on myös lisäpaikka, jossa viihtyy, jos esimerkiksi vauva nukkuu huoneessa. Sanalla sanoen, etuja on todella paljon.

Ole hyvä valinta!

Kulmasohva keittiöön (kuva)