Keittiön pöydät: baaritiskit, rakentaminen ja suunnittelu

Baaritiski on täydellinen asuintiloihin: tämän todistavat tämän rohkean kokeen suorittaneiden monien ihmisten ylistävät arvostelut. Baaritiski on täydellinen asuintilaa varten: tämän todistavat useiden ihmisten rohkeat arvostelut, jotka tekivät tämän rohkean kokeilun. Hänen ansiostaan ​​on mahdollista järjestää kaiken kokoinen ja kokoonpanoinen keittiö. Jopa pienessä keittiössä baaripöytä on sopiva, vain sinun on ensin mietittävä kaikki pienet asiat. Vaikka baaripöytä tuli lännestä, pystyimme lisäämään siihen kansallista tunnelmaa.

Modernit baaripöydät keittiön sisätiloissa

Keittiön baaripöydät ovat johtavassa asemassa, koska tämä on käytännöllinen ja kätevä ratkaisu. Nykyään yhä useammin he alkoivat ostaa sekä baaripöydän että tavallisen pöydän. Koska telineet jakavat tilan täydellisesti vyöhykkeisiin ja niitä käytetään pieniin välipaloihin, ja koko perhe kokoontuu tavalliseen pöytään lounaalle tai lomalle..

Baaritiski ei sovellu keittiöihin, joissa on matala katto Baaritiski ei sovellu keittiöihin, joissa on matala katto

Vaihtoehdot keittiön baaripöytämalleille:

 1. Klassinen versio. Baaritiski voidaan sisällyttää keittiösarjan elementteihin, mikä on tärkeää pienelle keittiölle, jossa on kulmasetti. Näin se jatkaa visuaalisesti pinnan linjaa työpaikalla. Jalustan korkeus on pienempi kuin vapaasti seisovan pöydän, mutta se on sama kuin työalueen huonekalut. Paras vaihtoehto on kuulokkeet, joissa on P- tai G. Ja yläosa on valaistu.
 2. Baaripöytä – “saari”. Tämän tyyppistä pöytää käytetään suurissa huoneissa, koska se sijaitsee erillään yleisistä huonekaluista, sen toisella puolella on L -muotoinen työosa ja toisella – virkistysalue. Baaripöytä voidaan valmistaa tiskin muodossa ja pöytälevyn alla on lisäkaappeja. Saaren asettelu keittiön sisustuksessa antaa rikkauden ja tyylin tunteen.
 3. Jalustapöytä. Yleensä tämä muotoilu ostetaan ruokapöydän sijasta, mikä säästää tilaa. Pöytä voidaan sijoittaa seinää pitkin sen pienen leveyden vuoksi tai tehdä siitä keittiön erotin huoneesta. Tässä tapauksessa telineen mitat ovat vakiona, jotta voit istua ja nähdä toisiaan. Pöytälevyn on vastattava väriä ja tyyliä huoneeseen, tai kaavoitus ei toimi.

Monet ovat tulleet mieluummin nykyaikaisiin standardipöytiin, koska ne ovat loistava vaihtoehto vapaa -ajan viettämiseen. Keittiökalusteet ja -laitteet muuttavat ihanteellisesti tavallisen keittiön moderniksi huoneeksi..

Baaritiski keittiön sisätiloissa (video)

Työtasomateriaalien valinta keittiön baaritiskille

Keittiön baaritiskin työtason on oltava kosteutta kestävä, kestävä mekaanisia ja lämpötilan vaikutuksia, joten ota materiaalin valinta varsin vakavasti. Jotta työtaso olisi väriltään ja rakenteeltaan samanlainen kuin koko sisustus, ohjaa sitä, mistä kaikki muut keittiökalusteet on tehty..

Toisin kuin puu, muovi ei hajoa: tämä materiaali erottuu kestävyydestään Toisin kuin puu, muovi ei hajoa: tämä materiaali erottuu kestävyydestään

Materiaalivalikoima keittiötasoille:

 • Lasi. Lasitasot ovat hauraita, mutta tyylikkäitä, joten ne on suojattava kolhuilta. Se näyttää hyvältä hi-tech-tyylillä ja sopii myös nykyaikaisten klassikoiden suunnitteluun. Lasi voi olla läpinäkyvää, sävytettyä tai himmeää. Tällainen pöytälevy ei tarvitse erityistä hoitoa eikä menetä ulkonäköään edes pitkän ajan kuluttua..
 • Puu on monipuolinen materiaali, koska sen kanssa on helppo ja mukava työskennellä ja on mahdollista tehdä minkä tahansa kaarevan muodon elementtejä. Puiset työtasot löytävät paikkansa klassisissa, skandinaavisissa, moderneissa, provence- ja maalaistyyleissä. Tärkeintä on suojata tällaiset tuotteet korkeilta lämpötiloilta ja tulelta, peittää suojavarusteilla ja suojata naarmuilta.
 • Muovi. Muoviset työtasot sopivat mihin tahansa tyyliin suuren värivalikoiman ansiosta, mutta menettävät ulkonäkönsä materiaalin alhaisten kustannusten vuoksi. Mutta toisaalta ne eivät ime lainkaan kosteutta, ne kestävät lämpötilaa ja pehmeitä kotitalouskemikaaleja.
 • Kivi ja akryyli. Näillä materiaaleilla on paljon etuja, mutta niillä on korkea hinta ja ne ovat sisätilojen tärkeimmät aksentit. Mutta ne antavat sisätiloille ennennäkemättömän hienostuneisuuden eivätkä heikkene sadan vuoden ajan, jos kivi on luonnollista. Tällaiset työtasot kestävät helposti korkeita lämpötiloja ja muita aggressiivisia vaikutuksia..

Puiset työtasot sopivat vakauden, mukavuuden ja kodin ystäville Puiset työtasot sopivat vakauden, mukavuuden ja kodin ystäville

Baaripöytien valikoima on riittävän suuri ja niiden avulla on mahdollista toteuttaa mikä tahansa suunnitteluidea. Useimmat ovat kaupallisesti saatavilla, mutta yksittäiset vaihtoehdot voidaan tehdä käsin tai tilauksesta. Tällaisten taulukoiden avulla voit ryhmitellä tilan ja ne ovat erittäin käteviä käyttää..

Keittiön baaritason etuja ja haittoja

Suunnittelun kannalta keittiön baaritasot ovat epätavallinen elementti keittiön sisustuksessa ja niitä käytetään jatkuvasti jokapäiväisessä elämässä, mikä on kaksinkertaisen kätevää ja käytännöllistä. Mutta jokaisella kuorella on omat hyvät ja huonot puolensa. Katsotaanpa niitä tarkemmin..

Baaripöydässä on sileä pinta: tämän ominaisuuden avulla voit nopeasti ja helposti pestä työtasosi tahrat Baaripöydässä on sileä pinta: tämän ominaisuuden avulla voit nopeasti ja helposti pestä työtasosi tahrat

Baaritason edut:

 1. Baaripöytä vie vähintään tilaa, mikä pienessäkin keittiössä on käytännöllistä sijoittaa kalusteet ja saada koko perhe asumaan. Säästettyä tilaa voidaan käyttää turvallisesti erilaisiin kaappeihin ja muihin keittiövälineisiin..
 2. Baaritiskit rajoittavat täydellisesti tilaa suurissa keittiöissä tai studio -huoneistoissa.
 3. Olemassa olevat tuolit voidaan helposti sijoittaa työtason alle säästäen paljon tilaa.
 4. Baaripöydät näyttävät esteettisesti miellyttäviltä ja muodikkailta.
 5. Baarin takana on erittäin kätevä ja niitä on kaksi. Jos haluat keskustella jostakin, sinun ei tarvitse venytellä koko pöytää..

Baaritiskit on helppo puhdistaa ja puhdistaa. Työtaso on yleensä sileärakenteinen, joten neste ja murut poistuvat siitä välittömästi.

Baaritason haitat:

 • Useimmissa tapauksissa baaritiskit sopivat nuorille tai keski-ikäisille, koska vanhusten ei ole kovin kätevää istua alas ja nousta tällaiselta pöydältä..
 • Raskaana olevien naisten on myös oltava varovaisia ​​tällaisissa pöydissä..
 • Korkeat huonekalut voivat aiheuttaa vammoja putoamisen vuoksi.

Baaripöydät ovat hyödyllisiä ja mukavia omalla tavallaan, ja huolimatta niistä johtuvista haitoista niitä käytetään edelleen keittiön sisätiloissa. Monet haitat voidaan ratkaista, esimerkiksi riittää, että ostat raskaita tuoleja selkänojalla ja sitten turvallisuusongelma ratkaistaan ​​hetkessä..

Säännöt baaripöydän ja -tuolien valitsemiseksi keittiöön

Baarin pöytä ja tuolit keittiöön ovat nyt erottamaton osa keittiötilaa. Kun valitset identtisiä keittiökalusteita, noudata aina vähintään kolmea kriteeriä.

Baaripöytä jakaa huoneen ruokasaliksi ja keittiöalueeksi: tämä pätee erityisesti pieniin keittiöihin, joissa jokainen neliösenttimetri on tärkeä. Baaripöytä jakaa huoneen ruokasaliksi ja keittiöalueeksi: tämä pätee erityisesti pieniin keittiöihin, joissa jokainen neliösenttimetri on tärkeä.

Tärkeimmät kriteerit baaritiskiä ja tuoleja valittaessa:

 1. Keittiötangon ja -tuolien ensimmäinen sääntö on, että niiden on oltava mukavat. Kauniit huonekalut eivät tarkoita, että ne ovat mukavia ja käytännöllisiä. Erinomainen vaihtoehto on tuolit, joissa on ergonomiset istuimet, jotka noudattavat täysin ihmiskehon rakennetta. Tilavat pöydät laatikoilla ja leveät tuolit käsinojilla ovat mukavia..
 2. On parempi ostaa keittiön pöydät ja tuolit, kun remontti on valmis, siellä näet selvästi koko sisustuksen. Baaripöytien klassinen tyyli on saamassa suosiota, koska puutuotteet tuovat hyvää laatua ja näyttävyyttä. Muovimallit näyttävät meille omaperäisyyden korkean teknologian tyylillä. Voit myös valita materiaalien lisäksi myös tuotteiden sävyjä. Mutta tehokkain ratkaisu baaritiskille on lasinen pöytälevy..
 3.  Kun valitset pöytiä ja tuoleja, älä unohda sekä keittiön että koko rakenteen mittoja. Tangon korkeuden vakiomitat ovat 86-130 senttimetriä. Kapea tanko kestää 30-50 senttimetrin leveyden, kun taas vakiomalli on noin 60 senttimetriä. Baarituoleilla on myös oma vakiokorkeutensa – 75-85 cm, tuolin korkeuden tulisi olla 30 senttimetriä pöydän alapuolella, mieluiten.

Baarimittarin tekeminen omin käsin (video)

Baarikeittiön pöydät tulevat nopeasti tavallisten ihmisten jokapäiväiseen elämään. Etujensa – monipuolisuuden, mukavuuden, suhteellisen alhaisten kustannusten, esteettisen ulkonäön – ansiosta he ovat tuoneet mukanaan tietyn viehätyksen keittiötilassa, jonka monet voivat hankkia. Alkuperäiset suunnitteluideat voivat muuttaa makua koko sisustuksen suunnittelussa.

Esimerkkejä keittiön baaripöydistä (kuva)