Keinotekoinen keittiön pöytä – monumentaalinen ja käytännöllinen muotoilu

Materiaalilla on kaikki ominaisuudet, jotka ovat ihanteellisia keittiön pöydälle Materiaalilla on kaikki ominaisuudet, jotka ovat ihanteellisia keittiön pöydälle. Keittiössä kaiken tulee olla kätevää, mukavaa ja kaunista. Tämä koskee suurelta osin myös työskentelyaluetta. Tietenkin on erittäin tärkeää, että pöydän kanssa on mukava työskennellä ja se palvelee mahdollisimman pitkään. Mutta mikä vähemmän tärkeää, haluan, että pöytä näyttää esteettisesti miellyttävältä ja kalliilta, enkä halua piilottaa sitä häikäisevästi öljykankaan alle. Ja tässä kannattaa kiinnittää huomiota keinotekoiseen kiveen.

Mikä on keinotekoinen kivi

Keittiön pöydät, joissa on mustaa keinokiveä, näyttävät poikkeuksellisilta, ja lisäksi ne ovat erittäin käytännöllisiä Keittiön pöydät, joissa on mustaa keinokiveä, näyttävät poikkeuksellisilta, ja lisäksi ne ovat erittäin käytännöllisiä

Tämä materiaali on moderni komposiitti, jossa yhdistyvät luonnonkiven ja muovin edut. Nykyään tätä materiaalia on monia lajikkeita. Sen laatu riippuu pitkälti siitä, mistä komponenteista se on valmistettu..

Erilaisia ​​värejä

Yhdessä taulukossa voidaan yhdistää eri värejä ja tekstuureja sisältävä tekokivi Yhdessä taulukossa voidaan yhdistää eri värejä ja tekstuureja sisältävä tekokivi

Värivalikoima on yksi tekokiven tärkeimmistä eduista. Koska väri määritetään väripigmenttien tai luonnonkiven sirujen avulla, tekokivestä valmistetuilla pöydillä voi olla hyvin erilainen väri, jopa sellainen, jota ei löydy luonnonkivistä. Ja tämä laajentaa suuresti suunnittelumahdollisuuksia. Nyt suunnittelija voi jopa luoda täysin futuristisen sisustuksen fluoresoivilla hohtavilla pöytälevyillä pöydissä – töissä tai ruokailussa.

Värivaihtoehtoja on monia. Nämä ovat luonnollisia sävyjä, kirkkaita puhtaita värejä ja kuviollisia värejä. Työtaso voi olla kiillotettu tai matta. Tämä laajentaa myös suunnittelumahdollisuuksia..

Tärkeä: Ruokapöydille voit valita erilaisilla lisäosilla upotetun kiven: tällaiset pöydät näyttävät erittäin kunnioittavilta. Mutta työpöydillä upotus ei ole sopiva – tässä eri värejä sisältävä tekokivi on sopivampi..

Tekokiven edut

Huolimatta siitä, että materiaali on kylmää, tällainen pöytä ei millään tavoin vaikuta keittiön mukavuuden ilmapiiriin. Huolimatta siitä, että materiaali on kylmää, tällainen pöytä ei millään tavoin vaikuta keittiön mukavuuden ilmapiiriin.

 • kestävyys: tekokivi palvelee hyvin pitkään – useita vuosikymmeniä;
 • helppo käsitellä: toisin kuin luonnonkivi, komposiittimateriaalit on paljon helpompi leikata ja ne voidaan muotoilla mihin tahansa muotoon. Tämä laajentaa myös suunnittelumahdollisuuksia;
 • kivi ei ime vettä ja likaa;
 • Kivi ei muutu ajan myötä eikä muuta ulkonäköään ja väriä;
 • kestää ultraviolettisäteilyä eikä haalistu auringossa;
 • kestää erilaisia ​​mekaanisia rasituksia;
 • hygieeninen: helppo puhdistaa, kestää kemiallisia pesuaineita.

Tästä materiaalista valmistettujen työtasojen hinta on melko korkea. Mutta samaan aikaan se on paljon pienempi kuin luonnonkiven hinta. Siksi voit luoda komposiittimateriaaleista kalliita kunnioitettavia sisätiloja investoimalla paljon vähemmän rahaa..

Materiaalityypit

Akryylinen keinotekoinen kivi on kätevä, koska sen avulla voit tehdä pöydän melkein mihin tahansa muotoon Akryylinen keinotekoinen kivi on kätevä, koska sen avulla voit tehdä pöydän melkein mihin tahansa muotoon Akryylikivestä valmistettu pöytä voidaan tehdä yksinkertaisesta muodosta, mikä säästää paljon rahaa Akryylikivestä valmistettu pöytä voidaan tehdä yksinkertaisesta muodosta, mikä säästää paljon rahaa

Koko keinotekoinen kivi on jaettu kahteen ryhmään:

 • akryylikivi;
 • agglomeraatti.

Akryylikiven perusta on akryylihartsi. Sitä täydennetään erilaisilla täyteaineilla – luonnonkivilastut, väripigmentit, kvartsihiekka.

Akryylikivellä on monia etuja – se on helppo leikata, naarmuttaa ja kestää vettä, siinä on laaja valikoima värejä ja se on kevyempää kuin agglomeraatti. Akryylipöydät voivat olla lähes minkä tahansa muotoisia. Ja kaikki materiaalin erityispiirteiden ansiosta – lämmityksen aikana se muuttuu pehmeäksi ja sille voidaan antaa mikä tahansa muoto. Akryylikiveä käytetään erityisen usein ruokailutilojen valmistukseen. Tällainen pöytä ei voi olla vain pyöreä tai soikea – voit tehdä kahdeksankulmaisen muotoilupöydän tai hienoja päitä. Myös monimutkaiset sohvapöydät, olohuoneen pöydät, työpöydät on valmistettu akryylikivestä..

Agglomeroidulla kivellä on suunnilleen samat edut, mutta se painaa paljon. Agglomeraatin edut:

 • erityinen lujuus;
 • kulutusta ja naarmuja kestävä;
 • äärimmäisten lämpötilojen kestävyys;
 • kosteudenkestävyys.

Agglomeraattikeittiöpöydälle on ominaista kestävyys erilaisille vaurioille ja pitkä käyttöikä Agglomeraattikeittiöpöydälle on ominaista kestävyys erilaisille vaurioille ja pitkä käyttöikä

Tällaiset työtasot eivät pelkää työskennellä niiden kanssa veitsellä; lämpimiä ruokia. Agglomeraatti sopii paremmin työpöydälle, joka tarvitsee erityistä lujuutta ja mekaanisten vaurioiden kestävyyttä. On parasta tehdä siitä työpöytä, joka muuttuu ikkunalautaksi.

Tärkeä: Luonnonkivilastuilla täytettyä keinokiveä on vaikeampi leikata. Siksi tällaista kiveä käytetään yksinkertaisten geometristen muotojen taulukoiden tuottamiseen..

Taulukotyypit

Keinokivipöydillä voi olla erilaisia ​​tarkoituksia.. Useimmiten keinotekoista kiveä käytetään seuraavien valmistukseen:

 • keittiön työpöytä – työalue ruoan leikkaamiseen;
 • ruokapöydät keittiöihin ja ruokailutiloihin;
 • sohvapöydät;
 • työpöydät toimistoon.

Keinotekoisesta kivestä valmistettu ruokapöytä on kirkas suunnittelutyö, joka herättää huomiota Keinotekoisesta kivestä valmistettu ruokapöytä on kirkas suunnittelutyö, joka herättää huomiota Kivisiä sohvapöytiä löytyy harvoin, mutta on myönnettävä, että tämä ratkaisu on hyvin alkuperäinen. Kivisiä sohvapöytiä löytyy harvoin, mutta on myönnettävä, että tämä ratkaisu on hyvin alkuperäinen. Tällainen työtaso ei ole vain keittiön suunnittelun koriste, vaan myös käytännöllinen. Tällainen työtaso ei ole vain keittiön suunnittelun koriste, vaan myös käytännöllinen. Kivinen työtaso ja ruokapöytä yhdellä värinäppäimellä näyttävät melko hyviltä. Kivinen työtaso ja ruokapöytä yhdellä värinäppäimellä näyttävät melko hyviltä.

Joka tapauksessa tekokivestä valmistettu pöytä näyttää erittäin tyylikkäältä ja kunnioitettavalta. On pidettävä mielessä, että kun valitset tätä materiaalia, sinun on varmistettava, että koko huoneen suunnittelu vastaa materiaalin tasoa – tekokivestä valmistettu pöytä näyttää naurettavalta halpojen huonekalujen ympäröimänä ja halvan taustalla tapetti.

Tärkeä: Yksi pöytälevy voidaan valmistaa tekokivestä tai koko tuote voidaan valmistaa siitä. Tämä tekee tuotteesta kuitenkin raskaamman ja kalliimman. Siksi he mieluummin valmistavat vain pieniä huonekaluja kokonaan tekokivestä – design -muotoisia sohvapöytiä. Tässä tapauksessa jalka voi olla myös kivestä..

Valintasäännöt

Värin valinta riippuu täysin huoneen suunnitteluratkaisusta ja talon asukkaiden mieltymyksistä. Silti asiantuntijat neuvovat olemaan valitsematta täysin mustia tai hyvin tummia pintoja. Niissä ajan mittaan näkyvät naarmut näkyvät nopeammin.

Jos pelkäät, että musta työtaso on peitetty naarmuilla - valitse musta kivi, jolla on erilainen rakenne - niin naarmut eivät näy Jos pelkäät, että musta työtaso on peitetty naarmuilla – valitse musta kivi, jolla on erilainen rakenne – niin naarmut eivät näy

Siksi muuten monet asiantuntijat suosittelevat työskentelyalueen keskittymistä rakeisiin pintoihin, pintoihin, joissa on erivärisiä pilkkuja ja kuvioita. Keittiön veitsen naarmut ovat käytännössä näkymättömiä, ja työpöydälle tämä on erittäin tärkeää.

Miten ostaa

Tällaisia ​​pöytiä on melko vaikea löytää myynnistä. Yleensä ne tehdään yksittäisen projektin mukaan. Tällaisia ​​pöytiä on melko vaikea löytää myynnistä. Yleensä ne tehdään yksittäisen projektin mukaan. Yksinkertaisen muotoiset kivipöydät esitetään valikoimassa melko laajalti, joten voit helposti noutaa ne keittiöön Yksinkertaisen muotoiset kivipöydät esitetään valikoimassa melko laajalti, joten voit helposti noutaa ne keittiöön

Nykyään voit yhtä menestyksekkäästi ostaa komposiittimateriaalista valmistetun pöydän tai antaa sen valmistukseen erikoistuneelle yritykselle. On paljon halvempaa ostaa valmis pöytä. Tällä polulla on kuitenkin kaksi merkittävää haittaa:

 • tällaisella pöydällä on vakiomuoto – suorakulmainen, soikea tai pyöreä;
 • ei ole niin paljon värivaihtoehtoja.

Oman luonnoksesi mukaan on järkevää tehdä pöytä, jos tarvitset alkuperäisen muodon yksittäisille huonekaluille tai muodoille tai jos keksit alkuperäisen keittiön tai muun huoneen konseptin.

Samaan aikaan mittatilaustyönä valmistetut pöydät voidaan jopa sisustaa erilaisilla sisustuksilla tai tehdä keinotekoisella kivellä. Helmimustalla upotetut monogrammit näyttävät erittäin alkuperäisiltä.

Pöytien valmistus oman suunnittelun mukaan erikoistuneissa yrityksissä ei yleensä vie paljon aikaa..

Mikä määrittää yksittäisen projektin pöydän kustannukset

Tekokivestä valmistetun pöydän lopulliset kustannukset riippuvat paitsi materiaalityypistä myös itse pöydän muodosta Tekokivestä valmistetun pöydän lopulliset kustannukset riippuvat paitsi materiaalityypistä myös itse pöydän muodosta

Se riippuu monista tekijöistä, mukaan lukien lähtöaineen hinta, sen käsittelyn monimutkaisuus, pöytälevyn kokoonpanon monimutkaisuus, muiden kivipöydän osien, mukaan lukien jalat, olemassaolo tai puuttuminen.

Lisäkoriste tuo tuotteeseen lisäarvoa. On myös pidettävä mielessä, että mitä paksumpi pöytälevy, sitä korkeampi pöydän hinta..

Suunnittelumahdollisuudet

Kivitaso näyttää upealta - moderni ja erittäin tyylikäs Kivitaso näyttää upealta – moderni ja erittäin tyylikäs Hyvin usein kiveä käytetään yhdessä kipsilevyn kanssa. Hyvin usein kiveä käytetään yhdessä kipsilevyn kanssa. Vaalean kivinen työtaso on erittäin käytännöllinen ja lisäksi jättää sisätilan Vaalean kivinen työtaso on erittäin käytännöllinen ja lisäksi jättää sisätilan "lämmin" ja viihtyisä

Ei vain edellä mainitut tuotteet voidaan valmistaa tekokivestä. Kiinteä pöytä näyttää erittäin vaikuttavalta, ja siinä yhdistyvät pesuallas, työskentelyalue, liesitaso ja ikkunalauta. Tämä työtaso luo yhden keittiön tilan ja tekee siitä erittäin toimivan, tyylikkään ja modernin..

Tavallisen keittiön pöydän lisäksi voit tehdä baaritiskin. Täällä myös keinotekoinen kivi on hyödyllinen. Tällainen baaritiski näyttää erittäin kalliilta ja kunnioitettavalta..

Hoitosäännöt

Keinotekoisesta pöydästä huolehtiminen on erittäin helppoa – ne on vain pestävä, kun ne likaantuvat. Koska materiaalilla ei ole huokosia, se ei päästä likaa ja vettä läpi. Siksi se ei värjää edes väriaineista, toisin kuin jotkut luonnonmateriaalit, kuten marmori ja puu. Ja kemiallisten reagenssien kestävyys mahdollistaa minkä tahansa puhdistusaineen käytön.

Kivi on erittäin käytännöllinen materiaali, koska se ei ainoastaan ​​kestä vaurioita, vaan myös piilottaa pienet puutteet Kivi on erittäin käytännöllinen materiaali, koska se ei ainoastaan ​​vaurioita kestävä, vaan myös piilottaa pienet puutteet

Huolimatta siitä, että tekokivi kestää hyvin mekaanisia vaurioita, siihen voi tulla naarmuja ajan mittaan. Mutta tämä ei ole pelottavaa – jauhamalla voit helposti poistaa ne ja palauttaa pinnan alkuperäiseen ulkonäköön.

Keinokivipöydät ovat melkein ihanteellinen ratkaisu keittiöön. Ne ovat kauniita, kestäviä ja erittäin käytännöllisiä. Kannattaa sijoittaa rahaa ostokseen kerran ja unohtaa korjaustyöt ja uusien huonekalujen ostaminen vuosikymmeniksi.

Keinotekoiset keittiön pöydät (kuvagalleria)