Idei originale de hol 2018: 3 opțiuni de proiectare

Chiar și un mic hol poate fi făcut frumos dacă vă gândiți corect la designul camerei. Chiar și un mic hol de intrare poate fi făcut frumos dacă vă gândiți corect la designul camerei. Un hol de intrare este o cameră care se află în fiecare apartament sau casă. Spațiul care atrage mai întâi ochiul oaspeților și creează impresia căminului. De aceea camera ar trebui să fie diferită de ceilalți. Pentru a fi elegant și modern, pentru a satisface toate gusturile proprietarului său, ținând cont de tendințele modei care se schimbă adesea. Designul holului va rămâne întotdeauna o tendință relevantă, indiferent de ce materiale sunt utilizate pentru decorare. Există un număr imens de opțiuni cu care se transformă holul, în adevăratul sens al cuvântului..

Reguli de bază pentru decorarea holurilor mici 2018

Mulți oameni au observat că semnul distinctiv al fiecărui coridor este dimensiunea camerei. Acest lucru se aplică atât clădirilor moderne de apartamente, cât și clădirilor din epoca sovietică. Coridoarele din ele sunt extrem de mici, așa că mulți cred că este foarte dificil să echipezi holul folosind soluții moderne de design..

Când amenajați un hol, este important să creați o atmosferă confortabilă în cameră. Când amenajați un hol, este important să creați o atmosferă confortabilă în cameră.

Reguli de înregistrare:

 1. Cel mai important lucru este că holul este combinat cu alte camere, în ceea ce privește direcția de proiectare;
 2. Holul de la intrare, ca orice altă cameră, ar trebui să creeze o atmosferă familiară și o atmosferă confortabilă;
 3. Când decorați, ar trebui să vă amintiți despre toate camerele și despre legătura dintre ele..

Designerii și arhitecții profesioniști susțin că chiar și cel mai mic apartament sau Hrușciov poate avea o renovare atractivă și la modă..

Este mai bine să decorați coridorul în același stil, fără a amesteca mai multe direcții. Aceasta este cea mai bună soluție pentru o cameră mică..

De mulți ani, stilul minimalist a fost foarte popular. Acest lucru se aplică proiectării oricărei camere. Nu uitați că, dacă holul sau bucătăria respiră un stil clasic, atunci coridorul ar trebui decorat cu elemente din această direcție. Astfel, obțineți un interior armonios și generalizat al coridorului..

Principalele direcții ale designului holului 2018: finisaje și materiale

Coridorul ar trebui să fie decorat nu numai la modă și frumos, ci și pentru a putea rezista abilităților de cross-country. În același timp, nu vă pierdeți aspectul. Decorarea camerei asigură utilizarea culorilor deschise, a elementelor și a obiectelor decorative.

O atenție deosebită trebuie acordată materialelor destinate finisării suprafețelor. O atenție deosebită trebuie acordată materialelor destinate finisării suprafețelor.

Un hol de intrare este o cameră lipsită de iluminat natural. Toate opțiunile trebuie luate în considerare.

Experții recomandă utilizarea materialelor care au anumite caracteristici. Ei trebuie să reziste diferitelor influențe din exterior.

Materiale recomandate pentru finisarea holului:

 • Pardoseli și panouri care pot rezista la umezeală;
 • Materiale care nu necesită îngrijiri speciale, astfel încât să își păstreze aspectul original după curățare;
 • Materiale care vor rezista la solicitări mecanice.

O atenție deosebită trebuie acordată pardoselii atunci când decorați holul. Materialele trebuie să reziste la sarcini grele și permeabilitate.

Holuri la modă 2018: fotografii, culori și idei originale

Toți designerii recomandă utilizarea de culori deschise pentru decorarea holului. De exemplu, pentru un coridor mic, este potrivit cel mai simplu tavan alb. Nu experimentați cu modele pe mai multe niveluri. Vor fura spațiu util, care este deja rar. Va crea doar mai multe probleme în procesul de înregistrare.

Pentru decorarea pereților pe hol, puteți utiliza tapet de vinil cu un model frumos. Pentru decorarea pereților pe hol, puteți utiliza tapet de vinil cu un model frumos.

Panourile de perete cu imprimare foto sau imagini de fundal contrastante sunt foarte populare..

Puteți decora peretele cu piatră artificială sau naturală. Dar numai într-o culoare deschisă. Imitarea unui zid de beton este permisă.

Idei originale:

 1. Puteți decora pereții holului cu tapet de vinil, lichid sau metalizat;
 2. Tencuială decorativă;
 3. Placi ceramice;
 4. Combinați pardoseala și laminatul.

Gresia, de exemplu, este un material durabil care poate rezista la orice. Va servi mult timp și își va menține aspectul. În cazul unei combinații de materiale, plăcile pot fi așezate la intrarea în apartament. Și decorați intrarea în camera de zi cu laminat.

Decor interior interior coridor 2018: mobilier

Nu toți oamenii își pot imagina un dulap mare și încăpător într-un hol mic. Dar acest lucru este destul de real. De exemplu, un sistem încorporat este perfect pentru o familie numeroasă. Designul vă va permite să stocați nu numai pantofi, ci și pălării, precum și alte accesorii.

Holul va deveni practic și confortabil dacă există un mobilier frumos și funcțional. Holul va deveni practic și confortabil dacă există un mobilier frumos și funcțional.

Pentru un coridor mic, designerii recomandă și culori deschise pentru a alege mobilierul..

În plus față de dulap, puteți alege rafturi spațioase speciale pentru un hol mic. Nu ocupă mult spațiu, dar vă permit să stocați un număr mare de lucruri.. 

Mobilier pentru hol 2018:

 • Dulap;
 • Rafturi;
 • Mobilier cu fronturi netede.

În procesul de decorare a coridorului, nu uitați de lumină. Deoarece nu există ferestre, atunci se recomandă să puneți lumini luminoase sau chiar mai bune, în mai multe puncte. În plus față de lampa centrală, instalați aplice suplimentare sau lămpi mici în zona oglinzii.

Nuanțe la modă în designul interior al holului 2018: articole noi

Designerii profesioniști recomandă experimentarea. Dar nu te lăsa purtați. Puteți alege tonuri deschise sau neutre pentru decorarea holului. Totul depinde de dimensiunea camerei în sine. Moda modernă susține contrastele. De exemplu, dacă agățați o imagine și o completați cu lămpi sau puneți figurine extraordinare, o cameră îngustă va deveni mai frumoasă..

Astăzi, cele mai populare nuanțe pentru decorarea holului sunt albul și nisipul. Astăzi, cele mai populare nuanțe pentru decorarea holului sunt albul și nisipul.

Culori recomandate:

 • Alb;
 • Gri;
 • Bej;
 • Nisip.

Aceste nuanțe vor sta la baza pânzei. Pe el se pot crea contraste interesante. Principalul lucru este să alegeți decorul potrivit. Pentru incluziuni individuale, puteți alege roz sau lavandă, stacojiu sau albastru. Doar nu o culoare prea strălucitoare.

Designul interior alb-negru al camerei rămâne popular. Sunt discrete, grațioase și incredibil de elegante..

Naturalitatea și naturalețea rămân mereu la modă. De asemenea, elemente și culori naturale. Prin urmare, holul poate fi completat cu lucruri naturale, precum lemnul sau bambusul. Piatra va arăta, de asemenea, superb.

Cum să organizăm în mod corespunzător interiorul unui mic hol 2018

Este rar să găsești un coridor mare într-o casă modernă. Majoritatea apartamentelor au holuri mici. Dar acest dezavantaj nu vă împiedică să organizați spațiul util așa cum doriți. În același timp, respectând toate tendințele modei moderne.

Stilul minimalismului este minunat pentru un hol mic, unde este important să nu aglomerați spațiul cu mobilier inutil Stilul minimalismului este minunat pentru un hol mic, unde este important să nu aglomerați spațiul cu mobilier inutil

Sfaturi utile pentru organizare:

 1. Este suficient să adere la minimalism;
 2. Necesar culori deschise. Sunt întotdeauna potrivite pentru o cameră mică, fără ferestre. În plus, sunt în mod constant la vârful popularității..
 3. Nu alegeți mobilier mare. Un dulap compact va fi suficient.
 4. Designerii recomandă oglinzile suspendate. Datorită lor, nu numai că extinde vizual spațiul. Holul capătă un aspect interesant și scump.

Dacă nu utilizați mobilier sau accesorii decorative, spațiul va deveni spațios..

Formele simple și o suprafață netedă sunt regulile de bază pentru un spațiu vizual mare..

Orice iluminat bine gândit va fi doar un decor. Va ajuta la transformarea camerei.

Ultima atingere în designul holului în 2018

Designerii moderni oferă multe opțiuni pentru modul de decorare a holului, ținând cont de tendința modei de astăzi. Puteți utiliza nu numai detalii arhitecturale pentru a sublinia stilul proprietarului camerei. Există multe opțiuni pentru a vă ajuta să vă transformați holul..

Elementele de decor originale vor ajuta la transformarea interiorului holului neobișnuit și elegant. Elementele de decor originale vor ajuta la transformarea interiorului holului neobișnuit și elegant.

Idei populare:

 • Nu toată lumea acceptă utilizarea covoarelor de pe hol. Și acest lucru nu este surprinzător. Produsele își pierd rapid aspectul și necesită o curățare constantă. Dar covorul nu trebuie așezat imediat sub uși..
 • Iluminat decorativ. Ideea de design a fost deja menționată. Dar acest detaliu vă permite să decorați orice cameră. Iluminatul va face holul unic și original, de exemplu, sub formă de veioze.
 • Au fost menționate și oglinzile. Dar este demn de remarcat faptul că un coridor fără oglindă nu este un hol. Acest articol ajută nu numai la extinderea vizuală a camerei, ci și la decorarea acesteia. Oglinda va difuza și lumina, iar holul va deveni mai luminos..
 • Pentru a transforma pereții holului, nu este necesar să atârnați pe ele obiecte voluminoase, puteți alege lucruri mici de colecție.

Când creați un interior, trebuie să vă amintiți despre armonie și regularitate. Să existe o legătură între toate camerele și o direcție generală. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să te concentrezi pe un singur stil. Moda modernă este atât de largă încât există cu siguranță o opțiune potrivită..

Tipuri de holuri 2018 (video)

Designerii nu încetează să repete că holul este camera care creează prima impresie nu numai a întregii case, ci și a proprietarului acesteia. Dacă nu puteți crea interiorul camerelor într-un stil strict uniform, nu contează. Puteți oricând trece de la hol la bucătărie, dormitor sau sufragerie folosind ușile interioare. Pe de o parte, produsul poate fi realizat în același stil cu holul. Pe de altă parte, ușa poate fi decorată în stilul camerei unde duce. Această soluție originală vă va permite să decorați toate camerele într-un mod neobișnuit, menținând în același timp o linie subțire între ele..

Proiectare hol (fotografie interioare)