Interessant quilling: gør-det-selv voluminøs pik

Oprindeligt blev quilling oversat fra engelsk som en fuglefjer. Vridningsteknik Quilling hane kan forbedre interiøret betydeligt. Quilling hane er i stand til betydeligt at forbedre udseendet af det indvendige papir har eksisteret i lang tid, eller for at være mere præcis, næsten fra det 15. århundrede f.Kr. Tidligere blev papirstrimler viklet omkring spidsen af ​​en kuglepen. Sådanne emner blev brugt til at dekorere ikoner, malerier og simpelthen klostrets lokaler..

Hvad du har brug for for at lave en quilling -stil haner

Craft quilling haner kan have et meget anderledes udseende.

I særdeleshed:

 • Bind;
 • Bølgepap;
 • Flad.

Gør-det-selv haner kan laves af enhver størrelse, type og indretning.

For at lave en hane skal du bruge en quilling syl og andre værktøjer, der kan købes i en håndværksbutik For at lave en hane skal du bruge en quilling syl og andre værktøjer, der kan købes i en håndværksbutik

Men først skal du forberede det nødvendige sæt værktøjer:

 1. Hovedværktøjet er en speciel quilling syl, der har et håndtag, et skaft og en spids, der ligner øjet på en stor nål. Det er med dens hjælp, at papir er pakket ind, og skabelsen af ​​spiraler.
 2. Nogle nålekvinder bruger faktisk en stor nål, der sidder fast i en vinkork, for ikke at skade sig selv og ikke miste så små værktøjer..
 3. Inderlige quillingister foretrækker ikke kun at lave andres håndværk, men også dekorere dem under arbejdets gang. For at være mere præcis bruger de en såkaldt papirkryper..
 4. Derudover kan du tage bølgepapir for at overføre effekten til almindelige stykker papir..
 5. Der skal være en lineal, hvor der er cirkler med forskellige diametre, samt huller i andre former, for eksempel en firkant, som en falsk tulipan og så videre..
 6. Ikke en eneste mesterklasse i teknologi er komplet uden brug af PVA -lim, og det er tilrådeligt at vælge en, der straks bliver gennemsigtig og placeres i en beholder med en dispenser. Således bliver hænderne ikke snavsede, og det vil ikke være muligt at overdrive det med applikation..
 7. Sikkerhedsnåle, korkbræt, pincet og saks.
 8. Nogle mennesker bruger orange pinde til at arbejde med quilling..

For at virksomheden kan gå uden tilsyn og fejl, skal du være forsigtig.

Quillinghemmeligheder: forskellige haner

For begyndere kan det være meget svært at lave håndværk ved hjælp af quillingteknikken..

Denne type håndarbejde er imidlertid en ren fornøjelse og ikke mere..

Selv børn kan udføre en hane ved hjælp af quillingteknikken Selv børn kan udføre en hane ved hjælp af quillingteknikken

Der er nogle hemmeligheder omkring denne kunstform.

Ethvert håndværk skal være smukt, af høj kvalitet og attraktivt, det være sig:

 • Bølgepap postkort;
 • Juletræ håndværk;
 • Applikation og lignende.

Det er ikke kun ønskeligt, men også nødvendigt at følge nedenstående anbefalinger.

Værket skal opfylde forventningerne og tage hensyn til nuancerne:

 1. Papirstrimlerne skal komme af, ikke afskåret, hvilket vil gøre kanten tyndere og midten af ​​spiralen næsten usynlig.
 2. Limen skal påføres i en minimal mængde, så der ikke er overskud.
 3. Du kan ikke bruge det samme værktøj til at lave dele med forskellige bredder, da hver papirtype har sine egne specifikke instruktioner til brug af beholdningen..
 4. Værktøjets snit skal være i overensstemmelse med parametrene for striberne og papirets tæthed.

Inden du køber et værktøj, der er skabt til at lave et bestemt håndværk, skal du undersøge papirtætheden samt tykkelsen og længden af ​​komponenterne. Det vigtigste er ikke at skynde sig.

Rød hane ved hjælp af quillingteknik til en gave

En hane, der bruger quillingteknikken, vil være et smukt produkt, men du skal først sætte dig ind i grundlaget for quilling – spiraler.

En hane fremstillet ved hjælp af quillingteknikken er en fantastisk gave til enhver lejlighed En hane fremstillet ved hjælp af quillingteknikken er en fantastisk gave til enhver lejlighed

De er:

 1. En tæt rulle laves ved at rulle tæt, men åbner ikke, så snart den er klar. Det er nødvendigt at prøve så hurtigt og præcist som muligt at fastgøre den ydre hale på spiralen med lim, så vridningstætheden ikke falder.
 2. Der er også det modsatte – en løs rulle. For at gøre det er det nok at løsne twistet til den ønskede størrelse eller diameter, og gøre det samme. For at være mere præcis, er der en stikning af papirets hale til produktet. Der skal være lidt lim for at fjerne overskydende.
 3. Øje. For at gøre dette skal du klemme de 2 kanter af den runde spiral og holde i et par sekunder for at beholde formen.
 4. Romben er lavet ved at klemme 2 hjørner. Du skal først gøre det første par modsatte hjørner, derefter det andet for at opretholde ensartethed..
 5. En dråbe er et smukt quillingelement. Det gøres ved at klemme den ene kant af den runde spiral med en let overgang til midten. Dernæst skal du bøje den komprimerede hale let.
 6. En pil laves på samme måde som en dråbe. Den ene side er fastspændt i form af et hjørne. Og den modsatte halvcirkel skal også fastspændes på siderne og derved danne pilens retning.
 7. Dannelsen af ​​former som en trekant, en firkant, en halvcirkel er lige så let som afskalning af pærer. Selv en nybegynder kan klare en sådan opgave. Grundlæggende består lette kredsløb af netop sådanne elementer..

Selve vridningsprocessen udføres med et specielt værktøj, men for at danne modulet skal du lægge dine hænder, kræfter og ikke glemme limen.

Maksimal udholdenhed og træning giver mulighed for et minimum af tid til at udforske ikke kun de præsenterede simple typer moduler, men også mere komplekse – udvidede ruller.

Ved at kombinere mange forskellige detaljer vil det være muligt at skabe så urealistiske kunsthåndværk, malerier og dekorationer, at du ikke vil være i stand til at rive dig væk fra quilling.

Sådan arbejder du med mønstre til quilling af en hane, når du laver den

Hanen er et symbol på 2018, og at lave den med egne hænder er et meget reelt ønske..

Derudover mener mange, at hvis du selv laver symbolerne, kan du i det nye år:

 • At opnå succes;
 • Bliv mere succesrig;
 • Gør dine ønsker til virkelighed.

Der findes en lang række quilling -mønstre til download på Internettet. Der findes en lang række quilling -mønstre til download på Internettet.

Og i alt dette vil den meget brændende hane hjælpe. For at lave et nytårs symbol alene, skal du følge instruktionerne herunder trin for trin og også lære at bruge en assistent, f.eks. Et diagram. For begyndere frigives særlige enkle ordninger..

Du kan finde dem i:

 • Quilling bøger;
 • Håndværksbutikker;
 • Gratis tilgængelig online.

Mange nålekvinder foretrækker at lave ordninger fra almindelige børns farvesider..

Det er nok bare at dele elementerne i billedet i moduler i etaper og derefter lave enten en skabelon eller komponenterne selv.

I ordningen for fremstilling af værket skal der være en farvepalet med en obligatorisk angivelse af, hvor og hvilken slags skygge der skal placeres, samt en tegning af, hvad der vil blive skabt, i dette tilfælde en hane.

Som nævnt i afsnittet ovenfor er der utroligt mange moduler i quilling, og hver mester vælger dem, der er tæt på ham i ånd såvel som i udførelse. Naturligvis foretrækker mere erfarne nålekvinder både at lave ordninger på egen hånd og at lave de mest kreative moduler, nogle gange i deres eget design.

At designe en komposition ved hjælp af quillingteknikken med egne hænder er ekstremt interessant og spændende..

Hvorfor kan et quilling -hanefartøj være egnet?

Alt kan laves ved hjælp af quilling -metoden.

Quilling hane i en ramme ser godt ud i ethvert interiør, uanset dens stil Quilling hane i en ramme ser godt ud i ethvert interiør, uanset dens stil

For eksempel:

 • Juletræslegetøj i form af en bold;
 • Panel på pap;
 • Nøglering til børn og meget mere.

Det mest interessante er, hvor sådanne produkter kan anvendes. Svaret er meget enkelt – absolut overalt. Du skal ikke tænke på, at hvis vi taler om håndlavet kreativitet, betyder det, at dette er niveauet i en børnehave og ikke mere.

Faktisk bruges quilling over hele verden, og det bruges faktisk til at arbejde med børn, da det bidrager til udviklingen af:

 • Motor færdigheder;
 • Logisk tænkning;
 • Hurtighed.

Derudover arbejder mange mennesker med quilling, der afholdes træningskurser, og der er hele fællesskaber, hvor du kan finde dem, der er interesseret i det samme aktivitetsområde og udveksle erfaringer..

Produkterne selv ved hjælp af quillingteknikken kan være:

 • Juletræ dekoration;
 • Børns værelse indretning;
 • Håndværk i skole eller bare for at arbejde med et barn;
 • Smukke dekorative paneler;
 • Et smart og behageligt håndlavet postkort til en elsket en;
 • Smykker i form af smykker, såsom øreringe, halskæder eller armbånd;
 • Indretning til tasker, sko og handsker;
 • En smuk tilføjelse til garderobeartikler;
 • En glimrende løsning til at skabe smukke interiørkompositioner.

Som du kan se, er der mange muligheder.

Sådanne produkter ser især interessante ud på juletræer i det nye år..

For eksempel kan denne karakter som den gyldne kammuslinghane i vinter blive gæst i ethvert hjem, og børn vil blive særligt glade for dette..

Er det muligt at lave en hane – symbolet på 2018 med egne hænder med quillingteknik

Du kan gøre meget med dine egne hænder.

For at diversificere sammensætningen kan du udover hanen også lave kyllinger ved hjælp af quillingteknikken. For at diversificere sammensætningen kan du udover hanen også lave kyllinger ved hjælp af quillingteknikken.

Desuden uanset:

 • Størrelser;
 • Dimensioner;
 • Kompleksiteten af ​​ideen.

Det vigtigste er, at der ikke kun er en stencil, tegning og instruktioner ved hånden. For at være mere præcis er quilling en virkelig interessant aktivitet, men meget omhyggelig.

Det kræver den største omhu, vedholdenhed og præcision..

Så alt dette ikke bliver til udmattende og langt fra attraktivt arbejde, udover papir og værktøjer, skal du passe på nuancerne.

Netop om:

 • Der var en behagelig stemning omkring;
 • Arbejdspladsen er omhyggeligt udstyret, så ryg, nakke og arme ikke bliver følelsesløse;
 • Belysningen var fremragende, da det vil tage lang tid, og i svagt lys kan øjnene blive for trætte.

Sådanne forberedende aktiviteter vil bidrage til at gøre kreativiteten sjovere og mere effektiv..

En let quilling mesterklasse: en hane på egen hånd

For quilling er det ligegyldigt hvilket produktionsland papiret har, hvad der vil blive produceret, årets nye symbol eller det gamle. Sådan laver du en smuk brandhane?

Inden du begynder at lave en hane ved hjælp af quillingteknikken, anbefales det at se en træningsvideo med en mesterklasse Inden du begynder at lave en hane ved hjælp af quillingteknikken, anbefales det at se en træningsvideo med en mesterklasse

I dette tilfælde vil et panel af en hane blive overvejet, som nødvendigvis vil have en rød hale, som dette års symbolik..

 1. Værktøjer anskaffes.
 2. Papir købes. Det er meget lettere at købe et færdigt sæt, som indeholder det nødvendige antal strimler af den ønskede farve og størrelse.
 3. Ordningen søger. Hvis der købes et sæt, skal kredsløbet være inde.
 4. Modulemner laves.
 5. Delene limes gradvist til papir eller papbund og til hinanden for at øge styrken.
 6. Du skal lade håndværket tørre.
 7. Produktet er klar.

Overholdelse af teknologi er vigtig her.

Sådan laver du en volumetrisk hane -quilling -teknik

Det er let nok at lave flade spiraler. Dette er skrevet i mesterklassen ovenfor..

I den indledende fase af bekendtskab med sådan kreativitet er det virkelig let at gøre, både modulerne selv og håndværket, for eksempel:

 • Panel;
 • Postkort;
 • Billedkompositioner.

Der er en mere kompleks type quilling – volumetrisk. Denne quilling kaldes vestlig, da den er moderne, og opgaverne er meget vanskeligere end i den europæiske version..

For at hanen, der bruger quillingteknikken, ikke ser monoton ud, er det værd at bruge papir i forskellige farver, når du laver det. For at hanen, der bruger quillingteknikken, ikke ser monoton ud, er det værd at bruge papir i forskellige farver, når du laver det.

Volumetriske figurer i quilling -stilen kan være:

 • Sfærisk, hvor hver væg, det være sig en tekande eller et krus, er fremstillet af limemoduler langs konturet af dette produkt;
 • Plane-volumetrisk, som er lavet ved at lægge et lag af moduler på et andet;
 • Spiralformet eller med andre ord, store strimler papir, særlige strikkepinde tages, og den største og mest omfangsrige spiral skabes, hvorfra der laves julekugler, små håndværk i form af legetøj, bolde og så videre.

Det er svært at klare dette, men måske skal du bare øve dig. Over tid tager dette håndværk nye sider, og nu bruges det næsten overalt til at udvikle kreative evner..

Quilling hane (video)

Nu bruges quillingelementer til at dekorere alt, hvad dit hjerte begærer, og det er vigtigt at bemærke, at kun håndlavede elementer.

Detalje: quilling hane (fotoeksempler)