Delikate billeder til decoupage i stil med shabby chic

Du kan smukt dekorere en gammel ting og gøre den sofistikeret med en shabby chic decoupage Du kan smukt dekorere en gammel ting og gøre den sofistikeret ved hjælp af shabby chic decoupage Hvis du er fan af shabby chic -stilen, kan du sandsynligvis ikke kun lide interiører lavet i sit tema, ting, souvenirs, men også alt, hvad der er udført i denne retning med dine egne hænder. Selvfølgelig gøres det talentfuldt. Så meget kan gøres for at behage stilen takket være decoupage. Teknikken er ikke så vanskelig, da den kræver flid, opmærksomhed og tålmodighed. Men som følge heraf vil du modtage en ting, som du ikke får andre steder..

Smuk og blid: Lurvet chic decoupage

Det er stadig værd at “køre igennem” stilen. Alle fans af shabby chic kender nøjagtigt navnet på Rachel Ashwell, den britiske kvinde, der ændrede verden lidt. I slutningen af ​​firserne blev hun revet med af en usædvanlig forretning: for at bevæge sig væk fra minimalismen på det tidspunkt begyndte Rachel at købe gamle møbler og andre nysgerrige ting i ånden af ​​gamle engelske traditioner på loppemarkeder.

Den lurvede smarte decoupageboks vil perfekt dekorere interiøret i en stue eller soveværelse i provencalsk stil Den lurvede smarte decoupageboks vil perfekt dekorere interiøret i en stue eller soveværelse i provencalsk stil

Hun restaurerede disse ting – fra store møbler til tilbehør. Og snart tiltrak det indre af hendes hjem alles opmærksomhed. Rachel måtte lave ting at sælge, og den lurvede, chikke stil kom til. Hvis du elsker ham, er det svært at stoppe. Og hvis du forvandler almindelige møbler, tallerkener, kasser og flasker til en stilfuld shabby chic ting, vil du helt sikkert fortsætte med at lave disse fantastiske transformationer.

Hvor kan man få billeder af shabby chic til decoupage

Du kan selvfølgelig kigge efter passende trelags servietter på markedet. Du kan downloade de nødvendige baggrunde på Internettet, og du kan købe decoupagekort på håndværkere. De nødvendige billeder findes ofte på polske sider, engelske ressourcer.

Du kan finde billeder til decoupage i stil med shabby chic på Internettet Du kan finde billeder til decoupage i stil med shabby chic på Internettet

Så hvor får man billederne:

 • Download baggrunde, billeder på Internettet;
 • Bestil decoupagekort på særlige websteder (oftere udenlandske);
 • Køb servietter (trelag) med det ønskede motiv.

Bedre endnu, spar materiale til decoupage. Nogle gange, trods alt, kan det ønskede fragment klippes ud af stof. En anden gang vil du se servietter i en almindelig butik med smukke falmede roser på. Du kan chatte på fora, i grupper for mestre i decoupage og dele dine fund.

Er decoupage af shabby chic møbler kompliceret?

Ofte bestemmes kompleksiteten af ​​decoupage af dets volumen. Nogle gange vil decoupage af en flaske naturligvis tage mere tid end decoupage af en hel stol eller hylde. Det hele afhænger af det endelige mål, af antallet af lag, variationer af dekorative effekter.

Men hvis du er forelsket i den lurvede chikke stil, og vil begynde at ændre udseendet af dit hjem, så vil starten selvfølgelig ikke være med tilbehør, men med møbler. Det definerer alt. Et nyt liv i et værelse kan begynde med en stol. Og først da vil de små ting “indhente”. For mange er det letteste at omdanne bordet..

Et almindeligt træbord (måske allerede oprindeligt hvidt) skal være lidt tonet og dekoreret med billeder i en lurvet chic stil. Dette betyder ingen rige og lyse farver. Shabby chic betragtes som en verden af ​​pastelfarver. Vær også forsigtig med farve accenter..

Shabby chic stil er fantastisk til decoupage af et gammelt træbord Shabby chic stil er fantastisk til decoupage af et gammelt træbord

 Hvad bliver der ellers et interiørcenter efter decoupage:

 • Kommode – mal den gamle kommode, dekorér med decoupage, udskift beslag;
 • Gammelt klaver – det kan kun tjene som en dekorativ funktion;
 • Billedrammer eller paneler – start i det små;
 • Taburetter – ja, de mest almindelige, jeg vil selvfølgelig gerne have buede ben og anden dekorativitet, men decoupage af almindelig afføring kan overraske dig.

Hvis du starter transformationen fra køkkenet, kan det være decoupage af brødkasser, tallerkener, dåser til bulk. Eller decoupage en vandkande, en almindelig metal, som er billig i en isenkræmmer. Decoupage en tallerken er det allerførste skridt mod at opdatere dit køkkeninteriør. Dette vil i øvrigt højst sandsynligt være en dekorativ plade på væggen..

Graciøs decoupage: Lurvet chic bakke        

For at gøre dette skal du først og fremmest købe et stykke træ. Sørg for at slibe den for at fjerne defekter. Tør med alkohol, affedt overfladen. Fyld derefter bakken med træprimer. Efter tørring er bakken malet med brun maling, desuden ikke alle, men kun de områder, hvor det er planlagt at efterligne skrammer.

Hvis du planlægger at efterligne skrammer på objektet, skal bunden på forhånd males med brun maling. Hvis du planlægger at efterligne skrammer på objektet, skal bunden på forhånd males med brun maling.

Brug derefter et lys til at gnide kanterne, bunden af ​​bakken og siderne. Mal derefter med hvid akrylmaling to gange. Gør ikke lige streger, lad dem være kaotiske, rettet i forskellige retninger. Dette er grundlaget for dette arbejde, behandl disse trin omhyggeligt.

Bakke decoupage: Lurvet chic mesterklasse

Efter dette store arbejde skal du lave blomster. For eksempel skal du printe blomster på en printer, og derefter dække dem med flere lag lak, gerne mat. Skær derefter motiverne langs konturen, og sørg for at forlade de såkaldte kvoter.

Smukke og lyse billeder, der viser blomster, er velegnede til decoupage af en bakke. Smukke og lyse billeder, der viser blomster, er velegnede til decoupage af en bakke.

Hvad skal man så gøre:

 • Yderligere udskrifter skal tyndes ud. Læg dem i vand i 15 sekunder, og mens vandet er vådt, gnid det nederste lag papir med din finger. Gør dette, indtil tegningen er gennemsigtig..
 • Udskrifter limes til PVA, hæld lim under udskriften. Alligevel vil der være et vandtæt laklag ovenpå..
 • Ovenfra skal du trykke på serviet og fjerne overskydende lim, mens billedet ikke skal “forlade” eller rynke.
 • Hele bakken indsættes på samme måde..

Og så følger toning. Farvning af blomstermotiver udføres på flere måder – dette er enten kunstnerisk pastel eller skygger stærkt fortyndet med akrylmaling. Med en søjlebørste blandes pastellen, fortyndes først med vand.

Afslutning af bakken: shabby chic decoupage  

Derefter skal du tage sandpapir, som er ret grusomt, og slibe de områder, der blev behandlet med lyset. Dette gøres først på ydersiden og derefter på indersiden af ​​bakken. Derefter er bakken dækket med mat akryllak to gange, og tag en mat lak. Glans og shabby chic er polære ting.

For at bakken skal bevare sit udseende i lang tid, anbefaler eksperter at dække den med akrylmaling For at bakken skal bevare sit udseende i lang tid, anbefaler eksperter at dække den med akrylmaling

Hvis du ikke accepterer tunge stød, så gør dem ikke så desperat – du bør ikke blindt følge stilen, du kan kun gå efter dens motiver. Opnå derfor en effekt, der er æstetisk tættere på dig. I et ensemble med en sådan bakke kan du lave et tehus.

Moderigtige decoupagebokse i stil med shabby chic

Du kan dekorere æsken på samme måde. Det vigtigste er at forstå hovedtrækkene ved stilen og teknikker i decoupage, der hjælper med at genskabe denne stil. Der er flere nuancer, der bør vrides..

En smuk shabby chic decoupageboks vil være en vidunderlig gave til din kæreste eller kæreste En smuk shabby chic decoupageboks vil være en vidunderlig gave til din kæreste eller kæreste

Brugbar information:

 • Akrylmaling vil kun passe godt på en forberedt overflade – den skal slibes med sandpapir, fjernes støv og tørres af med en fugtig klud. Påfør derefter akrylprimer i tre lag.
 • Skrabene tegnes med et lys, paraffinen overtager reservatets funktion. Der bør ikke være for mange skrammer, gør dem i forskellige afstande fra hinanden.

Det næste punkt – lad altid malingen tørre grundigt. Fremskynd ikke processen ved at tørre med en hårtørrer, dette kan føre til defekter. Den bedste måde er at lade den tørre natten over..

Flot decoupage af flasker i stil med shabby chic

Og flasken vil blive dekoreret i omtrent det samme scenario. Sørg for at vaske flasken med sæbe og tør den tør inden decoupage. Ved påføring af lag, lad alle tørre godt. Efter påføring af alle lag maling slibes overfladen.

Hvis du beslutter dig for at frakoble en flaske, skal der lægges særlig vægt på beholderens hals og omhyggeligt dekorere den Hvis du beslutter dig for at frakoble en flaske, skal der lægges særlig vægt på beholderens hals og omhyggeligt dekorere den

Motiverne limes til flasken med en ventilatorbørste. Det er behageligt – det vil ikke rive tegningen. Flaskehalsen må ikke være tom, så tegningen påføres den med en skrå sidelæns. Tørrede motiver er dækket af et meget tyndt lag lak. Det er bedre at gøre det med en syntetisk børste..

Shabby chic decoupage (video)

Shabby chic -stilen er blid, sofistikeret, den indeholder både vintage og ædle toner, den er fuld af nåde og en slags særlig opfattelse af verden. Og dette kommer til udtryk i store ting, og i de fleste synes det ubetydelige småting. Lad kreativitet være din fornøjelse.

Gode ​​resultater!

I detaljer: mesterklasse om decoupage shabby chic (fotoeksempler)