Trendiga gardiner: foto, design av 2019, nya föremål

Vackra gardiner kommer att komplettera rummets design och bli en ljus accent i interiören. Vackra gardiner kommer att komplettera rummets design och bli en ljus accent i interiören. År 2019 skisseras nya trender inom inredning. Trendiga gardiner började integreras i rummets övergripande sammansättning och spela en nyckelroll för att skapa det önskade intrycket. En ovanlig eller ljus gardinmodell kräver en mer neutral väggdekoration, och vice versa, om väggarna lockar mycket uppmärksamhet är det bättre att välja en enklare skuren gardin för ett barn.

Modern design av gardiner för barnkammaren

Framväxten av ovanliga efterbehandlingsmaterial och den utbredda användningen av lysdioder har lett till att moderna gardiner väljs inte bara för möbler.

I valet måste du också ta hänsyn till det:

 • Rumsbelysningssystem, vägg- och takbelysning;
 • Färg och struktur på golv- och takbeläggningar;
 • Textilmaterial i rummet, klädsel, gobelänger, baldakiner.

Sådana teman för att dekorera en plantskola som rymden, stjärnhimlen och himmelska kroppar är fortfarande populära. Detta tema spelas ut både i dekorationen av taket och på gardinerna. Modern design kombinerar bekvämlighet och originalitet, ingen vill spendera hela dagen med rengöring, så lättskötta tyger är att föredra.

För ett barnrum bör du välja tyger av hög kvalitet som kännetecknas av miljövänlighet och hälsosäkerhet. För ett barnrum bör du välja tyger av hög kvalitet som kännetecknas av miljövänlighet och hälsosäkerhet.

Tyger används för att sy gardiner:

 1. Absorberar inte smuts;
 2. Antistatisk, samlar inte upp damm;
 3. Icke-blekning och icke-blekning vid tvätt;
 4. Ej veckande, självrätande precis vid fönstret.

Det finns över 20 varianter av syntetmaterial som hjälper till att skapa praktiska och fashionabla gardiner. En förutsättning som måste iakttas i barnkammaren är miljövänlighet för alla material..

Traditionella naturtyger används också för gardiner.:

 • Linné;
 • Bomull;
 • Ull;
 • Bambu.

Material kombineras med varandra i kombinationer med flera texturer, till exempel romerska persienner i linne med syntet och bomullsgardiner. Moderna modeller lägger inga begränsningar på kombinationen av olika snitt och material, tvärtom tenderar mode till eklekticism.

Moderiktiga gardiner gjorda av ovanliga material

Nya artiklar under 2019 som blir allt populärare är bomullsgardiner. Modellen ser ut som smycken på en fiskelinje eller tråd. Dekorationer för barnkammaren bör väljas i enlighet med barnets ålder. För yngre barn är större detaljer som är lätta att se på avstånd lämpliga. För äldre barn kan du använda alla dekorativa element. Gardinmodellen ska vara kort så att barnet inte bryter den medan den står på golvet och tillräckligt stark så att han inte sväljer pärlorna..

Du kan komplettera barnrummets inredning med vackra flerfärgade trådgardiner. Du kan komplettera barnrummets inredning med vackra flerfärgade trådgardiner.

Vilka material används nu för efterbehandling av glödtrådsgardiner:

 1. I barnkammaren för barn under 5 år: stora träbitar, pärlor, mjuka bollar, fluffiga fjädrar, stjärnor, lysande bollar och många andra intressanta saker. Om barnkammaren är i nautisk stil är små båtar, snäckor, sjöjungfrur eller fisk lämpliga. Stickade och flätade gardiner är ovanliga och helt säkra nyheter för barn..
 2. I barnkammaren för barn från 5 till 10 år: mindre pärlor av metall, trä, glas, plast. För äldre barn används buglar, pärlor, strass eller kristaller. En modell som ser ut som ett brusande kristallvattenfall gör rummet riktigt fantastiskt.
 3. Det finns inga begränsningar för barn över 10 år. Du kan till och med göra fashionabla gardiner med dina egna händer, ta fram en modell med ditt barn, utveckla en design och implementera en idé i enlighet med författarens idé..

Ibland tror föräldrar att pojkar inte är intresserade av att samla gardiner eller inreda ett rum..

Faktum är att många killar gillar att göra kulor eller strängpärlor. Det finns en modell av trådgardiner gjorda av trådtrådar eller färgade rep. Om sonen är engagerad i vävning kommer han gärna att sätta ihop modemodeller själv, komma med sin egen design för sitt rum. Det viktigaste är att erbjuda barnet ett gemensamt projekt..

Gardiner för plantskolan: fotonyheter 2019

Du kan få inspiration genom att bläddra i galleriet med redan implementerade designlösningar.

Gardiner 2019 är en varierad och varierad palett med alternativ, där det finns plats för all fantasi..

Kaskad- och flerskiktade gardiner, tunn och transparent tyll, strikt eller genomarbetat snitt – designern är inte längre begränsad av en stil. Modemodeller skapas i korsningen av olika stilistiska trender. Idén om syntes av olika stilar skapar sådana nyheter som kommer att dekorera barnkammaren på ett ovanligt och elegant sätt. Man bör komma ihåg att för att upprätthålla renheten i rummet är det bättre att välja medellånga eller korta gardiner..

Längd och färgschema för gardiner i barnkammaren måste väljas med hänsyn till barnets ålder Längd och färgschema för gardiner i barnkammaren måste väljas med hänsyn till barnets ålder

Hur man, beroende på barnets ålder, väljer längden på gardinerna:

 • Från födseln till ett år, korta, trendiga gardiner som fästs direkt på fönsterkarmen är bäst. Eller en modell av romerska persienner gjorda av ett tätt och lättskött tyg. Den unga mamman kommer inte att ha mycket ledig tid att hela tiden tvätta och stryka gardinerna, så den praktiska sidan av frågan måste tänkas ut i förväg. Den romerska persiennen öppnar tyst och väcker inte barnet.
 • 1 till 5 år gammal behöver gardiner av medellängd eller kort. Barnet börjar gå, det kan falla och fastna i långa gardiner. Det finns fall där en löst monterad taklist föll på barn. Vid 2-3 år utforskar barnet aktivt världen, han kommer att gömma sig bakom gardinerna, dra dem och hänga på dem. Medellängden är en duk som slutar 2-3 cm före nivån på fönsterbrädan.
 • 5 till 10 år gammal korta, medellånga och långa modeller kan användas, men mycket långa blad som samlar mycket damm är inte lämpliga.
 • Från 10 år du kan använda gardiner av valfri längd och i vilken stil som helst, barnet är redan tillräckligt gammalt för att självständigt tvätta golvet i barnkammaren. Även mycket långa barock- eller rokokogardiner kan hållas rena om barnet tvättar golvet två gånger i veckan.

Om barnet redan är i en ganska medveten ålder kan du ta reda på i vilken stil han skulle vilja se sitt rum, föreslå alternativ och tillsammans göra drömmen till verklighet.

Gardindesign: nytt 2019 – valet av omtänksamma föräldrar

Modern gardindesign fokuserar på brandsäkerhet, miljövänlighet i material och naturlig skönhet.

Innan du köper gardiner måste du bekanta dig med deras kvalitet och tillverkare. Innan du köper gardiner måste du bekanta dig med deras kvalitet och tillverkare.

Varje större tillverkare bryr sig om sin image och försöker överraska kunderna med omsorg om sin hälsa och miljön. Därför är det inte svårt nu att välja nya artiklar till barnkammaren bland hela sortimentet..

Gardiner i modern stil: vad är moderiktigt och vad är det inte

Det finns inga begränsningar för kreativitet, och renovering är utan tvekan ett kreativt projekt..

Du kan bekanta dig med nya produkter och alternativ för vackra gardiner på Internet Du kan bekanta dig med nya produkter och alternativ för vackra gardiner på Internet

Men om du vill välja gardiner exakt i 2019 års trender, vilka alternativ är bäst att inte använda:

 • Mormors färger, stora och mycket catchy tryck;
 • Lyxen på 90 -talet, tunga förgyllda gardiner med tofsar och en klocka för tjänare är inte lämpliga för en plantskola;
 • Patchwork, det är bättre att undvika gardiner i en bur, med stiliserade lappar i stil med Prostokvashino.

Nya föremål från en trasa eller olika tyger ser bra ut i en plantskola bara om författaren kompetent har kombinerat olika fragment i färg..

Vilka idéer är för närvarande på topp i popularitet:

Färgade persienner;

Färgade persienner Färgade persienner

Fotogardiner med bilder av seriefigurer och seriefigurer;     Fotogardiner med bilder av seriefigurer och seriefigurer Fotogardiner med bilder på tecknade och seriefigurer

Gardiner i orientalisk stil som i anime.

Bland ungdomar älskar många barn svarta och mörkröda gardiner, detta skapar en atmosfär av skydd och säkerhet hos barnet, som är så bristfälligt vid 12-16 år..

Svarta och mörkröda gardiner för tonåringar Svarta och mörkröda gardiner för tonåringar

För yngre barn är gardiner med deras favoritkaraktärer det mest önskvärda..

För yngre barn är gardiner med sina favoritkaraktärer det mest önskvärda. För yngre barn är gardiner med deras favoritkaraktärer det mest önskvärda.. För yngre barn är gardiner med deras favoritkaraktärer det mest önskvärda. För yngre barn är gardiner med deras favoritkaraktärer det mest önskvärda.. För yngre barn är gardiner med deras favoritkaraktärer det mest önskvärda. För yngre barn är gardiner med deras favoritkaraktärer det mest önskvärda..

Trendiga gardiner 2019 (video)

De flesta barn är likgiltiga för geometriska mönster och föredrar objektbilder. Små barn älskar mjuka gardiner i färska färger, och alla kommer utan undantag att se ovanliga och mousserande gardiner..

Design av trendiga gardiner 2019 (foto i interiören)