Smukke tylgardiner til den moderne stue

Tyl gardiner er meget relevante for private huse eller øverste etager. Tylgardiner er meget relevante for private huse eller øvre etager Hvis du af en eller anden grund beslutter, at lys tyl er ude af mode, og at designet af en stue med sådan indretning er irrelevant, er dette en stor misforståelse. At hænge tyl på gulvet eller af mellemlængde i gangen betyder klassisk dekoration af vinduet. Moderne modeller, som kan ses i stort antal på billedet, er færdige gardiner til stuen (hall) i enhver stil.

Smid ikke den gamle tyl væk, du kan klippe en del af stoffet af og lave gardiner af resterne til mezzaniner eller andre indvendige opbevaringssteder. Der vil være nok rester til anden indretning, for eksempel en festlig.

Valg af tyl: designertip

Designråd fra eksperter: til sommeren er det værd at hænge lyse tylgardiner, men om vinteren skal gardinens tekstur ændre sig i vægtretningen. Det er fordelagtigt at have forskellige sæt fra alle sider: de keder sig ikke, om sommeren skaber de en atmosfære af friskhed og lethed, og om vinteren – komfort og varme.

Tylgardiner slipper meget mere lys ind i rummet end traditionelle stofgardiner Tylgardiner slipper meget mere lys ind i rummet end traditionelle stofgardiner

Igen kan eksempler på sådanne kits ses på billedet. Varianten, når gardinerne med tyl (og ikke gardiner med tyl, som de fejlagtigt siger) faktisk er det samme, er også almindelig. Mere præcist ændrer gardinerne sig selv, men tyllesnoren forbliver den samme.

Og et par flere tips til, hvordan du vælger tyl til stuen:

 • Beslut, hvilken rolle tyllen skal spille – accent eller baggrund. Hvis der er en accent, kan gardiner med en usædvanlig farve forekomme i et ret roligt interiør eller en ret lys farvekombination. Sådanne gardiner behøver ikke tilbehør, de er selv så lyse, at ethvert design vil være overflødigt. Tylbaggrunden kan hænges, hvis du foretrækker et roligt design, eller interiøret allerede er fyldt fra loft til gulv med lyse elementer.
 • Tylens stil skal være i harmoni med stilen i selve gangen. For eksempel klassikere og romerske persienner, neutral tyll. Rustikke og landlige modeller. Hvordan man organiserer en sådan interiørkombination, se på billedet..
 • Farvebalance – anstændigt design. Hvis det ene gardin er broget, så er det andet neutralt. For eksempel har du iriserende tylblonder, hvilket betyder, at gardinets design kan være blødt, roligt. Der er færdige kits, takket være hvilke du ikke engang behøver at tænke på, hvordan du vælger den rigtige tyl.

Sådan vælges tyl (video)

Tyl- og gardindesign: harmonisk kombination

Altid det mest diskuterede samtaleemne om interiøret er mode. Hvilke modeller skal hænges i denne sæson, hvilken dekoration af stuen vil være moderne, hvilken kombination vil glæde, hvordan man dekorerer hele sammensætningen. Smukke og moderigtige gardiner er frem for alt god smag. For eksempel i denne sæson er ekstra gardintilbehør bestemt en dårlig smag. Faktiske gardiner skal være selvforsynende, lette i minimalistiske traditioner.

Ikke kun længden af ​​de to gardiner bør kombineres, hvis vi taler om sæt. Stoffernes tekstur bør heller ikke modsige hinanden. Ikke kun længden af ​​de to gardiner bør kombineres, hvis vi taler om sæt. Stoffernes tekstur bør heller ikke modsige hinanden.

Og et par flere indvendige tips:

 • Enkelhed er både smuk og ædel. Paphos i det indre (især i en lille lejlighed) med en påstand om palæstendenser forlader endelig indretningen af ​​gangen. Fra billedet i katalogerne kan du se, at et kort gardin til et lille vindue eller et gulvlængt gardin er lavet meget enkelt, et ukompliceret design og nogle årgange pryder kun disse modeller. Og hvis en kombination bruges, så lys, når intet gør ondt i øjet.
 • Et eksempel på enkelheden i designløsninger – ikea tyl. Ikea fremmer som bekendt konsistensen af ​​indretningen, enkelhed, lys og rummelighed, lette linjer, forståelig længde, symmetri. Derfor er ikea tyl meget populært-det er færdige gardiner, der er lette at hænge, ​​de er oftest gulvlange. Ikea gardiner skaber en neutral baggrund, mens de er blide, bløde og forfriskende. Sådanne modeller passer ind i næsten ethvert interiør, hvilket bevises ved eksempler på fotos..
 • Sæt i to farver. Og disse færdiglavede gardiner mister ikke deres popularitet. Sådanne sæt kan også dekorere et klassisk interiør godt. For eksempel sort og hvidt sæt, hvor sort repræsenterer lyse gardiner-tråde, der indrammer hoveddelen. Disse typer gardiner ser godt ud i en rummelig stue..
 • Færdiglavede gardiner med mønster. At dømme efter billedet ligner det en slags batik -kunst – smukke mønstre på let stof.

Gardiner med et stort mønster er en moderne mulighed for en hal i et roligt område, som mangler et lyst, men sart præg Gardiner med et stort mønster er en moderne mulighed for en hal i et roligt område, som mangler et lyst, men sart præg

Linnedgardiner fortjener særlig opmærksomhed.

Linned tyl gardiner: bæredygtighed i en Provost stil

Sådanne sæt kan bedst dekorere et værelse i provencalsk stil. Provence er en interiørstil, der vil blive værdsat i mange år fremover, da det stadig er svært at finde et mere naturligt, sødt, hyggeligt og varmt miljø, der er forbundet med et hjem. Mange fotos vil bekræfte dette..

Du kan selv sy gardinerne til hallen, eller du kan købe færdige linnedgardiner, der understreger stuenes naturlighed Du kan selv sy gardinerne til hallen, eller du kan købe færdige linnedgardiner, der understreger stuenes naturlighed

Hvorfor linned gardiner er gode:

 • Linnedgardiner betragtes meget økologisk gardiner, nogle gange kan silkeindeslutninger tilføjes til dem;
 • Linnedgardiner har god luftning, stoffet er meget åndbart;
 • Hør har en anden misundelsesværdig egenskab. – det er ikke elektrificeret;
 • Hørens helbredende egenskaber er også velkendte. – hør neutraliserer endda effekten af ​​stråling fra husholdningsapparater;

Linnedgardiner i gangen er en praktisk mulighed, disse gardiner er holdbare, deres udseende ændrer sig muligvis ikke i årtier Linnedgardiner i gangen er en praktisk mulighed, disse gardiner er holdbare, deres udseende ændrer sig muligvis ikke i årtier

Endelig bliver linnedgardiner ikke snavsede så hurtigt og er lette at rengøre. Disse gardiner kan bruges til at dekorere et værelse i en rustik stil. På samme tid vil både et kort gardin se godt ud, og et gardin, hvis længde er til gulvet. Du kan købe færdige gardiner og stof til selvsyning af sådanne gardiner..

Linned tyl gardiner i interiøret (video)

Romerske nuancer og tyll: ideer til vellykkede kombinationer

En anden mulighed for klassisk at dekorere hallen. Smukke romerske nuancer af lyse nuancer passer godt til lys tyl.

Meget ofte vælges en sådan kombination til vuggestuen. Du kan hænge tyll til gulvet og ovenpå - lyse romerske nuancer med et tilsvarende mønster Meget ofte vælges en sådan kombination til vuggestuen. Du kan hænge tyll til gulvet og ovenpå – lyse romerske nuancer med et tilsvarende mønster

Også lyse romanske nuancer og gulvlængde tyl er gode i et lille rum, hvor der er lidt lys. Et mørkt gardin i en lille stue er bestemt ikke en mulighed. Romerske nuancer kan på en eller anden måde kombineres med tyl, ikke engang i nuancer, men i gentagelser af et mønster eller ornament.

En simpel romersk skygge lavet af rester af stof er en god mulighed for håndværk. Et sådant gardin lavet af rester dekorerer ofte en planteskole. En anden populær tandem er persienner med tyl; det er ofte valgt at dekorere et værelse i en moderne stil. Tyl persienner skal også have et designkryds, normalt farve.

Romerske gardiner lavet af tyl (video)

Det ser ud til, hvad der er lettere, gå til butikken, klip et stykke tyl af, som du kan lide, og her er vinduesindretningen. Men denne forretning har sine egne finesser, som er værd at dykke ned i. Smuk vinduesdekoration, der vil gøre dit værelse mere behageligt og sødt!

Tyl gardiner design (foto)