Stilfuldt omklædningsrum med egne hænder fra spisekammeret: 35 fotos

Du kan gøre et omklædningsrum praktisk og funktionelt ved hjælp af korrekt udvalgte møbler. Du kan gøre et omklædningsrum praktisk og funktionelt ved hjælp af korrekt udvalgte møbler Ideel omklædningsrum – fuld udnyttelse af det tilgængelige brugbare rum. Den bedste mulighed i dette tilfælde er at kombinere en standard garderobe med hylder til opbevaring af tøj og skuffer til sko. Når du arrangerer et omklædningsrum fra et spisekammer, skal du tænke over og organisere alt, så tingene kan hænges helt og foldes separat. Du skal sørge for ventilation, samt at holde rummet tørt, da tingene ellers kan forringes..

Funktionelt omklædningsrum fra spisekammeret

Det er meget godt, hvis et spejl er placeret i omklædningsrummet, samt et sted til skift af tøj. Dette vil gøre det ikke kun til et opbevaringsrum, men også et sted at skifte tøj..

Vigtig! For at spare ledig plads i omklædningsrummet skal det bruges rationelt. For eksempel kan du lave hylder helt til loftet..

For at lave en fuldgyldig garderobe ud af et spisekammer i en lejlighed, skal du:

 • Beregn alt korrekt;
 • Forbered et projekt;
 • Hent de nødvendige materialer.

I en lille lejlighed kan der afsættes et lille spisekammer til omklædningsrum. I en lille lejlighed kan der afsættes et lille spisekammer til omklædningsrum.

Fra de gamle gammeldags opbevaringsrum, der er i næsten hver lejlighed, er det ganske muligt at lave et moderne omklædningsrum. Inden du fortsætter med arrangementet af en garderobe i stedet for et spisekammer, skal du først vurdere dens tilstand.

Nemlig at inspicere:

 • Vægge;
 • Loft;
 • Etage.

I første omgang skal du rense pantryet fra alt, hvad der er i det. Forbered derefter tegningerne for at bestemme, hvilken størrelse hylderne skal være, og hvordan de er placeret. Dette giver dig mulighed for at vælge den mest interessante og optimale løsning. Om nødvendigt kan du udjævne væggene og anvende dekorativt gips eller tapet på dem for at få rummet til at se mere attraktivt ud. Gulvet skal også nivelleres og dækkes med et gulvbelægning. Loftet kan laves absolut alt, det vigtigste er at vælge de rigtige lysarmaturer, så der er lys nok i omklædningsrummet. Hvis spisekammeret er rummeligt, kan du hente indbyggede møbler til det. Arrangementet af omklædningsrummet afhænger stort set af dets størrelse såvel som dine egne præferencer..

Hyggeligt lille omklædningsrum fra skabet: opbevaringssystem og foto

I spisekammeret er det ganske muligt at lave et rigtigt omklædningsrum og slippe af med store klædeskabe. Hvis spisekammeret er lille i størrelse, viser det sig at være et ret praktisk og funktionelt opbevaringssystem..

Til et lille omklædningsrum er det bedre at vælge kompakte skuffer, praktiske hylder og bøjler. Til et lille omklædningsrum er det bedre at vælge kompakte skuffer, praktiske hylder og bøjler.

I dette tilfælde skal du angive:

 • Plads til bøjler;
 • Hylder til tøj;
 • Skokasser.

Det er ganske muligt at lave et sted til ting på egen hånd meget hurtigt og til den laveste pris. For at gøre dette skal du tømme det eksisterende spisekammer helt og fjerne dørene. Som følge heraf bør der kun være tre bærende vægge tilbage. Lav derefter ifølge dit eget individuelle projekt en stort set stor og rummelig garderobe. Døre laves bedst ved at glide, da dette sparer ledig plads og giver let adgang til ting..

Sådan laver du selv et omklædningsrum fra et spisekammer

Der er en række muligheder for at arrangere en garderobe i pantryet, blandt hvilke du kan vælge den, der er bedst egnet til alle ønsker..

Du kan selv lave et omklædningsrum, det vigtigste er at vælge de rigtige møbler og belysning Du kan selv lave et omklædningsrum, det vigtigste er at vælge de rigtige møbler og belysning

For at arrangere en garderobe har du brug for:

 • Afhentningsmaterialer;
 • Tænk over belysningen;
 • Vælg møbler.

Gulvene skal laves på en sådan måde, at de falder helt sammen med den samlede højde i lejligheden. For at belysningen skal vise sig at være lys nok og af høj kvalitet, skal du hænge en lysekrone på loftet samt derudover lave spotlights, som du kan vælge et separat funktionelt område med.

Gulve og efterbehandlingsmaterialer til vægge og lofter kan være absolut alle, det vigtigste er, at de ikke er meget snavsede og ikke kræver konstant særlig pleje og opdatering..

Det er meget vigtigt at organisere stedet korrekt til tingene. Øverste hylder er ideelle til sæsonbestemte varer, mens skoskuffer og forsyninger er bedst placeret i bunden. Midt i garderoben skal du placere tøjbøjler, og sidehylderne er velegnede til opbevaring af ofte brugte genstande. Du skal forberede en separat kasse til opbevaring af handsker, hatte og paraplyer.

Et lille omklædningsrum fra et lille spisekammer

I et panelhus laves der ofte særlige opbevaringsrum placeret på gangen. Det funktionelle arrangement af gangen indebærer ikke kun tilstedeværelse af skabe. Det vigtigste er, at det er praktisk at rengøre og tage de eksisterende ting ud. Derfor skal du tænke grundigt over alt og efterlade ledig plads til mindst en lille skammel. Det er meget vigtigt at tænke over garderobens indretning og vælge møbler til det. Lagersystemet kan være i form af en stationær struktur eller et stangstativ.

Et lille omklædningsrum kan laves fra et spisekammer, som er placeret mellem værelser eller i gangen Et lille omklædningsrum kan laves fra et spisekammer, som er placeret mellem værelser eller i gangen

Det kan være:

 • Indbyggede garderober;
 • Bøjler til kjoler;
 • Kommoder.

Materialet, hvorfra møblerne er fremstillet, kan være absolut alle, især kan det være naturligt træ eller billigere materialer, især f.eks. Gipsvæg eller plader, der indeholder savsmuld.

Vigtig! Hvis du udstyrer en garderobe i en Khrushchev, så er det værd at lave en stationær struktur, da den vil tjene godt i lang tid.

Moderne omklædningsrum fra et lille spisekammer: foto

Ikke alle lejligheder har garderobe, så i de fleste tilfælde skal du selv bygge en. Der er en række forskellige ideer til at arrangere et omklædningsrum fra spisekammeret, som bidrager til betydeligt at spare ledig plads og gøre dette værelse stilfuldt og funktionelt..

Inden du fortsætter med indretningen af ​​omklædningsrummet, bør du først tænke over en detaljeret plan for rummet Inden du fortsætter med indretningen af ​​omklædningsrummet, bør du først tænke over en detaljeret plan for rummet

For at lave en interessant og stilfuld garderobe har du brug for:

 • Opret et projekt;
 • Beregn et skøn;
 • Forbered de nødvendige materialer og værktøjer.

Du får helt sikkert brug for værktøjer til at arbejde med træ og metal. Inden arbejdet påbegyndes, er det vigtigt at tænke over strukturen i at fylde omklædningsrummet og arrangere alle ting, så de er tilgængelige for alle familiemedlemmer.

Pantry-omklædningsrum i en lejlighed: hvordan man gør et værelse funktionelt

Arrangementet af et rektangulært eller firkantet omklædningsrum i pantryet vil ikke være svært, det vigtigste er at kompetent nærme sig organisationen af ​​arbejdsprocessen og forberede alle de nødvendige materialer og værktøjer. Hvis omklædningsrummet er lille, kan du ikke lave en ramme, men bruge bærende skillevægge som den.

Du kan installere møbler i omklædningsrummet både uafhængigt og ved hjælp af specialister. Du kan installere møbler i omklædningsrummet både uafhængigt og ved hjælp af specialister.

For at udføre alt det nødvendige installationsarbejde skal du:

 • Møbelbeslag;
 • Tilslutningshjørne;
 • Komponenter;
 • Markiser og guider;
 • Vægtstænger.

Derudover er det nødvendigt med ekstra møbeludstyr. Spånplader dækket med dekorativt plast eller naturligt træ er perfekte til at arrangere hylder. For at trimme kanterne på hylderne skal du bruge et specielt tape, da dette vil hjælpe med at beskytte dit tøj mod skader..

For at holde orden på hylderne er det bedst at få dem til at glide ud ved hjælp af teleskopskinner. Når du planlægger den optimale højde, hvor stængerne skal placeres, skal du tage højde for længden af ​​alt tøj, der er placeret på dem..

Sådan udstyres et omklædningsrum med egne hænder: belysning

Omklædningsrummet, der er fremstillet af spisekammeret, skal være ordentligt oplyst, da det ikke har vinduer.

Ved indretning af omklædningsrum skal der lægges særlig vægt på valg af belysningsarmaturer. Ved indretning af omklædningsrum skal der lægges særlig vægt på valg af belysningsarmaturer.

Belysningsenheder kan være meget forskellige, især:

 • Stationær lysekrone;
 • Indbygget lys;
 • LED strips.

Garderobe belysningselementer er væsentligt forskellige fra dem, der bruges i andre rum, da de skal være kraftige nok til at belyse det fjerneste mørke hjørne. Derudover bør den valgte belysning også være tilstrækkelig lys for at sikre det nødvendige udvalg af tøj, som på grund af mangel på lys eller dårlig kvalitet kan ændre farve..

Et veloplyst omklædningsrum giver dig mulighed for at træffe det rigtige og vellykkede valg af ting og tilbehør, især hvis du desuden installerer et spejl i det.

Lille omklædningsrum: dørinstallation

Når du indretter et omklædningsrum fra et spisekammer, er det vigtigt at tænke over et kompetent design af døråbningen. For at spare plads og gøre gangen mere stilfuld, er det bedre at installere skydedøre.

For et fuldt væg-omklædningsrum anbefaler designere at vælge sving skydedøre For et fuldt væg-omklædningsrum anbefaler designere at vælge sving skydedøre

Derudover kan du gøre:

 • Svingdøre;
 • Kammerdøre;
 • Skærm-partitioner.

Svingdøre er velegnede til rummelige lejligheder, og skillevægge kan understrege den sofistikerede og unikke stil i interiøret. Et udstyret omklædningsrum fra spisekammeret er ofte dekoreret med gardiner. I dette tilfælde er døren dækket af tykke tekstiler. Det tilrådes at vælge gardiner, der matcher det overordnede indretning.

Efter at have set på eksempler på indretning af et klædeskab i spisekammeret, kan du sikre dig, at rummet bliver meget stilfuldt og unikt..

Praktisk gør-det-selv-omklædningsrum fra pantryet (video)

Et klædeskab fremstillet i et spisekammer kan være ganske behageligt og stilfuldt, det vigtigste er at kompetent nærme sig arrangementet af dette rum under hensyntagen til alle nuancer.

DIY omklædningsrumsdesign fra spisekammeret (interiørfoto)