Praktiske bøjler på gangen: 3 materialer

Bøjlen er hovedelementet på gangen, så den skal ikke kun være smuk, men også af høj kvalitet. Bøjlen er hovedelementet på gangen, så den skal ikke kun være smuk, men også af høj kvalitet En bøjle på gangen er et af de mest funktionelle møbler i enhver lejlighed. Det er hende, der tiltrækker gæsternes opmærksomhed, og er “telefonkortet” i dit hjem. Læs om, hvordan du vælger den rigtige bøjle på gangen i denne artikel..

Gangbøjler

En bøjle på gangen eller i et mini-spisekammer bør kombinere flere ejendomme.

Det:

 • Kvalitet;
 • Skønheden;
 • Bekvemmelighed og komfort ved brug;
 • Overensstemmelse med stil og interiør i lejligheden;
 • Kompakthed og samtidig rummelighed.

Når du vælger en bøjle i en butik, er det bydende nødvendigt at være opmærksom på dens praktiske og producent Når du vælger en bøjle i en butik, er det bydende nødvendigt at være opmærksom på dens praktiske og producent

Disse krav skal tages i betragtning, når du vælger en bøjle til gangen, fordi det er objektet, som blikket først og fremmest stopper på, når du kommer ind i lejligheden. Udover tøj er der tørklæder, hatte, hatte, paraplyer, tasker, tilbehør og forskellige små ting, der er nødvendige, når man forlader huset. Det er praktisk, hvis den hvide bøjle vil have yderligere kroge med en hylde over og under den del, der leveres direkte til tøj, eller den vil være kantet eller drejelig.

Vælg en tøjbøjle på gangen i betragtning af:

 • Antallet af beboere i lejligheden;
 • Antallet og volumenet af deres overtøj;
 • Hvor ofte er du vært.

Hvis bøjlen bruges af mange mennesker, er det nødvendigt, at den har en stabil base. Normalt er det en heavy metal- eller stenskive eller har tre ben. Det må ikke være tilladt at blive hængt på grund af den store mængde overtøj. Den bedste løsning ville være at købe en rummelig garderobe eller stående vægophæng på gangen..

I mange lejligheder, moderne eller ej, er gangene stadig meget små. Det kan være meget svært at kombinere en gulvbøjers kompakthed og rummelighed, men prøv at gøre det.

Der bør lægges særlig vægt på indikatoren for maksimal belastning, når du vælger en tøjbøjle.

Glidende garderobe på gangen med bøjler

Som allerede nævnt er den mest bekvemme mulighed for opbevaring af tøj på gangen en garderobe. Et sådant møbel vil dog ikke passe dig, hvis gangen er lille..

Den glidende garderobe har en række fordele i forhold til gulv- og væghængere på gangen:

 • Stabilitet;
 • Styrke;
 • Holdbarhed;
 • Høj kapacitet;
 • Tøj er skjult for nysgerrige øjne;
 • Tøj lægges på bøjler, så de rynker mindre;
 • Dørene, der åbner udad, forhindrer stærkt menneskers passage gennem gangen, garderoben i denne henseende er meget mere bekvem.

For en rummelig gang anbefaler designere at vælge en funktionel garderobe med bøjler For en rummelig gang anbefaler designere at vælge en funktionel garderobe med bøjler

Hvis din gang ikke har et meget lille område, men alle garderobeskabe i møbelbutikker er for omfangsrige, bør du overveje at købe en skræddersyet garderobe, tegne eller lave decoupage. På det moderne møbelmarked er der et stort udvalg af producenter, der vil gøre dig til den mest rummelige og samtidig kompakte garderobe.

Når man bestiller møbler, er det bydende nødvendigt at få så mange hylder, skuffer (til hatte, handsker, tilbehør, tøj og skoplejeprodukter), kroge og bøjler.

Den glidende garderobe gør det muligt at få mest muligt ud af entréens lodrette rum. Når du køber eller bestiller en garderobe, skal du være opmærksom på muligheder med den højest mulige højde. Læg genstande, der ikke er slidt i denne sæson, på hylderne over hovedopbevaringsrummet til overtøj. Du kan også sætte eksempelvis et kunstigt juletræ med legetøj, tæpper, puder og tæpper der, som du bruger, hvis du har gæster med en overnatning..

Giv plads under overtøjsrummet til opbevaring af sko. Gør plads til kasser med sko fra en anden sæson. I dette tilfælde vil det være praktisk at købe en ekstra hylde til sko, som du har på i denne sæson, hvis der ikke er nok plads inde i skabet..

Den glidende garderobe bliver en ægte dekoration af din lejlighed, hvis den er dekoreret med fototryk eller smukke mønstre. Vær dog forsigtig! Den originale garderobe skal harmonisk passe ind i din lejligheds interiør og matche dens stil.

Praktisk bøjle i korridoren

Lad os nu overveje en mere kompleks situation: entreen i din lejlighed er en smal gang. I et sådant tilfælde er garderoben slet ikke egnet, da det i høj grad vil forstyrre passage af mennesker gennem gangen. Dette kan være særligt kompliceret af, at dørene til køkken, toilet og badeværelse også åbner ind i gangen..

Den mest bekvemme mulighed for korridoren er muligheden med en åben bøjle og sæde.

Mange foretrækker at indrette gangen med små bøjler, fordi de er kompakte og ikke fylder meget i rummet. Mange foretrækker at indrette gangen med små bøjler, fordi de er kompakte og ikke fylder meget i rummet.

Glem dog på ingen måde, at sådanne originale designideer til bøjler har deres ulemper..

Nemlig:

 • Tøj er slet ikke skjult for gæsternes øjne, som nogle gange ser uordentlig ud og ødelægger interiøret i dit hjem;
 • Hvis der er for meget tøj, og små typer bøjler hænger, så falder tingene ofte på gulvet;
 • Du skal omhyggeligt overvåge beslagene, konstant stramme fastgørelseselementerne, da de har tendens til at løsne sig over tid;
 • Frakker og regnfrakker, der hænger på kroge blandt andet tøj, rynker ofte, hvilket forstyrrer deres brugere og får dem til at bruge kostbar tid på at få outfittet til at se mere præsentabelt ud..

Når du fastgør en vægbøjle, skal du lave huller i væggene, hvilket kan forstyrre i høj grad, hvis du beslutter dig for at omarrangere gangen.

Praktisk bøjle med kantsten på gangen

Valget af en bøjle med kantsten er ganske berettiget, hvis gangen har et relativt stort område. Kantstenen kan placeres enten direkte under kroge til tøj eller lidt væk fra den.

I det første tilfælde bruges skabets indre rum normalt til opbevaring af sko. Du kan også vælge et skab med skuffer til opbevaring af handsker, skoplejeprodukter og andet tilbehør og småting..

I den anden situation er kantstenen let at bruge som en puf, hvilket er nødvendigt, når man sko. Hæng et stort spejl over kantstenen. Så du vil aldrig tvivle på dit udseende efter at have forladt huset, for i et stort spejl kan du se dit outfit fuldt ud og se alle fejlene (f.eks. Hvis der ved en fejl er en tråd på din frakke).

En moderne bøjle med et lille, men rummeligt skab hjælper dig med at gøre gangen praktisk. En moderne bøjle med et lille, men rummeligt skab hjælper dig med at gøre gangen praktisk.

Selvfølgelig vil en bøjle med kantsten på gangen koste lidt mere end en almindelig bøjle på et stativ, men hvad angår funktionalitet er bøjler med kantsten utvivlsomt overlegen i forhold til lignende møbler, der kun har kroge til tøj og tilbehør..

Vær opmærksom på gangen Mashenka. Det er en klassisk type gangbøjle med kantsten.

Så lad os overveje fordele og ulemper ved bøjler med kantsten på gangen.

Fordele:

 • Mere rummelig og funktionel i sammenligning med væg- eller gulvbøjler med kun kroge til tøj;
 • Mindre omfangsrig og uhåndterlig, i modsætning til garderober;
 • Flere muligheder for at gøre bøjlen til et interessant og attraktivt møbel;
 • Mulighed for at bruge kabinettet som en puf.

Ulemper:

 • Rummelighed er ringere end en fuldgyldig garderobe;
 • Tøjet er synligt for gæsterne;
 • Højere pris end bøjler uden piedestal
 • En kantsten kan være et sted for rod.

Prøv at holde gangen ryddig. For at gøre dette skal du kontrollere og adskille de ting, der har samlet sig på kabinettet hver dag. Tross alt er gangen ansigtet på din lejlighed!

Hvad er tøjbøjlerne på gangen

Bøjler til tøj på gangen er af forskellige typer.

Der er forskellige variationer af gangbøjler, som kan findes i butikker, særlige kataloger eller på Internettet. Der er forskellige variationer af gangbøjler, som kan findes i butikker, særlige kataloger eller på Internettet.

Nemlig:

 • Udendørs;
 • Vægmonteret;
 • På hjul;
 • Loft.

Bøjler i gangen kan laves af forskellige materialer. Ud over træ, plast og metal kan bøjlen dekoreres med læder eller stof samt dekoreret i stil med Provence, Art Deco, loft og andre. Du kan prøve DIY bøjle!

Det er op til dig at beslutte, hvilken bøjle du skal købe: minimalistisk og lakonisk eller luksuriøs og attraktiv for gæster og husstande. Begge muligheder finder sted, hvis du er smart om at vælge en bøjle til gangen. Hvis du har brug for hjælp, skal du kontakte designerne.

Materialer til bøjler på gangen

I dag tilbyder markedet bøjler i forskellige former, størrelser og materialer.

De mest populære i dag er bøjler, som er lavet af træ. De mest populære i dag er bøjler, som er lavet af træ.

De mest almindeligt anvendte materialer er:

 • Træ;
 • Plast;
 • Metal.

Hvert materiale har sine egne fordele og ulemper. For eksempel kan træ ikke altid harmonisk passe ind i interiøret i moderne lejligheder. Sådant materiale er imidlertid billigt, miljøvenligt, let at transportere..

Plast er et ret skrøbeligt materiale, men ligesom metalprodukter finder det sin plads i moderne indretningsstilarter: højteknologisk, minimalisme, postmodernisme og andre. En rund bøjle til gangen kan skabe både et lyst design, accent og beskedent komplementere interiøret..

Hvis økonomien tillader det, anbefaler vi dig at være opmærksom på italienske producenter, deres møbler er fremragende. Smukke, stilfulde, kreative, små, monterede, usædvanlige produkter – Italien er berømt for kvalitetsprodukter over hele verden.

Smal bøjle i gangen

Til smalle gange, som ofte findes selv i moderne lejligheder, er en smal bøjle nødvendig. Et plus vil være den lange længde på gangen, for så kan du få mest ud af den store vægoverflade.

For at arrangere en lille gang anbefaler designere at vælge smalle bøjler For at arrangere en lille gang anbefaler designere at vælge smalle bøjler

Den bedste løsning ville være en vægbøjle. Det er et panel, hvorpå du kan placere et stort antal kroge. Over pladsen med kroge har du helt sikkert brug for en hylde til hatte og tørklæder. Det vil ikke forstyrre passagen, da den normalt er placeret lidt højere end højden på en person..

Hvis du vil få det indre af din gang til at se kreativt og usædvanligt ud, kan du vælge en af ​​følgende muligheder:

 • Prøv at finde en original bøjle med dekorationer i butikken;
 • Kontakt designeren og lav en dekoreret bøjle for at bestille;
 • Køb en almindelig hvid bøjle i Ikea -butikken, og prøv dig frem med decoupage -teknikken.

Lad bøjlen blive en ægte dekoration af din lejlighed!

Garderobe på gangen med spejl og bøjle

Et klædeskab på gangen med et spejl og en bøjle er den mest funktionelle mulighed for at organisere opbevaring af overtøj, tasker og tilbehør.

Du kan stilfuldt dekorere interiøret på en moderne gang ved hjælp af et smukt skab med et stort spejl og en praktisk bøjle Du kan stilfuldt dekorere interiøret på en moderne gang ved hjælp af et smukt skab med et stort spejl og en praktisk bøjle

Ulemperne ved et sådant møbel kan kun være den høje pris og volumen. Men hvis gangen på gangen og din rigdom giver dig mulighed for at købe et klædeskab med et spejl og en bøjle, vil du ikke fortryde det! Læg mærke til Erics modulopdelte gange. Deres funktionalitet er svær at overvurdere.

Når du vælger et skab med bøjle og spejl, skal du være opmærksom på følgende punkter:

 • Giv et sted at opbevare sko, nøgler, tilbehør;
 • Beslagene skal være holdbare;
 • Vælg et spejl, der passer til størrelsen;
 • Sørg for, at garderoben passer harmonisk i gangen og hele lejligheden.

Varianter af bøjler på gangen (video)

Efter at have købt en garderobe med en bøjle, vil du ikke tænke på, hvordan du opbevarer regnfrakker og frakker uden at ødelægge deres udseende, hvor man skal skjule små ting. Og at kigge i spejlet før hver udgang fra huset vil give dig selvtillid..

Held og lykke med at vælge en bøjle til gangen!

Eksempler på bøjler på gangen (foto)