Garderober i gangen: 6 bedste stilarter

Du kan gøre gangen smuk og funktionel ved hjælp af et eksklusivt skab med åbne hylder. Du kan gøre gangen smuk og funktionel ved hjælp af en eksklusiv garderobe med åbne hylder. Engang var glidende garderober usædvanligt elite og på mode. Økonomiklasse var på ingen måde kombineret med begrebet sådanne møbler, og de tog mange penge for individuelle ordrer. Over tid er dyre garderober flyttet ind i kategorien massesalg, og bladrer du gennem kataloget, finder du helt sikkert noget, du kan lide og også har råd til. Den ønskede farve, størrelse, model, design, design – alt kan bestilles.

Stor garderobe på gangen: foto og formål

I dag er garderoben næsten blevet en integreret del af gangen. Sandsynligvis er hver tredje renovering på gangen ikke komplet uden denne struktur. Mulighederne er meget forskellige – fra beskedne garderober til mesterværk modeller. På en lang gang ville en stor garderobe være den bedste løsning..

En rummelig garderobe vil perfekt klare opgaven med at gemme et stort antal ting på gangen En rummelig garderobe vil perfekt klare opgaven med at gemme et stort antal ting på gangen

Med sit formål er en stor garderobe blevet et moderne spisekammer, der passer på gangen, men dens indhold er skjult for synet..

Se på billeder, fotos – hvad moderne producenter ikke gør. Meget ofte i et sådant skab er der endda en niche til et køleskab. Møbler, der arrangerer, zoner, rummer mange ting. Hvis kabinettet indsættes i en niche, er hverken sidepaneler eller bagvæg nødvendig. Du behøver ikke at tage en lommeregner ud for at forstå – du sparer også penge, et færdigt skabsskab kan koste mere.

Og hvis du vil spare maksimal plads på gangen, kan du vælge en lille to-dørs garderobe kombineret med andre elementer i gangarrangementet. Eller det vil være et tre-rums kabinet med en åben del.

Moderne entré: ideer

Dette plejede at være en knagerække og en piedestal på gangen. Væggen blev ikke brugt på nogen måde, og nichen var måske heller ikke efterspurgt. I dag er der intet på gangen – alt skal give komfort til ejerne og deres gæster. Og en praktisk garderobe med det rigtige antal døre, og alt hvad et headset kan bestå af. Men eksempler på skydeskabe viser, at disse møbler kan udstyres med ekstra hylder, indretning, omfatter multifunktionelle rum, der bliver til et fuldgyldigt sæt.

Når du vælger en garderobe, er det bydende nødvendigt at tage hensyn til både dens udseende og fyld. Når du vælger en garderobe, er det bydende nødvendigt at tage hensyn til både dens udseende og fyld.

Fordele ved skydeskabe:

 • Højden på et sådant skab er normalt større end standarddøren, dets døre er lettere at flytte, hvilket betyder, at skabets nyttige volumen er større;
 • Plads til åbning af døre er heller ikke nødvendig – glidemekanismen sparer plads, hvilket er den eneste gode mulighed for en smal og trang gang i en lejlighed;
 • Desuden blokerer dørene ikke indvendige døre eller indgangsdøre;
 • Og design af garderober er mere forskelligartet end de sædvanlige skabsmøbler..

Engang jagtede alle møbler i prestigeklasse og troede på, at kun italienske stilfulde garderober er noget, man virkelig kan prale af. Men i dag opmuntrer indenlandske producenter også, russiske og hviderussiske møbler (Borisov, Molodechno, Bolero -skabe) er i stor efterspørgsel. Og derfor vil priserne være reelle, og ikke noget for en anden mængde tegnebøger.

Smukke gange med garderobe

Selv i en trang Khrushchev kan du sætte en smuk moderne garderobe. Kammersystemer er praktiske, fordi deres udfyldning ofte udføres i henhold til din ordre – du kan give kunstneren skitser, og du får et klædeskab, hvor alt bogstaveligt talt er på hylderne, som du har brug for.

En original og smuk garderobe vil perfekt passe ind i det indre af selv en lille gang En original og smuk garderobe vil perfekt passe ind i det indre af selv en lille gang

Hvis gangen er smal, kan du tage et lavt skab. Hvis du vil have lysstyrke på gangen, skal du bruge facader med fototryk. Fotoudskrivning kan også udføres i henhold til dit billede, hvilket er meget bekvemt. Denne garderobe bruges ikke kun til overtøj, men også til opbevaring af kasser, husholdningsapparater, tilbehør..

Moderigtigt garderobedesign: foto til gangen

Spejloverflader på kabinettet går ikke af mode. Sandt nok, for at lave en spejloverflade, skal du styrke skabets beslag (på grund af den tungere vægt). Og der er mange måder at dekorere et spejl og glas på..

Du kan gøre skabets design moderne og stilfuldt ved at dekorere døroverfladerne Du kan gøre skabets design moderne og stilfuldt ved at dekorere døroverfladerne

Glas og spejl dekoration:

 • Matting er sandblæsning og undertiden lasergravering. Et mønster dannes på spejlet eller glasset, der dækker de områder, der skal være intakte. Og åbne områder behandles med slibende partikler. Kan få et mat, uigennemsigtigt, gennemskinneligt mønster.
 • Farvning – men normalt er hele spejlindsatsen ikke farvet, i dette tilfælde er det mere rentabelt at bruge farvet akrylglas.
 • Maling udføres med farvede glasmalinger, der er modstandsdygtige over for sol og fugt, ofte kombineres maleri med sandblæsning.
 • Malet glasmaleri fylder konturerne med maling.

Og naturligvis fotoprint. Det kan gøres både på et spejl og på glas og spånplader. Det vigtigste er, at overfladen er jævn, så kan ethvert mønster påføres. Der vil ikke være problemer med tegningen, den falmer ikke, det er svært at beskadige den. Nogle gange kan utrolige effekter opnås ved hjælp af kombinerede metoder..

Hvordan ser det indre af en gang ud med et klædeskab: fotos og nyheder

En garderobe som en del af en møbelgruppe vil se godt ud. Det er modulsystemer, hvor du faktisk selv samler gangsættet. For ikke at købe færdige headsets, hvor intet kan udskiftes, vælges det nødvendige i en bestemt gang fra det modulære system.

Designere anbefaler at stoppe dit valg på modulmøbler, da du selv kan vælge den rigtige mulighed Designere anbefaler at stoppe dit valg på modulmøbler, da du selv kan vælge den rigtige mulighed

Det vil sige, at du selv vælger gruppen: for eksempel – en garderobe + en skænk, en garderobe + en kommode med et spejl, en garderobe + en sofabænk.

Nye varer -2018 – det er sådanne moduler, der inkluderer et klædeskab. Standard 3-dørs eller mindre skabe, hjørne- eller radiusmodeller. Alle typer vil blive inkluderet i det modulære system.

Smukke gange med garderobe: foto og dominerende hvid

Klassiske farver er altid relevante. Og der er ingen bedre måde at gøre gangen lysere, større, solrigere end at bruge dominerende hvid. Et lyskabinet gør altid rummet luftigt, let, det ser ud til, at reparationen lige er færdig.

Et klædeskab med spejlede overflader i det indre af en lille gang vil se stilfuldt og usædvanligt ud Et klædeskab med spejlede overflader i det indre af en lille gang vil se stilfuldt og usædvanligt ud

Dette er typisk for et hus med et areal på 1200 meter og for en lejlighed med en “tre meter” entre. Du kan bestille en lige garderobe, der bogstaveligt talt fusionerer med væggen. Eller pænt passe ind i interiøret et lille, men rummeligt hjørneskab, hvis bredde ikke vil “dræbe” rummet, men dybden vil være tilstrækkelig til at opbevare alt, hvad du har brug for.

Derudover passer hvid farve til mange indvendige stilarter, herunder:

 • Skandinavisk;
 • Provence;
 • Minimalisme;
 • Klassicisme;
 • Lurvet chic;
 • Moderne osv..

Det er heller ikke svært at finde en producent; i dag er der i næsten alle byer fabrikker, der specialiserer sig i sådanne produkter. Fronterne på garderoberne kan dækkes med kunstlæder, og selv retro -stilen vil adlyde dine ideer. Udstyr garderoben med sidehylder, så du ikke skal tænke på, hvor du skal lægge ting, der skal være synlige hver dag.

Fyldning af store garderober på gangen

Der er en standardliste over, hvad der kan fyldes med et klædeskab. Hvad der vil være i denne sammensætning afhænger kun af dine ønsker. Se på eksemplerne, og marker den, der er mere egnet til dig..

Når du køber et skab, bør du ikke kun kontrollere kvaliteten, men også dets funktionalitet. Når du køber et skab, bør du ikke kun kontrollere kvaliteten, men også dets funktionalitet.

Standard kabinetindhold:

 • Strømaftager – en stang med et håndtag til faldende;
 • Mesh vasketøjskurve;
 • Ende eller konventionel bøjle;
 • Bøjler med kroge;
 • Udtrækkelige holdere;
 • Bøjler til bælter, slips, manchetknapper;
 • Udtrækkelige kurve på flere niveauer;
 • Jernholder;
 • Hylder til sko.

Alle disse kontorer behøver naturligvis ikke at være på gangen. Men hvis skabet er stort, så vil en sådan universel fyldning kun passe dig. Ingen grund til at belaste andre værelser i huset med garderober.

Gange og garderobe i samme stil: en forudsætning

Det betyder, at organitet og harmoni skal ses i kombinationen af ​​garderoben og gangen. Groft sagt er elegant tapet i klassicismens ånd og en beskeden garderobe med streng geometri og fravær af indretning ting, som man siger, fra en anden opera. Eller en garderobe med et elegant fototryk af et romantisk humør og kedeligt geometrisk tapet, ingen raffinement i designet af gulv og loft er ikke en mulighed.

Korrekt valgt stil og møbelsæt vil gøre gangen hyggelig, behagelig og harmonisk. Korrekt valgt stil og møbelsæt vil gøre gangen hyggelig, behagelig og harmonisk.

Og for at garderoben med succes kan passe ind i det indre af gangen, skal du prøve at følge en bestemt stil. Ikke nødvendigvis helt, kun hovedmotiverne kan spores, men definerer stilen. Det vil være lettere at foretage reparationer med sådanne referencepunkter..

Glidende garderobe til forskellige interiørstilarter

Det næste tip hjælper dig med at navigere i valg af stil. Følg den, og derefter vil hver detalje være relateret til stilen, herunder garderobeskabet, måske det vigtigste møbel på gangen. Og praktisk talt enhver idé kan realiseres..

En garderobe i høj kvalitet, der er lavet af træ, vil smukt passe ind i det indre af næsten enhver gang. En garderobe i høj kvalitet, der er lavet af træ, vil smukt passe ind i det indre af næsten enhver gang.

Interiørstilarter på gangen:

 • Klassicisme – symmetri, harmoni, dyre møbler og dekoration;
 • Empire -stil – møbler i denne stil er stadig mere prætentiøse end dekoration, udskæring og dyre polstringer er mulige;
 • Modernitet er glathed og flydende, et stykke interiør flyder umærkeligt ind i et andet;
 • Konstruktivisme – minimal indretning, enkelhed og maksimal funktionalitet;
 • Art Deco er ikke moderne, men dens underarter, hvor enkelhed møder luksus;
 • Minimalisme er en prioriteret ledig plads;
 • Hi -tech – højteknologi og banebrydende i én cocktail;
 • Etnisk stil – mange underarter, ægthed, farver i stilen og ornamenter er påkrævet.

Hvis du vil overraske og bryde stereotyper, er kitsch -stilen på gangen noget for dig. Og hvis du vil modernisere klassikerne, så er dette nyklassicisme, mere velegnet til at dekorere gangene i landhuse. Nå, glem ikke land, Provence og skandinavisk stil, så elsket af slaverne..

Typer af skydeskabe på gangen (video)

Glidende garderobe er behagelig, moderne, praktisk. Det vil tjene dig i lang tid, det vil organisere og bringe alt sammen, og smukke facader vil glæde øjet og organisere gangen på gangen..

Nyd dine problemer og tag det rigtige valg!

Design af glidende garderober på gangen: ideer (foto i interiøret)