Kreatív WC -kialakítás: az anyagválasztás 3 jellemzője

A tervezés kreatív megközelítését nem mindig pozitívan értékelik A tervezés kreatív megközelítését nem mindig tartják pozitívan. A lakás WC -jének és kádjának díszítését leggyakrabban kerámialapokkal végzik, mivel az ilyen minták tartós és higiénikus anyagok. Nagyon könnyű gondoskodni róla, és a választék egyszerűen hatalmas, ami lehetővé teszi, hogy a személyes preferenciák szerint válassza ki a szükséges dolgokat. Nagyon divatos a helyiséget nemcsak csempével díszíteni, hanem mázas csempével vagy porcelán kőedény vászonnal. Részletek alább az anyagban.

A WC kialakítása: fotók és példák

A WC -ben végzett javítás nem csak a belsőépítészet felújítása, hanem egy hangulatos légkör megteremtésének lehetősége, amely segít a pihenésben és a béke elérésében, legyen az iskola vagy múzeum, különösen lakás..

Bizonyos tervezési döntések zavarhatják az élettani funkciókat Bizonyos tervezési döntések zavarhatják az élettani funkciókat

Fontos, hogy olyan anyagokat válasszon a felületkezeléshez, amelyek:

 • Nedvességálló;
 • Hosszú élettartammal;
 • Antibakteriális.

A 3D -s rajzokkal ellátott csempe, amelyet a modern technológiák felhasználásával hoztak létre, nem kevésbé keresett. Ez a csempe és a szénfólia egyedülálló kombinációja, amelynek köszönhetően létrejön a háromdimenziós minta effektusa..

A csempe környezetbarátnak tekinthető, nem fél a kis csiszolószemcséket tartalmazó vegyszerek és tisztítószerek hatásaitól, ezért nem félhet, ha festék vagy oldószer kerül a padlóra.

Nem akarja, hogy a falak sima legyenek? Absztrakt befejezést keres? Választhat egy csempét eredeti díszítéssel. Amikor egy szobát, például kádat rendez, egzotikus stílusban díszítheti, ami vonzóvá, stílusossá és nagyon érdekessé teszi a szobát. Azok számára, akik klasszikus stílusú fürdőszobát szeretnének készíteni, érdemes használni a tavalyi trendet – hófehér négyzet vagy téglalap alakú..

Ha a varratokat feketére festik, kreatív kontraszt jön létre, amely divatossá és tágassá teheti a helyiséget, mivel ez a hatás vizuálisan tágítja a helyiséget. A mosdók eklektikus stílusban készülhetnek, amely egyesíti a különböző csempegyűjteményeket, amelyeknek semmi közük egymáshoz. Egyes tervezők inkább díszítik a fürdőszobákat dekoratív burkolatokkal régi törött, de világos csempékből. Ezt saját maga is megteheti, de a rajz kizárólag a fantáziától függ. Egy ilyen vászon létrehozásához általában régi csempe darabokat használnak, kedvezményesen megvásárolhatók a hardverboltokban.

A WC- és kádbevonatok újdonsága az edzett üveg. Úgy van felszerelve, mint egy csempézett kötény. Más szóval, a tapétát először beillesztik, majd az edzett üveget telepítik. Tartós, kopásálló és nem fél a legerősebb mechanikai igénybevételtől sem..

Eredeti, elegáns és fényűző belső térre van szüksége egy kis WC -ben? Remek ötlet természetes vagy mesterséges kővel, valamint gránittal vagy márvánnyal díszíteni. Az opció nagyon drága, de irreálisan szép. Képes magával ragadni a szellemet, mindenkinek tetszik, és ugyanakkor minden stílusban remekül fog kinézni..

A csövek befejezésének módja a WC -ben

Minden fürdőszobában vannak csövek, különösen, ha WC -vel kombinálják. Mit lehet tenni egy ilyen hiba elrejtése érdekében? Egyszerre több lehetőséget is használhat, de a legnépszerűbb egy műanyag vagy GKL kendőből készült díszdoboz telepítése.

Legyen kreatív, hogy a kiálló csöveket műalkotássá alakítsa Legyen kreatív, hogy a kiálló csöveket műalkotássá alakítsa

Ők:

 • Rontja el a kilátást;
 • Égési sérülést okozhat;
 • Rozsdásodhat vagy repedezhet.

Ha a csövek vízszintesek, akkor elrejthetők a polcok alá, de először vízszigetelő réteggel kell csomagolni, hogy megakadályozzák a páralecsapódást és a bútorok károsodását. A szakértők azt javasolják, hogy a csöveket úgy rejtsék el, hogy rendszeresen ellenőrizhessék őket szivárgás szempontjából, ami kiküszöböli az erős áttörést, a szomszédok elárasztását és a konfliktus megoldásához szükséges túl magas költségeket..

Lógó WC és bidé a WC belsejében

Milyen WC -csészével érdemes felszerelni a fürdőszobát? A legjobb megoldás a szerelt modellek, amelyekben a tartály a falba vagy egy speciális résbe van beépítve. Így jelentősen helyet takaríthat meg a szobában, valamint egyszerűsítheti a padló tisztításának folyamatát..

A felfüggesztett vízvezeték világosságot ad a helyiségnek A felfüggesztett vízvezeték világosságot ad a helyiségnek

Az öltöző leggyakrabban:

 • Kicsi;
 • Nem kényelmes;
 • Szabálytalan alakja van.

Ezért érdemes az eredeti ötleteket nemcsak a befejezéshez választani, hanem kompakt méretű vízvezeték -berendezésekkel is felszerelni. Mi lehet még a fürdőszobában? Káddal, mosogatóval, zuhanyzós bódéval egészül ki, gyakran szükség van egy helyre a vízmelegítő felszerelésére.

Mi a teendő, ha a szoba túl kicsi paraméterekkel rendelkezik – érdemes elhagyni a fürdőszobát a zuhanykabin miatt, és mosdó is lesz.

Ha bidére van szüksége, akkor előnyben kell részesítenie egy ilyen WC-t, amely beépített bidével rendelkezik. A kombinált WC-kádak megjelenésük után nagy népszerűségre tettek szert, és már a keresletben lévő termékeknek számítanak az egészségügyi berendezések területén..

Egy kis WC atipikus kialakítása

A nyilvános illemhelyek kialakítása jelentősen eltér az otthoni vécéktől, mivel nem rendelkeznek azzal a kényelemmel és hangulatossággal, amelyet mindenki saját kezével teremt magának. Különösen gyakran nagyon kis méretű WC -kkel kell foglalkoznia, amelyek minden Hruscsov -lakásban megtalálhatók..

Egyes tervezési projektek merészek. Egyes tervezési projektek merészek.

Annak érdekében, hogy egy ilyen WC hangulatos legyen, még akkor is, ha keskeny és hosszú, a leggondosabban kidolgozott tervezési tervet kell alkalmaznia..

Egy kis méretű fürdőszobában minden centimétert ki kell dolgozni, hogy helyesen használják és hasznos legyen. Van erre lehetőség? Valóban, ha figyel az alábbi ajánlásokra.

Tanács:

 1. A projektnek tartalmaznia kell a régi öntöttvas csövek PVC -re történő cseréjét, és jobb, ha azokat egy speciálisan előkészített fülke üregébe helyezzük.
 2. Ezenkívül, különösen a felújítás során, fel kell szerelni a helyiséget gipszkarton burkolattal, amely alatt a felszálló csövek elrejthetők, de úgy, hogy szükség esetén hozzájusson.
 3. Amellett, hogy új kialakításra van szükség, érdemes cserélni a vízvezeték -berendezéseket.

Ez utóbbi lehetővé teszi a szivárgások elkerülését, a fürdőszoba pedig stílusos, frissített és modern lesz. A helyiség padlójának higiénikusnak, nedvességállónak és lehetőleg környezetbarátnak kell lennie (ez kizárja a penész és a penész kialakulását).

Hogyan válasszuk ki a WC -bútorokat

Gyönyörű designer WC, modern és lehetőleg olcsó. A WC gyakran tartalmaz olyan tárgyakat, mint a bútorok. Minimális mennyiségű bútorral el kell végeznie az elrendezést.

Néha a WC -szoba összetéveszthető az irodával. Néha a WC -szoba összetéveszthető az irodával.

Ez lehetne:

 • Függő szekrény;
 • Külön polcok;
 • Nyitott szekrények, polcok apró tárgyak tárolására és hasonlók.

A legfontosabb dolog az, hogy a fával befejezett kis polcok, szekrények vagy könyvespolcok minden típusát speciális keverékkel kezelik, amely megakadályozza a nedvességet, valamint a penész és a rothadás kialakulását. A falüregbe épített szekrények nagyon érdekes lehetőségek, és ha eredeti dekorációval faragott ajtók formájában dekorációt telepít rájuk, akkor nemcsak szépnek, hanem stílusosnak is tűnnek.

Kiváló minőségű világítás a WC-ben

Függetlenül az öltöző stílusától, érdemes spotlámpát használni, mivel egy nagy csillár nagyon nem megfelelő, mert elrejti az amúgy is kicsi szobát.

A világítás kialakítása ékezeteket ad a szoba kialakításához A világítás kialakítása ékezeteket ad a szoba kialakításához

A WC világításának elegendőnek kell lennie:

 • Kényelmes volt;
 • Láthatta tükörképét a tükörben;
 • A szoba nem keltette a műtő érzését.

A legjobb, ha ilyen lámpákat használ, amelyek fele a mennyezeten és a tükör körül helyezkedik el, a többi pedig mozgatható talppal rendelkezik, ami miatt lehetséges a fény irányának megváltoztatása a kívánt irányba..

WC -polcok: fotók és példák

A fürdőszobai bútorok példái nagyon eltérőek lehetnek, különösen a bútorok tekintetében. Sokan inkább saját kezűleg készítenek polcokat..

A WC -polcok gyakran üvegből és gipszkartonból készülnek. A WC -polcok gyakran üvegből és gipszkartonból készülnek.

A vásznak anyagként használhatók:

 • Gipszkarton;
 • Furnér;
 • Faipari;
 • Laminált forgácslap.

A gipszkarton a legelfogadhatóbb megoldás a fürdőszobában és a WC-ben, mivel lehetőség van nedvességálló vászon megvásárlására, és tökéletes a magas páratartalmú helyiségekhez. Nagyon könnyű saját kezűleg polcokat készíteni, és tartósak, festettek, tartósak és szépek lesznek. Bármilyen módon díszíthetők, mivel a dekorációt az Ön személyes preferenciái szerint választják, valamint egy bizonyos stílusban..

Beépített fiók vagy polc kozmetikumokhoz készíthető előkészítéssel:

 • Alumínium sarkok;
 • Bútor mágnesek;
 • Bútor zsanérok;
 • Önmetsző csavarok és dübelek;
 • Gerendák.

Ami az eszközöket illeti, fúróra, csavarhúzóra, csavarhúzóra, épületszintre, mérőszalagra, ceruzára és jelölőre van szüksége.

Modern WC ötletek

Ötletek a WC -dekorációhoz. Hogy mik lehetnek?

A nyugodt stílus és a funkcionális vízvezeték lehetővé teszi a WC kényelmes használatát A nyugodt stílus és a funkcionális vízvezeték lehetővé teszi a WC kényelmes használatát

Itt csak egy durva lista:

 • Luxus fekete -fehér WC -csésze beépítéssel;
 • Elegáns fürdőszobai képernyő, eredeti festménnyel, kagylókkal díszítve;
 • Stílusos beépített rózsaszín vagy kék kazán;
 • Világítás keleti stílusban;
 • Retro mennyezeti dekoráció;
 • Narancssárga hűvös, stílusos mennyezet;
 • Divatos lila laminátum;
 • Tengeri stílusú kiegészítők;
 • Vörös vendég WC, amelyet a tulajdonos maga talált ki;
 • Kék padló és zöld fal dekoráció;
 • Négyszögletes lámpatest és csőburkolatú burkolat;
 • Ajtó akril festékkel díszítve;
 • Képek és fényképek világos színekben vagy egzotikus helyeket ábrázolva.

A fényképek külön -külön vagy azonos stílusban, kompozícióban és gyűjteményben rendezhetők. Ha csak a fürdőtől elválasztott vécét díszítik, akkor a hátsó falát díszítik. Optimális megvilágításúnak kell lennie, de nem világosnak, ami nem okoz hidegséget és kényelmetlenséget..

Általában egy kis WC díszítése sok gondot okozhat..

Szükséges a megfelelő tapéta kiválasztása, lehetőleg olyan, amely szükség esetén festhető. A legjobb, ha mesterséges követ választ a fürdőszoba díszítésére, mivel ez olcsóbb, szebb és a legegyszerűbb módja annak, hogy telepítse. A szoba méretei nagyon nehézek, és a szoba paramétereire kell épülnie ahhoz, hogy az összes szabálynak megfeleljen.

Kreatív ötletek: hogyan készítsünk WC -t eredeti stílusban

A tervezőknek rengeteg titka van, amelyek révén a legkisebb helyiségekben is érdekes belső tereket hoznak létre, például a Hruscsov apartmanjaiban található WC -ket..

A WC eredetisége különböző színekkel adható meg. A WC eredetisége különböző színekkel adható meg.

A nem szabványos tervezési megoldásokra most különösen nagy igény van, amit sokan kedvelnek.:

 1. A 3D -s hatású tapéta és csempe a padlón érdekesnek tűnik, ami segít vizuálisan bővíteni a teret felfelé és oldalra egyaránt.
 2. Ha üveget vagy tükrös padlót telepít a WC -be, akkor ez kiváló lehetőség lesz az extrém szerelmeseinek..
 3. A sci -fi rajongók számára a tervezők különféle karokat, csavarokat és csavarokat kínálnak, amelyek törülközőtartóként, ecsethorgokként és hasonló kiegészítőként szolgálhatnak..
 4. Azok számára, akik a luxust, az elegánsat és a stílust kedvelik, felajánlhatják az arany WC illesztésének lehetőségét, amely egyfajta trón lesz.
 5. Ha a WC kizárólag legény vagy női, akkor telepítheti az eredeti vízvezeték -felszerelést, szokatlan formák formájában.

Modern WC kialakítás (videó)

Ha saját maga készít egy dizájnt, akkor több költségvetési lehetőséget is választhat, de ha az érzelmek maximális robbanását szeretné létrehozni, akkor forduljon professzionális szakemberekhez. Képesek lesznek egy projektet kialakítani az összes árnyalat bevezetésével, különösen a tapéta, dekoráció, kiegészítők és egyéb alkatrészek kiválasztásával. Nem csak egy stílust választhat, hanem egy bizonyos témát, amely lehetővé teszi, hogy irreálisan stílusos és kellemes belső teret hozzon létre az Ön preferenciái szerint..

DIY WC tervezése és javítása (fotóötletek)