Univerzális szekrényrendszer

Univerzális tárolórendszerrel kényelmes és praktikus lehet az öltöző. Az univerzális tárolórendszer segítségével kényelmes és praktikussá teheti a szekrényt. Az univerzális rendszer, amely lehetővé teszi a dolgok tárolását egy gardróbszobában, már nem megfizethetetlen luxus. Most még a kis lakások tulajdonosai is érdeklődnek iránta. A helyzet az, hogy nagyban leegyszerűsíti a szükséges hely elrendezését, amelyben a ruhákat tárolják. A szekrényrendszer egyre inkább nélkülözhetetlen asszisztenssé válik a mindennapi életben..

Panel szekrényrendszerek

A panel szekrényrendszer az üzleti osztályba tartozik. Nagyon stílusosnak tűnik, és sokba kerül a jövő tulajdonosai számára..

A panelrendszer tökéletesen illeszkedik az öltöző belsejébe. A panelrendszer tökéletesen illeszkedik az öltöző belsejébe.

Minden szekrényrendszert 4 fő típusra osztanak:

 • Háló vagy méhsejt;
 • Tok (klasszikus);
 • Drótkeret;
 • Panel.

A paneles szekrény létrehozásához speciális dekoratív paneleket kell használnia, amelyeket a falakhoz kell rögzíteni. Ezt követően minden panelre a szükséges elem kerül: fiók, polc, rúd.

Fontos vonás, amely megkülönbözteti a paneles szekrényeket másoktól, a vonalak egysége. Párhuzamosak, míg nincsenek függőleges partíciók.

A paneles szekrény kevésbé mobil, mint a cellás szekrény, de ha nagy a vágya, megváltoztathatja a polcokat, vagy eltávolíthat közülük néhányat. Ugyanezt meg lehet tenni súlyzókkal is..

DIY nyitott szekrényrendszerek

Ha lehetőség van legalább egy kis terület elosztására az öltöző számára, akkor bátran kezdjen bele az üzletbe, és építse fel ezt a szerkezetet saját kezével, mert nincs jobb, mint mindent kiszámítani és végiggondolni..

Figyelembe kell venni:

 1. A kész öltözőknek legalább másfél méternek kell lenniük. Ez a legkisebb méret, amely kényelmesen elfér egy sor polcon, fogason és fiókon..
 2. A helyiségnek lehetővé kell tennie, hogy elhagyjon egy helyet, ahol ruhát cserélhet, és tükröt.
 3. Kis helyiségekben szellőzést kell biztosítani.
 4. A felsőruházat és ruhák területe legalább 0,5 m mély, 1,5 m magas legyen.
 5. A rövid ruhás zónának 50 * 100 cm méretűnek kell lennie. A tetején még több zóna található a ruhák számára..

Sokan inkább a nyitott szekrényrendszereket választják, mert tágasak, praktikusak és gyönyörűek. Sokan inkább a nyitott szekrényrendszereket választják, mert tágasak, praktikusak és gyönyörűek.

Az öltöző összeszereléséhez bármilyen anyagot vehet. A nyitott típusú szekrényrendszerek meglehetősen új trendek számunkra, mivel semmi mást nem kell elrejteni az ajtók mögött. Minden polc, állvány és szakasz önálló design elemet alkot.

A nyitott szekrényrendszernek számos előnye van:

 • Kompakt;
 • Tágas;
 • Megbízhatósággal és tartóssággal rendelkezik;
 • Elősegíti a helyiség funkcionális felosztását;
 • Kényelmes.

A nyitott típusú szekrényrendszert eredetileg tágas gardróbszekrényekhez hozták létre, de most inkább a szokásos nappaliban lévő szekrény vagy komód helyett helyezik el őket..

Egy ilyen rendszer telepítésekor emlékezni kell arra, hogy az ajtók hiánya teljes rendet jelent az öltözőben. Ez a fajta tárolás fő nehézsége.. 

Az öltöző elrendezésének előkészítésekor érdemes eldönteni, hogy milyen dolgokat, hányat fognak benne tartani. A jövőre nézve nincs szükség ilyen helyiség létrehozására. A nyitott szerkezetek általában sínekből és fémoszlopokból állnak, több modul van hozzájuk rögzítve, lehetővé téve a ruhák tárolását. A modulok elrendezése különböző módon történik, szükség esetén módosíthatja és kiegészítheti a kialakítást.

Kész szekrényrendszerek: fotó és design

A kész szekrényrendszer a legjobb választás azok számára, akik a szekrény helyiségének feltöltésekor szeretnék használni, valamint azoknak, akiknek szükségük van a rendszerre, mint önálló elemre a belső térben..

A kész szekrényrendszer lehet:

 • Ügy;
 • Panel;
 • Drótkeret.

A kész szekrényrendszerekkel a szaküzletekben vagy az interneten ismerkedhet meg. A kész szekrényrendszerekkel a szaküzletekben vagy az interneten ismerkedhet meg.

Minden kész megoldás időt, pénzt és sikeres helyszervezést takarít meg. A kész szekrényrendszerek körülbelül 10 évig tarthatnak, könnyűségük és nagy szilárdságuk jellemzi őket, mivel fém alkatrészek vesznek részt azok létrehozásában. Sokoldalúak, szabadon elhelyezhetők egy lakásban, képesek megváltoztatni a konfigurációt és működés közben folyamatosan javítani az öltözőt..

A szekrényrendszerek üzemeltetésekor fontos szabályt kell betartani: a nehéz tárgyakat egyenletesen kell elhelyezni.

Mivel a legfunkcionálisabb, a szekrényrendszerek és azok alkatrészei nagy számú elemet tartalmaznak, amelyekkel teljes mértékben kihasználhatja a helyiségben rejlő lehetőségeket. Stílusos kialakítás jellemzi őket, melynek köszönhetően a rendszer nem terhel túl, hanem díszíti a teret.

Az öltöző polc rögzítésének kitöltése és folyamata

A szekrényrendszerek számos független modult tartalmaznak, amelyek kombinációja különféle szekrénykonfigurációkat eredményez. Az öltöző kiválasztásakor és befejezésekor fontos átgondolni, hogy mivel fogják feltölteni, szükség van az alkatrészek és kiegészítők hozzáértő kiválasztására és elhelyezésére.

Az öltözők feltöltésére számos szabály vonatkozik:

 1. Az egész család ruháit elhelyezve a szoba zónákra oszlik. A női területet magas hivatalok jellemzik;
 2. A gyermekrész kis emeletes rekeszekkel van felszerelve;
 3. A férfiak területén kényelmesen el kell helyezni az üzleti öltönyöket, nadrág nadrágot és hálócellákat kell felszerelni;
 4. A polcoknak és rekeszeknek az apró dolgoknak és cipőknek minden öltözőben kell lenniük.

A moduláris bútorkészlet kiválasztásakor nemcsak a saját preferenciáit, hanem a szoba méretét is figyelembe kell vennie A moduláris bútorkészlet kiválasztásakor nemcsak a saját preferenciáit, hanem a szoba méretét is figyelembe kell vennie

A fogasokon lévő ruhák sok helyet foglalhatnak el. Annak érdekében, hogy ne másszon fel újra és újra a székre, felszerelhet ruhaemelőt. Segít megszabadítani a szekrények alsó szintjeit az akasztókon lévő ruháktól, míg felülről lekaphat valamit a lift leengedésével.

A polcok rögzítésekor:

 • Fúrjon lyukakat a rögzítőelemek helyén;
 • Ellenőrizze a vízszintes pontosságát;
 • Ha a falhoz rögzíti, be kell helyeznie a tipliket;
 • Rögzítse a bútorok minden sarkát;
 • Rögzítéskor használjon önmetsző csavarokat vagy eurocsavarokat;
 • Rövid önmetsző csavarok segítségével rögzíteni kell a polcokat a sarkokhoz;
 • A kalapokon speciális fedőlapokat viselnek, amelyek a polcokhoz illeszkednek.

Kihúzható polcok használatakor a vezetők öncsavarokkal vannak rögzítve az alaphoz, és minden polcon-a hengermechanizmus szükséges mérete.

Az olasz és német vállalatok vezetőnek számítanak a szekrénykomponensek gyártói között, de termékeik a legdrágábbak is..

Ha kényelmes és funkcionális öltözőt szeretne, vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel, aki kidolgozza a projektet.

Polcrendszerek szekrényekhez

A polcrendszerek stílusos és tartós alumínium keretek, amelyek profilokból és rögzítőelemekből állnak.

A polcrendszereket a legjobb választani egy kis öltözőhöz. A polcrendszerek a legjobbak egy kis öltözőhöz.

A polcrendszereket kétféle módon lehet felszerelni:

 • A padlóhoz fallal;
 • A padlóhoz a mennyezet.

A padlótól a mennyezetig terjedő rendszer a szerelés során nem zavarja a falat rögzítő lyukakkal, az egész szerkezet akár gipszkarton falra is használható.

A polcrendszerek egyik összetétele lehetővé teszi különböző vastagságú polcok kombinálását. Ezek lehetnek ultra vékonyak vagy vastagok.

A rendszer magában foglalja az öltözőben szabadon álló polcszerkezet használatát és a tér zónázásában való részvételt.

Kiegészítők és alkatrészek szekrényrendszerekhez

Ha az öltöző feltöltésének általános terve elkészült, akkor gondoljon az öltözők tartozékaira és alkatrészeire..

Ezenkívül felszerelheti az öltözőt kényelmes fiókokkal és kosarakhoz, tükrhöz és padhoz. Ezenkívül felszerelheti az öltözőt kényelmes fiókokkal és kosarakhoz, tükrhöz és padhoz.

Ezek tartalmazzák:

 • Polc;
 • Súlyzó, áramszedő;
 • Doboz;
 • Kosár, tartály;
 • Akasztó könnyű tárgyakhoz;
 • Polc cipőkhöz;
 • Tükör.

Az alumíniumból készült alkatrészek egyfajta tervezők, amelyek részei segítségével néhány óra alatt bármilyen öltözőkonfigurációt létrehozhat. Könnyen integrálhatók bármilyen méretű helyiségbe.

Az alkatrészeket az jellemzi, hogy könnyen összeszerelhetők és szétszerelhetők, rendkívül gazdaságosak, funkcionálisak és tartósak.

Az orosz gyártók nagyszámú alkatrészt kínálnak, amelyek közül kiválaszthatja az öltözőhöz megfelelő elemeket. Például a “Nayde” cég különféle megoldásokat kínálhat, amelyek minden bizonnyal érdeklik a vásárlókat.

Szekrényrendszer készlet polccal

A teljes szekrényrendszerek kész megoldások a dolgok kényelmes elrendezéséhez és tárolásához..

Gyorsan és egyszerűen berendezheti az öltözőt egy kész szekrényrendszer segítségével. Gyorsan és egyszerűen berendezheti az öltözőt egy kész szekrényrendszer segítségével.

Előnyük:

 • Kompakt és könnyű konstrukció;
 • A ruhák tárolóhelyének legkényelmesebb használatának biztosításában;
 • Könnyen érthető szerelési utasítások állnak rendelkezésre.

A standard készlet több darabból álló tartóprofilt, több polcot, rudat, konzolot és számos kiegészítőt tartalmaz.

Az ilyen elemek az egész szerkezet “csontváza”, egyfajta “kötelező program” mindannak, ami a jövőbeni öltöző lesz.

Egy ilyen készlet vásárlásakor az önálló telepítést és összeszerelést kell feltételezni..

Csövekből készült szekrényrendszerek

Ahhoz, hogy szekrényrendszert készítsen csövekből, a Joker rendszert és több Uno csatlakozót kell használnia. Egy ilyen előregyártott szekrény könnyű, szellős és funkcionális lesz, mint a svéd Elfa szekrény, amelyet a gyárban készítettek..

Ön függetlenül készíthet szekrényrendszert csövekből, a lényeg az anyagok és eszközök előkészítése a munkához Ön függetlenül készíthet szekrényrendszert csövekből, a lényeg az anyagok és eszközök előkészítése a munkához

Az ilyen öltözők gyártása a következő lépéseket tartalmazza:

 • Először is, a szoba alapja épül;
 • Függőleges szekrények vannak felszerelve;
 • Felső vízszintes falak;
 • Polcok;
 • Csövek akasztókhoz;
 • Modul.

A célban az öltöző beltérben található.

Az egész öltöző alapjának felszerelése esetén jobb több műanyag lábat rögzíteni a panelhez. Tehát a szerkezet képes ellenállni a nagy terhelésnek..

A jövőbeli szoba színének kiválasztásakor érdemes megállítani a figyelmet, nem a hagyományos fafajtákra vagy a monokromatikus dekorációkra. Jobb egzotikus fafajokat választani, előnyösebben fog kinézni.

Szekrényrendszerek (videó)

A modern öltözők teljesen másnak tűnhetnek, különböző méretűek lehetnek. Lehetnek mobilok vagy sugárúak, zártak vagy nyitottak. Ukrajna jó modelleket gyárt; az öltözők kínai változatai is kíváncsiak. Sokan az orosz “Parus and K” rendszert választják, és elégedettek a minőséggel. Természetesen a legjobb öltözők kézzel készültek..

Részletesen: csináld magad szekrényrendszerek (fotó példák)