Eredeti folyosói ötletek 2018: 3 tervezési lehetőség

Még egy kis folyosó is szép lehet, ha helyesen gondolja át a szoba kialakítását. Még egy kis előcsarnok is gyönyörű lehet, ha jól átgondolja a szoba kialakítását.A bejárat olyan szoba, amely minden lakásban vagy házban megtalálható. A tér, amely először vonzza a vendégek tekintetét, és az otthon benyomását kelti. Ezért a szobának másnak kell lennie, mint a többi. Stílusosnak és modernnek lenni, hogy megfeleljen tulajdonosának minden ízlésének, figyelembe véve a gyakran változó divatirányzatokat. A folyosó kialakítása mindig releváns trend marad, függetlenül attól, hogy milyen anyagokat használnak a dekorációhoz. A folyosó átalakítása a szó valódi értelmében hatalmas számú lehetőség..

A kis folyosók díszítésének alapvető szabályai 2018

Sokan észrevették, hogy az egyes folyosók jellemzője a szoba mérete. Ez vonatkozik a többlakásos modern épületekre és a szovjet korszak épületeire is. A bennük lévő folyosók rendkívül kicsik, ezért sokan úgy vélik, hogy nagyon nehéz felszerelni a folyosót modern tervezési megoldásokkal..

A folyosó elrendezésénél fontos, hogy hangulatos légkört teremtsen a szobában. A folyosó elrendezésénél fontos, hogy hangulatos légkört teremtsen a szobában.

Regisztrációs szabályok:

 1. A legfontosabb az, hogy a folyosót más helyiségekkel kombinálják, ami a tervezés irányát illeti;
 2. Az előszobának, mint bármely más helyiségnek, otthonos hangulatot és hangulatos légkört kell teremtenie;
 3. A díszítés során emlékeznie kell az összes szobára és a köztük lévő kapcsolatra..

A professzionális tervezők és építészek azt állítják, hogy még a legkisebb lakás vagy Hruscsov is vonzó és divatos felújításon eshet át..

Jobb, ha a folyosót ugyanabban a stílusban díszíti, több irány keverése nélkül. Ez a legjobb megoldás egy kis helyiségben..

A minimalista stílus évek óta nagyon népszerű. Ez minden szoba kialakítására vonatkozik. Ne felejtse el, hogy ha a csarnok vagy a konyha klasszikus stílust lélegzik, akkor a folyosót ilyen irányú elemekkel kell díszíteni. Így harmonikus és általános belső teret kap a folyosón..

A folyosótervezés fő irányai 2018: befejezések és anyagok

A folyosót nemcsak divatosan és szépen kell díszíteni, hanem úgy is, hogy ellenálljon a sífutó képességnek. Ugyanakkor ne veszítse el megjelenését. A szoba díszítése világos színek, elemek és díszítőelemek használatát teszi lehetővé.

Különös figyelmet kell fordítani a felületkezelésre szánt anyagokra. Különös figyelmet kell fordítani a felületkezelésre szánt anyagokra.

Az előszoba olyan helyiség, amely nem rendelkezik természetes megvilágítással. Minden lehetőséget figyelembe kell venni.

A szakértők azt javasolják, hogy bizonyos tulajdonságokkal rendelkező anyagokat használjon. Ellenállniuk kell a különféle külső hatásoknak.

A folyosó befejezéséhez ajánlott anyagok:

 • Padlóburkolatok és panelek, amelyek ellenállnak a nedvességnek;
 • Olyan anyagok, amelyek nem igényelnek különös gondosságot, hogy tisztítás után megőrizzék eredeti megjelenésüket;
 • Anyagok, amelyek ellenállnak a mechanikai igénybevételnek.

A folyosó díszítésekor különös figyelmet kell fordítani a padlóra. Az anyagoknak ellenállniuk kell a nagy terhelésnek és a permeabilitásnak.

Divatos folyosók 2018: fotók, színek és eredeti ötletek

Minden tervező világos színek használatát javasolja a folyosó díszítéséhez. Például egy kis folyosóra a legegyszerűbb fehér mennyezet alkalmas. Ne kísérletezzen többszintű mintákkal. Ellopják a hasznos teret, ami már kevés. Csak további problémákat okoz a regisztrációs folyamatban.

A folyosó fali dekorációjához gyönyörű mintás vinil tapétát használhat. A folyosó fali dekorációjához gyönyörű mintás vinil tapétát használhat.

Fényképnyomtatással vagy kontrasztos háttérképekkel ellátott falpanelek nagyon népszerűek..

A falat mesterséges vagy természetes kővel díszítheti. De csak világos színben. Betonfal utánzata megengedett.

Eredeti ötletek:

 1. A folyosó falait díszítheti vinil, folyékony vagy fémes tapétával;
 2. Dekoratív vakolat;
 3. Kerámia csempék;
 4. Kombinálja a padlólapokat és a laminátumot.

A csempe például tartós anyag, amely bármit ellenáll. Hosszú ideig szolgál és megőrzi megjelenését. Anyagkombináció esetén csempe helyezhető el a lakás bejáratánál. És díszítse a nappali bejáratát laminátummal.

A folyosó belső dekorációja 2018: bútorok

Nem minden ember tud elképzelni egy nagy és tágas szekrényt egy kis folyosón. De ez egészen valóságos. Például egy beágyazott rendszer tökéletes egy nagy család számára. A kialakítás lehetővé teszi nemcsak cipők, hanem kalapok, valamint egyéb kiegészítők tárolását.

A folyosó praktikus és kényelmes lesz, ha gyönyörű és funkcionális bútorok vannak benne. A folyosó praktikus és kényelmes lesz, ha gyönyörű és funkcionális bútorok vannak benne.

Egy kis folyosóhoz a tervezők világos színeket is javasolnak a bútorok kiválasztásához..

A szekrény mellett speciális tágas állványokat is választhat egy kis folyosóra. Nem foglalnak sok helyet, de lehetővé teszik számtalan dolog tárolását.. 

Előszobai bútorok 2018:

 • Fülke;
 • Polcok;
 • Bútor sima előlappal.

A folyosó díszítése során ne felejtsük el a fényt. Mivel nincsenek ablakok, ajánlatos világos, vagy még jobb többpontos világítást elhelyezni. A központi lámpán kívül szereljen fel további lámpákat vagy kis lámpákat a tükörbe.

Divatos árnyalatok a folyosó belsőépítészetében 2018: új elemek

A professzionális tervezők javasolják a kísérletezést. De ne ragadja el magát. A folyosó díszítéséhez világos vagy semleges tónusokat választhat. Mindez a szoba méretétől függ. A modern divat támogatja az ellentéteket. Például, ha felakaszt egy képet, és lámpákkal egészíti ki, vagy rendkívüli figurákat helyez el, egy szűk szoba szebb lesz..

Manapság a folyosó dekorációjának legnépszerűbb árnyalatai a fehér és a homok. Ma a folyosó dekorációjának legnépszerűbb árnyalatai a fehér és a homok.

Ajánlott színek:

 • Fehér;
 • Szürke;
 • Bézs;
 • Homok.

Ezek az árnyalatok képezik a vászon alapját. Érdekes ellentétek hozhatók létre rajta. A legfontosabb dolog a megfelelő dekoráció kiválasztása. Az egyéni zárványokhoz rózsaszín vagy levendula, skarlát vagy kék választhat. Csak nem túl élénk színű.

A szoba fekete -fehér belső kialakítása továbbra is népszerű. Diszkrét, kecses és hihetetlenül stílusos..

A természetesség és a természetesség mindig divatban marad. Emellett természetes elemek és színek. Ezért a folyosó kiegészíthető természetes dolgokkal, például fával vagy bambussal. A kő is gyönyörű lesz.

Hogyan kell megfelelően megszervezni egy kis folyosó belsejét 2018

Ritkán találunk nagy folyosót egy modern otthonban. A legtöbb apartman kis folyosóval rendelkezik. De ez a hátrány nem akadályozza meg abban, hogy a hasznos teret a kívánt módon rendezze. Ugyanakkor figyelve a modern divat minden irányzatát.

A minimalista stílus kiválóan alkalmas egy kis folyosóra, ahol fontos, hogy ne terhelje túl a teret felesleges bútorokkal. A minimalista stílus kiválóan alkalmas egy kis folyosóra, ahol fontos, hogy ne terhelje túl a teret felesleges bútorokkal.

Hasznos szervezési tippek:

 1. Elég ragaszkodni a minimalizmushoz;
 2. Feltétlenül világos színek. Mindig alkalmasak egy kis, ablak nélküli helyiségbe. Ezenkívül folyamatosan a népszerűség csúcsán vannak..
 3. Ne válasszon nagy bútorokat. Egy kompakt szekrény elég lesz.
 4. A tervezők lógó tükröket javasolnak. Nekik köszönhetően nemcsak a tér vizuálisan bővül. A folyosó érdekes és drága megjelenést kölcsönöz.

Ha nem használ felesleges dekoratív bútorokat vagy szerelvényeket, a tér tágas lesz..

Az egyszerű formák és a sima felület az alapvető szabályok a vizuálisan nagy térhez..

Minden jól átgondolt világítás csak dekoráció lesz. Segít átalakítani a szobát.

Az utolsó simítás a folyosó kialakításában 2018 -ban

A modern tervezők számos lehetőséget kínálnak a folyosó díszítésére, figyelembe véve a mai divatirányzatot. Nem csak építészeti részleteket használhat a szoba tulajdonosának stílusának hangsúlyozására. Számos lehetőség van a folyosó átalakítására..

Az eredeti dekor elemek segítenek abban, hogy a folyosó belseje szokatlan és stílusos legyen. Az eredeti dekor elemek segítenek abban, hogy a folyosó belseje szokatlan és stílusos legyen.

Népszerű ötletek:

 • Nem mindenki fogadja el a folyosói szőnyegek használatát. És ez nem meglepő. A termékek gyorsan elveszítik megjelenésüket, és állandó tisztítást igényelnek. De a szőnyeget nem kell azonnal lefektetni az ajtók alá..
 • Dekoratív világítás. A tervezési ötletet már említettük. De ez a részlet lehetővé teszi bármilyen szoba díszítését. A világítás egyedivé és eredetivé teszi a folyosót, például állólámpák formájában.
 • Tükröket is említettek. De érdemes megjegyezni, hogy a tükör nélküli folyosó nem folyosó. Ez az elem nemcsak vizuálisan bővíti a szobát, hanem díszíti is. A tükör is eloszlatja a fényt, és a folyosó világosabb lesz..
 • A folyosó falainak átalakításához nem szükséges nagyméretű tárgyakat felakasztani rájuk, gyűjthető apróságokat választhat.

A belső tér létrehozásakor emlékezzen a harmóniára és a rendszerességre. Legyen kapcsolat minden szoba és egy általános irány között. Ez azonban nem jelenti azt, hogy csak egy stílusra kell összpontosítania. A modern divat olyan széles, hogy biztosan lesz megfelelő lehetőség..

A folyosók típusai 2018 (videó)

A tervezők soha nem ismételgetik, hogy a folyosó az a szoba, amely nemcsak az egész házról, hanem a tulajdonosáról is első benyomást kelt. Ha nem tudja szigorúan egységes stílusban kialakítani a szobák belsejét, akkor mindegy. A belső ajtók segítségével mindig simíthatja az átmenetet a folyosóról a konyhába, a hálószobába vagy a nappaliba. Egyrészt a termék a folyosóval azonos stílusban készülhet. Másrészt az ajtó a szoba stílusában díszíthető, ahová vezet. Ez az eredeti megoldás lehetővé teszi, hogy szokatlan módon díszítse az összes szobát, miközben vékony vonalat tart fenn közöttük..

A folyosó kialakítása (fotó a belső terekről)